KEN MEUL.

Divers


Dénomination : KEN MEUL.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 845.512.772

Publication

07/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de.nkfA-

rrwmgelegdicnitvangen op

26 er'. 2014

ter griffie van de N! ric

rechtbank v" tiliif-maph.arru,.,i

Ondememingsnr ; 0846.512.772

i; Benaming (voluit) : KEN MEUL.

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei Demosthenesstraat 83 bus 102

1070 Anderlecht

Onderwerp akte :ONTBINDING  VEREFFENING SLUITING VAN DE VEREFFENING

' Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke,: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE:' ; GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op tweeëntwintig september tweeduizend en "

veertien en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van eeW:, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KEN MEUL, waarvan de zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht': Demosthenesstraat 83 bus 102, beslist heeft:

1. de staat van activa en passiva vastgesteld per 30 juni 2014 goed te keuren en de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

2. geen vereffenaar te benoemen. Bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, worden de zaakvoerders van:i een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden beschouwd als vereffenaars, dragen zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden. te zaakvoerder van de vennootschap is de heer de heer MEUL Ken, wonende te 1070 Anderlecht, Demosthenesstraat 83 bus 102.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACQUES:: STEYAERT, te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98, over de voornoemde staat van activa en passiva, luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

:, "7. BESLUIT

'" In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van ; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KEN MEUL" een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft' van 45.127,31 EUR en zen netto actief van 42.127,31 EUR.

'Oit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

Oit de staat van activa en passiva blijken geen schulden ten aanzien van derden, behalve een voorziening van 3.000,00 EUR voor de kosten in het kader van de liquidatie.

Op heden heb ik hiervan geen bewijs van betaling of consignatie bij de Consignatie-en Depositokas mogen ontvangen. Bijgevolg heb ik niet kunnen vaststellen dat deze schulden, waarvoor een voorziening werd aangelegd, op datum van:: ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

zaakvoerder heeft voorts bevestigd dat conform art. 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen alle schulden ten: aanzien van derden zullen betaald of geconsigneerd worden voor het verlijden van de akte, eveneens de schulden die zullen: ontstaan naar aanleiding van de vereffening, dewelke zullen betaald worden voor het verlijden van de akte of waarvoor de nodige gelden om die te voldoen worden geconsigneerd.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het ogenblik van het:: nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

In het kader van deze vereffening werd een provisie van 3.000,00 EUR aangelegd voor de kosten van ereloon.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 19 september 2014.

I3VBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

!! Bedrijfsrevisor

!! Poolse Winglaan 98

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

De vergadering stelde vast dat de vennootschap alle schulden ten aanzien van derden heeft terugbetaald of de nodige gelden

om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering lie,ricilaarde dat sinds het opstellen van de staat van activa en passiva van 30 juni 2014 er geen controles zijn

gebeurd door de fiscale administraties:

- die de volledige, getrouwe en juiste aard van de beschrijving of van de waardering rechtstreeks beïnvloeden en van

zodanige aard zijn dat ze in deze staat hadden moeten worden opgenomen indien ze door de zaakvoerder op het ogenblik

van de opstelling van de staat van activa en passiva gekend waren geweest;

- die de beschrijving of waardering niet rechtstreeks beïnvloeden, maar van zodanige aard zijn dat ze een aanzienlijke

invloed zullen uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming

De vergadering verklaarde dat aile kosten en erelonen van de notaris, boekhouder en bedrijfsrevisor in het kader van deze

akte werden vereffend.

Het resterend actief wordt volledig teruggenomen door de enige vennoot.

Voor zovér op 22 september 2014 nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, kunnen deze

bevrijdend gestort worden op de bankrekening van de heer MEUL Ken, voornoemd,

3. het mandant van de heer 1V1EUL Ken, voornoemd, goed te keuren , voor de betaling, in voorkomend geval, van de rocrende voorheffing en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

4. daar alle voorwaarden die door artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn, de vereffening te sluiten. De vergadering stelde vast dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KEN MEUL definitief heeft opgehouden te bestaan.

Alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar worden bewaard op de zetel van de vennootschap, te 1070 Anderlecht, Demosthenesstraat 83 bus 102.

5. de Heer Joris De Saedeleer, kantoor houdende te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, aan te stellen als bijzondere lashebber, met macht van indeplaatsstelling, teneinde voor zoveel als nodig alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen, alle stukken te ondertekenen en al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het Rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR. GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, twee verslagen.

LRAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012
ÿþ mod 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





25 AVR. 2012

Griffie

111 6*1

1,11

Ondememingsnr : o y((5 5 r19 y -f

Benaming (voluit) : KEN MEUL l~C.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Demosthenesstraat 83 bus 102

1070 Anderlecht

Onderwerp akte :OPRICHTING -- STATUTEN -- BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op vierentwintig april tweeduizend en twaalf en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel vd6r de vervulling van de formaliteiten van registratie dat de Heer Ken Meul, advocaat, geboren te Jette op 2 mei 1985, wonende te Anderlecht (1070 Brussel), Demosthenesstraat 83 bus 102, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opge-,; richt, met de naam : "KEN MEUL"

ZETEL. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd Anderlecht (1070 Brussel), Demossthenesstraat 83, bus 102.

DOEL. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en verkrijgt zodoende niet de hoedanigheid van koopman of handelaar.

Zij heeft tot doel het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van bijdragen en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een: handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan alleen alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat= ' eerbiedigen.

DUUR, De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) en wordt ' vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel is volgestort ten belope van twee derde,

De aandelen werden tegen pari in geld onderschreven door de Heer Ken Meul, voornoemd.

Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap; werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bank Fortis, waarvan een attest de dato 23 april 20I2 aan de notaris werd overhandigd.

BESTUUR.. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die kunnen worden benoemd door de algemene vergadering van vennot'en en door haar te allen tijde kunnen worden ontslagen.

Zolang de vennootschap eenhoofdig is, zal de enige vennoot zaakvoerder zijn.

Alle zaakvoerders moeten de hoedanigheid van vennoot en advocaat hebben. -

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder(s) van onbepaalde: duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders,;' bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op da laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

; Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten

' die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt

aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen tan aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde

" persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdltefdsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op de ;

" derde donderdag van de maand juni om 20.00 uur of, indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende

werkdag.

BOEKJAAR.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

WINSTVERDELING.Van de nettowinst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen totdat zij een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

WIJZE VAN VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering hier

anders over beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door ;

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te verrichten.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt '

het op 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

; De enige verschijner, in vergadering, heeft besloten :

de Heer Ken Meul, advocaat, wonende te Anderlecht (1070 Brussel), Demosthenesstraat 83 bus 102, voor onbepaalde

duur tot zaakvoerder te benoemen;

. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KEN MEUL.

Adresse
1070 Anderlecht

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale