JEROEN SMETS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEROEN SMETS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.356.366

Publication

23/07/2012
ÿþw

Voor- liel.111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : g97 366

Benaming

(voluit) : JEROEN SMETS

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Nijverheidsstraat 26 - bus 38 - Etterbeek (B-1040 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 9 juli 2012 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat de heer SMETS Jeroen Jozef Palmera Diederik, geboren te Gent, op 14 september 1970, wonend te Stevoort (B-3512 Hasselt), Sterrebos, 93, een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken: Rechtsvorm', burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "JEROEN SMETS".

Zetel: Etterbeek (B-1040 Brussel), Nijverheidsstraat, 26, bus 38.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke; opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting; van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met; haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit moegen uitmaken.

Kapitaal: bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Bevoegdheden

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of de statuten) alleen de algemene vergadering' bevoegd is.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

Oprd_ iaatate blz van Luie. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Mod Word 11.1

eexiB3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2,UIL. agi

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden ujt die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stem` recht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Boekjaar; gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 18.550 aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld, evenredig volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: Werd tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur de heer Jeroen SMETS, voornoemd.

Eerste boekiaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2013.

Eerste iaarvergaderinq: in 2014.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vôder registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten), Vincent VRON1NKS, geassocieerd notaris. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

------------

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegenvroordigen Verso Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 27.10.2016 16664-0431-014

Coordonnées
JEROEN SMETS

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 26, BUS 38 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale