JELDREZ ET FILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JELDREZ ET FILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.154.503

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 13.08.2014 14422-0031-007
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 31.07.2013 13396-0151-007
14/01/2015
ÿþ Mod 1 ~.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening..

*7'

,.

ter griri~: ~~~ ; ;e t>~c~c:E¬ 1«, it; " _

rechtbank van koophandel

Ondernemingsnr : 0895.154.503

neergelegd/opvangen op

02 i~;'3

Griffie

Benaming (voluit) : Jéldrez et fils

(verkort):

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 1030 Schaarbeek, Eugène Plaskylean 30 bus 1 (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ONTBINDING-VEREFFENING Tekst :

Het blijkt uit een akte de dato negenentwintig december tweeduizend veertien, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'"de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jéldrez et .fils", is samengékomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

Ontslag wordt verleend aan de voorzitter van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder de dato 3 december 2014, houdende voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor op 16 december 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 3 december 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van :

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 3 december 2014 waarin het voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding en gelijktijdige vereffening moet uitspreken. Aan dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 3 december 2014;

b) Verslag de dato 16 december 2014 van de bedrijfsrevisor, Moore Stephens Audit BV CVBA, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Jacques Van den Abeele over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Het besluit van dit verslag luidt als volgt :

Luit - vervolg

"8. CONCLUSIES

ONDERGETEKENDE, MOORE STEPHENS AUDIT BV CVBA, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 1020 BRUSSEL, BURO & DESIGN CENTER, ESPLANADE 1 BUS 96 (RPR 0453. 925. 059) , VERTEGENWOORDIGD DOOR DE HEER JACQUES VAN DEN ABEELE, BEDRIJFSREVISOR, AANGESTELD OP 8 DECEMBER 2014 DOOR DE ZAAKVOERDER VAN DE BVBA JÉLDREZ ET FILS, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 1030 SCHAARBEEK, EUGÈNE PLASKYLAAN 30 BUS 1, INGESCHREVEN IN HET RECHTSPERSONENREGISTER MET ONDERNEMINGSNUMMER 0895.154.503, GEKEND OP DE RECHTBANK TE BRUSSEL, ERKLAART DAT IN HET KADER VAN DE PROCEDURE VAN ONTBINDING VOORZIEN IN ARTIKEL 181 § 1 W. VENN. , DE ZAAKVOERDER VAN DE BVBA JÉLDREZ ET FILS, ONDER ZIJN VERANTWOORDELIJKHEID, EEN BOEKHOUDKUNDIGE STAAT PER 3 DECEMBER 2014 OPGESTELD HEEFT, DIE, REKENING HOUDEND MET DE VOORUITZICHTEN VAN DE VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP, EEN BALANSTOTAAL OPGEEFT VAN 32.119,85 EUR EN EEN NETTOACTIEF VAN 22.329,59 EUR.

DE BOEKHOUDKUNDIGE STAAT PER 3 DECEMBER 2014 WERD, GELET OP HET VOORSTEL TOT ONTBINDING EN DE STOPZETTING VAN DE ACTIVITEITEN, OPGESTELD MET INACHTNAME VAN ARTIKEL 28 §2 VAN HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 30 JANUARI 2001 TOT UITVOERING VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

UIT DE .CONTROLEWERKZAAMHEDEN, DIE WIJ HEBBEN UITGEVOERD OVEREENKOMSTIG DE TOEPASSELIJKE NORMEN VAN HET INSTITUUT VAN DE BEDRIJFSREVISOREN, BLIJKT DAT DEZE BOEKHOUDKUNDIGE STAAT RECHTSTREEKS VOORTVLOEIT UIT DE BOEKHOUDING, EN DE TOESTAND VAN DE VENNOOTSCHAP VOLLEDIG, GETROUW EN JUIST WEERGEEFT, EN ONDER VOORBEHOUD VAN DE VOLLEDIGHEID VAN DE ONDER DE HANDELSSCHULDEN EN DE TE ONTVANGEN FACTUREN OPGENOMEN BEDRAGEN EN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE NAVORDERINGEN INZAKE VENNOOTSCHAPSBELASTING, BTW, SOCIALE ZEKERHEID EN EVENTUELE ANDERE DIE OP HEDEN NOG NIET WERDEîÎ GEVESTIGD OF AAN DE VENNOOTSCHAP BETEKEND.

OP GROND VAN DE INFORMATIE DIE ONS DOOR HET BESTUURSORGAAN WERD OVERGEMAAKT EN ALS GEVOLG VAN DE CONTROLES DIE WIJ HEBBEN UITGEVOERD IN TOEPASSING VAN DE BEROEPSNORMEN VAN HET IBR HEBBEN WIJ VASTGESTELD DAT ALLE SCHULDEN TEN AANZIEN VAN DERDEN OP DATUM VAN ONDERTEKENING VAN DIT CONTROLEVERSLAG WERDEN TERUGBETAALD OF DE NODIGE GELDEN OM DIE TE VOLDOEN WERDEN GECONSIGNEERD.

BOVENDIEN WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT DE ROERENDE VOORHEFFING OP DE LIQUIDATIEBONI, GERAAMD DOOR HET BESTUURSORGAAN OP EEN BEDRAG VAN 3.907,40 EUR, DIE ZAL ONTSTAAN OP HET MOMENT VAN HET NEMEN VAN DE BESLISSING TOT VEREFFENING DOOR DE ALGEMENE VERGADERING, NIET GECONSIGNEERD WERD. ER WERD DOOR ONDERGETEKENDE GEEN CONTROLE UITGEVOERD OP DIT BEDRAG.

DE TE VERSTREKKEN STUKKEN EN INFORMATIE WERDEN ONS NIET TENMINSTE ÉN MAAND VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OVERHANDIGD, ZODAT WIJ NIET IN DE MOGELIJKHEID WAREN TE VERSLAG OVER TE MAKEN AAN DE VENNOOTSCHAP 15 DAGEN VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. DEZE LAATTIJDIGHEID HEEFT EVENWEL GEEN WEZENLIJKE INVLOED OP ONZE CONTROLE UITGEOEFEND.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

BRUSSEL , 16 DECEMBER 2014

MOORE STEPHENS AUDIT BV CVBA

VERTEGENWOORDIGD DOOR JACQUES VAN DEN ABEELE

Bedrijfsrevisor"

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies die in voormelde verslagen

vervat zijn.

Voormelde verslagen, alsmede voormelde staat van actief en passief blijven

bewaard in het dossier van de optredende notaris.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, § 5 Wetboek Vennootschappen, met

Voorn

 ,behouden aan hét

Belgisch

StaatsbIad

Luik vervolg

ingang vanaf heden uitdrukkelijk de BVBA "Jéldrez et fils" te ontbinden en te

vereffenen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De vennoten verklaren dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op

het feit dat:

--er geen vereffenaar wordt aangeduid;

- er géén passiva zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva, in die zin dus dat er dus geen schulden zijn ten aanzien van derden.

- het resterend actief teruggenomen wordt door de vennoten zelf,

- zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De activiteiten van de vennootschap zijn reeds eerder beëindigd, en er worden geen bijkomende activiteiten beoogd.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar worden bewaard vanaf de publicatie van het besluit van de vereffening op het adres van de zetel van de vennootschap.

Langs de kant van de activa zijn er enkel nog zekere vorderingen, geldbeleggingen en liquide middelen op de bank. De passiva bestaan zo goed als exclusief uit opgebouwde reserves en kapitaal.

Alle activa en eisbare passiva worden overgenomen door de vennoten in verhouding tot hun rechten.

De rekeningen en stavende stukken zijn de vennoten reeds geruime tijd voor heden bekend.

De inhoud en de gevolgen van artikel 185 Wetboek Vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden wordt beschouwd als vereffenaar, werd uiteengezet aan de vergadering. Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLUIT

De vennoten beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn op volgend adres : 1030 Schaarbeek, Eugène Plaskylaan 30 bus 1.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de heer Jéldrez Aguilera," voornoemd, teneinde het" vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

Dit besluit wordt met eenparigheid va stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot machtiging aan de BV BVBA Fidinvest te 3000 Leuven, Constantin Meunierstraat 80, KBO nummer 0432.897.439 en hun respectievelijk aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om het "nodige te doen voor de schrapping van de gegevens van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het Ondernemingsloket, en om de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

. Voort

be~o~[der~

; aan het

ee[gisch

" Staatsbiad

Vaoîk behouden { aan hét

Belgisch

Staatsblad

"

Luik EL - vervolg

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte de dato 29 december 2014 cfr. artikel 173

Wetboek Registratierechten;

- verslag zaakvoerder;

- verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge "

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 25.07.2012 12340-0161-007
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 26.07.2011 11337-0339-007
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 27.07.2010 10348-0456-007
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.05.2009, NGL 31.07.2009 09545-0205-008

Coordonnées
JELDREZ ET FILS

Adresse
EUGENE PLASKYLAAN 30, BUS 1 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale