KERKHOVE CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERKHOVE CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.095.730

Publication

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 12.08.2013 13428-0323-013
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.07.2012 12364-0010-013
07/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r;eer;ejogdlpnfvangeril op

2 t;Ki~ié~y~

Ondernemingsnr : 0828.095.730^r"' ~:í'1 .. ~. YiiSC. C~.erry ~.

Benaming r~ ; EF . ~,. i ;.;~ ti áh ric Cru.:-.3z1

(voluit) : KERKHOVE CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Starter Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlasvinkenlaan 6 te 1160 Oudergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KapitaaIverhoging dd. 27/07/2015

' Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 27 juli 2015,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de Starter burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KERKHOVE CONSULTING, met zetel te 1160 Oudergem, Vlasvinkenlaan 6, RPR Brussel 0828.095.730, opgericht als een Starters burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met ' beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Anton Van Bael te Antwerpen op 27 juli 2010, waarvan ' de statuten gepubliceerd werden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 2010 onder nummer 10304202, waarin volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal van drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500,00) te verhogen met', vijftienduizend vijftig euro (¬ 15.050,00) door incorporatie van beschikbare reserves-winstoverdracht zonder uitgifte van nieuwe aandelen zodat het kapitaal op heden achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)', bedraagt.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat ingevolge de kapitaalverhoging de rechtsvorm "Starter" niet meer van ' toepassing is en dat de vennootschap hierdoor de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist naar aanleiding van de kapitaalverhoging alinea's 11 en 12 van artikel 6' van de statuten te schrappen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist naar aanleiding van de kapitaalverhoging artikel 7 van de statuten aan te; passen als volgt: bij "1. Bestuur" wordt in alinea 4 de zin "Zolang de vennootschap het statuut van "S-BVBA"; heeft kan de vennootschap enkel bestuurd worden door één of meer natuurlijke personen" volledig geschrapt.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist naar aanleiding van de kapitaalverhoging alinea 6 van artikel 10 van de statuten volledig te schrappen.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en artikelen 1, 5, 6, 7 en 10 te schrappen en te vervangen als volgt:

Artikel 1.- Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteitenï tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet Haar naam luidt: "KERKHOVE CONSULTING".

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 20 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Artikel 5,- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ ; 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,

Artikel 6, Aandelen overdracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbia 1 1 4298

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden. Bij de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen dragen een volgnummer.

De aandelen zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten,

Enkel belastingconsulenten die lid zijn van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Indien de vennootschap slechts een vennoot heeft, moet deze enige vennoot belastingsconsulent zijn en moet hij ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders! de enige zaakvoerder.

De Raad van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

Artikel 7. Bestuur en de vertegenwoordiging

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent,

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag

-een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

-een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

-een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

-een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking Es niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die hiervoor vernield is in lid 5.

2. Directeur

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van belastingconsulent.

3. Vertegenwoordiging

Wordt er slechts één zaakvoerder benoemd, dan vertegenwoordigt hij individueel handelend de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd, dan vertegenwoordigen zij gezamenlijk handelend de , vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders en , vertegenwoordigen zij als college de vennootschap in aile handelingen in en. buiten rechte. Het college handelt " door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de vertegenwoordiging van de vennootschap door het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en tegenover derden eveneens geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 7.1 in fine hiervoor.

° 4. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie '

bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is.

Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Artikel 10. Boekjaar Jaarrekening Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat,

De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag. '

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste "

boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering

gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens

de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend. Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de akte van statutenwijziging dd. 27/07/2015

2) gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KERKHOVE CONSULTING

Adresse
VLASVINKENLAAN 6 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale