KICO

NV


Dénomination : KICO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 433.142.414

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 30.04.2014 14105-0043-019
28/05/2013
ÿþ MO Win' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl~





eeiSetb

ri~MIEi 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Ondernerningsnr : 0433/42414

Benaming

(voluit) : KICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Emiel Jacqmainlaan 1g$_ry36, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER

Uit het proces-verbaal van de algemene veragdering gehouden op 01 februari 2013,

De Raad van Bestuur in vergadering herbenoemt de heer Platini Jean voor een nieuw mandaat als gedelegeerd bestuurder, Zijn mandaat zal een einde nemen op 22/0/2013.

De gedelegeerd bestuurder

Platini Jean

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.04.2013 13103-0036-019
10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 09.05.2012 12108-0175-019
11/04/2012
ÿþ Mod Word 7 t.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- UhI1 'iI1 lIIIUhII ï1lI hill l I1

behouden aan het Belgisch *izo~ias3*

Staatsblad

BRUSSEL

29 MGrlfiheRT 2012

Ondernemingsnr: 0433.142.414

Benaming

(voluit) : KICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Avenue Raymond Vander Bruggen, 618, 1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 08 maart 2012.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Boulevard Emile Jacqmain, 128-136, 1000 Brussel en dit met ingang vanaf 08 maart 2012.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De gedelegeerd bestuurder

PLATINI Jean

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2012
ÿþ Mud 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Grifbelle- dou

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111111,t111!111!11111,11q1111

Ondernemingsnr : 0433.142.414

Benaming

(voluit) : KiCO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1070 Brussel, Avenue Raymond Vander Bruggen 6/8.

Onderwerp akte : STATUTENWIJ-ZIGING  DEMATERIALISERING AANDELEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout op 16 december 2011,

dat volgende resoluties genomen werden, allen met éénparigheid:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het kapitaal om te zetten in euro, te weten ¬ 61.973,38.

TWEEDE RESOLUTIE:

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, besluit

de vergadering tot toevoeging van een nieuw artikel 6, óbis en 24 zoals hierna weergegeven.

De tekst van artikel 6, en het nieuwe artikel 6bis luiden als volgt:

Artikel 6 . Aandelen

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet-volstorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennoot-schappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, niet vermelding van hun respec-tieverijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeninginstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aande-len,wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de veref-feninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen er-kende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, warden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekening-houder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende reke-ninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedemateria-liseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende reke-ninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekening-houder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Artikel 6 bis. Omzetting van aandelen aan toonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

1. in afwijking van het vorige artikel kunnen er tot 31 december 2013 ook vol-gestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen op naam of aan de gedematerialiseerde aandelen.

2. Voor deze omzettingsdatum, kan een aandeelhouder altijd en op zijn/haar kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in ge-dematerialiseerde aandelen.

3. indien hij - zij een omzetting in aandelen op naam wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna zal vernietigen.

Indien hijlzij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen af aan de vereffeninginstelling of aan een erkende rekeninghouder.

Door een boeking op een effectenrekening worden deze aandelen automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen. De vereffeninginstelling of erkende reke-ninghouder zorgt voor de boeking, voor inschrijving of aanpassing van de inschrijving van het totaal aantal gedematerialiseerde aandelen die in omloop zijn in het register van de aandelen op naam en voor de overhandiging van de aandelen aan toonder aan de vennootschap met het oog op hun vernietiging.

3. Op de hiervoor vermelde omzettingsdatum zullen de aandelen aan toonder die op een effectenrekening staan in gedematerialiseerde vorm bestaan. De overige aandelen aan toonder ( waarvoor dus nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd) worden dan automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen door in-schrijving van deze aandelen op een rekening bij de vereffeninginstelling of een erkend rekeninghouder.

De tekst van artikel 24 luidt thans als volgt:

Artikel 24. Deponering van aandelen

Hef recht om deel te nemen aan de vergadering is voor de houders van aande-len aan toonder onderworpen aan de voorafgaandelijke omzetting van hun aandelen aan toonder in gedematerialiseerde aandelen of aandelen op naam.

Voor de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen is het recht om deel te nemen aan de vergadering onderworpen aan de neerlegging, op de plaatsen aangeduid in de bijeenroeping, uiterlijk op de derde (3de) werkdag voor de dag van de vergadering van een verklaring opgesteld door een erkende rekeninghouder, overeenkomstig artikel 468 van het Wetboek van vennootschappen, of door de vereffeningsinstelling, aangeduid overeenkomstig hetzelfde artikel, en welke de onbeschikbaarheid van de aandelen tot op de dag van de Algemene Vergadering bevestigt.

De aangeduide bewaarnemer overhandigt aan de deposant een recepis, op ver-toon waarvan de houder van gedematerialiseerde aandelen, of zijn lasthebber, wordt toegelaten op de plaats waar de vergadering wordt gehouden.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van statu-ten, in het Nederlands, waarbij deze onder meer in overeenstemming worden gebracht met de wijzigingen in de vennootschapswetgeving en de genomen resoluties, en keurt deze vervolgens artikelsgewijze goed:

1. Naam - duur - zetel - doel

ARTIKEL 1: Naam.

De vennootschap heeft de vorm aan van een naamloze vennootschap. De naam fuidt:" KICO".

ARTIKEL 2: Duur.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur sedert achttien de-cember 1987.

ARTIKEL 3: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1070 Brussel, Avenue Raymond Vander Bruggen 6/8.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalge-bied of het tweetalig Brussels

Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van de Raad van Bestuur. Zij wordt openbaar gemaakt.

ARTIKEL 4: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, de import, export, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de distributie,

promotie van koffie, al dan niet geroosterd of bewerkt, van om het even welk merk en van om het even welke

herkomst, alsmede van alle goederen en accessoires die hierop betrekking hebben.

De vennootschap mag haar doel zelf verwezenlijken of door middel van onder-aanneming, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, op alle plaatsen en op alle manieren, volgens de modaliteiten die haar

het meest aangewezen lijken. Zij mag in België, zowel als in het buitenland aile handelingen van commerciële

of burgerrechtelijke aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die de

verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Zij mag zich door middel van inbreng van roerende waarden, deelneming, fusie, associatie, onderschrijving,

financiële interventie of op elke andere manier samenwerken met, of deelnemen in aile bestaande

vennootschappen of ondernemingen; of zekerheden toestaan of zich voor derden borg stellen.

2. Kapitaal  aandelen en andere effecten

ARTIKEL 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend ne-genhonderd drieënzeventig

euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) en wordt vertegen-woordigd door tweeduizend vijfhonderd, elk met een

fractiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig

geplaatst.

Artikel 6 . Aandelen

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder. De niet-volstorte aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

2. De aandelen op naam warden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennoot-schappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectie-velijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeninginstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aande-len,wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de veref-feninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek ge-schiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen er-kende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekening-houder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende reke-ninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedemateria-liseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende reke-ninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekening-houder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Artikel 6 bis. Omzetting van aandelen aan toonder

1. In afwijking van het vorige artikel kunnen er tot 31 december 2013 ook vol-gestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen op naam of aan de gedematerialiseerde aandelen.

2. Voor deze omzettingsdatum, kan een aandeelhouder altijd en op zijn/haar kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in ge-dematerialiseerde aandelen.

3. Indien hij - zij een omzetting in aandelen op naam wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna zal vernietigen.

Indien hij/zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen wenst, geeft hijlzij zijn/haar aandelen af aan de vereffeninginstelling of aan een erkende rekeninghouder.

Door een boeking op een effectenrekening worden deze aandelen automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen. De vereffeninginstelling of erkende reke-ninghouder zorgt voor de boeking, voor inschrijving of aanpassing van de inschrijving van het totaal aantal gedematerialiseerde aandelen die in omloop zijn in het register van de aandelen op naam en voor de overhandiging van de aandelen aan toonder aan de vennootschap met het oog op hun vernietiging.

3. Op de hiervoor vermelde omzettingsdatum zullen de aandelen aan toonder die op een effectenrekening staan in gedematerialiseerde vorm bestaan. De overige aandelen aan toonder ( waarvoor dus nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd) worden dan automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen door in-schrijving van deze aandelen op een rekening bij de vereffeninginstelling of een erkend rekeninghouder.

ARTIKEL 7: Aandelen zonder stemrecht - obligaties - warrants - winstbewijzen

a) Er kunnen aandelen worden uitgegeven zonder stemrecht.

Aandelen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in aandelen zonder stemrecht. De Raad van

Bestuur kan het maximum aantal te converteren aandelen bepalen alsook de conversievoorwaarden.

Aandelen zonder stemrecht kunnen worden wederingekocht, na besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij kapitaalvermindering.

b) De Raad van Bestuur kan gewone obligaties uitgeven. De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot in aandelen converteerbare obligaties of warrants.

c) Een register wordt bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties. Hiervan wordt een certificaat als bewijs aan de aandeelhouder of houder van het effect overhandigd.

ARTIKEL 8: Kapitaalverhoging.

a) Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal bij besluit van de Raad van Bestuur, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van notaris, volgens de regels voor statutenwijziging. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

b) Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, en onder voorbehoud van de bijzondere regeling bij aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, aan de aandeelhouders ter kennis gebracht ten minste acht dagen voor de openstelling, bij aangetekende brief bij aandelen op naam, of door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, een nationaal verspreid blad en een blad van uit streek waar de vennootschap haar zetel heeft bij aandelen aan toonder.

Van deze openstelling mag afgeweken worden zo de aandeelhouders van hun voorkeurrecht elk individueel afstand doen. Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven, kan worden ingeschreven door derden.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden met inachtneming van artikel 595 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. In voorkomend geval, kan de algemene vergadering bepalen dat, bij de toekenning van nieuwe aandelen, voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, gedurende een inschrijvingstermijn van tien dagen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de bloot eigenaar tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen komen hem in volle eigendom toe, mits vergoeding aan de vruchtgebruiker.

c) Ingeval een kapitaalverhoging enige inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor een verslag op naast een bijzonder verslag van de Raad van Bestuur. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze inbreng moet onmiddellijk volgestort worden.

d) Een kapitaalverhoging kan ook door omzetting van reserves geschieden. Alle reserves kunnen hiertoe worden aangewend.

e) Wanneer de kapitaalverhoging plaatsvindt op initiatief van de Raad van Bestuur binnen het kader van het toegestaan kapitaal en er wordt daarbij een uitgiftepremie betaald, dan dient deze geboekt te worden op een onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies".

ARTIKEL 9: Kapitaalvermindering - aflossing van kapitaal

a) Moet een algemene vergadering over een vermindering van het geplaatst kapitaal beslissen, dan wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlij-king ervan te volgen werkwijze in de oproeping tot de algemene vergadering vermeld. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van artikel 612 en volgende van het Wet-boek van Vennootschappen.

b) De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid besluiten tot aflossing van het geplaatste kapitaal, met het gedeelte van de vcor uitkering vatbare winst, zonder vermindering van het kapitaal volgens artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders wier aandelen zijn afgelost, behouden hun rechten in de vennootschap met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en op de uitkering van een eerste dividend op niet-afgeloste aandelen, vastgesteld op vijf percent (5%) van het volgestorte kapitaal dat zij vertegenwoordigen. Zij krijgen in de plaats bewijzen van deelgerechtigdheid.

ARTIKEL 10: Aanmerkelijke verliezen

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet een buitengewone algemene vergadering bijeenkomen, binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

ARTIKEL 11: Inkoop van eigen aandelen en aanverwante verrichtingen

a) De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen noch in pand nemen dan na vervulling van de formaliteiten en onder de voorwaarden bepaald in artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt voor de rechtstreekse dochter van de vennootschap, die dezelfde handelingen stelt.

b) De vennootschap mag in principe geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen, tenzij in de gevallen bepaald in artikel 629, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) Wanneer alle aandelen in één hand zijn verenigd, wordt gehandeld volgens artikel 646 van het Wetboek

van Vennootschappen.

3. Bestuur en vertegenwoordiging

ARTIKEL 12: Benoeming - Ontslag - Vacature - bekendmaking

a) De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, dan is deze ver-plicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste verte-genwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) Zij worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerder-held van stemmen. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

c) De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de Raad van Be-stuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een be-stuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

d) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende be-stuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw bestuurder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

ARTIKEL 13: Vergadering van de Raad van Bestuur

a) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de afgevaardigde bestuurder. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

b) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. Deze bepaling houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de Raad van Bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

c) Er worden notulen gehouden.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

ARTIKEL 14: Salaris

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat bedrijfskosten zijn. De algemene vergadering kan aan de bestuurders toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen. Bovendien kan de algemene vergadering hun tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

ARTIKEL 15: Tegenstrijdig belang

a) Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

b) Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de Raad van Bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het verslag van de commissaris.

c) Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, als-ook niet in de hypothese van

artikel 523, §3, eerste lid van het Wetboek van Vennoot-schappen.

ARTIKEL 16: Intern bestuur - Beperkingen

a) De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een of

door derden niet worden tegengeworpen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn

leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

ARTIKEL 17: Externe vertegenwoordigingsmacht

* algemene vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt

de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door:

- de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt;

- twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

* vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of

meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht

om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang,

hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur

niet vereisen of niet wenselijk maken.

ARTIKEL 18: Bijzondere volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 19: Verantwoordelijkheid van de bestuurders

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, door het overtreden van het Wetboek van Vennootschappen of de statuten of door het begaan van kennelijk grove fouten.

4. Toezicht

ARTIKEL 20: Benoeming - bevoegdheid en vergoeding van de commissaris

a) Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbe-dragen vermeld in de wet en het Koninklijk Besluit op de jaarrekening niet over-schrijdt, is de vennootschap niet verplicht een commissaris te benoemen. Iedere aan-deelhouder heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

b) Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op

de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris

opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

5. Algemene vergadering

ARTIKEL 21: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste vrijdag van de maand maart om achttien uur.

b) Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c) Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bij-eengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

d) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-schap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping of op de wijze voorzien bij artikel 536 van het Wetboek van de vennootschappen.

ARTIKEL 22: Bevoegdheid van de algemene vergaderingen

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te be-raadslagen en te besluiten ter

zake van:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de benoeming en het ontslag van de bestuurders en eventuele commissaris; vaststelling van hun salaris;

het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen of het verlenen van kwijting.

b) De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten. ARTIKEL 23: Bijeenroeping

a) De Raad van Bestuur en iedere eventuele commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De Raad van Bestuur en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b) De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst :

1) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.

Voor genoteerde vennootschappen bedraagt deze termijn ten minste vierentwintig dagen voor de vergadering : voor genoteerde vennootschappen die gebruik maken van de in artikel 536, derde lid, bepaalde procedure van de registratiedatum, bedraagt deze termijn ten minste vierentwintig dagen voor de registratiedatum; ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vermeld in de eerste oproeping, bedraagt de termijn ten minste zeventien dagen voor de vergadering of in voorkomend geval, ten minste zeventien dagen voor de registratiedatum;

2) behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad.

Voor genoteerde vennootschappen bedraagt deze termijn ten minste vierentwintig dagen voor de vergadering; voor genoteerde vennootschappen die gebruik maken van de in artikel 536, derde lid, bepaalde procedure van de registratiedatum, moet de aankondiging ten minste vierentwintig dagen voor de registratiedatum plaatsvinden; ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vermeld in de eerste oproeping, moet de aankondiging voor de tweede vergadering ten minste zeventien dagen voor de vergadering plaatsvinden, of in voorkomend geval, ten minste zeventien dagen voor de registratiedatum.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen,

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de vocrstellen tot besluit.

ARTIKEL 24: Deponering van aandelen

Het recht om deel te nemen aan de vergadering is voor de houders van aande-len aan toonder onderworpen aan de voorafgaandelijke omzetting van hun aandelen aan toonder in gedematerialiseerde aandelen of aandelen op naam.

Voor de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen is het recht om deel te nemen aan de vergadering onderworpen aan de neerlegging, op de plaatsen aangeduid in de bijeenroeping, uiterlijk op de derde (3de) werkdag voor de dag van de vergade-ring van een verklaring opgesteld door een erkende rekeninghouder, overeenkomstig artikel 468 van het Wetboek van vennootschappen, of door de vereffeningsinstelling, aangeduid overeenkomstig hetzelfde artikel, en welke de onbeschikbaarheid van de aandelen tot op de dag van de Algemene Vergadering bevestigt.

De aangeduide bewaarnemer overhandigt aan de deposant een recepis, op ver-toon waarvan de houder van gedematerialiseerde aandelen, of zijn lasthebber, wordt toegelaten op de plaats waar de vergadering wordt gehouden.

ARTIKEL 25: Deelneming aan de vergadering - vertegenwoordiging

a) Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits een geschreven volmacht. Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben zij gewoon stemrecht.

c) Voor vennootschappen, die een publiek beroep doen of hebben gedaan op het spaarwezen moet het verzoek tot verlening van een volmacht de vermeldingen bevatten, vermeld in artikel 548 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij een openbaar verzoek tot verlening van een volmacht, moeten bovendien de voorwaarden van artikel 549 van het Wetboek van Vennootschappen worden vervuld.

ARTIKEL 26: Voorzitterschap - bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad. De voorzitter wijst een secretaris en stemopnemer aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

ARTIKEL 27: Verloop van de vergadering

a) De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstechniek.

b) De bestuurders en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun jaarverslag of tot de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

c) De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

d) De algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Voor vennootschappen, die een publiek beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, moet de agenda naast de te behandelen onderwerpen, de voorstellen tot besluit bevatten.

ARTIKEL 28: Stemrecht

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c) Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker behoudens verzet van de bloot eigenaar. Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen, wordt over alle punten van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het ene dan van het andere standpunt. Uiteindelijk zal de rechter dienen te beslissen.

d) Aandeelhouders, die ziek zijn of gehandicapt of die wonen op een afstand van meer dan honderd kilometer of in het buitenland, kunnen per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat: "de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, en de drie stemwijzen: aanvaarding, verwerping of onthouding.

ARTIKEL 29: Besluitvorming

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en beslissen op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten over-staan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt dan is een nieuwe bijeenroeping volgens artikel 558 van het Wetboek van Vennootschappen nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen, behoudens in de gevallen waar de wet een strengere meerderheid vereist. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

6. Inventaris - jaarrekening - reserve - winstverdeling.

ARTIKEL 30: Boekjaar - jaarrekening jaarverslag

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelen verder naar het voorschrift van artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders stellen bovendien, in voorkomend geval, een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

b) Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

c) Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij af-zonderlijke stemming over de

aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL 31: Bestemming van de winst - Reserve

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de Raad van Bestuur op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 97 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

f) De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit

te keren naar het voorschrift van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

7. Ontbinding

ARTIKEL 32: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars

a) Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars tenzij de algemene vergadering anders besluit. Zij handelen naar het voorschrift van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergade-ring, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar stellen de vereffenaars een jaarrekening op en handelen zoals bepaald in artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Keuze van woonplaats

ARTIKEL 33: Alle bestuurders, commissarissen en vereffenaars, wier woon-plaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennoot-schap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

ARTIKEL 32: Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschap-pen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CTA Consulting met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Borrewaterstraat 8 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen beslui-ten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

-VOOR ONTLEDEND UITREKSEL-

-DE NOTARIS-

Samen neergelegd: afschrift van de akte + gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden, aan het Belgisch

Staatsblad

29/09/2011 : BL501023
12/05/2011 : BL501023
07/06/2010 : BL501023
05/06/2009 : BL501023
13/10/2008 : BL501023
09/04/2008 : BL501023
02/04/2007 : BL501023
28/03/2006 : BL501023
04/04/2005 : BL501023
29/03/2004 : BL501023
01/04/2003 : BL501023
27/09/2002 : BL501023
28/06/2001 : BL501023
28/06/2001 : BL501023
30/04/1999 : BL501023
01/01/1997 : BL501023
24/02/1996 : BL501023
01/01/1993 : BL501023
01/01/1992 : BL501023
10/02/1988 : BL501023

Coordonnées
KICO

Adresse
BOULEVARD EMILE JACQMAIN 128-136 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale