INBEV BELGIUM

Divers


Dénomination : INBEV BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.666.709

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 27.06.2014 14263-0051-050
08/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 15.05.2014, DPT 27.06.2014 14263-0022-050
09/09/2014
ÿþ111111111111.111j1111111111!

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

noergo tv g p

..A

" . 2*

" 29 AUG, 2014 " .

tr griffie van de Wederiandstalige MeWiets.*ett4 Penride1 Brasse!

Mod 2.1

d'entreprise : 0433666709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Oblet de l'acte : nominations du commissaire

(extrait du procès-verbal de l'Assemblée générale extraordinaire du 15 mai 2014)

L'Assemblée acte que le mandat d'administrateur de M. Eric Lauwers vient à échéance à l'issue de l'Assemblée générale de cette année.

L'Assemblée décide de renouveler le mandat de Monsieur Eric Lauwers, domicilié à 1850 Grimbergen  Peter Benoitlaan 109 pour un nouveau terme de 3 ans, soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2017.

Le mandat d'administrateur est exercé à titre gratuit.

Philippe Vandeuren et Eric Lauwers , administrateurs

Mentionner sur la dernière page du Volet B

Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

09/09/2014
ÿþ(Dg Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter effie van de akte

tIARU11 Il

-g cg on gcn op

" q.

2 9 AVO, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige F.S.044.re:44 es H egferl del Brussel

Ondernemingsnr : 0433666709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen

(uittreksel van de notulen van de Gewone algemene vergadering van 15 mei 2014)

De Algemene Vergadering stelt vast dat het mandaat van de heer Eric Lauwers vervalt na de Algemene Vergadering van dit jaar.

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van de heer Eric Lauwers, wonende te 1850 Grimbergen - Peter benoitlaan 109, te hernieuwen voor een nieuw termijn van 3 jaar, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2017.

Het mandaat van bestuurder wordt ten kosteloze titel uitgevoerd.

Philippe Vandeuren en Eric Lauwers, bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

29/10/2014
ÿþMorf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van drejlcdrL,

UrItVangen

20 op

OKT. 2014

ter griiiie van clei.Wederiandstalige rechtbank van gonieFs.idc

Ondernemingsnr 0433.666.709

Benaming

(voluit) INBEV BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Industrielaan 21 - 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: VOLMACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris David HOLLANDERS DE OUDERAEN, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HOLLANDERS & ROBERT] » Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op 6 oktober 2014, ter registratie neergelegd, dat:

De Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap INBEV BELGIUI\e, samengekomen en handelend voor en in naam van gezegde vennootschap, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, heeft bij deze verklaard de hierna bepaalde machten te verlenen, aan de hiemagenoemde personen, en dit volgens de modaliteiten voor ieder van hen bepaald, te weten:

Voor en in naam van de vennootschap, en zonder, tegenover derden, enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan een uitgifte van onderhavige akte of een exemplaar van het Belgisch Staatsblad, houdende publicatie ervan.

01.Alle onroerende goederen verkopen, mits de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebbers goed zullen vinden, de prijzen contant betalen of hun betaling op termijn bedingen, in dit laatste gevel, gebeurlijk afzien van het nemen van een ambtshalve inschrijving door de hypotheekbewaarder.

De verkoopprijzen met bijhorigheden ontvangen, er kwijting en décharge voor verlenen; aile meldingen en indeplaatsstellingen met of zonder waarborg toestaan.

02.Alle onroerende goederen verwerven, mits de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebbers goed zullen vinden, de prijzen contant betalen of hun betaling op termijn bedingen; in dat laatste geval zich ertoe verbinden de intresten aan de overeen te komen rentevoet te betalen, het verworven onroerend goed in hypotheek geven tot waarborg van de aankoopprijs en bijhorigheden, en alle hypothecaire inschrijvingen toestaan; alle onroerende goederen door middel van ruiling verwerven en onroerende goederen van de vennootschap in tegenruil afstaan; de betaling van elke opleg toestaan en aanvaarden, alle verklaringen doen, vrijstellen ambtshalve inschrijving te nemen, termijnen en uitstel verlenen, aile rentevoeten bepalen.

03.Alle leningen aangaan en beëindigen; over kredietopeningen onderhandelen, ze aanvaarden en ze beëindigen, zowel bij de openbare en parastatale instellingen als bij private kredietinstellingen; aile verbintenissen en biljetten in verband met deze leningen of kredietopeningen ondertekenen.

Alle hypotheken en andere zakelijke of persoonlijke waarborgen en rechten, zowel roerende als onroerende, toestaan.

04.Belgische of buitenlandse aandelen of deelbewijzen, al dan niet op de beurs genoteerd, ten voorlopige of permanente titel kopen of verkopen, alsmede obligaties, kasbons, warrants, opties en soortgelijke effecten, en in het algemeen, om het even welke roerende of onroerende deelnemings- of beleggingswaardepapieren.

05.Alle octrooien en industriële eigendomsrechten nemen, verwerven en vervreemden; aile licenties en fabricageprocédés verwerven of toestaan.

06.Alie bank- of giroverrichtingen uitvoeren; aile rekeningen openen, alle orderbriefjes, promessen, handelseffecten en andere verbintenissen onderschrijven; aile wissels en wisselbrieven trekken en accepteren; aile endossementen en avals ondertekenen; aile cheques uitschrijven; alle vorderingen afstaan; alle transferten, deposito's en opvragingen van sommen, waarden en titels uitvoeren; brandkasten in huur nemen en de huur ervan opzeggen.

Alle cheques of mandaten aanvaarden; alle sommen, deposito's, intresten, commissies, dividenden, vergoedingen en om 't even welke inkomsten innen of ontvangen evenals het bedrag van alle biljetten effecten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblai



*14197818*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verkoopprijzen en overdrachten, saldo's van rekeningen, en in het algemeen, aile sommen die te welken titel ook kunnen of zouden kunnen verschuldigd zijn aan de vennootschap.

07.Atle leningen toestaan en er een einde aan stellen: met aile schuldeisers en schuldenaars onderhandelen; alle rekeningen bespreken, vastleggen en afsluiten; aile protesten doen opmaken; afstand doen van ieder verzet of beslag; aile indeplaatsstellingen en delegaties of vermeldingen, met of zonder waarborg, toestaan.

Aile hypotheken en andere zakelijke of persoonlijke waarborgen en rechten, zowel roerende als onroerende, aanvaarden.

08.Grondstoffen en waren kopen en verkopen; alle machines, materiaal en gereedschappen kopen, verkopen, in huur nemen of geven; alle werk- en ondememingsovereenkomsten en contracten afsluiten.

09.Alle gebouwen, voor handels- of industriële doeleinden of als woning, zelfs voor een periode van meer van negen jaar, in huur nemen of geven; alle hemieuwingen van huurcelen aanvragen of weigeren; een einde stellen aan gelijk welk huurcontract, alle maatregelen van welke aard ook inzake huur en verhuring nemen.

Aile handelsfondsen verwerven, afstaan, huren of verhuren.

Het aangaan en beëindigen van commerciële relaties, het toestaan, verwerven en beëindigen van distributieovereenkomsten en importovereenkomsten, al dan niet exclusief; het aangaan en beëindigen van licentie-overeenkomsten.

Iedere krediet- en huurverrichting en andere verrichtingen van commerciële aard, waarborgen en avaliseren. 10.Alle kaderleden, bedienden, ploegbazen of arbeiders in dienst nemen of ontstaan, hun werkactiviteiten bepalen, hun wedden en lonen vaststellen.

11Alle verzekeringscontracten in welke materie ook negotiëren, ondertekenen, wijzigen en opzeggen; voor de uitvoering ervan zorgen.

12.Alle rechtsvorderingen, ais eiser of als verweerder, in naam van de vennootschap uitoefenen; de rechterlijke beslissingen doen uitvoeren of er van afzien; compromissen afsluiten, zelfs door aanstelling van scheidsrechters of bemiddelaars; dadingen aangaan.

13.Alle fiscale aangiften doen, daarin begrepen deze bij het bestuur der douanen en accijnzen; alle bezwaarschriften indienen met de daarbijhorende verslagen en verzoekschriften en alle onderhandelingen voeren.

In dit kader aile consignaties verrichten en aanvaarden.

14.Aan alle voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding en andere zakelijke en persoonlijke waarborgen en rechten verzaken, met of zonder bewijs van betaling, handlichting verlenen en de doorhaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen toestaan, alsook van elk bevelschrift, beslag en verzet; aile meldingen en indeplaatsstellingen, alsook aile rangafstanden toestaan en aanvaarden.

I5.De vennootschap vertegenwoordigen in aile vergaderingen, zowel de oprichtingsvergaderingen als de andere, gewone en buitengewone, wat ook de agenda ervan weze, en dit van aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in aile landen, alsmede van aile groeperingen of beroepsverenigingen; de vennootschap verbinden in aile verrichtingen zoals inbrengen en inschrijvingen,

16.Bij aile postkantoren, alsmede bij aile andere besturen, vervoerondememingen en bestelkantoren, aile geidwaardige of gewone, al dan niet aangetekende brieven en briefwisseling, aile post- en telegraafmandaten, aile colli, pakketten en waarden In ontvangst nemen en van dit alles geldig kwijtschrift, ontvangstmelding of ontlasting verlenen, of daartoe volmachten geven.

17.0e vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van openbare besturen.

18.Alle inschrijvingen of wijzigingen van inschrijving in het handelsregister, bij de B.T.W.-administratie of eiders, in naam van de vennootschap vorderen.

19.Alle bewarende maatregelen of daden steilen; alle handelingen verrichten of daden stellen die, op straffe van verval, binnen een bepaalde termijn moeten gedaan worden.

20.Alle inschrijvingen en/of wijzigingen van inschrijvingen (met inbegrip van overdrachten en situatie na overdracht) verrichten in de registers van de vennootschap, waaronder de registers van aandelen, warrants en obligaties.

Alle registers van aandelen van vennootschappen waarin de naamloze vennootschap Inbev Belgium aandelen heeft in naam van de vennootschap ondertekenen.

Onderhavige machten worden gegeven aan:

GROEP I

-de heer BOULANGÉ Gert, wonende te 1910 Berg, Leibeeklaan 14;

-de heer DE MEY Peter, wonende te 3018 Leuven (Wijgmaal), Acht Meistraat 8;

-de heer DITO Erwin, wonende te NL 5212 CK Den Bosch (Nederland), Aartshertogenlaan 387

-de heer DEWULF Guy, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 9;

-de heer GRIETEN Bart, wonende te 3520 Zonhoven, Vithoekstraat 19;

-de heer LAUWERS Eric, wonende te 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109;

-de heer LEROY Steve, wonende te 1190 Brussel, Timmermansstraat 66;

-mevrouw PIETIE Aurélie, wonende te 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

-mevrouw RANDON Ann, wonende te 1950 Kraainem, avenue Reine Astrid 476;

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de heer SEMPELS David, wonende te 4141 Louveigné, rue des Montys 37

-de heer VAN BIESBROECK Johan, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 16; -de heer VANDEUREN Philippe, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Raalbeeklaan 10; -de heer VAN OCH Arthur, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Herendreef 11;

-de heer VERHAERT Ben, wonende te 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), rue des Prairies 23;

-de heer VUYLSTEKE Axel, wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Molenstraat 115.

-de heer LACERDA Eduardo, wonende te 1950 Kraainem, avenue des Myrtilles 2;

Die, mot twee, of ieder afzonderlijk maar met de bijstand van één van de personen van groep Il, elle hiervoor onder « 01 » tot en met « 19 » vermelde machten kunnen uitoefenen, doch slechts in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 EUR) per verrichting.

GROEP 11

-de heer ALMER Michael, wonende te 4053 Embourg, Clos du Sartay 14,

-de heer ANCKAERT Stefaan, wonende te 9520 Bavegern, Dreefstraat 5;

-de heer BERNARD Olivier, wonende te 3090 Overijse, Treurwilgentaan15;

-de heer BEURS Maarten, wonende te 3740 Bilzen, Zonhoevestraat 23 bus 12

-de heer BOEMAARS Jurgen, wonende te NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22;

-mevrouw BOMANS Natalie, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Paul Van Ostaljenlaan 15;

-mevrouw BOSMA Jantien, wonende te NL-3117 TL Schiedam (Nederland), Pieter de Hooghstraat 3A;

-mevrouw BOUCHET Laure, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 25;

-de heer BOUDRY Pieter, wonende te 3271 Scherpenheuvel, Tiensestraat 67;

-mevrouw BUYCK Cybelle, wonende te 1020 Brussel (Laken), Forumlaan 9 bus 27;

-de heer CANTINEAU Patrick, wonende te 4671 Salve, route de Parfonvaux 98;

-de heer DE BRUYN Luc, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 329/51;

-de heer DE POTTER Jan, wonende te 8020 Hertsberge, Wastinestraat 3;

-de heer DEVLEESCHOUWER Thierry, wonende te 1570 Tollenbeek, Flieterkouter 64;

-de heer DUPONT Thierry, wonende te 7050 Jurbise, Vieux Chemin 10;

-mevrouw GHANIMA Anne, wonende te 3000 Leuven, Vital Decosterstraat 46 bus 5;

-de heer HANSET Amaud, wonende te 1180 Uccle, avenue Brugmann 490;

-de heer HEERKENS Jeroen, wonende te NL-5212 EH 's-Hertogenbosch, Van Rijckevorsel van Kessellaan

70A;

-de heer HERMANS Luc, wonende te 3390 Tielt-Winge, Perklaan 2

-de heer HUYSMANS Bruny, wonende te 2800 Mechelen, Klein Rozendaalveld 12;

-de heer JANSSEUNE Bart, wonende te 8670 Koksijde, A. Beecklaan 41;

-de heer JEUNEHOMME Victor, wonende te 4052 Beaufays, rue les Oies 62;

-de heer KNOCKAERT Peter, wonende te 3290 Schaffen, Schoonaerde 109;

-de heer MARS IN Jacques, wonende te 4520 Wanze, rue Sockeu 2;

-de heer MASSY Jo, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Matte Lostraat 455;

-de heer NEVENS Jette, wonende te 3370 Roosbeek, Groenstraat 99;

-de heer OUCHINSKY Christian, wonende te 1180 Bruxelles (Ucc1e), Vieille rue du Moulin 143;

-de heer PARDON René, wonende te 3381 Giabbeek (Kapelien), Stationsstraat 23A;

-mevrouw METTE Aurélie, wonende te 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

-mevrouw POETS Fleur, wonende te 1080 Molenbeek-Saint-Jean, quai du Hainaut 31;

-de heer PUTSEYS Roel, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Elzenstraat 15;

-mevrouw PUTTEMAN Hannelore, wonende te 1800 Vilvoorde, Leopoldstraat 44;

-de heer ROGGE Frederik, 9000 Gent, Notelaarstraat 31;

-de heer SALES Connor, wonende te 1800 Vilvoorde, Seringenstraat 14;

-de heer SERMEUS Frédéric, wonende te 7090 Petit-Roeulx-Les-Braine, rue Saint Jean 10;

-mevrouw THERRY Nancy, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1142;

-mevrouw TIELS Rika, wonende te 1700 Dilbeek, Itterbeeksebaan 74;

-de heer VANAUTGAERDEN Guy, wonende te 3052 Oud Heverlee (Blanden), TulpenIaan 7;

-de heer VAN DESSEL Steve, wonende te 2560 Bevel, Heikant 48;

-mevrouw VERDOODT Isabelle, wonende te 2000 Antwerpen, Itallëlei 201 bus 10;

-mevrouw VERSCHUEREN Lien, wonende te 3110 Rotselaar, Kerkhofstraat 156;

-de heer VERVOORT Bart, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

-de heer WELLENS Bart, wonende te 2820 Bonheiden, Weynesbaan 53;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Die de hiervoor onder nummers « 01 » tot en met « 19 » vernielde machten kunnen uitoefenen, maar met de volgende beperkingen:

-met twee :` enkel in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum één miljoen euro (1.000.000 EUR) per verrichting;

-ieder afzonderlijk maar met bijstand van een persoon van groep I : enkel in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 EUR) per verrichting.

GROEP III

-de heer BOEMAARS Jurgen, wonende te NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22; -mevrouw PUTTEMAN Hannelore, wonende te 1800 Vilvoorde, Leopoldstraat 44; -de heer VANDEUREN Philippe, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Raalbeeklaan 10; -de heer VERVOORT Bart, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

Die, met twee, de hiervoor onder nummer « 20 » vermelde machten kunnen uitoefenen.

De hierboven vermelde personen kunnen te dien einde, ioder wat de hem of haar verleden machten betreft, alle akten, stukken, registers, briefwisseling en andere documenten opstellen, verlijden en ondertekenen, keuze van woonplaats doen, bijzondere volmachtdragers aanstellen, in de plaats stellen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig is.

In geval van beëindiging van de samenwerking of de arbeidsrelatie, alsook in geval de volmachtdrager uit functie treedt en voor de nieuwe functie niet een volmacht wordt voorzien, dan vervallen de machten dewelke verleend worden ingevolge huidige regeling.

Onderhavige volmacht houdt intrekking in van aile voorgaande volmachten.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

(getekend) : David HOLLANDERS de OUDERAEN, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

"

V,00r-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:. Naam ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2014
ÿþ MOD WORD 111

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Réservé

au

Moniteur

belge

neergelegd/ontvangen op

20 01ff. 2014

ter griffie van de Ir.éyfîrlandstalige rPrh.themik van kok2rdeI Brwc¬ ci

N° d'entreprise 0433.666.709

Dénomination

(en entier): INBEV BELGIUM

(en abrégé):

Forme juridique Société anonyme

Siège boulevard Industriel 21 - 1070 Anderlecht

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :POUVOIRS

Il résulte d'un acte reçu le 6 octobre 2014 par le notaire David HOLLANDERS DE OUDE RAEN, Notaire de résidence à Leuven; Associé de la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée «HOLLANDERS & ROBERTI», Notaires Associés, ayant son siège à Leuven, déposé pour enregistrement que:

Le Conseil d'Administration de la Société Anonyme "INBEV BELGIUM", s'est réuni et agissant pour et au nom de la dite société a conformément à l'article 17 des statuts, consenti les pouvoirs suivants, aux personnes ci-après, suivant les modalités fixées pour chacune d'elle, à savoir :

Pour et au nom de la société et sans devoir, vis-à-vis de tiers, produire d'autre justification qu'une expédition du présent acte ou un exemplaire du Moniteur belge contenant sa publication

01.Vendre tous biens immeubles pour les prix et aux charges que les mandataires trouveront convenables accepter les prix comptant ou les stipuler payables à terme; dans ce dernier cas, renoncer éventuellement à la prise d'inscription d'office par le conservateur des hypothèques.

Recevoir les prix de vente avec accessoires, en donner quittance et décharge; consentir toutes mentions e subrogations avec ou sans garantie.

02.Acquérir tous biens immeubles pour le prix et sous les charges et conditions que les mandataires trouveront convenables, payer les prix comptant ou les stipuler payables à ternie; dans ce dernier cas, s'engager à servir les intérêts au taux à convenir, affecter l'immeuble acquis en hypothèque et garantie des prix d'achat et accessoires, et consentir toutes inscriptions hypothécaires; acquérir par voie d'échange tous immeubles et céder en contre-échange des immeubles de la société; consentir et accepter le paiement de toutes soultes, faire toutes déclarations, dispenser de prendre inscription d'office, accorder ternies et délais, fixer tous taux d'intérêts.

03.Contracter et clôturer tous emprunts; négocier, accepter et clôturer toutes ouvertures de crédit tant auprès des institutions publiques et parastatales que de toutes institutions ou organismes privés de crédit; signer tous engagements et promesses relatifs à ces emprunts ou crédits.

Consentir toutes hypothèques et autres sûretés réelles ou personnelles, mobilières ou immobilières.

04.Vendre ou acheter des actions et parts belges ou étrangères, cotées ou non, à titre provisoire ou permanent; des obligations, bons de caisses, warrants, options et titres analogues, et en général, toute valeur mobilière et immobilière de participation ou de placement.

05.Prendre, acheter, aliéner tous les brevets et droits de propriété industrielle; acquérir ou consentir toute licence ou procédé de fabrication.

06.Faire toutes opérations de banque ou de chèques postaux, ouvrir tous comptes, souscrire tous billets à ordre, promesses, effets de commerce ou autres engagements; tirer et accepter toutes traites et lettres de change, signer tous endossements et avals; délivrer tous chèques; céder toutes créances; effectuer tous transferts, dépôts et retraits de sommes, valeurs et titres; louer et résilier tous coffres-forts.

Accepter tous chèques ou mandats; toucher et recevoir tous capitaux, dépôts, intérêts, commissions, dividendes, indemnités et revenus quelconques, comme aussi le montant de tous billets, effets, prix de vente et transferts, reliquat de comptes et, généralement, toutes sommes qui peuvent ou pourront être dues à la société, à quelque titre que ce soit.

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso :: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

07.Consentir et mettre fin à tous prêts; traiter avec tous créanciers et débiteurs; entendre, débattre, clore et arrêter tous comptes; faire dresser tous protêts; donner mainlevée de toutes oppositions ou empêchements à paiement; consentir toutes subrogations, délégations ou mentions avec ou sans garantie.

Accepter toutes hypothèques et autres sûretés et droits réels ou personnels, mobiliers et immobiliers.

08.Acheter et vendre les matières premières et marchandises; acheter, vendre, prendre ou donner en location toutes machines, matériels et outillage; passer tous marchés et contrats de travaux et d'entreprises.

09.Prendre ou donner en location, même pour une période excédant neuf ans, tous biens immeubles, notamment à usage commercial, industriel ou d'habitation; accepter ou refuser tout renouvellement de bail; mettre fin à toute location, prendre toute mesure généralement quelconque en matière locative.

Acquérir, céder, prendre ou donner en location tous fonds de commerce.

Contracter des relations commerciales et y mettre fin; concéder et acquérir des conventions de distribution et d'importation, avec ou sans exclusivité, et y mettre fin; contracter tous contrats de licence et y mettre fin. Cautionner et avaliser toutes opérations de crédit, de location et autres en matière commerciale.

10.Engager et congédier tous cadres, employés, contremaîtres et ouvriers, déterminer leurs attributions, fixer leurs émoluments et salaires.

11.Négocier, signer, amender et résilier tous contrats d'assurance en quelque matière que ce soit, en poursuivre l'exécution.

12.Exercer les actions judiciaires au nom de la société tant en demandant qu'en défendant; poursuivre l'exécution des décisions judiciaires ou s'en désister; compromettre même en constituant des arbitres amiables compositeurs; transiger.

13.Faire toutes déclarations fiscales en ce compris celles auprès de l'Administration des douanes et accises; introduire toutes réclamations, présenter à cet effet tous mémoires et requêtes et poursuivre toutes négociations.

Accepter et faire dans ce cadre toutes consignations.

14.Renoncer à tous privilèges, hypothèques, actions résolutoires et autres droits et sûretés réels et personnels avec ou sans justification de paiement, donner mainlevée et consentir la radiation de toutes Inscriptions hypothécaires et privilégiées, ainsi que tous commandements, saisies et oppositions; consentir et accepter toutes mentions et subrogations, ainsi que toutes cessions de rang.

15.Représenter la société dans toutes les assemblées constitutives ou autres, ordinaires ou extraordinaires, quel que soit l'ordre du jour, de sociétés, associations ou entreprises de tous pays, groupements ou associations professionnelles; engager la société dans des opérations telles qu'apports et souscriptions.

16.Retirer de l'administration des postes, ainsi que de toutes autres administrations, entreprises de transports et messageries ordinaires ou non, toutes lettres et correspondances chargées ou recommandées, tous mandats-poste ou télégraphiques, tous colis, paquets et valeurs, en délivrer valables quittances, reçus ou décharges, ou donner procuration aux effets cl-dessus.

17.Représenter la société vis-à-vis des pouvoirs publics.

18.Requérir au nom de la société toutes inscriptions d'immatriculation ou modifications aux registre du commerce, de la T.V.A ou autres.

19.Accomplir tous actes purement conservatoires ou tous actes qui doivent être accomplis dans un délai de rigueur à peine de nullité.

20.Effectuer toutes inscriptions et/ou modifications d'inscriptions (transferts et situations après transferts inclus) aux registres de la société, y compris les registres des parts sociales, droits de souscription et obligations.

Signer au nom de la société tous registres des parts d'autres sociétés dans lesquelles la société anonyme Inbev Belgium détient des parts.

Les présents pouvoirs sont donnés à:

GROUPE I

-monsieur BOULANGÉ Gert, domicilié à 1910 Berg, Leibeeklaan 14;

-monsieur DE MEY Peter, domicilié à 3018 Leuven (Wijgmaal), Acht Meistraat 8;

-monsieur DITO Erwin, domicilié à NL 5212 CK Den Bosch (Nederland), Aartshertogentaan 387

-monsieur DEWULF Guy, domicilié à 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 9;

-monsieur GRIETEN Bart, domicilié à 3520 Zonhoven, Vilhoekstraat 19;

-monsieur LAUWERS Eric, domicilié à 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109;

-monsieur LEROY Steve, domicilié à 1190 Brussel, Timmermansstraat 66;

-madame PIETTE Aurélie, domiciliée à 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

-madame RANDON Ann, domiciliée à 1950 Kraainem, avenue Reine Astrid 476

-monsieur SEMPELS David, domicilié à 4141 Louveigné, rue des Montys 37

-monsieur VAN BIESBROECK Johan, domicilié à 3010 Leuven (Kessei-Lo), Trolieberg 16;

-monsieur VANDEUREN Philippe, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Raalbeeklaan 10;

-monsieur VAN OCH Arthur, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Herendreef 11;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-monsieur VERHAERT Ben, domicilié à 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), rue des Prairies 23;

-monsieur VUYLSTEKE Axel, domicilié à 3078 Kortenberg (Everberg), Molenstraat 115.

-monsieur LACERDO Eduardo, domicilié à 1950 Kraainem, avenue des Myrtilles 2

Qui pourront, agissant à deux, ou séparément mais avec l'assistance d'une des personnes du groupe II, exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 01 » à « 19 » y compris, mais uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'a concurrence d'un montant de maximum deux millions cinq cent mille euros (2.500.000 EUR) par opération.

GROUPE Il

-monsieur ALMER Michael, domicilié à 4053 Embourg, Clos du Sartay 14,

-monsieur ANCKAERT Stefaan, domicilié à 9520 Bavegem, Dreefstraat 5;

-monsieur BERNARD Olivier, 3090 Overijse, Treurwilgenlaan15;

-monsieur BEURS Maarten, 3740 Bilzen, Zonhoevestraat 23 bus 12

-monsieur BOEMAARS Jurgen, domicilié à NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22;

-madame BOMANS Natalie, domiciliée à 3001 Leuven (Heverlee), Paul Van Ostaijenlaan 15;

-madame BOSMA Jantien, domiciliée à NL-3117 TL Schiedam (Nederland), Pieter de Hooghstraat 3A;

-madame BOUCHET Laure, domiciliée à 3660 Opgiabbeek, Weg naar Opoeteren 25;

-monsieur BOUDRY Pieter, domicilié à 3271 Scherpenh euvel, Trensestraat 67;

-madame BUYCK Cybelle, domiciliée à 1020 Brussel (Laken), Forumlaan 9 bus 27;

-monsieur CANTINEAU Patrick, domicilié à 4671 Salve, route de Parfonvaux 98;

-monsieur DE BRUYN Luc, domicilié à 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 329/51;

-monsieur DE POTTER Jan, domicilié à 8020 Hertsberge, Wastinestraat 3;

-monsieur DEVLEESCHOUWER Thierry, domicilié à 1570 Tollenbeek, Flieterkouter 64;

-monsieur DUPONT Thierry, domicilié à 7050 Jurbise, Vieux Chemin 10;

-madame GHANIMA Anne, domiciliée à 3000 Leuven, Vital Decosterstraat 46 bus 5;

-monsieur HANSET Arnaud, domicilié à 1180 Uccle, avenue Brugmann 490;

-monsieur HEERKENS Jeroen, domicilié à NL-5212 EH 's-l-lertogenbosch, Van Rijckevorsel van Kessellaan

70A;

-monsieur HERMANS Luc, domicilié à 3390 Tielt-Winge, Perklaan 2

-monsieur HUYSMANS Bruny, domicilié à 2800 Mechelen, Klein Rozendaalveld 12;

-monsieur JANSSEUNE Bart, domicilié à 8670 Koksijde, A, Bliecklaan 41;

-monsieur JEUNEHOMME Victor, domicilié à 4052 Beaufays, rue les Oies 62;

-monsieur KNOCKAERT Peter, domicilié à 3290 Schaffen, Schoonaerde 109;

-monsieur MARS IN Jacques, domicilié à 4520 Wanze, rue Sockeu 2;

-monsieur MASSY Jo, domicilié à 3010 Leuven (Kessel-Lo), Platte Lostraat 455;

-monsieur NEYENS Jelle, domicilié à 3370 Roosbeek, Groenstraat 99;

-monsieur OUCHINSKY Christian, domicilié à 1180 Bruxelles (Uccle), Vieille rue du Moulin 143;

-monsieur PARDON René, domicilié à 3381 Glabbeek (Kapellen), Stationsstraat 23A; -madame PIETTE Aurélie, domiciliée à 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

-madame POETS Fleur, domiciliée à 1080 Molenbeek-Saint-Jean, quai du Hainaut 31; -monsieur PUTSEYS Roel, domicilié à 3061 Bertem (Leefdaal), Elzenstraat 15; -madame PUTTEMAN Hannelore, domiciliée à 1800 Vilvoorde, Leopoldstraat 44; -monsieur ROGGE Frederik, 9000 Gent, Notelaarstraat 31;

-monsieur SAILES Connor, domicilié à 1800 Vilvoorde, Seringenstraat 14;

-monsieur SERMEUS Frédéric, domicilié à 7090 Petit-Roeulx-Les-Braine, rue Saint Jean 10;

-madame THERRY Nancy, domiciliée à 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1142;

-madame TELS Rika, domiciliée à 1700 Dilbeek, Itterbeeksebaan 74;

-monsieur VANAUTGAERDEN Guy, domicilié à 3052 Oud Heverlee (Blanden), Tulpenlaan 7;

-monsieur VAN DESSEL Steve, domicilié à 2560 Bevel, Heikant 48;

-madame VERDOODT Isabelle, domiciliée à 2000 Antwerpen, Italeei 201 bus 10;

-madame VERSCHUEREN Lien, domiciliée à 3110 Rotselaar, Kerkhofstraat 15B;

-monsieur VERVOORT Bart, domicilié à 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

-monsieur WELLENS Bart, domicilié à 2820 Bonheiden, Weynesbaan 53;

Qui pourront exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 01 » à « 19 » y compris, mais avec les limitations suivantes

-agissant à deux : uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum un million d'euros (1.000.000 EUR) par opération;

,.

, 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Réservé

au

Moniteur

belge

.,

Volet B - suite



-agissant séparément mais avec l'assistance d'une des personnes du groupe I : uniquement dans le cadre' d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum deux millions cinq cent mille euros (2.500.000 EUR) par opération.

GROUPE III

-monsieur BOEMAARS Jurgen, domicilié à NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22; -madame PUTTEMAN Hannelore, domiciliée à 1800 Vilvoorde, Leopoldstraat 44; -monsieur VANDEU REN Philippe, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Raalbeeklaan 10; -monsieur VERVOORT Bart, domicilié à 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

Qui pourront, agissant à deux, exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 20 ».

Les personnes susmentionnées pourront aux effets ci-dessus, chacun en ce qui concerne les pouvoirs lul conférés, établir, passer et signer tous actes, pièces, registres, correspondance et autres documents, faire élection de domicile, constituer des mandataires spéciaux, substituer et en général faire tout ce qui sera nécessaire ou utile.

Au cas où il serait mis un terme à la collaboration ou la relation de travail, ainsi que lorsque le mandataire quitte sa fonction et que dans le cadre de sa nouvelle fonction aucun mandat n'est prévu, les pouvoirs conférés dans le cadre de cette délégation de pouvoirs expirent de plein droit.

Les présents pouvoirs annulent tous les précédents.

Pour extrait analytique conforme,

(signé) David Hollanders de Ouderaen, Notaire

Déposée en même temps : expédition de l'acte

Mentionner sur la dernière page du volet B:

Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

24/02/2014
ÿþBenaming (voluit) : Inbev Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 21

1070 Brussel (Anderlecht)

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 22 januari 2014, geregistreerd,. te Leuven, 2d° kantoor, op 24 januari 2014, zeven bladen, geen renvooien, boek 1383, blad 30, vak 15, ontvangen 50 euro, de ontvanger De Clercq G., blijkt dat:

De buitengewone algemene vergaderingen van de hierna vermelde vennootschappen zijn bijeengekomen:

1. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AVENUE DRANKEN", met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel (Anderlecht), Industrielaan 21, en ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0412.653.341.

is aanwezig de enige aandeelhouder, houder van at de zeshonderdenvier (604) aandelen, namelijk de hierna genoemde naamloze vennootschap "InBev Belgium", hier vertegenwoordigd door de heer Jens Behets, met kantoor te 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, hiertoe aangesteld bij onderhandse volmacht dd. negen december tweeduizend dertien.

2. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "InBev Belgium", met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel (Anderlecht), industrielaan 21, en ingeschreven in het

.j rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0433.666.709.

ij Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende aandeelhouders die, naar zij verklaren, eigenaar zijn van de aandelen hierna vermeld

- de naamloze vennootschap "Anheuser-Busch Inbev", met zetel te 1000 Brussel, Grote Markt 1. Rechtspersonenregister Brussel. Ondernemingsnummer 0417.497.106.

Houder van twaalf miljoen tweehonderdzeventienduizend driehonderdzevenentwintig (12.217.327) aandelen van de voornoemde vennootschap Inbev Belgium,

j, - de besloten vennootschap naar Nederlands recht "INTERBREW INTERNATIONAL", met zetel te Nederland, 4811 CA Breda, Cerestraat 1. KVK-nummer 20054440.

Houder van duizend tweehonderdtweeëntwintig (1.222) aandelen van de voornoemde vennootschap Inbev Belgium,

Beiden vertegenwoordigd door de heer Dries Goyens, met kantoor te 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, f hiertoe aangesteld bij onderhandse volmacht dd. negen december tweeduizend dertien.

De buitengewone algemene vergaderingen van de hiervoor vermelde vennootschappen volgende beslissingen genomen hebben:

a) De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen' van de naamloze vennootschap AVENUE DRANKEN, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, onder algemene titel overgaat op de naamloze vennootschap Inbev Belgium die houdster is van alle aandelen van de vennootschap AVENUE DRANKEN.

j. b) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap AVENUE DRANKEN boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap InBev Belgium, wordt bepaald op één oktober tweeduizend dertien.

Aile verrichtingen sinds één oktober tweeduizend dertien door de vennootschap AVENUE DRANKEN gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap InBev Belgium en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van dertig januari .; tweeduizend en één.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap InBev Belgium besluit de rekeningen van de naamloze vennootschap AVENUE DRANKEN over het tijdvak begrepen tussen de datum van jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf dewelke de verrichtingen van de naamloze vennootschap AVENUE DRANKEN geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~1 , " ~;~ :~

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

11111111

<19098823*

F-~ .~ s- " ~

~ :h t" +_~~~~

r1 ~ FED 2014

Griffie

Ondememingsnr :0433.666.709

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap InBev Belgium, goed te keuren in afzonderlijke notulen. Bij zelfde gelegenheid zal kwijting verleend worden aan de bestuurders van de naamloze vennootschap AVENUE DRANKEN voor de uitoefening van hun mandaat in gezegde periode

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

c) Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap AVENUE DRANKEN vanaf heden op te bestaan, zonder vereffening en komt het mandaat van al haar bestuurders ten einde zijnde:

1. De heer VAN VRECKEM Erlend, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

2. De heer DEWULF Guy, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 6;

3. De heer VERHAERT Ben, wonende te 1340 Ottignies, Rue de la Prairie 23.

d) De vergadering van de ovememende vennootschap verleent alle machten aan de heer Jens Behets, voormeld tot uitvoering van de genomen beslissingen en de vervulling van de administratieve formaliteiten.

Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte en bijvoegsel daarbij 3 volmachten

- historiek en gecoordineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2014
ÿþmod 11.1

L'IUIk B hi de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

bohoude aan het Belgisct

Staatsbla

3 FER 2014

Griffie

ll1Il lul Itil 1111 Hl It1 11111 tIli H Hi

<14098829

Ondememingsnr : 0433.666.709 Benaming (voluit) :1NBEV BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : industrielaan 21

1070 Brussel (Anderlecht)

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 22 januari 2014, geregistreerd te Leuven, 2de kantoor, op 24 januari 2014, zeven bladen, geen renvooien, boek 1383, blad 30, vak 16, ' ontvangen 50 euro, de ontvanger De Clercq G., blijkt dat:

De buitengewone algemene vergaderingen van de hierna vermelde vennootschappen zijn bijeengekomen:

1. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "C.L.E.", met maatschappelijke zetel te 4020 Jupille-sur-Meuse, Rue des Anciennes Houblonnières 2, en ingeschreven in het rechtspersonenregister Luik onder nummer 0445.820.017.

Is aanwezig de enige aandeelhouder, houder van al de zevenhonderdzeventig (770) aandelen, namelijk de hierna genoemde naamloze vennootschap "InBev Belgium", hier vertegenwoordigd door de heer Jens Behets, met kantoor te 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, hiertoe aangesteld bij onderhandse volmacht dd. negen december tweeduizend dertien.

2. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "InBev Belgium", met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel (Anderlecht), Industrielaan 21, en ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0433.666.709.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende aandeelhouders die, naar zij verklaren, eigenaar zijn van de aandelen hierna vermeld

- de naamloze vennootschap "Anheuser-Busch Inbev, met zetel te 1000 Brussel, Grote Markt 1. Rechtspersonenregister Brussel. Ondernemingsnummer 0417.497,106.

Houder van twaalf miljoen tweehonderdzeventienduizend driehonderdzevenentwintig (12.217.327) aandelen van de voornoemde vennootschap Inbev Belgium,

Vertegenwoordigd door de heer Dries Goyens, met kantoor te 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, hiertoe aangesteld bij onderhandse volmacht dd, negen december tweeduizend dertien.

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "INTERBREW INTERNATIONAL", met zetel te Nederland, 4811 CA Breda, Cerestraat 1. KVK-nummer 20054440.

Houder van duizend tweehonderdtweeëntwintig (1.222) aandelen van de voornoemde vennootschap Inbev Belgium,

Vertegenwoordigd door de heer Dries Goyens, met kantoor te 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, hiertoe aangesteld bij onderhandse volmaoht dd. elf december tweeduizend dertien.

De buitengewone algemene vergaderingen van de hiervoor vermelde vennootschappen volgende beslissingen genomen hebben:

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap C.L.E., zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, onder algemene titel overgaat op de naamloze vennootschap Inbev Belgium die j houdster is van alle aandelen van de vennootschap C.L.E.

B, De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap C.L.E. boekhoudkundig geacht :' worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap InBev Belgium, wordt bepaald op één oktober tweeduizend dertien,

Alle verrichtingen sinds één oktober tweeduizend dertien door de vennootschap C.L.E, gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap InBev Belgium en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap InBev Belgium besluit de rekeningen van de

....... naamloze .v_ennootschap.C.L E,.over=heftijdvak begrepe0_tussen de-datum.-van_-jaarafsluiting__v_art" het-laatste -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ilodr-behql.iden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

bo kjïar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf dewelke de verrichtingen van de naamloze vennootschap C.L.E. geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de naamloze vennootschap InBev Belgium, goed te keuren in afzonderlijke notulen. Bij zelfde gelegenheid zal kwijting verleend worden aan de bestuurders van de naamloze vennootschap C.L.E. voor de uitoefening van hun mandaat in gezegde periode.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende ' vennootschappen.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap C.L.E. vanaf heden op te bestaan, zonder vereffening en komt het mandaat van al haar bestuurders ten einde zijnde:

1. De heer VAN VRECKEM Erlend, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogeniaan 141;

2. De heer DEWULF Guy, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 6;

3. De heer VUYLSTEKE Axel, wonende te 3040 Huldenberg, Vranksberg 7.

D. Ten gevolge van deze fusie ontslag en tussentijdse kwijting aan de commissaris zijnde: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers, bedrijfsrevisoren, met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer POTROUX Patrick.

E. De vergadering van de overnemende vennootschap verleent alle machten aan de heer Jens Behets,

. voormeld tot uitvoering van de genomen beslissingen en de vervulling van de administratieve formaliteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte en bijvoegsel daarbij 3 volmachten

- historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2014
ÿþ Mod 11.1

R9e Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Réservé

au

Moniteur

belge







*iaoaeazs*





N° d'entreprise : 0433.666.709

Dénomination (en entier) : AVENUE DRANKEN

(en abrégé):

Forme juridique :société anonyme

Siège :Boulevard Industriel 21

1070 Bruxelles (Anderlecht)

Objet de l'acte : OPERATION ASSIMILEE A UNE FUSION PAR ABSORPTION

D'un proces-verbal dressé devant maître Isabelle Mostaert, notaire associé à Leuven, le 22 janvier 2014, enregistré à Leuven, 2ieme bureau de l'enregistrement, le 24 janvier 2014, sept pages sans renvois, vol.1383. fol. 30, case 15, reçu 50 euro, le receveur, De Clercq G., il résulte que :

Les assemblées générales extraordinaires des sociétés sousnomrnées sont réunies

1. L'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "AVENUE DRANKEN", ayant son siège à 1070 Bruxelles (Anderlecht), Boulevard Industriel 21 et inscrite au Registre des Personnes Morales de Bruxelles sous le numéro 0412.653.341,

Est présent à l'assemblée, le seul actionnaire, titulaire de toutes les six cent quatre (604) actions, notamment la société anonyme "InBev Belgium", sousdécrite, ici représentée par monsieur Jens Behets, dont le cabinet est établi à 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, aux ternies d'une procuration en date de neuf décembre deux mille treize.

, 2. L'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "InBev Belgium", ayant son siège à 1070 Bruxelles (Anderlecht), Boulevard Industriel 21, et inscrite au Registre des Personnes Morales de Bruxelles sous le numéro 0433.666.709.

Sont présentes ou représentés à l'assemblée, les actionnaires suivants qui détiennent, ainsi qu'ils déclarent, le nombre de titres suivant:

- la société anonyme "Anheuser-Busch Inbev", ayant son siège à 1000 Bruxelles, Grand Marché 1. Personnes Morales de Bruxelles. Numéro d'entreprise 0417.497106.

Titulaire de douze millions deux cent dix-sept mille trois cent vingt-sept (12.217.327) actions de la société prénommée Inbev Belgium,

- La société privée à droit néerlandais "INTERBREW INTERNATIONAL", ayant son siège au Pays-Bas, 4811 CA Breda, Cerestraat 1. Numéro KVK 20054440.

Titulaire de mille deux cent vingt-deux (1.222) actions de la société prénommée Inbev Belgium.

Tous les deux ici représentée par monsieur Dries Goyens, dont le cabinet est établi à 3001 Leuven (Heverlee), Philipssite 5, aux termes d'une procuration en date de neuf décembre deux mille treize laquelle restera annexée au présente procès-verbal.

Les assemblées générales extraordinaire ont décidé à l'unanimité ce qui suit:

a) Les assemblées générales approuvent le projet de fusion. Par conséquent, ils décident que la société AVENUE DRANKEN, dont la société absorbante possède toutes les actions, transfère à titre universel, à la société InBev Belgium par suite de sa dissolution sans liquidation, l'intégralité de son patrimoine, tant les droits que les obligations.

b) La date à partir de laquelle les opérations de la société absorbée AVENUE DRANKEN sont considérées du point de vue comptable comme accomplies pour le compte de la société absorbante InBev Belgium est fixée au premier octobre deux mille treize.

Toutes les opérations faites à partir du premier octobre deux mille treize par la société AVENUE DRANKEN, étant considérées comme accomplies pour le compte de la société absorbante InBev Belgium et les résultats à partir de la même date seront inscrits pour le compte de la société absorbante, conformément le principe de continuité comptable tel que prévu par l'Arrêté Royal en date du trente janvier deux mille un.

L'assemblée générale de la société InBev Belgium décide que les comptes de la société anonyme AVENUE DRANKEN pour la période à dater de la clôture du dernier exercice social jusqu'à la date à partir de laquelle les opérations de la société anonyme AVENUE DRANKEN sont considérées comme accomplies pour le compte de la société absorbante InBev Belgium, feront l'objet d'une décision particulière à approuver dans des notules particulières. Au même moment décharge sera donné aux administrateurs de la société AVENUE DRANKEN

___________x_ pour) exercice..de.leur_fonctionpour.ladite_période.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de fa personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

La société absorbée n'avait pas émis des actions ou dés effets avec des pouvoirs spéciaux. Des avantages particuliers n'ont pas été accordés aux actionnaires de la société absorbée. Des avantages particuliers n'ont pas été accordés aux administrateurs de la société absorbée.

c) A la suite de cette fusion, la société anonyme AVENUE DRANKEN est dissoute ce jour sans liquidation et le

mandat de tous les administrateurs prend fin ce jour étant

1. Monsieur VAN VRECKEM Erlend, demeurant à 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

2, Monsieur DEWULF Guy, demeurant à 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 6;

3, Monsieur VERHAERT Ben, demeurant à 1340 Ottignies, Rue de la Prairie 23.

d) L'assemblée de la société absorbante donne tout les pouvoirs à monsieur Jens Behets, à exécuter les décisions prises et à accomplir tout les formalités administratives .

POUR EXTRAIT CONFORME

Le notaire associé Isabelle MOSTAERT

Déposé en même temps :

- une expédition du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire;

- 3 procurations sous seing privée

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Mánitour

beige

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

12/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i lIIlii iiuxu oio

404016

I 1 i

i







~~~~~

t,~4i

ce.

0 3 FEB 2014

Griffie

Onderriem i ngsnr : 0433.666.709

Benaming

(votuit) : INBEV BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 31 DECEMBER 2013:

De Vergadering neemt kennis van het ontslag ingediend op 31 december 2013 van volgende bestuurder: - De heer Erlend VAN VRECKEM

De Vergadering aanvaardt dit ontslag, Over de kwijting zal beslist worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

Daaropvolgend, beslist de Vergadering om volgende persoon aan te stellen als nieuwe bestuurder vanaf 1

januari 2013:

- De heer Philippe VANDEUREN

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA ADVOCATENASSOCIATIE NEUSSEN GRADE, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om te voorzien in de wettelijke publicatieverplichtingen en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen, inclusief de volmacht om de publicatieformulieren te ondertekenen, neer te leggen en wijzigingen door te voeren in de kruispuntbank.

CVBA NEUSSEN GRADE

Dries Goyens

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.t

Rd

111111101111151111

tilUXEL.W:1

1 5 NOV 2013t

Greffe

Na d'entreprise 0433.666.709

Dénomination

ten entier) . INBEV BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : société anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21, 1070 Bruxelles

(adresse complète)

ObietfsJ de l'acte :Nomination du commissaire

Extrait du Procès-Verbal de l'Assemblée Générale Ordinaire du 16 mai 2013:

"L'Assemblée acte que le mandat du commissaire vient à échéance à l'issue de la présente Assemblée.. L'Assemblée décide de nommer en tant que commissionaire, PwC Reviseurs d'Entreprises scarl ayant son. siège social à 18, Woluwedal, B-1932 Sint-Stevens-Woluwe pour un ternie de 3 ans, soit jusqu'à l'issue de, l'Assemblée Générale Ordinaire de 2016. Le Commissaire sera représenté par M. Patrick MORïROUX,

(.. }

Erfend Van Vreckem Bart Vervoort

Président secrétaire "

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tOBUSSEL

PDiff20 t3

III

Vo beho aan Belg Staat

hl

i

+13177319*

Ondernemingsnr : 0433.666.709

Benaming

(votuitt : INBEV BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21, 1070 ANDERLECH

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Afschrift uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 16 mei 2013, onder het voorzitterschap van de heer Erlend VAN VRECKEM:

"Het mandaat van de huidige commissaris neemt een einde bij deze vergadering. Er wordt voorgesteld om PwC Bedrijfsrevisoren bcvba met zetel te Woluwedal 18, B-1932 Sint-Stevens-Woluwe voor een periode van 3 jaar te herbenoemen als commissaris, hetzij tot de Algemene Vergadering van 2016. De commissaris zal vertegenwoordigd worden door de heer Patrick Mortroux.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

(...)

Erlend Van Vreckem Bart Vervoort

Voorzitter secretaris

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

agiaq ana;iuoN np saxauuv - £i0Z/ii(k,Z : e]gs3!M3S

05/11/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1



Na d'entreprise : 0433.666.709 Dénomination

(en entier) INBEV BELGIUM

rrnmELLE8

24 On 203

Greffe

Re;

Mor be

A

131 948*

i

iuu

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Projet d'opération assimilée à une fusion par absorption

Les conseils d'adminstration des sociétés susmentionnées ont, en date du 31 juillet 2013, décidé d'établir, conformément à l'article 719 du Code des Sociétés, et de soumettre à leur Assemblée Générale Extraordinaire, conformément aux dispositions des articles 719 à 727 du Code des Sociétés, le présent projet:

Les conseils d'administration des sociétés suivantes ont pris l'initiative de réaliser une opération assimilée à une fusion par absorption entre les sociétés, ce qui aura pour effet de transférer à société absorbante l'intégralité du patrimoine, activement et passivement, et ce conformément les disposition des articles 682 du Code des Sociétés :

-La société absorbante S.A. INBEV BELGIUM, dont le siège social est sis à 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21, et inscrite au registre des personnes morales sous numéro BCE 0433.666.709;

-La société absorbée S.A. CLE, dont le siège social est sis à 4020 JUPILLE-SUR-MEUSE, Rue des Anciennes Houblonnières 2, et inscrite au registre des personnes morales sous numéro BCE 0445.820.017,

Les conseils d'administration susmentionnés s'engagent mutuellement à mettre tout en oeuvre pour la réalisation de l'opération assimilée à une fusion par absorption, sous les conditions définies ci-après, et à soumettre le présent projet à l'approbation de leur assemblée générale extraordinaire respective :

1. Dispositions légales

1.1. Identification des sociétés concernées (du Code des sociétés)

1.1.1, Identification dela société absorbante

Siège social

Le siège social de S.A. INBEV BELGIUM est sis à 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21; ci-après

dénommée la société absorbante,

Capital

Le capital social de la société s'élève à 758.906.013, 80 EUR. Il est divisé en 12.218.549 actions

représentant chacune 1/12.218.5491ème du capital.

Objet social

(Traduit librement à partir de l'acte constitutif en langue néerlandaise)

La société a pout objet l'exploitation de malteries, la production et le commerce de toutes espèces de bières, boissons et produits alimentaires, l'ouvraison et le commerce de tous les sous-produits et accessoires de toutes provenances et sous toutes formes de son industrie et de son commerce, ainsi que l'étude, la construction ou la réalisation, en tout ou en partie, des installations de fabrication des produits ci-dessus.

Mentionner sur la dernière page du Volet B ;

Au recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

Bijlagen bij liet lëlgiscïi Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elle a aussi pour objet l'achat, la construction, la transformation, la vente, la location et la sous-location, l'emphytéose, la concession et l'exploitation, sous quelque forme que ce soit, de tous fonds de commerce et de toue biens et droits mobiliers et immobiliers.

Elle pourra accorder des crédits et faire tous prêts, avances et escomptes, donner toutes cautions et garanties, tant pour le principal que pour tous intérêts, dividendes et accessoires, réaliser toutes opérations de change, commission et courtage, acquérir, concéder ou exploiter tous droits de propriété industrielle et intellectuelle, ainsi que toutes connaissances et techniques même non brevetées.

En général, elle pourra faire seule ou en participation, par elle-même ou par des tiers, pour elle-même et pour compte de tiers, toutes opérations civiles, commerciales, industrielles et financières quelconques, pouvant aider au développement de l'objet social, directement ou indirectement, en tout ou en partie.

Elle pourra s'intéresser, par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre manière, dans les entreprises, associations ou sociétés, dont l'objet est similaire, analogue, connexe ou utile à la réalisation directe ou indirecte de tout ou partie de son objet social.

Elle pourra participer, en tant que membre du conseil d'administration, ou de tout autre organe similaire, à la gestion de toutes sociétés ou entreprises et prester tous services.

Administration et représentation

La société est dirigée par:

Monsieur Erlend VAN VRECKEM, administrateur;

Monsieur Eric LAUWERS, administrateur;

Monsieur Jo VAN BIESBROECK, administrateur;

Monsieur Eduardo LACERDA, administrateur;

Monsieur Olivier LAMBRECHT, administrateur;

Monsieur Ludo DEGELIN, administrateur;

Registre des personnes morales

La société est inscrite au registre des personnes morales sous le numéro d'entreprise 0433.66.709.

Actionnaires

Les actionnaires actuels de la société sont, selon les informations qui nous ont été remises : -ANHEUSER-BUSCH INBEV S.A. dont le siège social est sis à 1000 BRUXELLES, Grand-Place 1 et inscrite à la BCE sous le numéro 0417.497.106: 99,99 %.

-INTERBEW INTERNATIONAL B.V., dont le siège social est sis à 4811 CA BREDA (Pays-Bas), Ceresfraat 1, et inscrite au KVK sous le numéro 20054440: 0,01 %.

1.1.2. Identification de la société absorbée

Siège social

Le siège social de S.A. CLE est sis à 4020 JUPILLE-SUR-MEUSE, Rue des Anciennes Houblonnières 2; ci-

après dénommée la société absorbée.

Capital

Le capital social de la société s'élève depuis la fondation à 87.000 EUR. Il est divisé en 770 actions

représentant chacune 11770ième du capital.

Objet social

La société a pour objet social tant en Belgique qu'à l'étranger tout ce qui se rapporte, d'une manière

générale, à 1a gestion d'un patrimoine immobilier.

Elle peut accomplir toutes opérations généralement quelconques, commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, s rapportant directement ou indirectement à son objet.

La société peut s'intéresser par toutes voies, dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue, similaire ou connexe, ou qui sont de nature à favoriser te développement de son entreprise, à lui procurer des manières premières ou à faciliter l'écoulement de ses produits.

La société peut de même faire tout ce qui se rapporte à la gestion d'un patrimoine mobilier en général et en particulier prendre ou vendre des participations, assurer sa représentation en acceptant des mandats d'administrateur, rémunérés ou non.

Administration et représentation

La société est dirigée par:

w ª% r -Monsieur Erlend VAN VRECKEM, administrateur;

-Monsieur Guy DEWULF, administrateur;

-Monsieur Axel VUYLSTEKE, administrateur;

Registre des personnes morales d'entreprise

La société est inscrite au registre des personnes morales sous le numéro

0445.820.017.

Actionnaires

Les actionnaires actuels de la société sont, selon les informations qui nous ont été remises :

-S.A. INBEV BELGIUM, 100 %;

1.2. Cadre juridique

La S.A. INBEV BELGIUM était déjà actionnaire de la S.A. CLE à hauteur de 99,87 %. En date du 31 juillet 2013, la S.A. INBEV BELGIUM a acquis une action du capital de la S.A. CLE, avec pour conséquence que la S.A. INBEV BELGIUM est devenue actionnaire de la S.A. CLE à hauteur de 100%,

Afin de permettre une simplification sur le plan comptable, les conseils d'administration projettent une opération assimilée à une fusion par absorption, conformément aux articles 676 et 719-727 du Code des sociétés.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Les organes d'administration de la société absorbante et de la société absorbée confirment que la S.A. INBEV BELGIUM est propriétaire de 100% des actions émises par la S.A. CLE à la date de ce projet. La S.A. CLE n'a pas émis d'autres titres que ces actions, Si, pour quelque raison que se soit, la S.A. INBEV BELGIUM n'était à la date de l'opération projettée, plus propriétaire de toutes les actions et autres valeurs avec droit de vote émises par la S.A. CLE, la procédure telle que décrite aux articles 719-727 du Code des sociétés ne pourrait plus être poursuivie.

Dans le cas d'une opération assimilée à une fusion par absorption la S.A. CLE sera dissoute sans liquidation de la société, et fusionera avec la S.A. INBEV BELGIUM, avec pour conséquence le transfert de l'intégralité de son patrimoine activement et passivement à la société S.A. INBEV BELGIUM, déjà titulaire de toutes les actions de la S.A. CLE. A cet égard, aucune émission d'actions nouvelles ni aucune augmentation de capital au sein de la S.A. INBEV BELGIUM n'auront lieu, Du point de vu comptable, les opérations de la société absordée seront considérées comme accomplies pour compte de la société absorbante à partir dut er octobre 2013.

Le présent projet d'opération assimilée à une fusion par absorption sera soumis pour approbation à l'assemblée générale extraordinaire de la société absorbante et de la société absorbée.

1,3. Date comptable (art, 719 2° du Code des sociétés)

Du point de vu comptable, les opérations de la société absordée seront considérées comme accomplies

pour compte de la société absorbante à partir duler octobre 2013.

1.4. Droits spéciaux (art. 719 3o du Code des sociétés)

Toutes les actions constituant le capital de la société absorbée sont identiques et confèrent à leurs

porteurs/détenteurs les mêmes droit et prérogatives. La société absorbée n'a pas émis d'autres titres que ces

actions.

Aucun régleraient particulier ne devra dès lors être pris sur ce point.

1.5. Avantages spéciaux (art. 719 du Code des sociétés)

II ne sera attribué aucun avantage particulier aux administrateurs de la société absorbée, ni aux

administrateurs de la société absorbante.

1.6. Cession de bien immobilier

La société absorbée n'est propriétaire d'aucun bien immobilier.

2. Dispositions additionelles

2.1. Modification aux statuts de la société absorbante

Dans le cas où l'opération assimilée à une fusion par absorption aboutirait, les statuts de la société

absorbante ne feront l'objet d'aucune modification (découlant de la fusion).

2.2. Coûts de l'opération

Les coûts de l'opération seront pris en charge par la société absorbante, et ce tant en cas d'approbation

qu'en cas de désapprobation du présent projet,

Bijl~gén`lîij Bëlgisc'fi S1áâtsblàá = 057I172013 = Arinëxés ilü 1VTóriitëür bëlgë

Réservé

" au"

Moniteur

belge

Volet B " - Suite

2.3. Engagements

Les soussignés s'engagent mutuellement et réciproquement à mettre tout en oeuvre pour permettre la réalisation de l'opération assimilée à une fusion par absorption, selon les modalités dont question ci-dessus, et sous réserve d'approbation du présent projet par leurs assemblées générales extraordinaires et conformément les dispositions légales du Code des Sociétés

2.4. Assemblée Générale Extraordinaire

Le présent projet sera soumise à l'assemblée générale extraordinaire de la société absorbante et de la société absorbée, au moins six semaines après le dépôt du présent projet au greffe du Tribunal de Commerce, et ce conformément à l'article 719 du Code des Sociétés.

Fait le 31 juillet 2013 à Anderlecht en original, chacune des versions étant identique, afin d'être déposé au greffe du Tribunal de commerce de Bruxelles et de Liège, conformément à l'article 719 du Code des Sociétés.

La société donne mandat à l'Association d'avocats Nelissen Grade, dont le cabinet est établi à 3001 Heverlee, Philipssite 5 (ainsi qu'à ses employés, préposés ou mandataires), avec pouvoir de subrogation, afin d'accomplir les formalités légales de publication et les modifications à la Banque-carrefour des entreprises, et notamment le pouvoir de signer les formulaires de publication, de les déposer et d'effectuer les modifications à la Banque-carrefour.

Pour la société absorbante, Pour la société absorbée,

VAN VRECKEM Erlend VAN VRECKEM Erlend

VAN BIESBROECK Jo DEWULF Guy

LAMBRECHT Olivier VUYLSTEKE Axel

LAUWERS Eric

LACERDA Eduardo

DEGELIN Ludo

"

Mentionner sur la dernière page du Volet B " Au recto " Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

05/11/2013
ÿþ Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1316 9491

N

i

bah aa Bel Stal

"24 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0433.666.709

Benaming

(votuït) : 1NBEV BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21, 1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 31 juli 2013 beslist het onderhavig voorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen:

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap N.V. INBEV BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 1070 ANDERLECHT, Industrielaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0433.666.709;

-De overgenomen vennootschap N.V. CLE, met maatschappelijke zetel te 4020 JUPILESUR-MEUSE, Rue des Anciennes Houblonnières 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0445.820.017.

Voomoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende voorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 10 W.Venn.)

1.1.1, Identificatie van de ovememende vennootschap

Zetel

De zetel van N.V. INBEV BELGIUM is gevestigd te 1070 ANDERLECHT, Industrielaan 21; hierna genoemd

de overnemende vennootschap.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 758.906.013, 80 EUR. Het is verdeeld in 12.218.549 aandelen

die elk 1/12.218.549ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van mouterijen, de productie van en de handel in allerlei bieren, dranken en voedingsproducten  van gelijk welke herkomst en onder gelijk welke vorm  van haar Industrie en handel, alsook de studie, de bouw of de realisatie, geheel of gedeeltelijk, van de fabricatie-installaties van de hierboven genoemde producten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft ook tot doel de aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en de uitbating, onder gelijk welke vorm, van aile handelsfondsen en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

Zij mag kredieten en alle leningen, voorschotten en verdisconteringen toestaan, alle borgtochten en waarborgen geven, zowel voor de hoofdsom als voor de interesten, dividenden en bijhorigheden, alle wissel-, comissie-, en makelaarstransacties verrichten, alle industriële en intellectuele éigendomsrechten evenals alle, zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken verwerven, in concessie geven en uitbaten.

ln het algemeen mag zij, alleen of in deelneming, zelf of door derden, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van het maatschappelijk doel.

Zij mag belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig, samengaand of samenhangend is of nuttig tot de rechtstreekse of onrechtstreekse , gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van har maatschappelijk doel.

Zij mag, als lid van de raad van bestuur of van ieder gelijkaardig orgaan, aan het bestuur van alle vennootschappen of ondernemingen deelnemen en aile diensten presteren.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Erlend VAN VRECKEM, bestuurder;

-De heer Eric LAUWERS, bestuurder;

-De heer Jo VAN BIESBROECK, bestuurder;

-De heer Eduardo LACERDA, bestuurder,

-De heer Olivier LAMSRECHT, bestuurder;

-De heer Ludo DEGELIN, bestuurder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer

0433.666,709.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: -ANHEUSER-BUSCH INBEV N.V., met maatschappelijke zetel te 1000 BRUXELLES, GRAND'PLACE 1, KBO 0417.497.106: 99,99 %.

-1NTERBEW INTERNATIONAL B.V., met maatschappelijke zetel te 4811 CA BREDA, Cerestraat 1, met KVK-nummer 20054440: 0,01 %.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Zetel

De zetel van N.V. CLE is gevestigd te 4020 JUPILE-SUR MEUSE, Rue des Anciennes Houblonnières 2;

hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 87.000 EUR. Het is verdeeld in 770

aandelen die elk 11770ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

(Vrij vertaald uit de Franstalige oprichtingsakte)

De vennootschap heeft tot doe! zowel in België als in het buitenland al hetgeen op algemene wijze

betrekking heeft op het beheer van onroerend patrimonium.

Zij kan alle verrichtingen uitvoeren, zowel algemeen, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend van aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vennootschap kan zich inlaten op elke mogelijke manier in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, overeenkomstig, gelijkaardig, samenhangend doel hebben of die een doel hebben die van aard is bij te dragen aan de ontwikkeling van haar onderneming, haar grondstoffen verschaffen of de verkoop van haar producten vereenvoudigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van een onroerend patrimonium in het algemeen en aandelen nemen of verkopen, haar vertegenwoordiging verzekeren door bestuursmandaten goed te keuren in het bijzonder.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Erlend VAN VRECKEM, bestuurder;

-De heer Guy DEWULF, bestuurder;

-De heer Axel VUYLSTEKE, bestuurder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer

0445.820.017.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-N.V. INBEV BELGIUM, 100 %;

1.2. Juridisch kader

N.V. INBEV BELGIUM was reeds voor 99,87 % aandeelhouder van de N,V. CLE. Op 31 juli 2013 sloot N.V. INBEV BELGIUM een overeenkomst af tot aankoop van 1 aandeel van de N.V. CLE. Hierdoor werd de N.V. INBEV BELGIUM 100 % aandeelhouder van de N.V, CLE,

Teneinde een boekhoudkundige vereenvoudiging te bewerkstelligen, stellen de raden van bestuur een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting voor, overeenkomstig artikels 676 en 719-727 W. Venn.

De bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap bevestigen dat N.V. INBEV BELGIUM op datum van dit voorstel eigenaar is van 100 % van de aandelen uitgegeven door N.V, CLE. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in de N.V. CLE. Indien, om welke reden ook, N.V. INBEV BELGIUM op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door de N.V. CLE, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W. Venn. niet worden gevolgd.

De N.V. CLE zal in geval van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ontbonden worden zonder vereffening van de vennootschap, en met de N.V. INBEV BELGIUM fusioneren, door overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het patrimonium van de vennootschap N.V. CLE naar de vennootschap N.V. INBEV BELGIUM, reeds titularis van alle aandelen van de N.V. CLE. Hiertoe zullen in de vennootschap N,V. INBEV BELGIUM geen nieuwe aandelen uitgegeven worden, alsook zal er geen kapitaalsverhoging plaatsvinden. Alle handelingen verricht door overgenomen vennootschap sinds 1 oktober 2013 zullen worden geacht vanuit boekhoudkundig standpunt te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zuilen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

1.4. Bijzondere rechten (art, 719 3o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de overgenomen

vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 40 W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.6. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed.

2. Bijkomende vermeldingen

V'oor-bohouden aan het Belgisch Staatsblad

2.1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen (uit de fusie vloeiende) wijzigingen aangebracht te worden.

2.2. Kosten van de verrichting

De kosten van de verrichting zullen, zowel in geval van goedkeuring als in geval van niet goedkeuring van

onderhavig voorstel, gedragen worden door de overnemende vennootschap.

2,3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

2.4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 31 juli 2013, te Anderlecht, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel en van Luik overeenkomstig de artikelen 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Advocatenassociatie Nelissen Grade met kantoor te 3001 Heverlee, Ehiiipssite 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om te voorzien in de wettelijke publicatieverplichtingen en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen, inclusief de volmacht om de publicatieformulieren te ondertekenen, neer te leggen en wijzigingen door te voeren in de kruispuntbank.

Voor de ovememende vennootschap, Voor de overgenomen vennootschap,

VAN VRECKEM Erfend VAN VRECKEM Erlend

VAN BIESBROECK JoDEWULF Guy

LAMBRECHT Olivier VUYLSTEKE Axel

LAUWERS Eric

LACERDA Eduardo

DEGELIN Ludo

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013
ÿþ MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bt Ste

i







Ç

2 4 OKT 2O1

Griffie

Billagenïüj ai BèTgiscli St átslïl ct- á /11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433.666.709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21, 1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 31 juli 2013 beslist het onderhavig voorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun. buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen:

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap N.V. INBEV BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 1070. ANDERLECHT, Industrielaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0433.666.709;

-De overgenomen vennootschap N.V. AVENUE DRANKEN, met maatschappelijke zetel te 1070 ANDERLECHT, Industrielaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0412.653.341.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende voorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 10 W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Zetel

De zetel van N.V, INBEV BELGIUM is gevestigd te 1070 ANDERLECHT, Industrielaan 21; hierna genoemd

de overnemende vennootschap.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 758.906.013, 80 EUR. Het is verdeeld in 12.218.549 aandelen

die elk 1/12.218.549ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van mouterijen, de productie van en de handel in allerlei bieren dranken en voedingsproducten  van gelijk welke herkomst en onder gelijk welke vorm  van haar industrie en handel, alsook de studie, de bouw of de realisatie, geheel of gedeeltelijk, van de fabrioatie-installaties van de

hierboven genoemde producten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft ook tot doel de aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en de uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelsfondsen en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

Zij mag kredieten en alle leningen, voorschotten en verdisconteringen toestaan, alle borgtochten en waarborgen geven, zowel voor de hoofdsom als voor de interesten, dividenden en bijhorigheden, alle wissel-, comissie-, en makelaarstransacties verrichten, alle industriële en intellectuele eigendomsrechten evenals alle, zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken verwerven, in concessie geven en uitbaten.

In het algemeen mag zij, alleen of in deelneming, zelf of door derden, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van het maatschappelijk doel.

Zij mag belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig, samengaand of samenhang end is of nuttig tot de rechtstreekse of onrechtstreekse , gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van har maatschappelijk doel.

Zij mag, als lid van de raad van bestuur of van ieder gelijkaardig orgaan, aan het bestuur van alle vennootschappen of ondernemingen deelnemen en alle diensten presteren.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door;

-De heer Erlend VAN VRECKEM, bestuurder;

-De heer Eric LAUWERS, bestuurder;

-De heer Jo VAN BIESBROECK, bestuurder;

-De heer Eduardo LACERDA, bestuurder;

-De heer Olivier LAMBRECHT, bestuurder;

-De heer Ludo DEGELIN, bestuurder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer

0433.666.709.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: -ANHEUSER-BUSCH INBEV N.V., met maatschappelijke zetel te 1000 BRUXELLES, GRAND'PLACE 1, KBO 0417.497.106: 99,99 %.

-1NTERBEW INTERNATIONAL B.V., met maatschappelijke zetel te 4811 CA BREDA, Cerestraat 1, met KVK-num mer 20054440: 0,01 %.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Zetel

De zetel van N.V. AVENUE DRANKEN is gevestigd te 1070 ANDERLECHT, Industrielaan 21; hierna

genoemd de overgenomen vennootschap.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 359.446 EUR. Het is verdeeld in 604

aandelen die elk 11604ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de handel in bieren, waters en limonaden, wijnen aperitieven, geestrijke dranken, kof-fes, zuivelproducten, bereide vleeswaren en confserieartikelen, fabricatie en handel van ijsproducten, de uitbating en het inrichten van café's, hotels, restaurants, snack-bars, aan- en verkoop van meubelen aller aard, alsmede verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij eht best geschikt acht.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Erlend VAN VRECKEM, bestuurder;

-De heer Guy DEWULF, bestuurder;

-De heer Ben VERHAERT, bestuurder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer

0412.653.341.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-N.V. INBEV BELGIUM, 100 %;

1.2. Juridisch kader

N.V. INBEV BELGIUM was reeds voor 99,83 % aandeelhouder van de N.V. AVENUE DRANKEN. Op 31 juli 2013 sloot N.V. INBEV BELGIUM een overeenkomst af tot aankoop van 1 aandeel van de N.V. AVENUE DRANKEN. Hierdoor werd de N.V. INBEV BELGIUM 100 % aandeelhouder van de N.V. AVENUE DRANKEN.

Teneinde een boekhoudkundige vereenvoudiging te bewerkstelligen, stellen de raden van bestuur een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting voor, overeenkomstig artikels 676 en 719-727 W. Venn.

De bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap bevestigen dat N.V. INBEV BELGIUM op datum van dit voorstel eigenaar is van 100 % van de aandelen uitgegeven door N.V. AVENUE DRANKEN. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in de N.V. AVENUE DRANKEN. Indien, om welke reden ook, NV. INBEV BELGIUM op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door de N,V, AVENUE DRANKEN, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W. Venn. niet worden gevolgd.

De N.V. AVENUE DRANKEN zal in geval van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ontbonden worden zonder vereffening van de vennootschap, en met de N.V. INBEV BELGIUM fusioneren, door overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het patrimonium van de vennootschap N.V. AVENUE DRANKEN naar de vennootschap N.V. INBEV BELGIUM, reeds titularis van alle aandelen van de N.V. AVENUE DRANKEN, Hiertoe zullen in de vennootschap N.V. INBEV BELGIUM geen nieuwe aandelen uitgegeven worden, alsook zal er geen kapitaalsverhoging plaatsvinden. Alle handelingen verricht door overgenomen vennootschap sinds 1 oktober 2013 zullen worden geacht vanuit boekhoudkundig standpunt te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de overgenomen

vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 4o W.Venn,)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.6. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1.. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen (uit de fusie vloeiende) wijzigingen aangebracht te worden.

2.2. Kosten van de verrichting

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De kosten van de verrichting zullen, zowel in geval van goedkeuring als in geval van niet goedkeuring van onderhavig voorstel, gedragen worden door de overnemende vennootschap.

2.3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

2.4, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 31 juli 2013, te Anderlecht, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel overeenkomstig de artikelen 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Advocatenassociatie Nelissen Grade met kantoor te 3001 Heverlee, Philipssite 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om te voorzien in de wettelijke publicatieverplichtingen en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen, inclusief de volmacht om de publicatieformulieren te ondertekenen, neer te leggen en wijzigingen door te voeren in de kruispuntbank,

Voor de ovememende vennootschap, Voor de overgenomen vennootschap,

VAN VRECKEM Erlend VAN VRECKEM Erlend

VAN BIESBROECK ,IoDEWULF Guy

LAMBRECHT Olivier VERHAERT Ben

LAUWERS Erie

LACERDA Eduardo

DEGELIN Ludo

Bi ragen bij `h& Belgisch Staatsblad - O IÏ1/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013
ÿþ~ " Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.5

Re

Mc

t

uu i



12 4 OKT 2013

Greffe

N° d'entreprise : 0433.666.709

Dénomination

(en entier) . INBEV BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21

(adresse complète)

obiet(s) de Pacte :Projet d'opération assimilée à une fusion par absorption

Les conseils d'adminstration des sociétés susmentionnées ont, en date du 31 juillet 2013, décidé d'établir, conformément à l'article 719 du Code des Sociétés, et de soumettre à leur Assemblée Générale Extraordinaire, conformément aux dispositions des articles 719 à 727 du Code des Sociétés, le présent projet:

Les conseils d'administration des sociétés suivantes ont pris l'initiative de réaliser une opération assimilée à une fusion par absorption entre les sociétés, ce qui aura pour effet de transférer à société absorbante l'intégralité du patrimoine, activement et passivement, et ce conformément les disposition des articles 682 du Code des Sociétés :

-La société absorbante S.A. INBEV BELGIUM, dont le siège social est sis à 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21, et inscrite au registre des personnes morales sous numéro BCE 0433.666.709 ;

-La société absorbée S.A. AVENUE DRANKEN, dont le siège social est sis à 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21, et inscrite au registre des personnes morales sous le numéro BCE 0412.653.341,

Les conseils d'administration susmentionnés s'engagent mutuellement à mettre tout en Suvre pour la réalisation de l'opération assimilée à une fusion par absorption, sous les conditions définies ci-après, et à soumettre le présent projet à l'approbation de leur assemblée générale extraordinaire respective :

1. Dispositions légales

1.1. Identification des sociétés concernées (art. 719 1° du Code des sociétés)

1.1x1. Identification de la société absorbante

Siège social

Le siège social de S.A. INBEV BELGIUM est sis à 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21; ci-après

dénommée la société absorbante.

Capital

Le capital social de la société s'élève à 758.906.013, 80 EUR. Il est divisé en 12.218.549 actions

représentant chacune 1112.218.549ième du capital.

Objet social

(Traduit librement à partir de l'acte constitutif en langue néerlandaise)

La société a pout objet l'exploitation de malteries, la production et le commerce de toutes espèces de bières, boissons et produits alimentaires, l'ouvraison et le commerce de tous les sous-produits et accessoires de toutes provenances et sous toutes formes de son industrie et de son commerce, ainsi que l'étude, la construction ou fa réalisation, en tout ou en partie, des installations de fabrication des produits ci-dessus.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

BIJ lagen til but Stutstïtád"- 05CIIr20I3 dülViümtéürlïëlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elle a aussi pour objet l'achat, la construction, la transformation, la vente, la location et la sous-location, l'emphytéose, la concession et l'exploitation, sous quelque forme que ce soit, de tous fonds de commerce et de tous biens et droits mobiliers et immobiliers.

Elle pourra accorder des crédits et faire tous prêts, avances et escomptes, donner toutes cautions et garanties, tant pour le principal que pour tous intérêts, dividendes et accessoires, réaliser toutes opérations de change, commission et courtage, acquérir, concéder ou exploiter tous droits de propriété industrielle et intellectuelle, ainsi que toutes connaissances et techniques même non brevetées.

En général, elle pourra faire seule ou en participation, par elle-même ou par des tiers, pour elle-même et pour compte de tiers, toutes opérations civiles, commerciales, industrielles et financières quelconques, pouvant aider au développement de l'objet social, directement ou indirectement, en tout ou en partie.

Elle pourra s'intéresser, par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre manière, dans les entreprises, associations ou sociétés, dont l'objet est similaire, analogue, connexe ou utile à la réalisation directe ou indirecte de tout ou partie de son objet social.

Elle pourra participer, en tant que membre du conseil d'administration, ou de tout autre organe similaire, à la gestion de toutes sociétés ou entreprises et prester tous services.

Administration et représentation

La société est dirigée par:

-Monsieur Erlend VAN VRECKEM, administrateur;

-Monsieur Eric LAUWERS, administrateur;

-Monsieur Jo VAN BIESBROECK, administrateur;

-Monsieur Eduardo LACERDA, administrateur;

-Monsieur Olivier LAMBRECHT, administrateur;

-Monsieur Ludo DEGELIN, administrateur;

Registre des personnes morales

La société est inscrite au registre des personnes morales sous le numéro d'entreprise 0433.66.709.

Actionnaires

Les actionnaires actuels de la société sont, selon les informations qui nous ont été remises :

-ANHEUSER-BUSCH INBEV S.A. dont le siège social est sis à 1000 BRUXELLES, Grand-Place 1 et inscrite à la BCE sous le numéro 0417.497.106: 99,99 %.

-INTERBEW INTERNATIONAL B.V., dont le siège social est sis à 4811 CA BREDA (Pays-Bas), Cerestraat 1, et inscrite au KVK sous le numéro 20054440: 0,01 %.

1.1.2. Identification de la société absorbée

Siège social

Le siège social de S.A. AVENUE DRANKEN est sis à 1070 ANDERLECHT, Boulevard Industriel 21; ci-

après dénommée la société absorbée.

Capital

Le capital social de la société s'élève depuis la fondation à 359.446 EUR. Il est divisé en 604 actions

représentant chacune 1/604ième du capital.

Objet social

La société a pour objet social le commerce en bières, eaux et limonades, vins apéritifs, boissons alcoolisées, cafés, produits laitier, produits de charcuterie, articles de confiserie, fabrication et commerce de produits glacés, fonctionnement et conception de cafés, hotels, restaurants, snackbars, achat et vente de meubles de toutes sortes, et des opérations de nature commerciale, industrielle, immobilière, mobilière et financière qui sont directement ou indirectement liées ou attachées à ce but ou qui favorisent leurs réalisation.

La société peut réaliser son put, autant en Belgique qu'a l'étranger, de toute manière qu'élle estime adéquate.

Administration et représentation

La société est dirigée par:

-Monsieur Erlend VAN VRECKEM, administrateur;

-Monsieur Guy DEWULF, administrateur;

-Monsieur Ben VERHAERT, administrateur;

Registre des personnes morales

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

La société est inscrite au registre des personnes morales sous le numéro d'entreprise

0412.653.341.

Actionnaires

Les actionnaires actuels de la société sont, selon les informations qui nous ont été remises :

-la S.A. INBEV BELGIUM 100 %;

1.2. Cadre juridique

La S.A. INBEV BELGIUM était déjà actionnaire de la S.A. CLE à hauteur de 99,87 %. En date du 31 juillet 2013, la S.A. INBEV BELGIUM a acquis une action du capital de la S.A. AVENUE DRANKEN, avec pour conséquence que la S.A. INBEV BELGIUM est devenue actionnaire de la S.A. AVENUE DRANKEN à hauteur de100%.

Afin de permettre une simplification sur le plan comptable, les conseils d'administration projettent une opération assimilée à une fusion par absorption, conformément aux articles 676 et 719-727 du Code des sociétés.

Les conseils d'administration de la société absorbante et de la société absorbée confirment que ia S.A. INBEV BELGIUM est propriétaire de 100% des actions émises par la S.A. AVENUE DRANKEN, à la date de ce projet, La S.A. AVENUE DRANKEN n'a pas émis d'autres titres que ces actions. Si, pour quelque raison que se soit, la S.A. INBEV BELGIUM n'était à la date de l'opération projettée, plus propriétaire de toutes les actions et autres valeurs avec droit de vote émises par la S.A. AVENUE DRANKEN, la procédure telle que décrite aux articles 719-727 du Code des sociétés ne pourrait plus être poursuivie.

Dans le cas d'une opération assimilée à une fusion par absorption la S.A. AVENUE DRANKEN sera dissoute sans liquidation de la société, et fusionera avec la S.A, INBEV BELGIUM, avec pour conséquence le transfert de l'intégralité de son patrimoine activement et passivement à la société S.A. INBEV BELGIUM, déjà titulaire de toutes les actions de la S.A. AVENUE DRANKEN. A cet égard, aucune émission d'actions nouvelles ni aucune augmentation de capital au sein de la S.A. INBEV BELGIUM n'auront lieu. Du point de vu comptable, les opérations de fa société absordée seront considérées comme accomplies pour compte de la société absorbante à partir duler octobre 2013.

Le présent projet d'opération assimilée à une fusion par absorption sera soumis pour approbation à l'assemblée générale extraordinaire de la société absorbante et de la société absorbée.

1.3. Date comptable (art. 719 2° du Code des sociétés)

Du point de vu comptable, les opérations de la société absordée seront considérées comme accomplies

pour compte de la société absorbante à partir duler octobre 2013.

1.4. Droits spéciaux (art. 719 3o du Code des sociétés)

Toutes les actions constituant le capital de la société absorbée sont identiques et confèrent à leurs

porteurs/détenteurs les mêmes droit et prérogatives. La société absorbée n'a pas émis d'autres titres que ces

actions.

Aucun règlement particulier ne devra dès lors être pris sur ce point.

1.5. Avantages spéciaux (art. 719 du Code des sociétés)

Il ne sera attribué aucun avantage particulier aux administrateurs de la société absorbée, ni aux

administrateurs de la société absorbante.

1.6. Cession de bien immobilier

La société absorbée n'est propriétaire d'aucun bien immobilier.

2. Dispositions additionelles

2.1. Modification aux statuts de la société absorbante

Dans le cas où l'opération assimilée à une fusion par absorption aboutirait, les statuts de la société

absorbante ne feront l'objet d'aucune modification (découlant de la fusion).

2.2. Coûts de l'opération

Les coûts de l'opération seront pris en charge par la société absorbante, et ce tant en cas d'approbation

qu'en cas de désapprobation du présent projet.

2.3. Engagements

Les soussignés s'engagent mutuellement et réciproquement à mettre tout en oeuvre pour permettre la réalisation de l'opération assimilée à une fusion par absorption, selon les modalités dont question ci-dessus, et sous réserve d'approbation du présent projet par leurs assemblées générales extraordinaires et conformément les dispositions légales du Code des Sociétés.

Reserve

au

Moniteur

belge

BijTàgën bij liëf Sëlgischi Stàntsblâd = asfI112OT3 - Annexes du Moniteur belge

~

Volet B - Suite

2.4. Assemblée Générale Extraordinaire

Le présent projet sera soumise à l'assemblée générale extraordinaire de la société absorbante et de la société absorbée, au moins six semaines après le dépôt du présent projet au greffe du Tribunal de Commerce, et ce conformément à l'article 719 du Code des Sociétés.

Fait le 31 juillet 2013 à Anderlecht en original, chacune des versions étant identique, afin d'être déposé au ' greffe du Tribunal de commerce de Bruxelles, conformément à l'article 719 du Code des Sociétés.

La société donne mandat à l'Association d'avocats Nelissen Grade, dont le cabinet est établi à 3001 Heverlee, Philipssite 5 (ainsi qu'à ses employés, préposés ou mandataires), avec pouvoir de subrogation, afin d'accomplir les formalités légales de publication et les modifications à la Banque-carrefour des entreprises, et notamment le pouvoir de signer les formulaires de publication, de les déposer et d'effectuer les modifications à la Banque-carrefour.

Pour la société absorbante, Pour la société absorbée,

VAN VRECKEM Erlend VAN VRECKEM Erlend

VAN BIESBROECK Jo DEWULF Guy

LAMSRECHT Olivier VERHAERT Ben

LAUWERS Eric

LACERDA Eduardo

DEGELIN Ludo

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

15/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word 11.1

Naamloze venootschap

Ondememingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

InBev Belgium

0433.666.709

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

M

nl

1 06564*

®izal~,

0 4dtllL: 2013

Griffie

Zetel : industrielaan 21, 1070 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 24 met 2013..

De aandeelhouders hebben, overeenkomstig artikel 536, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen en artikel 32 van de statuten,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heren Geert Camps, Ben Verhaert en Axel Vuylsteke en mevrouw Karin Van Roy als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf de datum van deze besluiten.

BESLOTEN de volgende personen te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf de datum van deze besluiten:

(a) de heer Jo Van Biesbroeck, wonende te Trolleberg 16, 3010 Kessel-Lo;

(b) de heer Eduardo Lacerda, wonende te Blauwe Bosbessenlaan 2, 1950 Kraainem;

(c) de heer Olivier Lambrecht, wonende te Bosdelle 31, 3080 Tervuren; en

(d) de heer Ludo Degelin, wonende te Molljkestraat 15, 3272, Messelbroek.

Besloten bovendien dat de mandaten van aile bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Voor analytisch uittreksel,

Eric Lauwers en Erlend Van Vreckem, Bestuurders

15/07/2013
ÿþMOD WORD S1.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

N° d'entreprise : 0433.666.709 Dénomination

ten entier) : InBev Belgium

IMUXELLEs

O 2013

' Greffe

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21, 1070 Bruxelles

(adresse complète)

(blet{s) de Pacte :Démission et nomination d'administrateurs

Extrait des décisions unanimes des actionnaires prises par écrit du 24 mal 2013,

Les actionnaires, conformément à l'article 536 dernier paragraphe du Code des sociétés et à l'article 32 des statuts,

PREND ACTE de la démission de Messieurs Geert Camps, Ben Verhaert et Axel Vuylsteke et Madame Karin Van Roy de leur mandat d'administrateur de la société, ces démissions prenant effet à partir de la date de ces décisions,

DECIDE de nommer les personnes suivantes en qualité d'administrateur de la société, ces nominations

prenant effet à partir de la date de ces décisions:

(a) Monsieur  Io Van Biesbroeck, résidant à Trolieberg 16, 3010 Kessel-Lo;

(a) Monsieur Eduardo Lacerda, résidant à Avenue des Myrtilles 2, 1950 Crainhem;

(b) Monsieur Olivier Lambrecht, résidant à Bosdelie 31, 3080 Tervuren; et

(c) Monsieur Ludo Degelin, résidant à Molijkestraat 15, 3272 Messeibroek.

Décide, en outre, que le mandat de tous les administrateurs expirera à l'Issue de l'assemblée générale ordinaire qui sera appelée à statuer sur l'approbation des comptes annuels de l'exercice social se clôturant le 31 décembre 2015.

DECIDE que le mandat de tous les administrateurs sera exercé à titre gratuit.

Pour extrait analytique,

Eric Lauwers et Erlend Van Vreckem

Administrateurs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

17/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 16.05.2013, DPT 12.06.2013 13172-0082-051
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0309-053
09/01/2013
ÿþti Mod 11.1

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



270E. M'Ili

pp~~ a~Eitie

Greffe

Résen

au

Mon ite

belg(

Uliflhhi

11





N° d'entreprise : 0433.666.709

Dénomination (en entier) : INBEV BELGIUM

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Boulevard Industriel, 21

1070 Bruxelles (Anderlecht)

Objet de l'acte ; AUGMENTATION DU CAPITAL EN ESPECES AVEC PRIME D'EMISSION AVEC RENONCIATION INDIVIDUELLE AU DROIT DE SOUSCRIPTION PREFERENTIELLE - MODIFICATION AUX STATUTS

Il résulte d'un procès-verbal dressé le dix-huit décembre deux mille douze, par Maître Denis DECKERS, Notaire Associé, membre de "Berquin Notaires", société civile à forme d'une société coopérative à responsabilité limitée, ayant son siège social à 1000 Bruxelles, avenue Lloyd George, 11, et le numéro d'entreprise 0474.073.840 (RPM Bruxelles),

que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "INBEV BELGIUM", ayant son siège à 1070 Bruxelles (Anderlecht), Boulevard Industriel 21, a pris les résolutions suivantes :

1° Augmentation du capital de la société à concurrence de quatre-vingt-dix-sept millions huit cent trente-quatre mille huit cent quarante-deux euros quarante-sept cents (¬ 97.834.842,47) (à l'exclusion de la prime d'émission) pour le porter à sept cent cinquante-huit millions neuf cent six mille treize euros quatre-vingts cents (¬ 758.906.013,80), par apport en espèces et par la création de un million cinq cent soixante-quinze mille cent soixante et un (1.575.161) actions de capital.

Chacune des actions ainsi souscrites a été libérée comme suit:

(i) en capital, à concurrence de cent pour cent (100 %)r l'augmentation de capital a été libérée au total à concurrence de quatre-vingt-dix-sept millions huit cent trente-quatre mille huit cent quarante-deux euros quarante-sept cents (¬ 97.834,842,47)

(ii) la prime d'émission y afférente, à concurrence de cent pour cent (100 %), soit au total deux cent deux millions cent soixante-cinq mille cent cinquante-sept euros cinquante-trois cents (¬ 202165.157,53).

Les apports qui consistent en numéraire ont été déposés, conformément à l'article 600 du Code des sociétés, - sur un compte spécial numéro BE95 3631 1382 1658 au nom de la société, auprès de . banque ING, tel qu'il résulte d'une attestation délivrée par cet organisme financier, le 18 décembre deux mille douze.

Comptabilisation de la prime d'émission sur un compte "Primes d'émission".

L'assemblée a décidé que le montant total de la prime d'émission, soit deux cent deux millions cent soixante-cinq mille cent cinquante-sept euros cinquante-trois cents (¬ 202.165.157,53) sera affectée sur un compte indisponible "primes d'émission", qui constituera pour des tiers une garantie dans la même mesure que le capital social, et duquel, sauf la possibilité de convertir en capital, on ne pourra disposer que conformément aux dispositions du Code des Sociétés pour une modification de statuts.

2° Remplacement du texte de l'article 5 des statuts par le texte suivant :

"Le capital social s'élève á sept cent cinquante-huit millions neuf cent six mille treize euros et quatre-vingts cents (EUR 758.906.013, 80).

Il est représenté par douze millions deux cent dix-huit mille cinq cent quarante-neuf (12.218.549) actions, qui représentent chacune un douze millions deux cent dix-huit mille cinq cent quarante-neuvième (1/12.218.549ième) du capital social."

3° Insertion d'un nouvel article 7 bis (<t Prime d'Émission ») qui s'énonce comme suit :

"En cas d'augmentation de capital, et sous réserve d'une décision contraire de l'assemblée générale des actionnaires ou du conseil d'administration dans le cadre du capital autorisé, toutes les primes d'émission seront comptabilisées sur un compte « Primes d'émission » non distribuable, qui, de la même façon que le capital social, constitue la garantie des tiers et ne peut, sauf l'hypothèse de l'augmentation de capital par incorporation de ces primes d'émission, être réduit ou annulé que par décision de l'assemblée générale des actionnaires passée conformément á l'article 612 du Code des sociétés."

4° Tous pouvoirs ont été conférés à B-Docs qui, à cet effet, élit domicile à 1000 Bruxelles, Rue du Taciturne 27, ainsi qu'à ses employés, préposés et mandataires, avec droit de substitution, afin d'assurer les formalités

Mentionner sur ta dernière page du Volet I3 Au recto Nom et quarte du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

avant pouvoir de representer ia personne morale a l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

a

. Réserve

au

Moniteur

belge

Mod 11.1

auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer la modification des données dans la Banque Carrefour des Entreprises et, te cas échéant, auprès de l'Administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

POUll EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposés en même temps que l'extrait : une, expédition du procès-verbal, deux procurations, le texte

coordonné des statuts).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173, 9° bis du Code des Droits d'Enregistrement.

Denis DECKERS

Notaire Associé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto Nom et qualite du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de representer la personne morale à l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

09/01/2013
ÿþr ~ ~

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

27 DEC. 2012

BRUSSEL

Griffie

~m

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13 504

Ondernemingsnr :0433.666.709

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : INBEV BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan, 21

1070 Brussel (Anderlecht)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET UITGIFTEPREMIE MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berguin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INBEV BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1070 Brussel (Anderlecht), Industrielaan, 21, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zevenennegentig miljoen achthonderdvierendertigduizend achthonderdtweeënveertig euro zevenenveertig cent (E 97,834.842,47) (exclusief uitgiftepremie) om het te brengen op zevenhonderdachtenvijftig miljoen negenhonderdenzesduizend dertien euro tachtig cent (¬ 758.906.013,80), door inbreng in geld en met uitgifte van een miljoen vijfhonderdvijfenzeventigduizend honderdeenenzestig (1.575.161) kapitaalaandelen.

Ieder nieuw kapitaalaandeel werd volgestort:

(i) in kapitaal, ten belope van honderd procent (100 %); de kapitaalverhoging werd bijgevolg in totaal volgestort ten betope van zevenennegentig miljoen achthonderdvierendertigduizend achthcnderdtweeënveertig euro zevenenveertig cent (¬ 97.834.842,47); en,

(ii) de daarbijhorende uitgiftepremie, ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal tweehonderdentwee miljoen honderdvijfenzestigduizend honderdzevenenvijftig euro drieënvijftig cent (¬ 202.165.157,53).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE95 3631 1382 1658 op naam van de vennootschap bij de ING bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 18 december 2012.

Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

De vergadering besliste het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde tweehonderdentwee miljoen honderdvijfenzestigduizend honderdzevenenvijftig euro drieënvijftig cent (¬ 202.165.157,53) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zat kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

2° Vervanging van de eerste twee paragrafen van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderdachtenvijftig miljoen negenhonderdenzesduizend dertien euro tachtig eurocent (758,906.013,80 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door twaalf miljoen tweehonderdachttienduizend vijfhonderdnegenenveertig (12.218.549) aandelen die elk één/twaalf miljoen tweehonderdachttienduizend vijfhonderdnegenenveertigste (1/12.218.549ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3° Inlassing van een nieuwe artikel 7 bis (Uitgiftepremie) in de statuten dat zal luiden als volgt

"In geval van verhoging van het maatschappelijk kapitaal, en tenzij anders beslist door de algemene vergadering of door de raad van bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal, worden alle eventuele

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

x ' 4

mod 11,1

uitgiftepremies geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die, in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal, tot waarborg strekt voor derden en die, behoudens de mogelijkheid om de uitgiftepremie om te zetten in kapitaal, enkel kan worden verminderd of opgeheven door een besluit van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden en vormvereisten van artikel 612 van het Wetboek van vennootschappen."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan B-Docs", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notons, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

12/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.05.2012, DPT 01.06.2012 12152-0422-053
11/06/2012
ÿþ~

~

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme'

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Obiet de l'acte : nominations statutaires

(extrait du procès-verbal de l'Assemblée générale ordinaire du 18 mai 2012)

l'Assemblée acte que le mandat d'administrateur de M. Erlend Van Vreckem et de M. Ben Verhaert viennent à échéance à l'issue de l'Assemblée générale de cette année.

L'Assemblée décide de renouveler le mandat de Monsieur Erlend Van Vreckem, domicilié à 1970 Wezembeek Oppem, Hertogenlaan 141 et de Monsieur Ben Verhaert , domicilié à 1340 Ottignies, Rue des Praries 23 pour un nouveau terme de 3 ans , soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2015.

Le mandat d'administrateur est exercé à titre gratuit .

Erlend Van Vreckem et Eric Lauwers , administrateurs

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de fa personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Moa z.s

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réser au IVlonite beigs

i I II 1I I IIY 111111 VI

*iaio3ioo*

N° d'entreprise : 0433666709 Dénomination

inVI,45~Jr ;

~ .-.~-

3 1 M El 2012 _

Greffe ,~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behou der aan het Belgisch

Staatsblac

n

*12103101*

1 ` T

~î Gr 4~ iffieE 120i~2

`

Ondememingsnr : 0433666709

Benaming

(voluit) : 1NBEV BELG1UM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen

(uittreksel van de notulen van de Gewone algemene vergadering van 18 mei 2012)

De Algemene Vergadering stelt vast dat de mandaten van de heren Erfend Van Vreckem en Ben Verhaart vervallen na de Algemene Vergadering van dit jaar.

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van de heer Erlend Van Vreckem Lauwers, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141 en van de heer Ben Verhaert , wonende te 1340 Ottignies Rue des Prairies 23 te hernieuwen voor een nieuw termijn van 3 jaar, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2015.

Het mandaat van bestuurder wordt ten kosteloze titel uitgevoerd

Erlend Van Vreckem en Eric Lauwers, bestuurders

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 04.06.2012 12152-0421-053
17/02/2012
ÿþN° d'entreprise : 0433.666.709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : boulevard Industriel 21 -1070 Anderlecht (adresee complète)

Obiet(s) de l'acte :POUVOIRS

11 résulte d'un acte reçu le 16 décembre 2011 par le notaire David HOLLANDERS DE OUDERAEN, Notaire de résidence à Leuven; Associé de la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée «HOLLANDERS & ROBERTI», Notaires Associés, ayant son siège à Leuven, portant la mention : "Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 26 december 2011 boek 1367 blad 05 vak 09. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger : (getekend) DE CLERCQ G." que::

Le Conseil d'Administration de la Société Anonyme "INBEV BELG1UM", s'est réuni et agissant pour et aug nom de la dite société a conformément à l'article 17 des statuts, consenti les pouvoirs suivants, aux personnes. ci-après, suivant les modalités fixées pour chacune d'elle, à savoir

Pour et au nom de la société et sans devoir, vis-à-vis de tiers, produire d'autre justification qu'une expédition du présent acte ou un exemplaire du Moniteur belge contenant sa publication

01.Vendre tous biens immeubles pour les prix et aux charges que les mandataires trouveront convenables, accepter les prix comptant ou les stipuler payables à terme; dans ce dernier cas, renoncer éventuellement à la prise d'inscription d'office par le conservateur des hypothèques.

Recevoir les prix de vente avec accessoires, en donner quittance et décharge; consentir toutes mentions et subrogations avec ou sans garantie.

02.Acquérir tous biens immeubles pour le prix et sous les charges et conditions que les mandataires trouveront convenables, payer les prix comptant ou les stipuler payables à terme; dans ce dernier cas, s'engager à servir les intérêts au taux à convenir, affecter l'immeuble acquis en hypothèque et garantie des prix d'achat et accessoires, et consentir toutes inscriptions hypothécaires; acquérir par voie d'échange tous immeubles et céder en contre-échange des immeubles de la société; consentir et accepter le paiement de toutes soultes, faire toutes déclarations, dispenser de prendre inscription d'office, accorder termes et délais, fixer tous taux d'intérêts.

03.Contracter et clôturer tous emprunts; négocier, accepter et clôturer toutes ouvertures de crédit tant auprès des institutions publiques et parastatales que de toutes institutions ou organismes privés de crédit; signer tous engagements et promesses relatifs à ces emprunts ou crédits,

Consentir toutes hypothèques et autres sûretés réelles ou personnelles, mobilières ou immobilières.

04.Vendre ou acheter des actions et parts belges ou étrangères, cotées ou non, à titre provisoire ou permanent; des obligations, bons de caisses, warrants, options et titres analogues, et en général, toute valeur mobilière et immobilière de participation ou de placement.

05.Prendre, acheter, aliéner tous les brevets et droits de propriété industrielle; acquérir ou consentir toute licence ou procédé de fabrication.

06.Faire toutes opérations de banque ou de chèques postaux, ouvrir tous comptes, souscrire tous billets à ordre, promesses, effets de commerce ou autres engagements; tirer et accepter toutes traites et lettres de change, signer tous endossements et avals; délivrer tous chèques; céder toutes créances; effectuer tous transferts, dépôts et retraits de sommes, valeurs et titres; louer et résilier tous coffres-forts.

Accepter tous chèques ou mandats; toucher et recevoir tous capitaux, dépôts, intérêts, commissions, dividendes, indemnités et revenus quelconques, comme aussi le montant de tous billets, effets, prix de vente et transferts, reliquat de comptes et, généralement, toutes sommes qui peuvent ou pourront être dues à la société, à quelque titre que ce soit.

Mentionner sur le dernière page du Volet 8 : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

* aoaoiaa*

1111

~

Greffe° 6

f

.re y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

07.Consentir et mettre fin à tous prêts; traiter avec tous créanciers et débiteurs; entendre, débattre, clore et arrêter tous corptes; faire dresser tous protêts; donner mainlevée de toutes oppositions ou empêchements à paiement; consentir toutes subrogations, délégations ou mentions avec ou sans garantie.

Accepter toutes hypothèques et autres sûretés et droits réels ou personnels, mobiliers et immobiliers.

08.Acheter et vendre les matières premières et marchandises; acheter, vendre, prendre ou donner en location toutes machines, matériels et outillage; passer tous marchés et contrats de travaux et d'entreprises.

09.Prendre ou donner en location, même pour une période excédant neuf ans, tous biens immeubles, notamment à usage commercial, industriel ou d'habitation; accepter ou refuser tout renouvellement de bail; mettre fin à toute location, prendre toute mesure généralement quelconque en matière locative.

Acquérir, céder, prendre ou donner en location tous fonds de commerce.

Contracter des relations commerciales et y mettre fin; concéder et acquérir des conventions de distribution et d'importation, avec ou sans exclusivité, et y mettre fin; contracter tous contrats de licence et y mettre fin. Cautionner et avaliser toutes opérations de crédit, de location et autres en matière commerciale.

10.Engager et congédier tous cadres, employés, contremaîtres et ouvriers, déterminer leurs attributions, fixer leurs émoluments et salaires.

11.Négocier, signer, amender et résilier tous contrats d'assurance en quelque matière que ce soit, en poursuivre l'exécution.

12.Exercer les actions judiciaires au nom de la société tant en demandant qu'en défendant; poursuivre l'exécution des décisions judiciaires ou s'en désister; compromettre même en constituant des arbitres amiables compositeurs; transiger.

13.Faire toutes déclarations fiscales en ce compris celles auprès de l'Administration des douanes et accises; introduire toutes réclamations, présenter à cet effet tous mémoires et requêtes et poursuivre toutes négociations.

Accepter et faire dans ce cadre toutes consignations.

14.Renoncer à tous privilèges, hypothèques, actions résolutoires et autres droits et sûretés réels et personnels avec ou sans justification de paiement, donner mainlevée et consentir la radiation de toutes Inscriptions hypothécaires et privilégiées, ainsi que tous commandements, saisies et oppositions; consentir et accepter toutes mentions et subrogations, ainsi que toutes cessions de rang,

15.Représenter fa société dans toutes fes assemblées constitutives ou autres, ordinaires ou extraordinaires, quel que soit l'ordre du jour, de sociétés, associations ou entreprises de tous pays, groupements ou associations professionnelles; engager la société dans des opérations telles qu'apports et souscriptions.

16.Retirer de l'administration des postes, ainsi que de toutes autres administrations, entreprises de transports et messageries ordinaires ou non, toutes lettres et correspondances chargées ou recommandées, tous mandats-poste ou télégraphiques, tous colis, paquets et valeurs, en délivrer valables quittances, reçus ou décharges, ou donner procuration aux effets ci-dessus.

17.Représenter la société vis-à-vis des pouvoirs publics.

18.Requérir au nom de la société toutes inscriptions d'immatriculation ou modifications aux registre du commerce, de la T.V.A ou autres.

19.Accomplir tous actes purement conservatoires ou tous actes qui doivent être accomplis dans un délai de rigueur à peine de nullité.

20.Effectuer toutes inscriptions et/ou modifications d'inscriptions (transferts et situations après transferts inclus) aux registres de la société, y compris les registres des parts sociales, droits de souscription et obligations,

Signer au nom de la société tous registres des parts d'autres sociétés dans lesquelles la société anonyme lnbev Belgium détient des parts.

Les présents pouvoirs sont donnés à :

GROUPE I

-monsieur CAMPS Geert, domicilié à 3500 Hasselt, Arnold Maesstraat 19 bus 6; -monsieur DE GROOTE Denis, domicilié à 1652 Alsemberg, Oude Postweg 50; -monsieur DE MEY Peter, domicilié à 3018 Leuven (Wijgmaal), Acht-Meistraat 8;

-monsieur DEWULF Guy, domicilié à 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 9;

-monsieur LAMBRECHT Olivier, domicilié à 3078 Everberg, Wolvestraat 34;

-monsieur LAUWERS Eric, domicilié à 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109;

-monsieur LEROY Steve, domicilié à 1190 Brussel, Timmermansstraat 66;

-monsieur LEST1BOUDOIS Andrew, domicilié à 1850 Grimbergen, Mierendonkstraat 31;

-monsieur LOORE Benoît, domicilié à 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

-monsieur STEPPE Tom, domicilié á 1332 Genval, avenue des Combattants 123;

-monsieur VAN BIESBROECK Johan, domicilié à 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 16;

-monsieur VAN de PERRE Jean-Louis, domicilié à 1390 Grez-Doiceau, allée de la Ferme du Bercuit 8;

-monsieur VAN OCH Arthur, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Herendreef 11

-madame VAN ROY Karin, domiciliée à 1910 Kampenhout, Steentjesstraat 1;

-monsieur VAN VRECKEM Erlend, domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

-monsieur VERHAERT Ben, domicilié à 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), rue des Prairies 23;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-monsieur VUYLSTEKE Axel, domicilié à 3040 Huldenberg (Loonbeek), Vranksberg 7.

Qui pourront, agissant à deux, ou séparément mais avec l'assistance d'une des personnes du groupe II, exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 01 » à « 19 » y compris, mais uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum deux millions cinq cent mille euros (2.500.000 EUR) par opération.

GROUPE Il

-monsieur ALBRECHTS Guillaume, domicilié à 4000 Liège, rue Dehin 43; -monsieur BEERSMANS Steven, domicilié à 2940 Stabroek, Hoge Weg 276;

-monsieur BINDELS Marc, domicilié à 4960 Malmedy, Ma Campagne 5;

-monsieur BODSON Dominique, domicilié à 4610 Beyne-Heusay (Bellaire), rue Fond de Coy 7;

-monsieur BOEMMRS Jurgen, domicilié à NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22;

-monsieur BOEREN Michael, né à NL-3571 HC Utrecht, Professor Leonard Fuchslaan 8;

-madame BOMANS Natalie, domiciliée à 3001 Leuven (Heverlee), Paul Van Ostaijenlaan 15;

-monsieur BORREMAN Vincent, domicilié à 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

-madame BOUCHET Laure, domiciliée à 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 25;

-monsieur BOUDRY Pieter, domicilié à 3271 Scherpenheuvel, Tiensestraat 67;

-monsieur BOULANGÉ Gert, domicilié à 1910 Berg, Leibeeklaan 14;

-monsieur BOULEZ Frédéric, domicilié à 8540 Deerlijk, Stasegemstraat 24;

-monsieur CANTINEAU Patrick, domicilié à 4671 Salve, route de Parfonvaux 98;

-monsieur DE BRUYN Luc, domicilié à 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 329/51;

-monsieur DESMET Tom, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Leeuwerikenstraat 55/805;

-monsieur DEVLEESCHOUWER Thierry, domicilié à 1570 Tollenbeek, Flieterkouter 64;

-monsieur DUPONT Thierry, domicilié à 7050 Jurbise, Vieux Chemin 10;

-monsieur FINCK Andy, domicilié à 4880 Aubel, Donsart 26;

-madame GHANIMA Anne, domiciliée à 3000 Leuven, Vital Decosterstraat46 bus 5;

-monsieur HEERKENS Jeroen, domicilié à NL-52121 H's-Hertogenbosch, Van Rijckevorsel van Kessellaan

70A;

-madame HELLEMANS Liesbeth, domiciliée à 3111 Rotselaar (Wezemaal), Kasteeldreef 10;

-monsieur HERMANS Luc, domicilié à 3390 Tielt-Winge, Perklaan 2

-monsieur HEYTENS Christophe, domicilié à 1560 Hoeilaart, Beukenlaan 32;

-monsieur JANSSEUNE Bart, domicilié à 8670 Koksijde, A. Bliecklaan 41;

-monsieur JEUNEHOMME Victor, domicilié à 4052 Beaufays, rue les Oies 62;

-monsieur KAMANAYO Tim, domicilié à 2600 Berchem, Langveld 16/0102;

-monsieur KNOCKAERT Peter, domicilié à 3290 Schaffen, Schoonaerde 109;

-monsieur KOPER Jean Marc, domicilié à 4654 Charneux, Holliguette 452;

-madame MARCELIS Carine, domiciliée à 3470 Kortenaken, Helstraat 26;

-monsieur MARSIN Jacques, domicilié à 4520 Wanze, rue Sockeu 2;

-madame MAZURKIEWICZ Liesbeth, domiciliée à 3401 Landen (Walshoutem), Piercostraat 7;

-madame MEYERS Myriam, domiciliée à 4300 Waremme (Bovenistier), rue Joseph Nicolas 9;

-monsieur OUCHINSKY Christian, domicilié à 1180 Bruxelles (Uccle), Vieille rue du Moulin 143;

-monsieur PARDON René, domicilié à 3381 Glabbeek (Kapellen), Stationsstraat 23A;

-madame PERIN Vanessa, domiciliée à 4460 Grâce-Hollogne, rue Méan 117;

-madame PLETTE Aurélie, domiciliée à 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

-madame PIRET Martine, domiciliée à 4800 Verviers, rue d'Anvers 8;

-monsieur SALLES Connor, domicilié à 1800 Vilvoorde, Seringenstraat 14;

-monsieur SARLET Jean, domicilié à 4801 Stembert, rue Jardon 86;

-monsieur SEMPELS David, domicilié à 4141 Louveigné, rue des Montys 37;

-monsieur SIMONET Bart, domicilié à 3211 Binkom, Hulst 32;

-monsieur SODERO UNGARETTI Rodrigo, domicilié à F-59800 Lille, place Rihour 57;

-madame THERRY Nancy, domiciliée à 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1142;

-madame T1ELS Rika, domiciliée à 1700 Dilbeek, ltterbeeksebaan 74;

-madame TUTS Kathy, domiciliée à 3150 Tildonk, Vijfeikenstraat 9;

-monsieur VANAUTGAERDEN Guy, domicilié à 3052 Oud Heverlee (Blanden), Tulpenlaan 7; -monsieur VAN BUGGENHOUDT Pierre, domicilié à 1180 Bruxelles, avenue Docteur Decroly 9; -monsieur VANDER STEENE Tom, domicilié à 3210 Lubbeek (Linden), Houwaartstraat 77;

-monsieur VANDEUREN Philippe, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Raalbeeklaan 18; -monsieur VAN EECKHOUTE Benoît, domicilié à 1930 Zaventem, Kouterweg 8 bus 1-4 -monsieur VERHAEGHE Koen, domicilié à 8870 Izegem, Jan Breydelstraat41;

-monsieur VERVOORT Bart, domicilié à 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

-madame WARRAS Marina, domiciliée à 1190 Forest, rue Pierre Decoster 90;

-monsieur WELLENS Bart, domicilié à 2820 Bonheiden, Weynesbaan 53;

ac

" Rervé au Moniteur belge

Volet B - Suite

-monsieur WIERINCKX Ludo, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Egenhoveweg 4;

-monsieur WOLFS Pierre, domicilié à 9300 Aalst, Bredestraat 374;

-monsieur ZWART Sjoerd, domicilié à 2610 Wilrijk, Koornbloemstraat 207.

Qui pourront exercer les pouvoirs repris cf-avant sous « 01 » à « 19 » y compris, mais avec les limitations suivantes ;

-agissant à deux : uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum un million d'euros (1.000.000 EUR) par opération;

-agissant séparément mais avec l'assistance d'une des personnes du groupe I : uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum deux millions cinq cent mille euros (2.500.000 EUR) par opération.

GROUPE III

-monsieur BOEMAARS Jurgen, domicilié à NL-5051 RS Gairle, Stedekenstraat 22; -monsieur BORREMAN Vincent, domicilié à 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

-monsieur LOORE Benoît, domicilié à 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

-monsieur VAN VRECKEM Erfend, domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141; -monsieur VERVOORT Bart, domicilié à 2800 Mechelen, Schuttersvest 14.

Qui pourront, agissant à deux, exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 20 ».

Les personnes susmentionnées pourront aux effets ci-dessus, chacun en ce qui concerne les pouvoirs lui conférés, établir, passer et signer tous actes, pièces, registres, correspondance et autres documents, faire élection de domicile, constituer des mandataires spéciaux, substituer et en général faire tout ce qui sera nécessaire ou utile.

Les présents pouvoirs annulent tous les précédents.

Pour extrait analytique conforme,

(signé) David Hollanders de Ouderaen, Notaire

Déposée en même temps : expédition de l'acte

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

17/02/2012
ÿþ 1 Modword 11.1

i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behouden " ZZ04J142"

aan het

Belgisch Staatsblad





Griffie

Ondernemingsnr: 0433.666.709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Industrielaan 21 -1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VOLMACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris David HOLLANDERS DE OUDERAEN, Notaris met standplaats te: Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HOLLANDERS & ROBERTI » Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op 16 december 2011 dragende de melding : " Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 26 december 2011 boek 1367 blad 05 vak 09. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger : (getekend) DE CLERCQ G." dat

De Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap "INBEV BELGIUM", samengekomen en handelend voor en in naam van gezegde vennootschap, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, hebben bij deze; verklaard de hierna bepaalde machten te verlenen, aan de hlernagenoemde personen, en dit volgens de! modaliteiten voor ieder van hen bepaald, te weten

Voor en in naam van de vennootschap, en zonder, tegenover derden, enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan een uitgifte van onderhavige akte of een exemplaar van het Belgisch Staatsblad, houdende publicatie ervan.

01.AI1e onroerende goederen verkopen, mits de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebbers goed zullen vinden, de prijzen contant betalen of hun betaling op termijn bedingen, in dit laatste geval, gebeurlijk afzien van het nemen van een ambtshalve Inschrijving door de hypotheekbewaarder.

De verkoopprijzen met bijhorigheden ontvangen, er kwijting en décharge voor verlenen; alle meldingen en indeplaatsstellingen met of zonder waarborg toestaan.

02.AIle onroerende goederen verwerven, mits de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebbers goed zullen vinden, de prijzen contant betalen of hun betaling op termijn bedingen; in dat laatste geval zich ertoe verbinden de intresten aan de overeen te komen rentevoet te betalen, het verworven onroerend goed in hypotheek geven tot waarborg van de aankoopprijs en bijhorigheden, en aile hypothecaire inschrijvingen toestaan; alle onroerende goederen door middel van ruiling verwerven en onroerende goederen van de vennootschap in tegenruil afstaan; de betaling van elke opleg toestaan en aanvaarden, alle verklaringen doen, vrijstellen ambtshalve inschrijving te nemen, termijnen en uitstel verlenen, alle rentevoeten bepalen.

03.Alle leningen aangaan en beëindigen; over kredietopeningen onderhandelen, ze aanvaarden en ze beëindigen, zowel bij de openbare en parastatale instellingen als bij private kredietinstellingen; alle verbintenissen en biljetten in verband met deze leningen of kredietopeningen ondertekenen.

Alle hypotheken en andere zakelijke of persoonlijke waarborgen en rechten, zowel roerende ais onroerende, toestaan.

04.Belgische of buitenlandse aandelen of deelbewijzen, al dan niet op de beurs genoteerd, ten voorlopige of permanente titel kopen of verkopen, alsmede obligaties, kasbons, warrants, opties en soortgelijke effecten, en in het algemeen, om het even welke roerende of onroerende deelnemings- of beleggingswaardepapieren,

06.Alle octrooien en industriële eigendomsrechten nemen, verwerven en vervreemden; alle licenties en fabricageprocédés verwerven of toestaan.

06.Alle bank- of giroverrichtingen uitvoeren; alle rekeningen openen, aile orderbriefjes, promessen, handelseffecten en andere verbintenissen onderschrijven; alle wissels en wisselbrieven trekken en accepteren; alle endossementen en avals ondertekenen; alle cheques uitschrijven; alle vorderingen afstaan; aile transferten, deposito's en opvragingen van sommen, waarden en titels uitvoeren; brandkasten in huur nemen en de huur'' ervan opzeggen.

Alle cheques of mandaten aanvaarden; alle sommen, deposito's, intresten, commissies, dividenden,t vergoedingen en om 't even welke inkomsten innen of ontvangen evenals het bedrag van alle biljetten, effecten,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkoopprijzen en overdrachten, saldo's van rekeningen, en in het algemeen, alle sommen die te welken titel ook kunnen of zouden kunnen verschuldigd zijn aan de vennootschap.

07,Alle leningen toestaan en er een einde aan stellen; met alle schuldeisers en schuldenaars onderhandelen; alle rekeningen bespreken, vastleggen en afsluiten; alle protesten doen opmaken; afstand doen van ieder verzet of beslag; alle indeplaatsstellingen en delegaties of vermeldingen, met of zonder waarborg, toestaan.

Alle hypotheken en andere zakelijke of persoonlijke waarborgen en rechten, zowel roerende ais onroerende, aanvaarden.

08.Grondstoffen en waren kopen en verkopen; alle machines, materiaal en gereedschappen kopen, verkopen, in huur nemen of geven; alle werk- en ondememingsovereenkomsten en contracten afsluiten,

09,Alle gebouwen, voor handels- of industriële doeleinden of als woning, zelfs voor een periode van meer van negen jaar, in huur nemen of geven; alle hernieuwingen van huurcelen aanvragen of weigeren; een einde stellen aan gelijk welk huurcontract, alle maatregelen van welke aard ook inzake huur en verhuring nemen.

Alle handelsfondsen verwerven, afstaan, huren of verhuren.

Het aangaan en beëindigen van commerciële relaties, het toestaan, verwerven en beëindigen van distributieovereenkomsten en importovereenkomsten, al dan niet exclusief; het aangaan en beëindigen van licentie-overeenkomsten.

Iedere krediet- en huurverrichting en andere verrichtingen van commerciële aard, waarborgen en avaliseren. 10.Alle kaderleden, bedienden, ploegbazen of arbeiders in dienst nemen of ontslaan, hun werkactiviteiten bepalen, hun wedden en lonen vaststellen.

11.Alle verzekeringscontracten in welke materie ook negotiëren, ondertekenen, wijzigen en opzeggen; voor de uitvoering ervan zorgen.

12.Alle rechtsvorderingen, als eiser of als verweerder, in naam van de vennootschap uitoefenen; de rechterlijke beslissingen doen uitvoeren of er van afzien; compromissen afsluiten, zelfs door aanstelling van scheidsrechters of bemiddelaars; dadingen aangaan.

13.Alle fiscale aangiften doen, daarin begrepen deze bij het bestuur der douanen en accijnzen; alle bezwaarschriften indienen met de daarbijhorende verslagen en verzoekschriften en aile onderhandelingen voeren.

in dit kader alle consignaties verrichten en aanvaarden.

14.Aan alle voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding en andere zakelijke en persoonlijke waarborgen en rechten verzaken, met of zonder bewijs van betaling, handlichting verlenen en de doorhaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen toestaan, alsook van elk bevelschrift, beslag en verzet; alle meldingen en indeplaatsstellingen, alsook aile rangafstanden toestaan en aanvaarden.

15.De vennootschap vertegenwoordigen in alle vergaderingen, zowel de oprichtingsvergaderingen als de andere, gewone en buitengewone, wat ook de agenda ervan weze, en dit van aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in alle landen, alsmede van alle groeperingen of beroepsverenigingen; de vennootschap verbinden in alle verrichtingen zoals inbrengen en inschrijvingen.

16.Bij alle postkantoren, alsmede bij alle andere besturen, vervoerondememingen en bestelkantoren, alle geldwaardige of gewone, al dan niet aangetekende brieven en briefwisseling, alle post- en telegraafmandaten, alle colli, pakketten en waarden in ontvangst nemen en van dit alles geldig kwijtschrift, ontvangstmelding of ontlasting verlenen, of daartoe volmachten geven.

17.De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van openbare besturen.

18.Alle inschrijvingen of wijzigingen van inschrijving in het handelsregister, bij de B.T.W.-administratie of elders, in naam van de vennootschap vorderen.

19.Alle bewarende maatregelen of daden stellen; alle handelingen verrichten of daden stellen die, op straffe van verval, binnen een bepaalde termijn moeten gedaan worden,

20.AIle inschrijvingen en/of wijzigingen van inschrijvingen (met inbegrip van overdrachten en situatie na overdracht) verrichten in de registers van de vennootschap, waaronder de registers van aandelen, warrants en obligaties.

Alle registers van aandelen van vennootschappen waarin de naamloze vennootschap Inbev Belgium aandelen heeft in naam van de vennootschap ondertekenen.

Onderhavige machten worden gegeven aan

GROEP 1

-de heer CAMPS Geert, wonende te 3500 Hasselt, Arnold Maesstraat 19 bus 6;

-de heer DE GROOTE Denis, wonende te 1652 Alsemberg, Oude Postweg 50;

-de heer DE MEY Peter, wonende te 3018 Leuven (Wijgmaal), Acht Meistraat 8;

-de heer DEWULF Guy, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 9;

-de heer LAMBRECHT Olivier, wonende te 3078 Everberg, Wolvestraat 34;

-de heer LAUWERS Eric, wonende te 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109;

-de heer LEROY Steve, wonende te 1190 Brussel, Timmermansstraat 66;

-de heer LESTIBOUDOIS Andrew, wonende te 1850 Grimbergen, Mierendonkstraat 31;

-de heer LOORE Benoît, wonende te 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

-de heer STEPPE Tom, wonende te 1332 Genval, avenue des Combattants 123;

-de heer VAN BIESBROECK Johan, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 16;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-de heer VAN de PERRE Jean-Louis, wonende te 1390 Grez-Doiceau, allée de la Ferme du Bercuit 8;

-de heer VAN OCH Arthur, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Herendreef 11;

-mevrouw VAN ROY Karin, wonende te 1910 Kampenhout, Steentjesstraat 1; -de heer VAN VRECKEM Erlend, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

-de heer VERHAERT Ben, wonende te 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), rue des Prairies 23; -de heer VUYLSTEKE Axel, wonende te 3040 Huldenberg (Loonbeek), Vranksberg 7.

Die, met twee, of ieder afzonderlijk maar met de bijstand van één van de personen van groep Il, alle hiervoor onder « 01 » tot en met « 19 » vermelde machten kunnen uitoefenen, doch slechts in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 EUR) per verrichting.

GROEP II

-de heer ALBRECHTS Guillaume, wonende te 4000 Liège, rue Dehin 43;

-de heer BEERSMANS Steven, wonende te 2940 Stabroek, Hoge Weg 276;

-de heer BINDELS Marc, wonende te 4960 Malmedy, Ma Campagne 5;

-de heer BODSON Dominique, wonende te 4610 Beyne-Heusay (Bellaire), rue Fond de Coy 7;

-de heer BOEMAARS Jurgen, wonende te NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22;

-de heer BOEREN Michael, wonende te NL-3571 HC Utrecht, Professor Leonard Fuchslaan 8;

-mevrouw BOMANS Natalie, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Paul Van Ostaijenlaan 15;

-de heer BORREMAN Vincent, wonende te 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

-mevrouw BOUCHET Laure, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 25;

-de heer BOUDRY Pieter, wonende te 3271 Scherpen heuvel, Tiensestraat 67;

-de heer BOULANGÉ Geit, wonende te 1910 Berg, Leibeeklaan 14;

-de heer BOULEZ Frédéric, wonende te 8540 Deerlijk, Stasegemstraat 24;

-de heer CANTINEAU Patrick, wonende te 4671 Salve, route de Parfonvaux 98;

-de heer DE BRUYN Luc, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 329/51;

-de heer DESMET Tom, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Leeuwerikenstraat 55/805;

-de heer DEVLEESCHOUWER Thierry, wonende te 1570 Tollenbeek, Flieterkouter 64;

-de heer DUPONT Thierry, wonende te 7050 Jurbise, Vieux Chemin 10;

-de heer FINCK Andy, wonende te 4880 Aubel, Donsart 26;

-mevrouw GHANIMA Anne, wonende te 3000 Leuven, Vital Decosterstraat 46 bus 5;

-de heer HEERKENS Jeroen, wonende te NL-5212 EH 's-Hertogenbosch, Van Rijckevorsel van Kessellaan

70A;

-mevrouw HELLEMANS Liesbeth, wonende te 3111 Rotselaar (Wezemaal), Kasteeldreef 10;

-de heer HERMANS Luc, wonende te 3390 Tielt-Winge, Perklaan 2

-de heer HEYTENS Christophe, wonende te 1560 Hoeilaart, Beukenlaan 32;

-de heer JANSSEUNE Bart, wonende te 8670 Koksijde, A. Bliecklaan 41;

-de heer JEUNEHOMME Victor, wonende te 4052 Beaufays, rue les Oies 62;

-de heer KAMANAYO 11m, wonende te 2600 Berchem, Langveld 1610102;

-de heer KNOCKAERT Peter, wonende te 3290 Schaffen, Schoonaerde 109;

-de heer KOPER Jean Marc, wonende te 4654 Chameux, Holliguette 452;

-mevrouw MARCELIS Carine, wonende te 3470 Kortenaken, Helstraat 26;

-de heer MARSIN Jacques, wonende te 4520 Wanze, rue Sockeu 2;

-mevrouw MAZURKIEWICZ Liesbeth, wonende te 3401 Landen (VValshoutem), Piercostraat 7;

-mevrouw MEYERS Myriam, wonende te 4300 Waremme (Bovenistier), rue Joseph Nicolas 9;

-de heer OUCHINSKY Christian, wonende te 1180 Bruxelles (Uccle), Vieille rue du Moulin 143;

-de heer PARDON René, wonende te 3381 Glabbeek (Kapellen), Stationsstraat 23A;

-mevrouw PERIN Vanessa, wonende te 4460 Grâce-Hollogne, rue Méan 117;

-mevrouw PIETTE Aurélie, wonende te 1050 Brussel, Simonisstraat 6012;

-mevrouw PIRET Martine, wonende te 4800 Verviers, rue d'Anvers 8;

-de heer SAILES Connor, wonende te 1800 Vilvoorde, Seringenstraat 14;

-de heer SARLET Jean, wonende te 4801 Stembert, rue Jardon 86;

-de heer SEMPELS David, wonende te 4141 Louveigné, rue des Montys 37;

-de heer SIMONET Bart, wonende te 3211 Binkom, Hulst 32;

-de heer SODERO UNGARETTI Rodrigo, wonende te F-59800 Lille, place Rihour 57;

-mevrouw THERRY Nancy, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1142;

-mevrouw TIELS Rika, wenende te 1700 Dilbeek, Itterbeeksebaan 74;

-mevrouw TUTS Kathy, wonende te 3150 Tildonk, Vijfeikenstraat 9;

-de heer VANAUTGAERDEN Guy, wonende te 3052 Oud Heverlee (Blanden), Tulpenlaan 7;

-de heer VAN BUGGENHOUDT Pierre, wonende te 1180 Bruxelles, avenue Docteur Decroly 9;

-de heer VANDER STEENE Tom, wonende te 3210 Lubbeek (Linden), Houwaartstraat 77; -de heer VANDEUREN Philippe, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Raalbeeklaan 18;

Voorbehouden

aanmeet Belgisch Staatsblad

-de heer VAN EECKHOUTE Benoît,wonende te 1930 Zaventem, Kouterweg 8 bus 1-4;

-de heer VERHAEGHE Koen, wonende te 8870 Izegem, Jan Breydelstraat 41;

-de heer VERVOORT Bart, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

-mevrouw WARRAS Marina, wonende te 1190 Forest, rue Pierre Decoster 90;

-de heer WELLENS Bart, wonende te 2820 Bonheiden, Weynesbaan 53;

-de heer WIERINCKX Ludo, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Egenhoveweg 4;

-de heer WOLFS Pierre, wonende te 9300 Aalst, Bredestraat 374;

-de heer ZWART Sjoerd, wonende te 2610 Wilrijk, Koornbloemstraat 207.

Die de hiervoor onder nummers « 01 » tot en met « 19 » vermelde machten kunnen uitoefenen, maar met de volgende beperkingen :

-met twee : enkel in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum één miljoen euro (1,000.000 EUR) per verrichting;

-ieder afzonderlijk maar met bijstand van een persoon van groep I : enkel in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 EUR) per verrichting.

GROEP III

-de heer BOEMAARS Jurgen, wonende te NL-5051 RS Goirle, Stedekenstraat 22;

-de heer BORREMAN Vincent, wonende te 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

-de heer LOORE Benoît, wonende te 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

-de heer VAN VRECKEM Erlend, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

-de heer VERVOORT Bart, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

Die, met twee, de hiervoor onder nummer « 20 » vermelde machten kunnen uitoefenen.

De hierboven vermelde personen kunnen te dien einde, ieder wat de hem of haar verleden machten betreft, aile akten, stukken, registers, briefwisseling en andere documenten opstellen, verlijden en ondertekenen, keuze van woonplaats doen, bijzondere volmachtdragers aanstellen, in de plaats stellen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig is.

Onderhavige volmacht houdt intrekking in van alle voorgaande volmachten.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

(getekend) : David HOLLANDERS de OUDERAEN, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2012
ÿþY MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réser *12037968*

au

Monite

belg





BRU ELLES

02 FEB 201a1

Greffe

N° d'entreprise : 0433.666109

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : boulevard Industriel 21 - 1070 Anderlecht

(adresse complète)

Ob et(s) de l'acte :ASSEMBLEE GENERALE EXTRAORDINAIRE - AUGMENTATION DE CAPITAL

11 résulte d'un procès-verbal dressé par le notaire David Hollanders de Ouderaen, Notaire de résidence à' Leuven; Associé de la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée "HOLLANDERS & ROBERTI", Notaires Associés, ayant son siège à Leuven Ie 22 décembre 2011, portant la mention` "Geregistreerd zeven bladen vijf renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 4 januari 2012 boek 1368 blad 8 vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger : (getekend/signé) : G. DE CLERCQ" que ['assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "INBEV BELGIUM" ayant son, siège social à 1070 Anderlecht, boulevard Industriel 21 (numéro d'entreprise NA BE 0433.666.709 RPMj Bruxelles) a pris les résolutions suivantes :

1, Augmentation de capital social par apport en nature

Rapports du conseil d'administration et du rapport du commissaire de la société, PWC Réviseurs°

d'entreprise, représentée par Messieurs Yves Vandenplas et Patrick Mortroux, Réviseurs d'entreprise.

Le rapport du commissaire conclut comme suit :

"CONCLUSION

L'apport en nature qui est proposé en augmentation du capital social de la société S.A. lnBev Belgium,

consiste en l'apport d'une créance certaine et exigible d'une valeur nominale de EUR 925.000.000,00.

La rémunération attribuée en contrepartie de l'apport consiste en 5.926.025 actions de même nature,;

identiques et jouissant des mêmes droits et avantages que les actions existantes.

Au terme de nos travaux de contrôle de l'opération envisagée, telle que décrite dans ce rapport, nous'

sommes d'avis que:

" L'opération a été contrôlée conformément aux normes édictées par l'Institut des Reviseurs d'Entreprises en matière de l'apport en nature, le Conseil d'administration restant responsable de ['évaluation du bien apporté, ainsi que de la détermination du nombre d'actions à émettre en contrepartie de l'apport;

" la description de l'apport ne consistant pas en numéraire répond à des conditions normales de précision et de clarté et est de nature à satisfaire vos besoins d'information;

.le mode d'évaluation adopté est justifié par les règles admises en matière d'économie d'entreprises et conduit à une valeur qui correspond au moins au nombre et au pair oomptable, augmenté de la prime d'émission, des actions à émettre en contrepartie de l'apport, de sorte que l'apport en nature n'est pas surévalué.

Nous croyons enfin utile de rappeler que notre mission ne consiste pas à nous prononcer sur le caractère légitime et équitable de l'opération."

2. Augmentation de capital

L'assemblée décide d'augmenter le capital social à concurrence de trois cent soixante-huit millions septante et un mille cent septante et un euros trente-trois cents (368.071.171,33 EUR), pour le porter de deux cent nonante-trois millions d'euros (293.000.000,00 EUR) à six cent soixante et un millions septante et un mille cent, septante et un euros trente-trois cents (661.071.171,33 EUR), par la création de cinq millions neuf cent vingt-six: mille vingt-cinq (5.926.025) parts sociales nouvelles, sans mention de valeur nominale, du même type et jouissant des mêmes droits et avantages que les parts sociales existantes et participant aux résultats de la société à partir de leur création.

-----

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

~rt

f&

L+

~~

Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

3, Constatation de la réalisation effective de l'augmentation de capital,

Tous les membres de l'assemblée requièrent le notaire soussigné d'acter que l'augmentation de capital est intégralement souscrite, que chaque action nouvelle est entièrement libérée.

Le capital est ainsi effectivement porté à six cent soixante et un millions septante et un mille cent septante et un euros trente-trois cents (661.071.171,33 EUR) et est représenté par dix millions six cent quarante-trois mille trois cent quatre-vingt-huit (10.643.388) parts sociales, sans mention de valeur nominale.

4, Modification de l'article 5 (et de l'article 28) des statuts

L'assemblée décide de modifier l'article 5 des statuts afin de le mettre en concordance avec la nouvelle situation du capital, et de remplacer le texte des deux premiers paragraphes de cet article par le texte suivant

"Le capital social souscrit est fixé à six cent soixante et un millions septante et un mille cent septante et un euros trente-trois cents (661.071.171,33 EUR). Il est entièrement libéré.

Il est représenté par dix millions six cent quarante-trois mille trois cent quatre-vingt-huit (10.643,388) parts : sociales, sans mention de valeur nominale, représentant chacune un/dix millions six cent quarante-trois mille ; trois cent quatre-vingt-huitième (1/10.643.388ième) de l'avoir social,"

L'assemblée décide de supprimer la possibilité de convertir les parts sociales nominatives en parts sociales au porteur, et dès lors de supprimer le quatrième paragraphe du même article, relatif à la possibilité de convertir les parts sociales nominatives en parts sociales au porteur.

L'assemblée décide de supprimer, à l'article 28 des statuts, les mots "et les propriétaires de titres au porteur avoir, en observant le même délai, déposé leurs titres au siège social ou dans un des établissements qui auront été éventuellement désignés dans les avis de convocation",

5. Pouvoirs

a) L'assemblée confère tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions qui

précèdent et notamment pour établir les statuts coordonnés,

b)L'assemblée désigne comme mandataires spéciaux, avec pouvoir de substitution:

-Monsieur Vincent BORREMAN, domicilié à 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

-Monsieur Erlend VAN VRECKEM, domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141 ;

-Monsieur Bart VERVOORT, domicilié à 2800 Mechelen, Schuttersvest 14.

pouvant agir séparément,

à qui elle donne tous pouvoirs pour effectuer toutes les formalités nécessaires à la modification de

l'inscription de la société auprès de toutes administrations publiques ou privées (en ce compris la Banque-

; Carrefour des Entreprises et le Guichet des Entreprises).

Pour extrait analytique conforme,

(signé) David Hollanders de Ouderaen

Notaire

Déposés en même temps

- expédition de l'acte, y compris rapport du conseil d'administration, liste de présence et procurations;

- statuts ccordonnés;

- rapport du réviseur

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

15/02/2012
ÿþ ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uh1I II I I AAI I Ili~ll IIV III

*12037983*

Ondernemingsar : 0433.666.709

Benaming

(voioity : INBEV BELGIUM

(verhrrt)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : industrielaan 21 -1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris David Hollanders de Ouderaen te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HOLLANDERS & ROBERT' » Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven op 22 december 2011, dragende de melding ""Geregistreerd zeven bladen vijf renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 4 januari 2012 boek 1368 blad 8 vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger : (getekend/signé) : G, DE CLERCQ" dat de algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INBEV BELGIUM" met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Industrielaan 21 (ondememingsnummer BTW BE 0433.666.709 RPR Brussel) volgende beslissingen heeft genomen

1. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura

Verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris van de vennootschap, PWC Bedrijfsrevisoren,

vertegenwoordigd door de heren Yves Vandenplas en Patrick Mortroux, Bedrijfsrevisoren.

Het verslag van de commissaris besluit het volgende

"BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Inbev Belgium N.V., bestaat uit de inbreng

van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering met een nominale waarde van EUR

925.000.000,00,

Ais vergoeding voor hun inbreng ontvangen de inbrengers 5.926.025 nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde,

aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wijl

van mening dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het; Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Verhoging van het kapitaal

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van drie honderd achtenzestig miljoen eenenzeventig duizend honderd eenenzeventig euro drieëndertig cent (368.071.171,33 EUR), om het te brengen van tweehonderd drieënnegentig miljoen euro (293.000.000,00 EUR) naar zeshonderd eenenzestig miljoen eenenzeventig duizend honderd eenenzeventig euro drieëndertig cent (661.071.171,33 EUR), door de creatie van vijf miljoen negenhonderd zesentwintig duizend vijfentwintig (5.926.025) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Vaststelling Aran de.verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1311~ ZEL

a 2 FEB 201Z

Griffie

-Bijixgcnttilret Butgisct! St

-e'

Voor-bphtd n aan he Belgisch Staatsblad

Alle leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op zeshonderd eenenzestig miljoen eenenzeventig duizend honderd eenenzeventig euro drieëndertig cent (661.071.171,33 EUR) en is vertegenwoordigd door tien miljoen zeshonderd drieënveertig duizend driehonderd achtentachtig (10.643.388) ' aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Wijziging van artikel 5 (en artikel 28) van de statuten

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, en de tekst van de twee eerste alinea's van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd eenenzestig miljoen eenenzeventig duizend honderd eenenzeventig euro drieëndertig cent (661.071.171,33 EUR). Het is volledig afbetaald.

Het wordt vertegenwoordigd door tien miljoen zeshonderd drieënveertig duizend driehonderd achtentachtig (10.643.388) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, leder van deze aandelen vertegenwoordigt ; één/ tien miljoen zeshonderd drieënveertig duizend driehonderd achtentachtigste (1110.643.388ste) van het . maatschappelijk bezit."

De vergadering beslist om de mogelijkheid de aandelen op naam om te zetten in aandelen aan toonder af te schaffen, en het vierde alinea van zelfde artikel met betrekking tot de mogelijkheid de aandelen op naam om te zetten in aandelen aan toonder te schrappen.

De vergadering beslist om, in artikel 28 van de statuten, de woorden "en moeten de eigenaars van aandelen aan toonder, binnen dezelfde termijn, hun effecten neergelegd hebben in de maatschappelijke zetel of in één van de instellingen die gebeurlijk in de bijeenroepingsberichten werden aangeduid" te schrappen.

Machten

a) De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen, en meer bepaald om de gecoordineerde statuten op te stellen.

b) De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden, met macht van indeplaatsstelling

- de heer Vincent BORREMAN, wonende te 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

- de heer Erlend VAN VRECKEM, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

- de heer Bart VERVOORT, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 14

die afzonderlijk kunnen handelen,

aan wie alle machten verleend worden om alle nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging van de

inschrijving van de vennootschap bij alle openbare of private besturen (Kruispuntbank voor Ondernemingen en

Ondememingstoket inbegrepen).

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

(getekend) David Hollanders de Ouderaen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van de akte, verslag van de raad van bestuur, aanwezigheidslijst en volmachten inbegrepen

- gecoördineerde statuten

- verslag van de revisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

02/01/2012
ÿþ Mod 21

-,1" `1,1y : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



20 DEC. 1011

BRUSSEL

Griffie

i I!JiI III IIUhI IIühi IIflhIi

*12000069`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondemeningsnr : 0433666709

Benaming

(voluit): INBEV BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen -

(uittreksel van de notulen van de Raad van Bestuur van 7 december 2011

De Algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van Mevrouw Manisha Thakker en van de Heer Nicolas Bonne!.

De Algeme vergadering beslist om als bestuurder te benoemen de Heer Axel Vuylsteke wonende te 3040 Huldenberg, Vranksberg 7 , en de heer Geert Camps , wonende te 3500 Hasselt Arnold Maesstraat 19 bus 6

voor een termijn van 3 jaar hetzij tot na de Algemene verdagering van 2014.

Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos uitgevoerd.

Erlend Van Vreckem en Eric Lauwers , bestuurders .

Op de laatst= blz. van Luik 3 vermelden _ Recto : Nean7 en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2012
ÿþ Ir.

Mod 2. t

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

2 0 DEC. 2011

BRUXELLES

Greffe - 

d !,1!1111





N°d'entreprise : 0433666709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Objet de l'acte : nominations statutaires

(extrait du procès-verbal du Conseil d'administration du 7 décembre 2011 ) Démission et cooptation d'administrateurs

L'Assemblée Générale prend acte de la démission de Madame Manisha Thakker et de Monsieur Nicolas Bonnel.

L'assemblée décide de nommer Monsieur Axel Vuylsteke , domicilié à 3040 Huldenberg , Vranksberg 7 et Monsieur Geert Camps, domicilié à 3500 Hasselt, Arnold Maesstraat 19 boite 6 et ce pour un terme de 3 ans venant à expiration à l'issue de l'assemblée générale de 2014.

Le mandat d'administrateur est exercé à titre gratuit.

Erlend Van Vreckem et Eric Lauwers , administrateurs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière panne du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de reprèsenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

22/06/2011
ÿþ Adoa 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(3 g JUIN 201111

BRUSSE1

Griffie

Sta

bBeafl

811092181" '







Ondememingsnr : 0433666709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen - Vertegenwoordiging van de commissaris

{uittreksel van de notulen van de Algemene vergadering van 19 mei 2011)









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Statutaire benoemingen

De Algemene Vergadering stelt vast dat het mandaat van de heer Eric Lauwers vervalt na de Argemene Vergadering van dit jaar.



De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van de heer Eric Lauwers, wonende te 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109, te hernieuwen voor een nieuwe termijn van 3 jaar, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2014.





Het mandaat van bestuurder wordt ten kosteloze titel uitgevoerd.



2.Vertegenwoordiging van de commissaris



De Algemene vergadering neemt akte van het feit dat commissaris PRICEWATERHOUSECOOPERS. Bedrijfsrevisoren, Cvba, Woluwedal 18 te 1932 Sint Stevens Woluwe, gezamenlijk vertegenwoordigd wordt

door de heren Yves Vandenplas et Patrick Mortroux





Erlend Van Vreckem en Eric Lauwers , bestuurders .

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011
ÿþ MOE 21

Volet B Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



III II III 11 HII liuI 11 ll

" iiosaiea"

BRUXELLES q) 9 JUI1 , aW1

Greffe

N° d'entreprise : 0433666709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Objet de l'acte : nominations statutaires  représentation du commissaire

(extrait du procès-verbal de l'Assemblée générale ordinaire du 19 mai 2011) 1.Nominations statutaires

L'Assemblée acte que le mandat d'administrateur de M. Eric Lauwers vient à échéance à l'issue de l'Assemblée générale de cette année. L'Assemblée décide de renouveler le mandat de Monsieur Eric Lauwers, domicilié à 1850 Grimbergen , Perer Benoitlaan 109 pour un nouveau terme de 3 ans , soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2014.

Le mandat d'administrateur est exercé à titre gratuit

2. Représentation du Commissaire

L'Assemblée acte que le commissaire PRICEWATERHOUSECOOPERS, Réviseurs d'Entreprises SC SCRL, Woluwedal 18 à 1932 Sint Stevens Woluwe, sera représenté conjointement par Messieurs Yves Vandenplas et Patrick Mortroux

Erlend Van Vreckem et Eric Lauwers , administrateurs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

03/05/2011
ÿþ Mod 21

~~fi~~~ ~;~ ~~~..~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11066559*

BAL

~

E~~

-,

20 APR 2M

Griffie

Ondememingsnr : 0433666709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming bestuurders

(uittreksel van de notulen van de Buitengewone algemene vergadering van 22 februari 2011)

De Algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de heer Jan Craps . De Algemene beslist om de Heer Ben Verhaert wonende te 1340 Ottignies, Rue des Prairies 23 benoemen als bestuurder teneinde het vrijgekomen mandaat te beëindigen, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2012 .

De Algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de heer Tom De Waele . De Algemene beslist om Mevrouw Karin Van Roy , wonende te 1910 Kampenhout Steentjesstraat 1 te benoemen als bestuurder teneinde het vrijgekomen mandaat te beëindigen, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2013.

Erfend Van Vreckem en Eric Lauwers , bestuurders .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011
ÿþ HM 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



IN iii fl im i11iii iii i iii

*11066560*

Rés;

a~

Mon bel

áe e3

20 APR

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

N' d'entreprise : '0433666709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Objet de l'acte : nominations statutaires -

(extrait du procès-verbal de l'Assemblée générale extraordinaire du 22 février 2011)

L'Assemblée générale prend acte de la démission de Monsieur Jan Craps. L'assemblée décide de nommer Monsieur Ben Verhaert , domicilié à 1340 Ottignies, Rue des Prairies 23 et ce pour achever le terme du mandat devenu vacant, soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2012.

L'Assemblée prend acte de la démission de Monsieur Tom De Waele .

L'Assemblée décide de nommer Madame Karin Van Roy , domiciliée à 1910 Kampenhout Steentjesstraat 1 et ce pour achever le terme du mandat devenu vacant soit jusqu'à l'issue de l'assemblée générale de 2013.

Cette décision est prise à l'unanimité des voix .

Erlend Van Vreckem et Eric Lauwers , administrateurs

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



16/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

anuszal

04 FEB i011r

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11025608

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0433.666.709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : industrielaan 21 - 1070 Brussel (Anderlecht)

Onderwerp akte : Volmachten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris David HOLLANDERS DE OUDERAEN, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid « HOLLANDERS & ROBERTI » Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op 11 januari 2011 dragende de melding : " Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der: Registratie op 13 januari 2011 boek 1360 blad 03 vak 16. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger : (getekend) DE CLERCQ G." dat :

De Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap "INBEV BELGIUM", samengekomen en handelend voor en in naam van gezegde vennootschap, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, hebben bij deze: verklaard de hierna bepaalde machten te verlenen, aan de hiernagenoemde personen, en dit volgens de modaliteiten voor ieder van hen bepaald, te weten :

Voor en in naam van de vennootschap, en zonder, tegenover derden, enige andere rechtvaardiging te' moeten voorleggen dan een uitgifte van onderhavige akte of een exemplaar van het Belgisch Staatsblad, houdende publicatie ervan.

01. Alle onroerende goederen verkopen, mits de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebbers goed zullen vinden, de prijzen contant betalen of hun betaling op termijn bedingen, in dit laatste; geval, gebeurlijk afzien van het nemen van een ambtshalve inschrijving door de hypotheekbewaarder.

De verkoopprijzen met bijhorigheden ontvangen, er kwijting en décharge voor verlenen; alle meldingen en

" indeplaatsstellingen met of zonder waarborg toestaan.

2. Alle onroerende goederen verwerven, mits de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebbers goed zullen vinden, de prijzen contant betalen of hun betaling op termijn bedingen; in dat laatste- geval zich ertoe verbinden de intresten aan de overeen te komen rentevoet te betalen, het verworven onroerend"

'. goed in hypotheek geven tot waarborg van de aankoopprijs en bijhorigheden, en alle hypothecaire inschrijvingen toestaan; alle onroerende goederen door middel van ruiling verwerven en onroerende goederen: van de vennootschap in tegenruil afstaan; de betaling van elke opleg toestaan en aanvaarden, alle verklaringen: doen, vrijstellen ambtshalve inschrijving te nemen, termijnen en uitstel verlenen, alle rentevoeten bepalen.

3. Alle leningen aangaan en beëindigen; over kredietopeningen onderhandelen, ze aanvaarden en ze beëindigen, zowel bij de openbare en parastatale instellingen als bij private kredietinstellingen; alle. verbintenissen en biljetten in verband met deze leningen of kredietopeningen ondertekenen.

Alle hypotheken en andere zakelijke of persoonlijke waarborgen en rechten, zowel roerende als onroerende,; toestaan.

4. Belgische of buitenlandse aandelen of deelbewijzen, al dan niet op de beurs genoteerd, ten voorlopige

of permanente titel kopen of verkopen, alsmede obligaties, kasbons, warrants, opties en soortgelijke effecten, en in het algemeen, om het even welke roerende of onroerende deelnemings- of beleggingswaardepapieren.

5. Alle octrooien en industriële eigendomsrechten nemen, verwerven en vervreemden; alle licenties en fabricageprocédés verwerven of toestaan.

6. Alle bank- of giroverrichtingen uitvoeren; alle rekeningen openen, alle orderbriefjes, promessen,; handelseffecten en andere verbintenissen onderschrijven; alle wissels en wisselbrieven trekken en accepteren;; alle endossementen en avals ondertekenen; alle cheques uitschrijven; alle vorderingen afstaan; alle transferten,' deposito's en opvragingen van sommen, waarden en titels uitvoeren; brandkasten in huur nemen en de huur' ervan opzeggen.

Alle cheques of mandaten aanvaarden; alle sommen, deposito's, intresten, commissies, dividenden, vergoedingen en om 't even welke inkomsten innen of ontvangen evenals het bedrag van alle biljetten, effecten,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

verkoopprijzen en overdrachten, saldo's van rekeningen, en in het algemeen, alle sommen die te welken titel ook kunnen of zouden kunnen verschuldigd zijn aan de vennootschap.

7. Alle leningen toestaan en er een einde aan stellen; met alle schuldeisers en schuldenaars onderhandelen; alle rekeningen bespreken, vastleggen en afsluiten; aile protesten doen opmaken; afstand doen van ieder verzet of beslag; alle indeplaatsstellingen en delegaties of vermeldingen, met of zonder waarborg, toestaan.

Alle hypotheken en andere zakelijke of persoonlijke waarborgen en rechten, zowel roerende als onroerende, aanvaarden.

8. Grondstoffen en waren kopen en verkopen; alle machines, materiaal en gereedschappen kopen, verkopen, in huur nemen of geven; alle werk- en ondernemingsovereenkomsten en contracten afsluiten.

9. Alle gebouwen, voor handels- of industriële doeleinden of als woning, zelfs voor een periode van meer

van negen jaar, in huur nemen of geven; alle hernieuwingen van huurcelen aanvragen of weigeren; een einde stellen aan gelijk welk huurcontract, alle maatregelen van welke aard ook inzake huur en verhuring nemen.

Alle handelsfondsen verwerven, afstaan, huren of verhuren.

Het aangaan en beëindigen van commerciële relaties, het toestaan, verwerven en beëindigen van distributieovereenkomsten en importovereenkomsten, al dan niet exclusief; het aangaan en beëindigen van licentie-overeenkomsten.

Iedere krediet- en huurverrichting en andere verrichtingen van commerciële aard, waarborgen en avaliseren.

10. Alle kaderleden, bedienden, ploegbazen of arbeiders in dienst nemen of ontslaan, hun werkactiviteiten bepalen, hun wedden en lonen vaststellen.

11. Alle verzekeringscontracten in welke materie ook negotiëren, ondertekenen, wijzigen en opzeggen; voor de uitvoering ervan zorgen.

12. Alle rechtsvorderingen, als eiser of als verweerder, in naam van de vennootschap uitoefenen; de rechterlijke beslissingen doen uitvoeren of er van afzien; compromissen afsluiten, zelfs door aanstelling van scheidsrechters of bemiddelaars; dadingen aangaan.

13. Alle fiscale aangiften doen, daarin begrepen deze bij het bestuur der douanen en accijnzen; alle bezwaarschriften indienen met de daarbijhorende verslagen en verzoekschriften en alle onderhandelingen voeren.

In dit kader alle consignaties verrichten en aanvaarden.

14. Aan alle voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding en andere zakelijke en persoonlijke waarborgen en rechten verzaken, met of zonder bewijs van betaling, handlichting verlenen en de doorhaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen toestaan, alsook van elk bevelschrift, beslag en verzet; aile meldingen en indeplaatsstellingen, alsook alle rangafstanden toestaan en aanvaarden.

15. De vennootschap vertegenwoordigen in alle vergaderingen, zowel de oprichtingsvergaderingen als de andere, gewone en buitengewone, wat ook de agenda ervan weze, en dit van alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in alle landen, alsmede van alle groeperingen of beroepsverenigingen; de vennootschap verbinden in alle verrichtingen zoals inbrengen en inschrijvingen.

16. Bij alle postkantoren, alsmede bij alle andere besturen, vervoerondernemingen en bestelkantoren, alle geldwaardige of gewone, al dan niet aangetekende brieven en briefwisseling, alle post- en telegraafmandaten, alle colli, pakketten en waarden in ontvangst nemen en van dit alles geldig kwijtschrift, ontvangstmelding of ontlasting verlenen, of daartoe volmachten geven.

17. De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van openbare besturen.

18. Alle inschrijvingen of wijzigingen van inschrijving in het handelsregister, bij de B.T.W.-administratie of elders, in naam van de vennootschap vorderen.

19. Alle bewarende maatregelen of daden stellen; alle handelingen verrichten of daden stellen die, op straffe van verval, binnen een bepaalde termijn moeten gedaan worden.

20. Alle inschrijvingen en/of wijzigingen van inschrijvingen (met inbegrip van overdrachten en situatie na overdracht) verrichten in de registers van de vennootschap, waaronder de registers van aandelen, warrants en obligaties.

Alle registers van aandelen van vennootschappen waarin de naamloze vennootschap Inbev Belgium aandelen heeft in naam van de vennootschap ondertekenen.

Onderhavige machten worden gegeven aan :

GROEP I

- de heer BONNEL Nicolas, wonende te F-59118 Wambrechies (France), rue du Château Saint-Donat 14;

- de heer CRAPS Jan wonende te 1730 Asse, Meersstraat 35;

- de heer DE GROOTE Denis, wonende te 1652 Alsemberg, Oude Postweg 50;

- de heer DEWAELE Tom, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Heikneuterlaan 48;

- de heer DEWULF Guv wonende te 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 9;

- de heer LAMBRECHT Olivier, wonende te 3078 Everberg, Wolvestraat 34;

- de heer LAUWERS Eric wonende te 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109;

- de heer LEROY Steve, wonende te 1190 Brussel, Timmermansstraat 66;

- de heer LESTIBOUDOIS Andrew, wonende te 1850 Grimbergen, Mierendonkstraat 31;

- de heer LOORE Benoît, wonende te 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

- de heer STEPPE Tom, wonende te 1332 Genval, avenue des Combattants 123;

- mevrouw THAKKER Manisha, wonende te 2630 Aartselaar, J.F. Kennedylaan 2;

- de heer VAN BIESBROECK Johan wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 16;

- de heer VAN BRABANT Bart, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Molenstraat 10;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de heer VAN de PERRE Jean-Louis wonende te 1390 Grez-Doiceau, allée de la Ferme du Bercuit 8;

- de heer VAN HOORENBEECK Olivier, wonende te 2600 Berchem, Grotesteenweg 433; - de heer VAN LOOCK Koen wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Lindelaan 6;

- de heer VAN VRECKEM Erlend, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141;

- de heer VUYLSTEKE Axel, wonende te 3040 Huldenberg (Loonbeek), Vranksberg 7.

Die, met twee, of ieder afzonderlijk maar met de bijstand van één van de personen van groep 1l, alle hiervoor onder « 01 » tot en met « 19 » vermelde machten kunnen uitoefenen, doch slechts in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 EUR) per verrichting.

GROEP II

- de heer ALBRECHTS Guillaume, wonende te 4000 Liège, rue Dehin 43;

- de heer BEERSMANS Steven, wonende te 2940 Stabroek, Hoge Weg 276; - de heer BODSON Dominique, wonende te 4610 Beyne-Heusay (Bellaire), rue Fond de Coy 7;

- de heer BORREMAN Vincent, wonende te 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

- mevrouw BOUCHET Laure, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 25;

- de heer BOULANGÉ Gert, wonende te 1910 Berg, Leibeeklaan 14;

- de heer DE BRUYN Luc, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 329/51; - de heer DE FROIDMONT Patrick, wonende te 4607 Dalhem (Berneau), Au-Sawou 4;

- de heer DEHAM Benoît, wonende te 7070 Le Roeulx (Mignault), rue François Onckelet 19;

de heer DE MEY Peter, wonende te 3018 Leuven (Wijgmaal), Acht-Meistraat 8;

- de heer DESMET Tom, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Leeuwerikenstraat 55/805;

de heer DEVLEESCHOUWER Thierry, wonende te 1570 Tollenbeek, Flieterkouter 64;

de heer DUPONT Thierry, wonende te 7050 Jurbise, Vieux Chemin 10;

- de heer FINCK Andy, wonende te 4880 Aube!, Donsart 26;

- de heer GALAND Jacques, wonende te 4802 Verviers (Heusy), avenue Nicolaï 39; - mevrouw GHANIMA Anne, wonende te Leuven, Vital Decosterstraat 46 bus 5;

- mevrouw HELLEMANS Liesbeth wonende te 3111 Rotselaar (Wezemaal), Kasteeldreef 10;

de heer HERMANS Luc, wonende te 3390 Tielt-Winge, Perklaan 2

- de heer HEYTENS Christophe, wonende te 1560 Hoeilaart, Beukenlaan 32;

de heer JANSSEUNE Bart, wonende te 8670 Koksijde, A. Bliecklaan 41;

de heer JEUNEHOMME Victor, wonende te 4052 Beaufays, rue les Oies 62;

de heer KAMANAYO Tim wonende te 2600 Berchem, Langveld 16/0102;

- de heer KNOCKAERT Peter, wonende te 3290 Schaffen, Schoonaerde 109;

- de heer KOPER Jean Marc, wonende te 4654 Charneux, Holliguette 452;

mevrouw MARCELIS Carine, wonende te 3470 Kortenaken, Helstraat 26;

de heer MARSIN Jacques, wonende te 4520 Wanze, rue Sockeu 2;

mevrouw MAZURKIEWICZ Liesbeth, wonende te 3401 Landen (Walshoutem), Piercostraat 7;

- mevrouw MEYER Anne Marie, wonende te 3790Voeren, Withuisstraat 133a; - mevrouw MEYERS Myriam, wonende te 4300 Bovenistier, rue Joseph Nicolas 9;

- de heer OUCHINSKY Christian, wonende te 1180 Bruxelles (Uccle), Vieille rue du Moulin 143; - de heer PARDON René, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Naamsesteenweg 174;

- mevrouw PERIN Vanessa, wonende te 4460 Grâce-Hollogne, rue Méan 117;

mevrouw PLETTE Aurélie, wonende te 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

- mevrouw PIRET Martine, wonende te 4800 Verviers, rue d'Anvers 8;

de heer SARLET Jean, wonende te 4801 Stembert, rue Jardon 86;

de heer SEMPELS David, wonende te 4000 Liège, rue Destriveaux 31;

- de heer SIMONET Bart, wonende te 3211 Binkom, Hulst 32;

- mevrouw THERRY Nancy wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1142;

- mevrouw TUTS Kathy, wonende te 3150 Tildonk, Vijfeikenstraat 9;

- de heer VANAUTGAERDEN Guy, wonende te 3052 Oud-Heverlee (Blanden), Tulpenlaan 7;

de heer VAN BUGGENHOUDT Pierre wonende te 1180 Bruxelles, avenue Docteur Decroly 9;

de heer VANDEUREN Philippe, wonende te 3001 Heverlee, Raalbeeklaan 18;

- de heer VAN GOSSUM Johan wonende te 3000 Leuven, Leerlooierijstraat 29;

- de heer VANMAELE Jan, wonende te 4000 Liège, rue Fond Pirette 179;

mevrouw VAN ROY Karin, wonende te 1910 Kampenhout, Steentjesstraat 1;

- de heer VERVOORT Bart, wonende te 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

- de heer VYNCKE Matthias, wonende te 2400 Moi, Martelarenstraat 190/0202;

- de heer WELLENS Bart, wonende te 2820 Bonheiden, Weynesbaan 53;

de heer WIERINCKX Ludo wonende te 3001 Heverlee, Egenhoveweg 4;

de heer WOLFS Pierre, wonende te 9300 Aalst, Bredestraat 374;

- de heer WUESTENBERG Simon, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Le), Eeuwfeeststraat 26;

- de heer ZWART Sjoerd, wonende te 2610 Wilrijk, Koornbloemstraat 207.

Die de hiervoor onder nummers « 01 » tot en met « 19 » vermelde machten kunnen uitoefenen, maar met de volgende beperkingen :

- met twee : enkel in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag

.4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van maximum één miljoen euro (1.000.000 EUR) per verrichting;

- ieder afzonderlijk maar met bijstand van een persoon van groep I : enkel in het kader van verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van maximum twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 EUR) per verrichting.

GROEP III

- de heer BORREMAN Vincent, wonende te 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

- de heer LOORE Benoit wonende te 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

- de heer VAN VRECKEM Erlend wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141.

Die, met twee, de hiervoor onder nummer « 20 » vermelde machten kunnen uitoefenen.

De hierboven vermelde personen kunnen te dien einde, ieder wat de hem of haar verleden machten betreft, alle akten, stukken, registers, briefwisseling en andere documenten opstellen, verlijden en ondertekenen, keuze van woonplaats doen, bijzondere volmachtdragers aanstellen, in de plaats stellen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig is.

Onderhavige volmacht houdt intrekking in van alle voorgaande volmachten.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

(getekend) : David HOLLANDERS de OUDERAEN, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/02/2011
ÿþ Mod 2.1

Wo Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



N° d'entreprise : 0433.666.709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : boulevard Industriel 21  1070 Bruxelles (Anderlecht)

Objet de l'acte : Pouvoirs

*uoassos"

04FEB 2011t

Greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

Il résulte d'un acte reçu le 11 janvier 2011 par le notaire David HOLLANDERS DE OUDERAEN, Notaire de i résidence à Leuven; Associé de la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée «" ; HOLLANDERS & ROBERTI », Notaires Associés, ayant son siège à Leuven, portant la mention "Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 13 januari 2011 boek 1360! blad 03 vak 16. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger : (getekend) DE CLERCQ G." que : Le Conseil d'Administration de la Société Anonyme "INBEV BELGIUM", s'est réuni et agissant pour et au; nom de la dite société a conformément à l'article 17 des statuts, consenti les pouvoirs suivants, aux personnes; ci-après, suivant les modalités fixées pour chacune d'elle, à savoir :

Pour et au nom de la société et sans devoir, vis-à-vis de tiers, produire d'autre justification qu'une expédition; i du présent acte ou un exemplaire du Moniteur belge contenant sa publication :

1. Vendre tous biens immeubles pour les prix et aux charges que les mandataires trouveront; convenables, accepter les prix comptant ou les stipuler payables à terme; dans ce dernier cas, renoncer. éventuellement à la prise d'inscription d'office par le conservateur des hypothèques.

Recevoir les prix de vente avec accessoires, en donner quittance et décharge; consentir toutes mentions et': subrogations avec ou sans garantie.

2. Acquérir tous biens immeubles pour le prix et sous les charges et conditions que les mandataires trouveront convenables, payer les prix comptant ou les stipuler payables à terme; dans ce dernier cas,: s'engager à servir les intérêts au taux à convenir, affecter l'immeuble acquis en hypothèque et garantie des prix: d'achat et accessoires, et consentir toutes inscriptions hypothécaires; acquérir par voie d'échange tous: immeubles et céder en contre-échange des immeubles de la société; consentir et accepter le paiement de: toutes soultes, faire toutes déclarations, dispenser de prendre inscription d'office, accorder termes et délais,: fixer tous taux d'intérêts.

3. Contracter et clôturer tous emprunts; négocier, accepter et clôturer toutes ouvertures de crédit tant' : auprès des institutions publiques et parastatales que de toutes institutions ou organismes privés de crédit;; signer tous engagements et promesses relatifs à ces emprunts ou crédits.

Consentir toutes hypothèques et autres sûretés réelles ou personnelles, mobilières ou immobilières.

4. Vendre ou acheter des actions et parts belges ou étrangères, cotées ou non, à titre provisoire ou! permanent; des obligations, bons de caisses, warrants, options et titres analogues, et en général, toute valeur! mobilière et immobilière de participation ou de placement.

5. Prendre, acheter, aliéner tous les brevets et droits de propriété industrielle; acquérir ou consentir toute

licence ou procédé de fabrication. "

6. Faire toutes opérations de banque ou de chèques postaux, ouvrir tous comptes, souscrire tous billets à i ordre, promesses, effets de commerce ou autres engagements; tirer et accepter toutes traites et lettres de` change, signer tous endossements et avals; délivrer tous chèques; céder toutes créances; effectuer tous transferts, dépôts et retraits de sommes, valeurs et titres; louer et résilier tous coffres-forts.

i Accepter tous chèques ou mandats; toucher et recevoir tous capitaux, dépôts, intérêts, commissions,

; dividendes, indemnités et revenus quelconques, comme aussi le montant de tous billets, effets, prix de vente et transferts, reliquat de comptes et, généralement, toutes sommes qui peuvent ou pourront être dues à la société, à quelque titre que ce soit.

7. Consentir et mettre fin à tous prêts; traiter avec tous créanciers et débiteurs; entendre, débattre, clore: et arrêter tous comptes; faire dresser tous protêts; donner mainlevée de toutes oppositions ou empêchements ài paiement; consentir toutes subrogations, délégations ou mentions avec ou sans garantie.

Accepter toutes hypothèques et autres sûretés et droits réels ou personnels, mobiliers et immobiliers.

"

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

8. Acheter et vendre les matières premières et marchandises; acheter, vendre, prendre ou donner en location toutes machines, matériels et outillage; passer tous marchés et contrats de travaux et d'entreprises.

9. Prendre ou donner en location, même pour une période excédant neuf ans, tous biens immeubles, notamment à usage commercial, industriel ou d'habitation; accepter ou refuser tout renouvellement de bail; mettre fin à toute location, prendre toute mesure généralement quelconque en matière locative.

Acquérir, céder, prendre ou donner en location tous fonds de commerce.

Contracter des relations commerciales et y mettre fin; concéder et acquérir des conventions de distribution et d'importation, avec ou sans exclusivité, et y mettre fin; contracter tous contrats de licence et y mettre fin. Cautionner et avaliser toutes opérations de crédit, de location et autres en matière commerciale.

10. Engager et congédier tous cadres, employés, contremaîtres et ouvriers, déterminer leurs attributions, fixer leurs émoluments et salaires.

11. Négocier, signer, amender et résilier tous contrats d'assurance en quelque matière que ce soit, en poursuivre l'exécution.

12. Exercer les actions judiciaires au nom de la société tant en demandant qu'en défendant; poursuivre l'exécution des décisions judiciaires ou s'en désister; compromettre même en constituant des arbitres amiables compositeurs; transiger.

13. Faire toutes déclarations fiscales en ce compris celles auprès de l'Administration des douanes et accises; introduire toutes réclamations, présenter à cet effet tous mémoires et requêtes et poursuivre toutes négociations.

Accepter et faire dans ce cadre toutes consignations.

14. Renoncer à tous privilèges, hypothèques, actions résolutoires et autres droits et sûretés réels et personnels avec ou sans justification de paiement, donner mainlevée et consentir la radiation de toutes inscriptions hypothécaires et privilégiées, ainsi que tous commandements, saisies et oppositions; consentir et accepter toutes mentions et subrogations, ainsi que toutes cessions de rang.

15. Représenter la société dans toutes les assemblées constitutives ou autres, ordinaires ou extraordinaires, quel que soit l'ordre du jour, de sociétés, associations ou entreprises de tous pays, groupements ou associations professionnelles; engager la société dans des opérations telles qu'apports et souscriptions.

16. Retirer de l'administration des postes, ainsi que de toutes autres administrations, entreprises de transports et messageries ordinaires ou non, toutes lettres et correspondances chargées ou recommandées, tous mandats-poste ou télégraphiques, tous colis, paquets et valeurs, en délivrer valables quittances, reçus ou décharges, ou donner procuration aux effets ci-dessus.

17. Représenter la société vis-à-vis des pouvoirs publics.

18. Requérir au nom de la société toutes inscriptions d'immatriculation ou modifications aux registre du commerce, de la T.V.A ou autres.

19. Accomplir tous actes purement conservatoires ou tous actes qui doivent être accomplis dans un délai de rigueur à peine de nullité.

20. Effectuer toutes inscriptions et/ou modifications d'inscriptions (transferts et situations après transferts inclus) aux registres de la société, y compris les registres des parts sociales, droits de souscription et obligations.

Signer au nom de la société tous registres des parts d'autres sociétés dans lesquelles la société anonyme Inbev Belgium détient des parts.

Les présents pouvoirs sont donnés à :

GROUPE I

- monsieur BONNEL Nicolas, domicilié à F-59118 Wambrechies (France), rue du Château Saint-Donat 14;

- monsieur CRAPS Jan domicilié à 1730 Asse, Meersstraat 35;

- monsieur DE GROOTE Denis wonende te 1652 Alsemberg, Oude Postweg 50;

- monsieur DEWAELE Tom, domicilié à 3010 Leuven (Kessel-Lo), Heikneuterlaan 48;

- monsieur DEWULF Guv, domicilié à 8490 Jabbeke, Oude Stokerijstraat 9;

- monsieur LAMBRECHT Olivier, domicilié à 3078 Everberg, Wolvestraat 34;

- monsieur LAUWERS Eric, domicilié à 1850 Grimbergen, Peter Benoitlaan 109;

- monsieur LEROY Steve domicilié à1190 Brussel, Timmermansstraat 66;

- monsieur LESTIBOUDOIS Andrew, domicilié à 1850 Grimbergen, Mierendonkstraat 31;

- monsieur LOORE Benoît, domicilié à 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

- monsieur STEPPE Tom, domicilié à 1332 Genval, avenue des Combattants 123;

- madame THAKKER Manisha, domiciliée à 2630 Aartselaar, J.F. Kennedylaan 2;

- monsieur VAN BIESBROECK Johan domicilié à 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 16;

- monsieur VAN BRABANT Bart domicilié à 3540 Herk-de-Stad, Molenstraat 10;

- monsieur VAN de PERRE Jean-Louis, domicilié à 1390 Grez-Doiceau, allée de la Ferme du Bercuit 8;

- monsieur VAN HOORENBEECK Olivier, domicilié à 2600 Berchem, Grotesteenweg 433;

- monsieur VAN LOOCK Koen, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Lindelaan 6;

- monsieur VAN VRECKEM Erlend domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141

- monsieur VUYLSTEKE Axel, domicilié à 3040 Huldenberg (Loonbeek), Vranksberg 7.

Qui pourront, agissant à deux, ou séparément mais avec l'assistance d'une des personnes du groupe Il, exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 01 » à « 19 » y compris, mais uniquement dans le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum deux millions cinq cent mille euros (2.500.000 EUR) par opération.

GROUPE Il

- monsieur ALBRECHTS Guillaume, domicilié à 4000 Liège, rue Dehin 43;

- monsieur BEERSMANS Steven, domicilié à 2940 Stabroek, Hoge Weg 276; - monsieur BODSON Dominique domicilié à 4610 Beyne-Heusay (Bellaire), rue Fond de Coy 7;

- monsieur BORREMAN Vincent, domicilié à 1730 Asse, Asbeekstraat 6; - madame BOUCHET Laure domiciliée à 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 25;

- monsieur BOULANGÉ Gert, domicilié à 1910 Berg, Leibeeklaan 14;

- monsieur DE BRUYN Luc domicilié à 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 329/51;

- monsieur DE FROIDMONT Patrick, domicilié à 4607 Dalhem (Berneau), Au-Sawou 4;

- monsieur DEHAM Benoît domicilié à 7070 Le Roeulx (Mignauft), rue François Onckelet 19; - monsieur DE MEY Peter, domicilié à 3018 Leuven (Wijgmaal), Acht-Meistraat 8;

- monsieur DESMET Tom, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Leeuwerikenstraat 55/805;

- monsieur DEVLEESCHOUWER Thierry domicilié à 1570 Toflenbeek, Flieterkouter 64;

- monsieur DUPONT Thierry, domicilié à 7050 Jurbise, Vieux Chemin 10;

- monsieur FINCK Andv, domicilié à 4880 Aubel, Donsart 26;

- monsieur GALAND Jacques domicilié à 4802 Verviers (Heusy), avenue Nicolaï 39;

- madame GHANIMA Anne, domiciliée à Leuven, Vital Decosterstraat 46 bus 5;

- madame HELLEMANS Liesbeth domiciliée à 3111 Rotselaar (Wezemaal), Kasteeldreef 10;

- monsieur HERMANS Luc, domicilié à 3390 Tielt-Winge, Perklaan 2

- monsieur HEYTENS Christophe domicilié à 1560 Hoeilaart, Beukenlaan 32;

- monsieur JANSSEUNE Bart domicilié à 8670 Koksijde, A. Bliecklaan 41;

- monsieur JEUNEHOMME Victor, domicilié à 4052 Beaufays, rue les Oies 62;

- monsieur KAMANAYO Tim domicilié à 2600 Berchem, Langveld 16/0102;

- monsieur KNOCKAERT Peter, domicilié à 3290 Schaffen, Schoonaerde 109;

- monsieur KOPER Jean Marc, domicilié à 4654 Chameux, Holliguette 452;

- madame MARCELIS Carine domiciliée à 3470 Kortenaken, Helstraat 26;

- monsieur MARSIN Jacques, domicilié à 4520 Wanze, rue Sockeu 2;

- madame MAZURKIEWICZ Liesbeth domiciliée à 3401 Landen (Walshoutem), Piercostraat 7;

- madame MEYER Anne Marie domiciliée à 3790Voeren, Withuisstraat 133a;

- madame MEYERS Myriam, domiciliée à 4300 Bovenistier, rue Joseph Nicolas 9;

- monsieur OUCHiNSKY Christian domicilié à 1180 Bruxelles (Uccle), Vieille rue du Moulin 143;

- monsieur PARDON René, domicilié à 3001 Leuven (Heverlee), Naamsesteenweg 174;

- madame PERIN Vanessa, domiciliée à 4460 Grâce-Hollogne, rue Méan 117;

- madame PIETTE Aurélie domiciliée à 1050 Brussel, Simonisstraat 60/2;

- madame PIRET Martine, domiciliée à 4800 Verviers, rue d'Anvers 8;

- monsieur SARLET Jean domicilié à 4801 Stembert, rue Jardon 86;

- monsieur SEMPELS David, domicilié à 4000 Liège, rue Destriveaux 31;

- monsieur SIMONET Bart, domicilié à 3211 Binkom, Hulst 32;

- madame THERRY Nancy domiciliée à 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1142;

- madame TUTS Kathy, domiciliée à 3150 Tildonk, Vijfeikenstraat 9;

- monsieur VANAUTGAERDEN Guy, domicilié à 3052 Oud-Heverlee (Blanden), Tulpenlaan 7;

- monsieur VAN BUGGENHOUDT Pierre domicilié à 1180 Bruxelles, avenue Docteur Decroly 9;

- monsieur VANDEUREN Philippe, domicilié à 3001 Heverlee, Raalbeeklaan 18;

- monsieur VAN GOSSUM Johan domicilié à 3000 Leuven, Leerlooierijstraat 29;

- monsieur VANMAELE Jan, domicilié à 4000 Liège, rue Fond Pirette 179;

- madame VAN ROY Karin, domiciliée à 1910 Kampenhout, Steentjesstraat 1;

- monsieur VERVOORT Bart domicilié à 2800 Mechelen, Schuttersvest 14;

- monsieur VYNCKE Matthias, domicilié à 2400 Mol, Martelarenstraat 190/0202;

- monsieur WELLENS Bart, domicilié à 2820 Bonheiden, Weynesbaan 53;

- monsieur WIERINCKX Ludo domicilié à 3001 Heverlee, Egenhoveweg 4;

- monsieur WOLFS Pierre, domicilié à 9300 Aalst, Bredestraat 374;

- monsieur WUESTENBERG Simon domicilié à 3010 Leuven (Kessel-Lo), Eeuwfeeststraat 26; - monsieur ZWART Sjoerd domicilié à 2610 Wilrijk, Koornbloemstraat 207.

Qui pourront exercer les pouvoirs repris ci-avant sous u 01 » à « 19 n y compris, mais avec les limitations suivantes :

- agissant à deux : uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum un million d'euros (1.000.000 EUR) par opération;

- agissant séparément mais avec l'assistance d'une des personnes du groupe I : uniquement dans le cadre d'opérations qui n'engagent la société qu'à concurrence d'un montant de maximum deux millions cinq cent mille euros (2.500.000 EUR) par opération.

GROUPE III

Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B - 5uite

- monsieur BORREMAN Vincent domicilié à 1730 Asse, Asbeekstraat 6;

- monsieur LOORE Benoît, domicilié à 4053 Embourg, Source de la Lèche 25;

- monsieur VAN VRECKEM Erlend domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Hertogenlaan 141.

Qui pourront, agissant à deux, exercer les pouvoirs repris ci-avant sous « 20 ».

Les personnes susmentionnées pourront aux effets ci-dessus, chacun en ce qui concerne fes pouvoirs lui conférés, établir, passer et signer tous actes, pièces, registres, correspondance et autres documents, faire élection de domicile, constituer des mandataires spéciaux, substituer et en général faire tout ce qui sera nécessaire ou utile.

Les présents pouvoirs annulent tous les précédents.

Pour extrait analytique conforme,

(signé) David Hollanders de Ouderaen, Notaire

Déposée en même temps : expédition de l'acte

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 09.06.2010 10166-0205-046
14/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 20.05.2010, DPT 09.06.2010 10163-0170-046
09/04/2015
ÿþO2,0"

11I

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nccrgc cg /ontvangen op

d

2 7 i,AART 2015

:er griffie van de Nederlandstalige

e

-echtbank van koolrlana l B:`us;_aI

Ondernemingsar : 0433666709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen

(uittreksel van de notulen van de Bijzonder Algemene Vergadering van 31 december 2014)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge De Algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de Heer Olivier Lambrecht. De Algemene vergadering beslist om de Heer Rodrigo Figueiredo wonende te 3080 Tervuren - Molenberglaan 17 te benoemen als bestuurder teneinde het vrijgekomen mandaat te beëindigen, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2016,

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de Heer Eduardo Lacerda. De Algemene Vergadering beslist om de Heer Scott Gray wonende te 1150 Brussel - Duizend Meterlaan 56 te benoemen als bestuurder teneinde het vrijgekomen mandaat te beëindigen, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2016.

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de Heer Jo Van Biesbroeck, De Algemene Vergadering beslist om de Heer Stuart Macfarlane wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode  Jonetlaan 29 te benoemen als bestuurder teneinde het vrijgekomen mandaat te beëindigen, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2016.

Het ontslag van de heren Olivier Lambrecht, Jo Van Biesbroeck en Eduardo Lacerda gaat in op 31 december 2014.

Het mandaat van alle bestuurders wordt kosteloos uitgevoerd.

Philippe Vandeuren en Eric Lauwers, bestuurders

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

09/04/2015
ÿþMad 21

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte a 1 rneereffeg

gegdionivanq

p

2 7 IMAR12015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koefendei Brussel

MIUM111

N° d'entreprise : 0433666709

Dénomination

(en entier) : INBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Objet de ['acte : Démissions et nominations d'administrateurs.

(extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire du 31 décembre 2014)

L'Assemblée Générale prend acte de la démission de Monsieur Olivier Lambrecht. L'Assemblée Générale décide de nommer Monsieur Rodrigo Figueiredo, domicilié à 3080 Tervuren .- Molenbergiaan 17 et ce pour achever le terme du mandat devenu vacant, soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2016.

L'Assemblée Générale prend acte de la démission de Monsieur Edouardo Lacerda. L'Assemblée Générale décide de nommer Monsieur Scott Gray, domicilié à 1150 Bruxelles  Avenue des Mille Mètres 56 et ce pour achever le terme du mandat devenu vacant, soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2016.

L'Assemblée Générale prend acte de la démission de Monsieur Jo Van Biesbroeck. L'Assemblée Générale décide de nommer Monsieur Stuart Macfarlane, domicilié à 1640 Rhode-Saint-Genèse  avenue Janet 29 et ce pour achever le terme du mandat devenu vacant, soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2016.

La démission des Messieurs Olivier Lambrecht, Jo Van Biesbroeck et Eduardo Lacerda prenant effet à partir du 31 décembre 2014.

Le mandat de tous les administrateurs sera exercé à titre gratuit.

Philippe Vandeuren et Eric Lauwers, administrateurs

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 25.06.2009 09328-0121-045
03/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 22.05.2009, DPT 25.06.2009 09328-0119-045
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 18.07.2008 08435-0117-046
25/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 15.05.2008, DPT 18.07.2008 08435-0111-046
30/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 17.05.2007, DPT 27.08.2007 07621-0021-042
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 17.05.2007, NGL 27.08.2007 07621-0205-042
14/08/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 18.05.2006, DPT 09.08.2006 06624-2424-033
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 18.05.2006, NGL 27.07.2006 06557-2006-033
19/09/2005 : BL503555
19/09/2005 : BL503555
09/07/2015
ÿþ 1?r ~t:1» 1 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod

liryiyc..11~,iltvee-ngen op

3 0 JUNI 2015

ter griffe va zd jederlandstalige

re.chthnk van coophandel Brussel

11111111

*15 7954*

M~

N° d'entreprise : 0433666709

Dénomination

(en entier) : 1NBEV BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard Industriel 21 1070 Anderlecht

Objet de l'acte : Démissions et nominations d'administrateurs.

(extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale du 21 mai 2015)

L'Assemblée acte que le mandat d'administrateur de M. Philippe Vandeuren vient à échéance à l'issue de l'Assemblée générale de cette année.

L'Assemblée décide de renouveler le mandat de Monsieur Philippe Vandeuren, domicilié à 3001 Heverlee -- Raalbeeklaan 10 pour un nouveau terme de 3 ans, soit jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale de 2018.

Le mandat d'administrateur est exercé à titre gratuit.

Philippe Vandeuren et Eric Lauwers, administrateurs

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2015
ÿþ (- 1: Mad2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º%'

I 111111 11111 iII 111111 IlI Itl Iti II1I~~

>15097955

rieerglegd/oni.vangen op

3 ti JU141 2015

ter griEiia v:%ri-ifieNederlandstalige rpchth-,r(- ~~~*r-l:oc~~^r.~'Ll Eruccc1

Ondernemingsnr : 0433666709

Benaming

(voluit) : INBEV BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen

(uittreksel van de notulen van de Algemene Vergadering van 21 mei 2015)

De Algemene Vergadering stelt vast dat het mandaat van de heer Philippe Vandeuren vervalt na de Algemene Vergadering van dit jaar.

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van de heer Philippe Vandeuren, wonende te 3001 Heverlee - Raalbeeklaan 10, te hernieuwen voor een nieuw termijn van 3 jaar, hetzij tot na de Algemene Vergadering van 2018.

Het mandaat van bestuurder wordt ten kosteloze titel uitgevoerd.

Philippe Vandeuren en Eric Lauwers, bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2005 : BL503555
21/06/2005 : BL503555
08/06/2005 : BL503555
08/06/2005 : BL503555
19/04/2005 : BL503555
19/04/2005 : BL503555
11/01/2005 : BL503555
23/06/2004 : BL503555
23/06/2004 : BL503555
15/06/2004 : BL503555
15/06/2004 : BL503555
25/02/2004 : BL503555
25/02/2004 : BL503555
23/09/2003 : BL503555
23/09/2003 : BL503555
20/06/2003 : BL503555
20/06/2003 : BL503555
01/04/2003 : BL503555
01/04/2003 : BL503555
21/06/2002 : BL503555
21/06/2002 : BL503555
18/07/2001 : BL503555
18/07/2001 : BL503555
25/01/2001 : BL503555
25/01/2001 : BL503555
10/08/2000 : BL503555
10/08/2000 : BL503555
26/02/2000 : BL503555
04/02/2000 : BL503555
01/10/1999 : BL503555
01/10/1999 : BL503555
14/08/1999 : BL503555
25/06/1999 : BL503555
25/06/1999 : BL503555
01/07/1998 : BL503555
01/07/1998 : BL503555
18/03/1997 : BL503555
18/03/1997 : BL503555
21/10/1995 : BL503555
21/10/1995 : BL503555
19/10/1995 : BL503555
19/10/1995 : BL503555
01/01/1993 : BL503555
01/01/1993 : BL503555
27/03/1992 : BL503555
27/03/1992 : BL503555
01/01/1992 : BL503555
01/01/1992 : BL503555
16/04/1991 : BL503555
16/04/1991 : BL503555
15/12/1990 : BL503555
15/12/1990 : BL503555
20/02/1990 : BL503555
16/02/1990 : BL503555
23/08/1989 : BL503555
23/08/1989 : BL503555
10/06/1989 : BL503555
03/05/1989 : BL503555
03/05/1989 : BL503555
01/01/1989 : BL503555
01/01/1989 : BL503555
02/12/1988 : BL503555
02/12/1988 : BL503555
19/07/1988 : BL503555
19/07/1988 : BL503555
26/05/1988 : BL503555
26/05/1988 : BL503555

Coordonnées
INBEV BELGIUM

Adresse
Zetel : Industrielaan 21 1070 Brussel

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale