KENMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KENMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.088.459

Publication

02/04/2014
ÿþ E~ Mod 11.1

In de, bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhlI.11III V IVI NIV IV

*14071969

KRT 2DU

eRUs

meffie

Ondernemingsnr: 0876088459

Benaming (voluit) : KENMAR

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1160 Brussel (Oudergem), Louis Isidore Lameystraat 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING - VERSLAGGEVING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING, MACHTEN en BEZOLDIGING VEREFFENAAR

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Alexandra JADOUL, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op twaalf februari tweeduizend veertien, geregistreerd "Geregistreerd 4 bladen geen verzending, te Leuven, Tweede kantoor op 19 februari 2014. Boek 13$3 Blad 44 Vak 11. Ontvangen: 50,00 euro. De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G.", dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kenmar" met ondernemingsnummer 0876.088.459 Rechtspersonenregister Brussel en met zetel te 1160 Brussel (Oudergem), Louis Isidore Lameystraat 9, om te beraadslagen en besluiten te nemen over volgende agenda :

l.a. Voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passiva, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand per 31 december 2013, gevoegd is;

l.b. Verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de staat van activa en passiva, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand per 31 december 2013;

1.c. Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap;

1.d. ontslag, décharge zaakvoerder;

2. Aanstelling vereffenaar, vaststelling machten en bezoldiging onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel;

3. Volmacht aan de vereffenaar met het oog op de indiening van de verzoekschriften bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel teneinde

de:

bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergaderingen de bevestigin_ervan;

Op de laatste blz. van Luik l vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

- latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening;

4. Wijziging van de statuten;

5. Coordinatie van de statuten;

Op uitdrukkelijke vraag van ondergetekende notaris verklaarde de enige vennoot dat hij - wat hem betreft - binnen de wettelijk voorziene termijnen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen met staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013, ontvangen hebben en er, voorafgaandelijk aan de ondertekening van de akte, omstandig kennis van genomen heeft. Hij ontsloeg de instrumenterende notaris er dan ook van gezegde verslagen voor te lezen of verder toe te lichten.

Ondergetekende notaris bevestigde dan ook, na onderzoek en vooraleer

enig besluit werd genomen, het bestaan alsmede de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen

gehouden is.

De vergadering bevestigde deze uiteenzetting van de voorzitter en nam volgende besluiten met onmiddellijke ingang:

EERSTE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van;

- het desbetreffende verslag van de zaakvoerder gedateerd op 15 januari laatst;

- het hierna nader aangeduide verslag van de bedrijfsrevisor;

- de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013; verklaarde deze hierbij geen enkele bemerking noch vraagstelling te willen formuleren en keurde de vergadering de beide verslagen en staat, voor zoveel als nodig, zondermeer goed.

De conclusies van het verslag, gedateerd te Brussel op 15 januari 2014, van de burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Taylor & Co", vertegenwoordigd door de heer Peter

Taylor, bedrijfsrevisor, met maatschappelijkezetel en

kantoorhoudende te 1210 Brussel, Staartsterstraat '6, luidden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door de vennootschappenwet, heeft het bestuursorgaan van de BVBA KENMAR, een boék.houdkundige staat afgesloten op 31 december 2013 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van EUR 1 253,56 en een eigen vermogen van EUR 8 007,45 negatief. Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in discontinuïteit conform artikel 28 § 2 van het KB van 30 januari 2001.

Op basis van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de controlenormen inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij onder voorbehoud van:

- het mogelijk financieel effect van de afloop van de hangende geschillen waarin de vennootschap verwikkeld is, zoals toegelicht in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

- het financieel effect van mogelijke belastinglatenties ten gevolge van nog mogelijk uit te voeren fiscale controles door de Federale Overheidsdienst Financiën overeenkomstig de Belgische wetgeving; de staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, de

Voor-

behouden

aan het

rwl~e~ISC~

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

tt Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

~éfg~sc~'

Staatsblad

r activa en de passiva van de vennootschap volledig en getrouw weergeven, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Verder wensen wij er de aandacht op te vestigen dat de staat van activa en passiva op 31 december 2013 een negatief eigen vermogen vertoont van EUR 8 007,45. Zonder bijkomende finan-ciële steun van de aandeelhouders of zonder schuldherschikking zal de vereffening dus deficitair worden afgesloten.

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor de algemene vergadering die moet beslissen over de ontbinding van de vennootschap en kan voor geen andere doeleinden worden gebruikt.".

De vergadering heeft besloten de vennootschap met ingang op 12 februari 2014 op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding te stellen en over te gaan tot haar vereffening.

Vanaf 12 februari 2014 wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerder.

De gewezen zaakvoerder bekwam tevens kwijting onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het voorbije en thans lopende boekjaar.

TWEEDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap werd, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: Bernard Valure Louis Jean DE QUINNEMAR, geboren te Waregem op 15 september 1969, nationaal nummer 69.09.15 283-03, wonende te 1160 Brussel (Oudergem), Louis Isidore Lameystraat, 9.

De vergadering noteerde dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard.

De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten .zodoende zowel de zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, werd uitdrukkelijk verleend.

De vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbàre of ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders.

Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; 2 deze algemene vergadering zal hij



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Voorbehouden _ aan het

r SëT-gisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de 'vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden voltooid.

De vereffenaar werd er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, die op 12 februari 2014 werd afgeslôten, samen met de jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen. Het mandaat van vereffenaar is thans onbezoldigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering besloot een volmacht te verlenen aan de vereffenaar met het oog op de indiening van de wettelijk voorziene verzoekschriften bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de:

- bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan;

latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening;

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering besliste in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering heeft beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden. op 12 februari 2014."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleende alle machten aan de vereffenaar om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Alexandra Jadoul te Tervuren). Worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden:

expeditie akte van 12 februari 2014;

kopie beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 18 maart 2014 inhoudende bevestiging benoeming vereffenaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.08.2012, NGL 30.08.2012 12508-0290-009
25/04/2012
ÿþIdLd'.Vclá 1 I 1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

1

*izMaoi+

0876.088.459

KEN MAR

ma!

3 --0~- ~Ù~~~

-._

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

KC L',1 BVBA

LOUIS ISIDORE LAMEYSTRAAT 9 1160 OUDERGEM

(%/0lli.11,1

ONTSLAG BENOEMING

UITTREKSEL VAN DE PROCES VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OP 30/03/2012

De Heer Bernard DE QUINNEMAR dient zijn ontslag in als zaakvoerder van de bvba Kenmar. Dit ontslag gaat onmiddellijk in 30/03/2012.

Er wordt aan de Heer Bernard DE QUINNEMAR volledige en onvoorwaardelijke kwijting omtrent zijn mandaat uitgeoefend tot 30/03/2012 verleend.

Mevrouw Catherine ROCHIGNEUX, wonende te 1160 Oudergem Louis Isidore Lameystraat 9, wordt benoemd als zaakvoerder van de bvba Kenmar. Dit mandaat is niet bezoldigd. Dit mandaat gaat in voor onbepaalde duur vanaf 30/03/2012.

ZAAKVOERDER

CATHERINE ROCHIGNEUX

n _. " an de perso, r

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.08.2011, NGL 31.08.2011 11517-0243-009
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.08.2010, NGL 30.09.2010 10564-0131-009
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.08.2009, NGL 26.08.2009 09646-0202-009
03/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 27.08.2008, DPT 28.08.2008 08668-0340-010
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 31.08.2007 07681-0262-009
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
KENMAR

Adresse
LOUIS ISIDORE LAMEYSTRAAT 9 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale