INTERNATIONAL ANTIMONY ASSOCIATION, AFGEKORT : I2A

Association sans but lucratif


Dénomination : INTERNATIONAL ANTIMONY ASSOCIATION, AFGEKORT : I2A
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 894.536.176

Publication

26/02/2015
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

neergelegr lont+ angen op

1 6 FES. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vElriiitienphandWS Brusse

Ondernemingsnr : 0894.536.176

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL ANTIMONY ASSOCIATION

(verkort) : I2A

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : De Broquevillelaan 12 te 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG - BENOEMINGEN

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering van 17 maart 2011 volgende beslissingen genomen :

- benoeming van BDO Atrio scri, Da Vincilaan 9, Box E.6 Elsinore Building, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door Bert Kegels als commissaris, als bedrijfsrevisor van i2a en dit voor een duur van 3 jaar tot de algemene vergadering van 2014 die zich over de jaarrekening van 31112/2013 zal uitspreken.

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering van 8 april 2014 volgende beslissingen genomen :

- benoeming van BDO Atrio scri, Da Vincilaan 9, Box E.6 Elsinore Building, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door Bert Kegels als commissaris, als bedrijfsrevisor van i2a en dit voor een duur van 3 jaar tot de algemene vergadering van 2017 die zich over de jaarrekening van 31/12/2016 zal uitspreken.

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering van 5 november 2014 volgende beslissingen genomen

- goedkeuring van de nieuwe statuten

Na beraadslaging heeft de Raad van Bestuur van 5 november 2014 volgende beslissingen genomen

- aanvaarding ontslag ais Secretaris Generaal van KV Consulting Services BVBA, vertegenwoordigd door Karine Van de Velde en dit met ingang van 31/12/2014,

Voor eensluidend verklaard,

AMG Antimony SICA SAS vertegenwoordigd door dhr. Raymond DEVAUX

bestuurder- voorzitter AV

Campine NV vertegenwoordigd door dhr. Geert KREKEL

bestuurder - voorzitter RvB

Gewijzigde gecoördineerde statuten goedgekeurd door de AV van 5 november 2014 : STATUTEN VAN i2a vzw

ARTIKEL. 1

RECHTSVORM - NAAM - DUUR - ZETEL

1,1 De vereniging is opgericht onder de naam "International Antimony Association", hierna "de Vereniging" of

12a" genoemd.

1.2De Vereniging is opgericht ais een vereniging zonder winstoogmerk rvzw") naar Belgisch recht

krachtens de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

1 1111,111,11,1111*11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (hierna de "%Net

genoemd).

1.3De Vereniging bezit rechtspersoonlijkheid overeenkomstig de Wet.

1.4De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

1.5 De zetel van de Vereniging is gevestigd te De Broquevillelaan 12, 1150 Brussel, België, en valt onder

het gerechtelijk arrondissement Brussel. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel van de

Vereniging te verplaatsen.

ARTIKEL 2

DOEL

2.1De Vereniging heeft tot doel de wereldwijde productie van en handel in antimoon en antimoonverbindingen te bevorderen, in overeenstemming met de hoogste normen inzake gezondheid, veiligheid en milieuwetgeving. De Vereniging kan hiertoe met name onderzoek verrichten en relevante wetenschappelijke en technische informatie onder de belanghebbenden en overheidsorganen verspreiden.

2.2De Vereniging Kan alle activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks nuttig of noodzakelijk zijn voor de realisatie van haar doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële activiteiten.

2.3De Vereniging opereert zonder winstoogmerk. Alla opbrengsten voortvloeiende uit de activiteiten van de Vereniging worden volledig bestemd voor de verwezenlijking van niet-winstgevende doelstellingen.

2.4Tenzij anders beslist door de Raad van Bestuur voor elk geval afzonderlijk, is de Vereniging eigenaar van aile informatie en gegevens die zijn gegenereerd of ontwikkeld door de Vereniging (door haarzelf of in haar naam en voor haar rekening), hierna "Informatie" genoemd.

ARTIKEL 3

LIDMAATSCHAP

3.1 De Vereniging bestaat uit Volwaardige Leden die rechthebbende zijn van alle rechten en onderworpen zijn aan alle verplichtingen zoals beschreven in de Wet en fn de Statuten, en uit Geassocleerde Leden die enkel de rechten en plichten hebben die hen uitdrukkelijk zijn toegekend in de Statuten (hierna gezamenlijk de "Leden" of een "Lid" genoemd).

3.2Volwaardig Lidmaatschap staat open voor fabrikanten en invoerders van antimoon enlof antimoonverbindingen. Natuurlijke of rechtspersonen die in principe niet in aanmerking komen voor Volwaardig Lidmaatschap overeenkomstig de bovenomschreven criteria kunnen naar aanleiding van hun aanvraag desondanks als Volwaardige Leden worden toegelaten.

Geassocieerd Lidmaatschap staat open voor distributeurs van bestaande Leden en voor alle andere natuurlijke of rechtspersonen die een rechtmatig belang hebben bij de activiteiten van de Vereniging en wier betrokkenheid zal bijdragen tot het bereiken van de doelstellingen van de Vereniging. Nadere bijzonderheden zijn te vinden fn de laatste versie van de Interne Overeenkomst zoals van tijd tot tijd bijgewerkt door de Algemene Vergadering.

3.3Volwaardige Leden hebben toegang tot informatie waarvoor zij een adequate financiële bijdrage hebben geleverd. De Informatie omvat tevens wetenschappelijke onderzoeken en andere informatie die de Vereniging bewaart ten behoeve van de naleving van de regelgeving.

3.4De toelating tot lidmaatschap ais Volwaardig of Geassocieerd Lid wordt slechts gegeven op schriftelijk verzoek (bv. door het invullen van het Verzoek tot Toelating) gericht aan de Secretaris-Generaal, De Raad van Bestuur bepaalt of een aanvraag in aanmerking komt. Toelating tot het lidmaatschap geschiedt op basis van een besluit van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur beslist op grond van eerlijke en niet-discriminatoire beginselen en ieder besluit om toegang te weigeren zal duidelijk de objectieve redenen uiteenzetten voor het niet toekennen van het lidmaatschap. Behalve indien er objectieve redenen bestaan voor het weigeren van lidmaatschap, zal de aanvragers het lidmaatschap niet ontzegd worden, mits zij onderworpen zijn aan reglementaire eisen inzake registratie met betrekking tot antimoon of antimoonverbindingen en ermee instemmen de lidmaatschapsbijdrage te betalen.

3.5Elk Lid heeft het recht om zich uit de Vereniging terug te trekken door een schriftelijk bericht van ontslag te richten aan de voorzitter van de Algemene Vergadering of aan de Secretaris-Generaal. Het ontslag gaat effectief in 1 (één) maand na ontvangst. Het ontslag heeft echter geen invloed op de aansprakelijkheid voor het betalen van de lidmaatschapsbijdragen voor het lopende jaar of van enige schuld. Reeds betaalde bijdragen blijven verworven door de Vereniging.

3.6 Volwaardig en Geassocieerd Lidmaatschap eindigt na schriftelijke kennisgeving door het Lid, als bedoeld in Artikel 3.5, of na uitsluiting van het Lid door een beslissing van de Algemene Vergadering aangenomen met een tweederdemeerderheid in geval van een wezenlijke schending van de Statuten, de Interne Overeenkomst of van een door de Algemene Vergadering genomen beslissing. De uitsluiting heeft echter geen invloed op de aansprakelijkheid voor het betalen van de lidmaatschapsbijdragen voor het topende jaar of van enige schuld. Reeds betaalde bijdragen blijven verworven door de Vereniging. De stopzetting van een activiteit, de inleiding van een faillissementsprocedure, de aanvang van een vrijwillige liquidatie of een soortgelijke procedure tot stopzetting van de activiteiten van een Lid leiden automatisch tot beëindiging van het lidmaatschap.

3.7Het aantal Leden is onbeperkt, maar kan niet minder zijn dan 3 (drie) Volwaardige Leden,

3.8 De Secretaris-Generaal van de Vereniging houdt een ledenregister bij op het kantoor van de Vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 4

ALGEMENE VERGADERING

4.1 De gewone jaarlijkse Algemene Vergadering komt bijeen véér 30 juni van elk jaar om de rekeningen van de Vereniging goed te keuren. Ten minste één bijkomende gewone Algemene Vergadering zal jaarlijks worden gehouden op een door de Raad van Bestuur vastgelegde datum, tijd en plaats.

4.2Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, op verzoek van minstens de helft van de Raad van Bestuur of van minstens één vijfde van de Volwaardige Leden van de Vereniging.

4.3 De oproepingen met vermelding van de datum, tijd, plaats en agenda van een Algemene Vergadering zullen naar alle Leden van de Vereniging worden verstuurd, minstens 4 (vier) weken voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering en minstens 8 (acht) dagen voorafgaand aan de datum van een buitengewone Algemene Vergadering.

4.4De Algemene Vergadering is samengesteld uit de Leden van de Vereniging. Enkel de Volwaardige Leden hebben stemrecht. Het aantal stemmen per Volwaardig Lid varieert tussen 1 en 30 en correleert met hun financiële bijdragen aan de Vereniging (zijnde de klasse gerelateerd aan hun wereldwijde tonnage productie/import) zoals beschreven in de Kostenmatrix vastgelegd in de Interne Overeenkomst.

4.5Efk Lid kan een vertegenwoordiger aanwijzen die schriftelijk gemachtigd is voor de Algemene Vergadering en die de volledige bevoegdheid heeft om het Lid te vertegenwoordigen, te stemmen, en te handelen in zijn plaats in alle aangelegenheden die voorgelegd worden aan de Algemene Vergadering, waarbij elk Lid niet meer dan 3 (drie) Leden mag vertegenwoordigen.

4.6Tenzij de Statuten of de Wet een hoger quorum vereisen, is de Algemene Vergadering geldig samengesteld als minstens de helft van de Volwaardige Leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer het vereiste quorum niet wordt gehaald bij een Algemene Vergadering, kan de Raad van Bestuur een tweede Algemene Vergadering bijeenroepen met dezelfde agenda. De vergadering zal plaatsvinden binnen een periode van 3 (drie) tot 6 (zes) weken volgend op de datum van de eerste vergadering. Deze vergadering zef geldig samengesteld zijn, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Volwaardige Leden.

4.7Beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Volwaardige Leden, behalve wanneer de Wet of de Statuten anders voorzien.

4.8De Algemene Vergadering kiest een voorzitter en een ondervoorzitter die beiden vertegenwoordigers van Volwaardige Leden moeten zijn. Zij worden voor 2 jaar benoemd. Zij kunnen herkozen worden en voeren hun mandaat kosteloos uit. De voorzitter  of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter  zal alle Algemene Vergaderingen voorzitten en over alle bevoegdheden beschikken die nodig zijn voor een goede werking van de Algemene Vergadering.

4.9De Algemene Vergadering zef over alle bevoegdheden beschikken die haar zijn toegewezen door de Wet en de Statuten, en zal in het bijzonder beslissen over:

-een statutenwijziging;

-de uitsluiting van Leden;

-de goedkeuring van de jaarrekeningen van de Vereniging (met inbegrip van de jaarlijkse begroting en aanvullende buitengewone begrotingen);

-de ontbinding van de Vereniging;

-de verkiezing van de Raad van Bestuur en de beëindiging van het mandaat van de bestuurders;

-de goedkeuring van wijzigingen aan de Interne Overeenkomst en aanhangsels daarvan,

ARTIKEL 5

RAAD VAN BESTUUR

5.1 De Vereniging wordt vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur. Niettegenstaande de bevoegdheid van de Raad van Bestuur om de Vereniging te vertegenwoordigen tegenover derden, zal de Vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn middels ondertekening door twee leden van de Raad van Bestuur of ondertekening door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of door een volmachthouder, binnen de grenzen van zijn volmacht.

5.20e Raad van Bestuur telt minimum 7 (zeven) en maximum 12 (twaalf) leden, die elk een Volwaardig Lid vertegenwoordigen.

5.3De volgende Volwaardige Leden hebben het recht om één persoon aan te wijzen voor de Raad van Bestuur: (i) Campine NV, (ii) AMG antimony SICA, (iii) Penox SA, (iv) Chemtura, (y) Nihon Seiko (Japan), (vi) China Minmetals Nonferrous Metals Co. Ltd, en (vii) Hsikwangshan Twinkling Star Import & Export Company. Andere leden van de Raad van Bestuur worden verkozen door de Algemene Vergadering.

5.4De overige leden van de Raad van Bestuur warden aangewezen/verkozen voor een door de Algemene Vergadering te bepalen termijn, maar voor een periode van maximaal twee jaar. Zij kunnen herkozen worden. De leden van de Raad van Bestuur voeren hun mandaat kosteloos uit.

5.5De Raad van Bestuur heeft ruime bevoegdheden om de zaken van de Vereniging te beheren, met uitzondering van de bevoegdheden die uitdrukkelijk zijn toegekend aan de Algemene Vergadering. De ,Raad van Bestuur bepaalt de strategieën van de Vereniging om haar doel te bereiken en houdt toezicht op de uitvoering ervan. De Raad van Bestuur kan, inter alia, alle handelingen verrichten en overeenkomsten afsluiten, afspraken maken, schikkingen treffen, roerende en onroerende goederen verkrijgen, veranderen of verkopen, of onroerende goederen of rechten in hypotheek stellen, kredietovereenkomsten aangaan, aile schenkingen,

. " º% MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge donaties, subsidies en overdrachten ontvangen, en overeenkomsten sluiten met werknemers, agenten en raadgevers, hun vergoedingen bepalen en taken vastleggen, en dergelijke overeenkomsten opschorten en/of beëindigen.

5.6 Beide jaarlijkse gewone vergaderingen van de Raad van Bestuur worden gehouden ter gelegenheid van en voorafgaand aan de beide jaarlijkse gewone Algemene Vergaderingen. Buitengewone vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, de Secretaris-Generaal of op verzoek van ten minste één derde van de leden van de Raad van Bestuur. Elk lid van de Raad van Bestuur kan bij schriftelijke volmacht een ander lid van de Raad van Bestuur aanwijzen om hem te vertegenwoordigen, te stemmen en te handelen in zijn naam, op voorwaarde dat elke bestuurder niet meer dan 1 (één) andere bestuurder mag vertegenwoordigen,

5.7 De oproepingen tot de vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen minstens 7 (zeven) dagen voorafgaand aan de datum van de vergadering worden verstuurd naar de leden van de Raad van Bestuur. Vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen zonder oproeping worden gehouden als alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of ais de leden die niet aanwezig zijn voorafgaand aan de vergadering afgezien hebben van de oproeping hiertoe.

5.8De Raad van Bestuur is slechts geldig samengesteld als minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer dit quorum niet wordt gehaald bij een vergadering van de Raad van Bestuur, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig samengesteld zal zijn, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden aangenomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur. Bij staking van stemmen heeft de Voorzitter van de Raad van Bestuur de doorslaggevende stem.

5.9De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter. Zij worden benoemd voor een termijn van (twee) jaar. Zij kunnen herkozen worden en voeren hun mandaat kosteloos uit. De Voorzitter -- of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter  zal alle vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten en over alle bevoegdheden beschikken die nodig zijn om de goede werking van de vergaderingen van de Raad van Bestuur te verzekeren.

5.10De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Penningmeester, De Penningmeester wordt aangestuurd en gecontroleerd door de Raad van Bestuur en is verantwoordelijk voor het toezicht op en het voorstellen van begrotingen, rekeningen en financiële staten, de contacten met het aangewezen personeel inzake financiële aangelegenheden, het zorgen voor de nodige financiële systemen en controles, en het verzekeren dat de registers en rekeningen in overeenstemming met de desbetreffende wetgeving worden bijgehouden.

5.41 De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de Vereniging delegeren aan een lid van de Raad van Bestuur of aan een derde, die de titel van Secretaris-Generaal zal dragen en wiens plichten, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zullen worden bepaald door de Raad van Bestuur en vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst tussen de Vereniging en de Secretaris-Generaal.

ARTIKEL 6

COMMUNICATIE - ANTITRUSTNALEVING

6.4Communicaties en kennisgevingen binnen de Vereniging zullen gebeuren per e-mail, per fax of per

gewone post.

6.2De Algemene Vergaderingen en de vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen persoonlijk worden

gehouden of per telefoon- of videoconferentie,

6.3Het Engels is de officiële werktaal van de Vereniging.

6.4De Leden zorgen ervoor dat zij over een adequaat programma tot naleving van het mededingingsrecht

beschikken en meer bepaald dat al hun vertegenwoordigers die aan de activiteiten van de Vereniging

deelnemen een cursus mededingingsrecht hebben gevolgd.

ARTIKEL 7

REKENING  BEGROTING

7.1 Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

7.2Aan het eind van elk boekjaar, op 31 december, wordt de jaarrekening van het afgelopen jaar afgesloten

en wordt de begroting voor het volgende boekjaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van

het afgelopen boekjaar en de begroting voor het nieuwe boekjaar ter goedkeuring voor aan de Algemene

Vergadering.

7.3De jaarrekening van de Vereniging kan aan het eind van elk boekjaar gecontroleerd en goedgekeurd

worden door een erkend en onafhankelijk accountantskantoor gekozen door de Penningmeester,

ARTIKEL 8

BIJDRAGEN - BETALINGEN

8.1 Bij toetreding moeten Leden een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage betalen. Geassocieerde Leden betalen jaarlijks een vaste lidmaatschapsbijdrage. De lidmaatschapsbijdrage voor Volwaardige Leden bestaat uit een vast bedrag en een bijdrage die afhankelijk is van het wereldwijde productie/handelsvolume van antimoon of antimoonverbindingen van het Lid. De hoogte van de bijdragen wordt voorgesteld door de Raad van Bestuur, goedgekeurd door de Algemene Vergadering en vastgelegd in de Kostenmatrix. De bijdragen correleren met

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

het wereldwijde volume van antimoon en/of antimoon-verbindingen dat het betrokken Lid vervaardigtfinvoert en zullen op een eerlijke, redelijke en niet-discriminatoire manier worden toegepast.

8.2De toetredings- en lidmaatschapsbijdragen zijn betaalbaar binnen de 30 (dertig) dagen. De Raad van Bestuur bepaalt de boete voor te late betalingen.

8.3lndien een Lid zijn lidgeld of toetredingsbijdrage niet betaalt binnen de 30 (dertig) dagen, worden zijn lidmaatschapsrechten geschorst tot volledige betaling van de bijdrage, Een Lid dat zijn lidgeld of toetredingsbijdrage niet betaalt binnen de drie maanden wordt geacht ontslagnemend te zijn.

8.4 Nieuwe Leden mogen hun rechten ais lid slechts uitvoeren na volledige betaling van de toetredings- en lidmaatschapsbijdrage.

, ~ S

Vuor-

' behouden

aan het

Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9

ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VERENIGING

9.1 Alle belangen die een Lid heeft in de fondsen, het kapitaal en de activa van de Vereniging houden onmiddellijk op te bestaan bij beëindiging van het lidmaatschap van dat Lid, om welke reden dan ook, behalve bij ontbinding van de Vereniging.

9.2Bij ontbinding van de Vereniging en na betaling van alle schulden en verplichtingen van welke aard dan ook, worden de fondsen, investeringen en andere nettoactiva van de Vereniging verdeeld onder de Volwaardige Leden naar rata van hun financiële bijdragen aan de Vereniging OF ze worden uitgekeerd aan een organisatie zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel ais de Vereniging, te bepalen door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 10

STATUTENWIJZIGING  ONTBINDING

10.1 Elk voorstel tot statutenwijziging of tot ontbinding van de Vereniging dient vanuit de Raad van Bestuur te komen.

10,2De Algemene Vergadering beslist over het voorstel tot statutenwijziging of tot ontbinding van de Vereniging met een meerderheid van 2/3 (twee derde) van de stemmen, mits ten minste twee derde van haar Volwaardige Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Heeft de wijziging betrekking op het doel waarvoor de Vereniging werd opgericht, dan kan enkel over de wijziging beslist worden met een meerderheid van 4/5 (vier vijfde) van de stemmen.

10.3Statutenwijzigingen worden pas van kracht nadat ze werden aangenomen door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 11

INTERNE OVEREENKOMST

11.1 De Raad van Bestuur zal een "Interne Overeenkomst" opstellen en ter goedkeuring voorleggen aan de Algemene Vergadering, waarin de regels en procedures die van toepassing zijn op bepaalde aspecten van de werking van de Vereniging nader vastgelegd worden. De "Interne Overeenkomst" en eventuele wijzigingen daarvan dienen door de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid te worden goedgekeurd.

11.2 De regels en bepalingen zoals vastgelegd in de Interne Overeenkomst zijn bindend voor alle Leden. Nieuwe Leden ontvangen een exemplaar van de laatste versie van de Interne Overeenkomst en dienen schriftelijk met de voorwaarden in te stemmen.

ARTIKEL 12

VARIA

12.1 Alles wat niet uitdrukkelijk is bepaald in deze Statuten, is onderworpen aan de Wet of aan ander toepasselijk Belgisch recht.

12.2 Deze Statuten zijn opgesteld en zullen worden geïnterpreteerd overeenkomstig het Belgisch recht en alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Statuten zullen worden onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Brussel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging. stichting af organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERNATIONAL ANTIMONY ASS., AFGEKORT : I2A

Adresse
DE BROQUEVILLELAAN 12 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale