KMN BRUXELLES CAPITAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KMN BRUXELLES CAPITAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.264.433

Publication

01/08/2012
ÿþ ge, Niod Word 11A

j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eusse'

2 3 JUL 2012

Griffie

11*111.1.11 IIIIIIIIIINY463*

V

De

a

Bi stk"

° Ondernemingsnr : 0845.264.433

Benaming

(voluit) : KMN Bruxelles Capital

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auguste Ortsstraat 10-12 , 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering dd 30/06/2012 werd met éénparigheid van stemmen beslist om het ontslag te aanvaarden van :

- dhr, N'DOUMBE LOBE DOUALLA Frédéric.

Deze beslissing gaat in voege vanaf 30/06/2012

(gel.)

Krakowski Stephane

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2012
ÿþMod Word 11.1



.'r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t f~' R<

t IIlI iliti lI II11 III II II III t til IIt tI1

" ~Zaeoo2o"

bel a. Bt Sta

1 6 AV R- 2012

BRUSSEL

Griffie

gq5?( ~l ~3

Ondernerningsnr

Benaming

(voluit) : KMN BRUXELLES CAPITAL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auguste Ortsstraat 10-12, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 12 april 2012, te registreren, blijkt dat:

1° De heer KRAKOWSKI Stéphane, geboren te Luik op vierentwintig maart negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Paul Parmentierlaan 111 bus 41, intekenend op honderd en twee (102) aandelen, mits een intekenprijs negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (9.486,- ¬ ), volstort. voor drieduizend honderd tweeënzestig euro (3.162,- ¬ ), en nog te volstorten voor zesduizend driehonderd vierentwintig euro (6.324,- ¬ ).

2° De heer MANT1ONE Roberto Novellino, geboren te Saint-Nicolas op vijf augustus negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 4420 Saint-Nicolas, Rue Grimbérieux 20, intekenend op negenenveertig (49), aandelen, mits een intekenprijs vierduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro (4.557,- ¬ ), volstort voor duizend vijfhonderd negentien euro (1.519,-¬ ), en nog te volstorten voor drieduizend achtendertig euro (3.038,-¬ ).

3° De heer N'DOUMBE LOBE DOUALLA Frédéric Christophe, geboren te Dunkerque (Frankrijk) op veertien, juli negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 4000 Liège, Rue de la Cité 1 bus 21, intekenend op negenenveertig (49) aandelen, mits een intekenprijs vierduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro (4.557,- ¬ ),' volstort voor duizend vijfhonderd negentien euro (1.519,- ¬ ), en nog te volstorten voor drieduizend achtendertig euro (3.038,- ¬ ).

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming KMN BRUXELLES CAPITAL. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Auguste Ortsstraat 10-12. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

- aile verrichtingen mbt de uitbating van een restaurant, traiteurdienst, drankgelegenheid, club, dansgelegenheid, verbruikssalon, hotel, herberg, café en feestzaal;

- het organiseren en verzorgen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle feesten, banketten, recepties, vergaderingen, seminaries, thema-avonden, weekend-arrangementen, lezingen, voordrachten en tentoonstellingen;

- het organiseren van evenementen;

- het optreden als DJ en muzikant

-dienstverlening voor derden in de meest uitgebreide zin van het woord;

-het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben;

-het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken,

inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen, van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgisch of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, bestaande of op te richten;

-het beheer, de instandhouding, de verbouwing en bebouwing van onroerende goederen. Dit omvat onder meer de aankoop, het bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst en de uitverkoop met het oog op wederbelegging en opbrengst;

Deze opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend, wezen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële. handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de; vennoot-ischap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en(of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen,in alle bestaande enfof nog

op_te .richten industriële en handelsondernemingen deelnemen

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris, bestuurder, directeur, of zaakvoerder, alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort ten belope van ongeveer één derde, hetzij samen voor zesduizend tweehonderd euro, zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de KBC Bank te Sint-Martens-Latem overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer KRAKOWSKI Stéphane, voormeld, de heer MANTIONE Roberto, voormeld, en de heer N'DOUMBE LOBE DOUALLA Frédéric, voormeld, die aanvaarden. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden, behoudens handelingen boven de vijfduizend euro dewelke de zaakvoerders samen dienen op te treden. Deze bevoegdheidsbeperking heeft alleen interne werking.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van juni te tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onver-deelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel, Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één februari tweeduizend en twaalf door de oprichters, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, bekrachtigt en overneemt, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een uittreksel uit huidige akte conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen,

Comparanten erkennen er door ondergetekende notaris op gewezen te zijn op de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder op het gegeven dat de vennootschap in oprichting is tot op het ogenblik dat voormelde neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat, indien iemand een verbintenis is aangegaan of aangaat voor de vennootschap in oprichting, de vennootschap die verbintenis binnen de twee maanden na de neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, als voormeld, van het uittreksel van huidige akte dient over te nemen.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Quercus Consulting te 9000 Gent, Pekelharing 28 om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD LUITTREKSEL

V'oor,.bàhouden

aan het Belgisch Staatsblad



Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
KMN BRUXELLES CAPITAL

Adresse
AUGUSTE ORTSSTRAAT 10-12 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale