KIOSK ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIOSK ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.401.358

Publication

09/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11105255"

Vc beh< aat Bet~ Staa

 ~

~ 9ceff 2011

Ondernemingsnr : 0V-0 -0 `1,--4 7 Q

Benaming 11 5 0

(voluit) : KIOSK architectuur

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Schaarbeek, Kolonel Picquartlaan, 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens een authentieke akte verleden op 17 november 2011 voor het ambt van notaris Jean: Van de Putte, met standplaats te Schaarbeek, werd overgegaan tot de oprichting van een; vennootschap, met navermelde kenmerken:

1° de rechtsvorm van de vennootschap en haar naam: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (afgekort CV BVBA) "KIOSK architectuur"

2° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap: 1030 Schaarbeek, Kolonel Picquartlaan, 43;

3° de duur van de vennootschap, tenzij zij voor onbepaalde tijd is aangegaan: onbepaald;

4° de nauwkeurige opgave van de identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke? vennoten, de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort; in dit laatste geval bevat het uittreksel voor elk van deze vennoten het bedrag van de nog: niet volgestorte inbrengen: De Heer LIEKENS Tomas Leo Eli Corneel, geboren te Leuven, op 31 augustus 1976, ongehuwd, wonende te 1030 Schaarbeek, Kolonel' Picquartlaan, 43, identiteitskaartnummer 590-9680879-14 en met nationaal nummer. 76.08.31 229-08; inbreng niet volstort ten bedrage van E 6.100,00-;

5° in voorkomend geval, het bedrag van het maatschappelijk kapitaal: @ 18.600,00-; het. gestorte bedrag: ¬ 12.500,00-;

6° de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal of bij ontstentenis daarvan, het' maatschappelijk vermogen, en in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de; bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura: integraal in speciën;

7° het begin en het einde van het boekjaar: 1 januari tot 31 december;

8° de bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de' verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekeningen op volgens de wettelijke bepalingen. Deze jaarrekeningen omvatten de balans, de resultatenrekening, alsmede de bijlagen en vormen een geheel.

De winst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke' bepalingen ter zake.

Jaarlijks wordt op de nettowinst een bedrag van minstens een twintigste voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer

Op de laatste blz, van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

verplichtend indien de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de resultatenrekening van het boekjaar en het overgedragen resultaat wordt ter beschikking van de algemene vergadering gehouden die op voorstel van de zaakvoerders, zal beslissen over de aanwending conform de wettelijke bepalingen.

Zij zal onder meer mogen beslissen een reserve aan te leggen om het over te dragen resultaat, de winsten te verdelen of een supplementaire bezoldiging aan de werkende vennoten toe te kennen.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten mogen gedragen worden.

Geen enkele verdeling mag plaatshebben wanneer de netto activa minder bedraagt of wordt, dan het volgestorte kapitaal vermeerderd met alle reserves die de wet of de statuten verbieden te verdelen.

Onder netto-activa moet worden verstaan het totaal van het activa dat uit de balans vloeit, verminderd met de provisies en verliezen.

De activa mogen volgende elementen niet omvatten:

- het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten

- het nog niet afgeschreven bedrag van de ontwikkelings en opzoekingskosten behalve uitzonderlijke gevallen.

Elke verdeling in strijd met deze bepalingen moet terug ingeleverd worden door de begunstigden indien de vennootschap kan bewijzen dat deze begunstigden op de hoogte waren van de onregelmatigheid van de verdeling of gezien de omstandigheden ervan op de hoogte hadden moeten zijn.

De vereniging van alle aandelen in handen van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is, en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet ontbonden is, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot de opneming van een nieuwe vennoot in de vennootschap of de bekendmaking van haar ontbinding.

De vennootschap is niet ontbonden door onbekwaam-verklaring, faillissement, onvermogen of het overlij den van een vennoot.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Onder voorbehoud van wat hierna vermeld wordt, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap.

Bij afwijking van wat hoger vermeld is, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

In geval van ontbinding wordt de vereffening van de vennootschap voltrokken door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduidt waarvan zij de machten en bezoldigingen bepaalt indien nodig. De vereffenaar moet steeds een natuurlijk persoon zijn die architect is en zijn benoeming zal steeds aan de voorafgaande homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel onderhevig zijn.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn over de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

De algemene vergadering bepaalt bij gewone meerderheid van stemmen de wijze van vereffening.

Het positief saldo van de vereffening na uitbetaling van de schulden van de vennootschap dient voor de terugbetaling van de maatschappelijke aandelen ten beloop van het volgestort kapitaal.

Het overblijvend saldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens hun respectievelijk aantal gelijkelijk aandelen.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijke kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van hoogstens twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en, eventueel, over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders aanvaarden de verplichtingen en de aansprakelijkheid opgelegd in artikel 262 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Comparant verwijst naar het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de beschikkingen van dit wetboek waarvan in huidige statuten niet uitdrukkelijk zou afgeweken worden, worden geacht opgenomen te zijn in huidige akte, en de bedingen die met de dwingende beschikkingen van dit wetboek strijdig zijn, zullen voor niet geschreven gehouden worden.

Elke architect-rechtspersoon is verplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren overeenkomstig de wet van 15 februari 2006.

De wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect maken integraal deel uit van de statuten en bedingen die zouden afwijken van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten en de deontologie van het beroep van architect of ermee tegenstrijdig of onverenigbaar zouden zijn of worden, worden voor niet-geschreven gehouden.

De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie;

9° de aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college: de heer Tomas LIEKENS, voornoemd, is enig zaakvoerder;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Elke wijziging in het bestuur wordt onmiddellijk gemeld aande bevoegde Provinciale Raad van de orde van Architecten. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Voor het overige wordt, aangaande de regularisatie van de zaakvoering, verwezen naar het bepaalde in artikel 9 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Indien aan die vereisten niet meer voldaan is stelt de vennootschap zich binnen de zes maanden in regel.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld. Alle vennoten zijn voor hun activiteiten binnen de vennootschap verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn tot het volbrengen van het maatschappelijk doel, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Bij strijdigheid van belangen, zijn de zaakvoerders gehouden te handelen overeenkomstig artikel 259 en volgend van het wetboek van vennootschappen.

Behoudens bijzondere toekenning van machten door de algemene vergadering, zijn alle akten die de vennootschap binden - uitgezonderd deze van dagelijks bestuur - inbegrepen de akten met openbare ambtenaren, geldig getekend door één zaakvoerder indien er slechts één is, en door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend indien er meerdere zijn.

Deze hoeven tegenover derden geen bijzondere toelating van de vergadering voor te leggen.

Elke zaakvoerder mag aan één of meerdere vennoten of niet vennoten een deel van zijn machten toekennen voor de duur die hij bepaalt. De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met het beroep van architect.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Is het mandaat bezoldigd, dan zal de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag der vaste of variabele bezoldigingen bepalen, welke toegezegd worden aan de zaakvoerders en geboekt worden op algemene kosten, ongeacht de vergoeding voor eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

De algemene vergadering mag tevens vaste of variabele bezoldigingen toezeggen aan de werkende vennoten in de vennootschap.

10° in voorkomend geval de aanwijzing van de commissarissen: geen;

110 de nauwkeurige omschrijving van het doei van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect alsook het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, in overeenstemming met de deontologische regels terzake voor rekening van de vennootschap, evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines. Men denke hierbij vooral aan de verwerving en de uitvoering van opdrachten op het gebied van architectuur, stedebouw, mileubeheer, de bijzondere uitrustingstechnieken, stabiliteitsstudie, binnenhuis  en tuininrichting, evenals opmetingen, analyses, topografie, expertises, in de meest brede zin en het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die hiermee verband houden, om ze mogelijk te maken en te bevorderen. Deze verrichtingen kunnen slaan op fabricatieprocessen, roerende en onroerende goederen. De vennootschap kan zich inlaten met het uitvoeren of laten uitvoeren van studies of onderzoeken in verband met gebruik van energie. De vennootschap kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

studies uitvoeren op het gebied van transport, landbouw, urbanisatie, watervoorziening,

waterzuivering, toerisme, veiligheid, recreatie, milieu-effectenrapportering,

projectmanagement, projectcoördinatie en ontwikkeling. Het uitvoeren van economische en sociale studies behoort even goed tot het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan zich inlaten met het uitvoeren van technische studies in verband met bouwtechnieken.

Zij kan roerende goederen als maquettes, prototypes, meubels, kunst, grafische ontwerpen en schetsen ontwerpen, vervaardigen en verkopen.

De vennootschap kan ook lezingen en cursussen geven.

Zij kan zich ook borg stellen voor derden.

De vennootschap mag in het kader van haar doel optreden voor eigen rekening of voor rekening van derden en op alle wijzen en voorwaarden die haar geschikt lijken.

Zij mag hierbij alle rechten verkrijgen of vervreemden, zo zakelijke (onder andere eigendom, vruchtgebruik, erfpacht, opstal, ...) als persoonlijke (verhuren, huren, ...) al slaan zij op roerende of onroerende goederen, en dit, voor zover zij in overeenstemming zijn met de deontologie van het beroep en geen commerciële activiteit uitmaken.

Voorgaande opsommingen zijn aanwijzend en niet beperkend en moeten worden verstaan in de meest brede zin.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De handelingen van architectuur zijn voorbehouden aan de personen die in België gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Deze personen verrichten deze handelingen onder hun beroepsaansprakelijkheid.

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan belangen nemen op elke wijze in alle zaken, ondernemingen, bestaande of op te richten vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of aansluitend doel hebben, of die door hun aard kunnen streven naar de uitbreiding van de onderneming, of die nuttig kunnen zijn tot de verwezenlijking van een deel of van gans het maatschappelijk doel.;

12° de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht elke laatste vrijdag van de maand mei om 18u00.

13° de essentiële persoonsgegevens, de door dit Wetboek bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit een onderhandse of authentieke volmacht: niet van toepassing;

14° de bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van dit Wetboek, met opgave van de instelling waarbij de deponering werd verricht:

De ondergetekende notaris verklaart en erkent dat elk ingeschreven aandeel volgestort is door storting in speciën ten bedrage van twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500,-EUR).

Ter bekrachtiging heeft de comparant aan de instrumenterende Notaris een attest overhandigd, afgeleverd door de bank ING HEVERLEE waaruit de storting van twaalfduizend vijfhonderd Euro blijkt op een bijzondere rekening nummer 363-0969634-62 geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Van dit uittreksel, opgemaakt overeenkomstig artikel 69 Wetboek Vennootschappen, wordt, met het oog op de bekendmaking ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad binnen de termijn bepaald in artikel 73 Wetboek Vennootschappen evenals met het oog op het verwerven van rechtspersoonlijkheid, binnen de vijftien dagen na het verlijden van de oprichtingsakte neerlegging gedaan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het

Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, vergezeld van de volgende

bijlagen (artikelen 67  68 Wetboek Vennootschappen): Opgemaakt te Schaarbeek, op 28 november 2011.



Notaris Jean Van de Putte

Schaarbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 25.08.2015 15469-0399-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16524-0466-010

Coordonnées
KIOSK ARCHITECTUUR

Adresse
KOLONEL PICQUARTLAAN 43 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale