KOENIG RAMEN EN DEUREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOENIG RAMEN EN DEUREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.189.261

Publication

30/07/2014 : BL621044
12/08/2013 : BL621044
10/08/2012 : BL621044
16/08/2011 : BL621044
10/08/2010 : BL621044
09/04/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Petite Rue des Loups 68, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders- Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het proces-verbaal der bijzondere vergaderingen van 18 februari 2015 blijkt dat de heer Jorg Willem ter Maat, wonende te Stralenerweg 13, 41751 Viersen (Duitsland) benoemd werd tot zaakvoerder met ingang van 18 februari 2015. Tevens werd het ontslag van de heer Daniel Maas aanvaard, ingaande op 18 februari 2015,

- De aandeelhouders hebben besloten de maatschappelijke zetel per 18 februari 2015 te verplaatsen naar Prins Boudewijniaan 97, 9100 Sint- Niklaas.

Brussel 18 februari 2015

Daniel Maas Jorg Willem ter Maat

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

noargaiegdldnfirangen op

2 7 Met 2015

t~ l' ~; I:~";~ vz.-. n deI~I

v~,~l, j~,t~F~~j ndstalige1

rv.~i

vi~u~~.a, ~l1 J a.f ! i~zWNi

Ondememingsnr : 0462.189.261

Benaming

(voluit) : (verkort)

Crystaflam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2009 : BL621044
18/07/2008 : BL621044
13/05/2015
ÿþ/

w" }

iril,

Mod WON 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ut-(11-1-1t rt CliTB/erK vel

KOOPHANDEL GENT

-if MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

~ i i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.189.261

Benaming

(voluit) : "CRYSTAFLAM"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 9100 Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 97,

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING- NAAMSWIJZIGING-DOELSWIJZIGING- NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederik Tack, geassocieerd Notaris te Wachtebeke op 29 april 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRYSTAFLAM", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 97 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt. als volgt

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, de aandelen zullen; voortaan elk een fractiewaarde hebben van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het kapitaal en het kapitaal om te zetten van Belgische Frank in Euro, zijnde van zevenhonderd vijftig duizend Belgische Frank (750.000,00 BEF) naar achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (18.592,01 EUR) en tot aanpassing van artikel vijf van de statuten als volgt:

"Artikel vijf: Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één eurocent (18,592,01 EUR), vertegenwoordigd door zevenvijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "CRYSTAFLAM" naar "KOENIG RAMEN EN DEUREN" vanaf heden en artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt "KOENIG RAMEN EN DEUREN".

DERDE BESLUIT

A. Verslag.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden verklaren sedert meer dan vijftien dagen vooraf kennis te hebben genomen. In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 29 april 2015, welke bij deze akte werd gevoegd, is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten per 25 maart 2015_ De algemene vergadering betoont haar akkoord en instemming met het verslag en de staat van activa en passiva.

B. Wijziging van het maatschappelijk doel.

De algemene vergadering beslist tot het wijzigen van het maatschappelijk doel naar de hierna vermelde

activiteiten en tot aanpassing van artikel 3 van de statutenals volgt:

"ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft als doel: zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zelf of door

bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon

- groot-en kleinhandel in ramen en deuren

- de ontwikkeling, fabricatie, aan  en verkoop (rechtstreeks of onrechtstreeks) en de verhandeling van

aluminiumprodukten, kunststofprodukten, bouwmaterialen, grondstoffen en aanverwante of afgeleide produkten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge ' - de ontwikkeling, fabricatie, aan  en verkoop (rechtstreeks of onrechtstreeks) van aluminium, metaal of

kunststof schrijnwerk, gevelbekleding, veriuchtingsroosters, zonnewering en aanverwante of afgeleide produkten;

handelsbemiddeling in algemene goederen;

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en het verhuur, het doen bouwen of verbouwen, het opfrissen en renoveren, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals aile welkedanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van roerende leasing, erfpacht en opstal.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven,

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgie als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar produkten gemakkelijker kan verdelen.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist tot het aannemen van nieuwe statuten ingevolge wetswijzigingen en tot coördinatie van voorgaande beslissingen als volgt;

A. NAAM ZETEL  DOEL-DUUR

Artikel I Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam : "KOENIG RAMEN EN DEUREN",

Artikel2 Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 97. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving terzake. Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 3 Doel.

De vennootschap heeft als doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon:

- groot-en kleinhandel in ramen en deuren

- de ontwikkeling, fabricatie, aan  en verkoop (rechtstreeks of onrechtstreeks) en de verhandeling van aluminiumprodukten, kunststofprodukten, bouwmaterialen, grondstoffen en aanverwante of afgeleide produkten;

- de ontwikkeling, fabricatie, aan  en verkoop (rechtstreeks of onrechtstreeks) van aluminium, metaal of kunststof schrijnwerk, gevelbekleding, verluchtingsroosters, zonnewering en aanverwante of afgeleide produkten;

- handelsbemiddeling in algemene goederen

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en het verhuur, het doen bouwen of verbouwen, het opfrissen en renoveren, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkedanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van roerende leasing, erfpacht en opstal.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap mag bovendien aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgie ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar produkten gemakkelijker kan verdelen.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikels Kapitaal

Het geheet geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één eurocent (18.592,01 EUR), vertegenwoordigd door zevenvijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmenDe opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 14 - Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en ln rechte als .eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 15 Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten vocr bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelin-+gen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 17 Benoeming en bevoegdheid.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

Artikel 18 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 21 Bijeenroeping Bevoegdheid Verplichting.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk éénfvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen véór de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 22 Vertegenwoordiging van vennoten,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 24 Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het

voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één

" 1~

1 ,,,Voor-  behouden aan het Belgisch Staatsblad

enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Artikel 25 Besluitvorming in de gewone en bijzondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 29 Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Artikel 30 Bestemming van de winst Reserve.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Artikel 33- Verdeling van het netto-actief.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder en ondertekenende notaris alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de nieuwe statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent volmacht aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "K&W BOEKHOUDKANTOOR", te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 126 of elke andere door hem aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Frederik Tack

geassocieerd Notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 29 april 2015, verslag zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoordineerde statuten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2007 : BL621044
21/05/2007 : BL621044
11/07/2006 : BL621044
06/07/2005 : BL621044
26/07/2004 : BL621044
04/07/2003 : BL621044
05/07/2002 : BL621044
24/07/2001 : BL621044
21/07/2000 : BL621044
25/09/1998 : BL621044
22/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KOENIG RAMEN EN DEUREN

Adresse
WETENSCHAPSSTRAAT 14B 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale