KPMG VIAS

Divers


Dénomination : KPMG VIAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 468.571.069

Publication

09/05/2014
ÿþMod word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vathdaakte

We egWontvangen op

" ._k

i

2 8 APR. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kmeiligandel Brussel

I III I III 11111 II I II II H II II I

*1x096079*

IuhI i

I I1

Voor-

behouder

aan het

Solgisch

Staatsbla.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort) :

Rechtsvorm : E3urgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : E3ourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : niet-overdracht bedrijfstak

Uit de vergadering van 31 maart 2014 tussen KPMG Vias burg. NV en KPMG Accountants burg. CVBA blijkt het volgende:

Beide vennootschappen verklaren dat blijkens akte verleden voor Notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 12 februari 2014, de bestuursorganen van KPMG Vias en KPMG Accountants een gezamenlijk voorstel hebben opgesteld tot overdracht door KPMG Vias aan KPMG Accountants van haar bedrijfstak " accountancy afdeling",

Het voorstel tot overdracht werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 13 februari 2014. De neerlegging van dit voorstel maakte het voorwerp uit van bekendmakingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2014, onder nummers 14048927, 14048820 en 14048852.

Beide vennootschappen beslissen de overdracht door KPMG Vias aan KPMG Accountants van haar bedrijfstak "accountancy afdeling" niet te laten doorgaan.

Voor eensluidend uittreksel

Joris Mertens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2014
ÿþRechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : voorstel partiële splitsing

Uittreksel uit het voorstel van partiële splitsing door overneming van de accountancy activiteit van KPMG Vias burgerlijke NV door KPMG Accountants burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig de procedure van de artikelen 677 juncto 728-741 van het Wetboek van Vennootschappen:

1.Voorafgaande uiteenzetting

KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Accountants burgerlijke CVBA hebben de intentie om een partiële splitsing door overneming door te voeren, waarbij aile activa en passiva verbonden aan de accountancy activiteit van KPMG Vias burgerlijke NV, overeenkomstig de procedure van artikel 677, juncto 728  741 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn."), zullen overgaan op KPMG Accountants burgerlijke CVBA.

Op 8 mei 2014 wordt, overeenkomstig artikel 728 W. Venn., door de bestuursorganen van KPMG Viasal burgerlijke NV en van KPMG Accountants burgerlijke CVBA, In gemeenschappelijk overleg, het hiern geformuleerde voorstel tot partiële splitsing door overneming van de ganse accountancy activiteit van

KPMG Vias burgerlijke NV door KPMG Accountants burgerlijke CVBA opgesteld.

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om de vooropgestelde partiële splitsing tot stand te brengen tegeij de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het voorstel tot partiële splitsing vast dat ter goedkeuring zal warden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de partiële splitsing deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de partiële splitsing moet uitspreken, het partiële splitsingvoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel neer te leggen (artikel 677 juncto artikel 728, laatste lid W. Venn.).

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing kadert In een reorganisatie van het KPMG netwerk in België, waarbij wordt beoogd om de accountancy activiteiten binnen het Belgische KPMG netwerk te laten verrichten door een professionele vennootschap die erkend is als accountant door het Belgisch Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten ("IAB"), in casu KPMG Accountants burgerlijke CVBA, en de opdrachten als bedrijfsrevisor te laten uitvoeren door vennootschappen die een erkenning hebben als bedrijfsrevisorenkantoor en ingeschreven zijn in het openbaar register van de bedrijfsrevisoren bij het Belgisch Instituut van de Bedrijfsrevisoren ("IBR"), zoals KPMG Vias burgerlijke NV,

De voorgenomen verrichting beantwoordt aan de voorwaarden van artikel 183 bis WIB192 aangezien dei verrichting plaats vindt omwille van voorafgaande zakelijke overweging.

Er wordt geopteerd om de beoogde herstructurering via een partiële splitsing te verwezenlijken, daar op die -. manier een rechtsovergang onder algemene titel kan plaatsvinden.

r.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeiegdiontvenSec' Qp

IIIIVINAIII~IVIIII

*19109358+

Ondememingsnr : 0468.571.069 Benaming

(voluit)

(verkort) .

INA

KPMG Vias

uu

te re

i J M~lH2oí4

r.griffie van de Nederlandstalige chtbank van koophandel Brusel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 677 juncto artikel 728,1° W. Venn.)

" De aan de voorgestelde partiële splitsing door overneming deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

2,1.De Partieel te Splitsen Vennootschap:

De burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap "KPMG Vias", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met vestigingen op de maatschappelijke zetel, op het Keizersplein 44, 9300 Aalst en op de Wetenschapsstraat 14b, 1040 Brussel en ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0468.571.069 ( hierna: KPMG Vias of de Partieel te Splitsen Vennootschap).

De vennootschap is opgericht onder de naam "Van Impe & Associates Bedrijfsrevisoren", bij akte verleden voor notaris Patrick Moyersoen te Aalst, op 17 december 1999, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2000, onder nummer 20000101-280. De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe LAGAE, te BrusseÎ op 24 november 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 december 2010, onder '

het nummer 10179891. '.

De vennootschap heeft als doel:

Alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de gecoördineerde wet van 22 juli 1953 aan''.dg Bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze alle revisorale opdrachten te vervullen niét betrekking tot de financiële overzichten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet.

De uitoefening van werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheden van bedrijfsrevisor.

En in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen die een vergelijkbaar maatschappelijk doel nastreven of deelnemen in interprofessionele vennootschappen.

2.2.De Overnemende Vennootschap:

De burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Accountants", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met vestigingen op de maatschappelijke zetel, op het Guldensporenpark 80 H, 9820 Merelbeke, op de Prins Boudewijniaan 24D, 2550 Kontich, op de Herkenrodesingel 6A bus 301, 3500 Hasselt, op de Avenue A. Einstein 2 bus A, 1348 Louvain-la-Neuve, op de Clos Chanmurly 13, 4000 Liège en op de Nijverheidsstraat 48, 2260 Westerlo, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0429.524.215 (hierna KPMG Accountants of de Overnemende of de VerkrijgendeVennootschap).

De vennootschap is opgericht onder de naam "Experts comptables  COIJGNON & GHYSELS -~ Accountants", bij onderhandse akte van 23 september 1986, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 1986, onder nummer 861021-122. De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe LAGAE te Brussel;

op 11 februari 2014 waarbij de naam KPMG Fiduciaire gewijzigd werd in KPMG Accountants. "

De vennootschap heeft als doel:

De burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepene evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van één van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (zoals gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 16 oktober 2009).

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudingstukken;

2° zowel privé als gerechtelijk expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsmede de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en de werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, hun rendabiliteit en risico's;

3° de organisatie van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen, en het

verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de organisatie en het voeren van boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin 'dia opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van Belastingconsulent:

-het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het, bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen

" -het vertegenwoordigen van de belastingplichtigen

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten, de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant en belastingconsulenten, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulenten.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel beogen en die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en/of belastingconsulent, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten

uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taken te vervullen. " .i'

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationals bepalingen ter zake,

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geep deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

-vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

-rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren 'eri organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

-rechtspersonen die !id zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten zoals bedoeld in artikel 8, 9 en10 van het Koninklijke besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder - fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handeisvorm, andere dan die in het voorgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

3.Waardering en ruilverhouding (artikel 677 juncto artikel 728, 2° W. Venn.)

Er wordt geopteerd om de waardering van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen te baseren op een combinatie van de gerealiseerde omzet over de periode april 2013 -- maart 2014, en de gerealiseerde brutomarge over dezelfde periode.

De netto waarde van de inbreng bedraagt: EUR 108.519,58

Op basis van het voorgaande zullen 39 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven en in toepassing van artikel 736 §5 van het Wetboek van Vennootschappen worden uitgereikt aan de volgende aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap: KPMG & Partners, burgerlijke BVBA,

Door de overdracht van de beschreven activa en passiva (zie 10.2), zal het eigen vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap dalen met een bedrag van EUR 108.519,58,"

itl.

Het eigen vermogen dat naar aanleiding van de partiële splitsing zal worden afgesplitst naar KPMG Accountants kan als volgt worden weergegeven:

Eigen vermogen EUR

Kapitaal 97.775,36

Wettelijke reserves 9.777,54

Belastingvrije reserves 7.295,88

Beschikbare reserves 1.564,41

Overgedragen verlies -1.893,61

Totaal 108.519,58

Na de partiële splitsing kan het eigen vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap als volgt worden weergegeven:

Eigen vermogen EUR

Kapitaal 152.224,64

Wettelijke reserves 15.222,46

Belastingvrije reserves 2.017,64

Beschikbare reserves 2.435,59

Overgedragen verlies - 2.948,13

s

Totaal 168.952,10

'y/

"

Derhalve zal na de partiële splitsing het eigen vermogen van de Overnemende Vennootschap als volgt zijn saméngesteld:

Eigen vermogen EUR

Kapitaal 158.459,75

Wettelijke reserves 15.733,04

Belastingvrije reserves 1.295,88

Beschikbare reserves 1.564,41

Overgedragen winst 250.117,49

Totaal 427.170,57

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

A

4.Wijze waerop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 677 juncto artikel 728, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 39 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarcj`é van de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap op naam luiden, zal het bestuursorgaan van 'dé Overnemende Vennootschap of haar mandataris, na het verlijden van de authentieke akte houdende dë vaststelling van de totstandkoming van de partiële splitsing, in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Partieel te Splitsen Vennootschap, op datum van de totstandkoming:

-de identiteit van de aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap;

-het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat aan hem toekomt krachtens het partiële splitsingsbesluit; en

-de datum van het partiële splitsingsbesluit.

Deze inschrijving zal worden ondertekend namens de Overnemende Vennootschap door haar bestuursorgaan of de gevolmachtigde(n) van het bestuursorgaan en door de aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap, of zijn gevolmachtigde.

5.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 677 juncto artikel 728,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat vanaf 1 april 2014 en geven recht op dividend vanaf het ogenblik waarop de partiële splitsingsverrichting zal worden goedgekeurd, met als streefdatum 30 juni 2014,

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6.Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap (artikel 677 juncto artikel 728,5° W: Venn.)

Vanaf 1 april 2014 zullen de verrichtingen met betrekking tot de af te splitsen accountancy activiteit van de Partieel te Splitsen Vennootschap, gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, boekhoudkundig (éi vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van dï: Overnemende Vennootschap.

7.Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 677 juncto artikel 728, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn. bedoelde verslag (artikel 677 juncto artikel 728, 7° W. Venn.)

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 juncto artikel 734 W. Venn., te verzaken aan het opmaken van het verslag van de commissaris zoals bedoeld in het artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn,

ln de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is voormeld artikel 677 juncto artikel 734 W. Venn. toe te passen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dienvolgens dient aan de commissarissen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

9.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (artikel 677 juncto artikel 728, 8° W. Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende Vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (artikel 677 juncto artikel 728, 9° W. Venn.)

10.1 Algemene omschrijving van de accountancy activiteit en de daaraan verbonden over te dragen activa en passiva

De accountancy activiteit omvat de cliënten van KPMG Vias burgerlijke NV aan wie de volgende diensten ("accountancy diensten") worden verleend: (i) het nazien en corrigeren van alle boekhoudingstukken; (ii) zowel privé als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsmede de analyse met boekhoud - technische procédés, van de positie en de werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, hun rendabiliteit en risico's; (iii) de organisatie van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen, en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; (iv) de organisatie en het voeren van boekhouding van derden; (y) het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoalg, bedoeld in nummer (vi) of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht; (vi) het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers (i) tot (v) en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden; (vii) het uitvoeren van alle opdrachten die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants; en (viii)het verrichten van handelingen die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De accountancy activiteit omvat tevens het personeel van KPMG Vias burgerlijke NV die de accountancy diensten verlenen.

De accountancy activiteit omvat verder het geheel van de bestanddelen samengebracht en aangewend om de accountancy afdeling van KPMG Vias in België te exploiteren en het cliënteel ervan aan te trekken en te behouden. Zo zijn begrepen in de accountancy activiteit van KPMG Vias burgerlijke NV, het materieel dienstig voor de uitbating van deze bedrijfstak (waaronder onder andere het rollend materieel, equipment, inrichting gehuurde gebouwen, beveiligings-, copy- en scaninstallaties, meubilair) alsmede de aan activiteit verbonden overeenkomsten, waaronder onder meer de huurcontracten, de leasecontracten voor bedrijfswagens, de huur-en onderhoudscontracten voor kantooruitrusting , de arbeidsovereenkomsten voor het personeel, de verzekeringsovereenkomsten (onder andere groepsverzekering en aanverwante verzekeringen, arbeidsongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid, brand- en inboedel verzekeringen), de overeenkomsten met consultants, de hangende geschillen en procedures, kortom, alle contractuele rechten en verbintenissen, de handelsboeken alsook de goodwill.

KPMG Vias burgerlijke NV biedt haar accountancy diensten aan op haar vestigingen gelegen te 1040 Brussel, Wetenschapsstraat 14b, enerzijds, en te 9300 Aalst, Keizersplein 44, anderzijds. "

De voorgenomen partiële splitsing omvat het geheel van rechten en plichten alsmede van activa en passiva verbonden aan de accountancy activiteit die de Partieel te Splitsen Vennootschap houdt en/of gebruikt voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

10.2 Nadere omschrijving van de over te dragen activa- en passivabestanddelen

Activa Passiva

Goodwill 218.372,36 LT schulden kredietinstellingen 211.110,80

LT vorderingen op derden 105.500,00 KT schulden kredietinstellingen 66.666,72

KT vorderingen op derden 102.500,00 KT overige fin. Schulden 661.602, 93

Voorraad 300.809,00 Handelsschulden 16.328,77

Handelsvorderingen 525.642,18 Bezoldiging en sociale lasten 203.077,00

Overlopende rekeningen 15.025,14 Overlopende rekeningen 542,88

Totaal 1.267.848,68 Totaal 1.159.329,10

~

VS~

4 oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van dé

" Partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva die verband houden met de accountancy activiteit van de Partieel te Splitsen Vennootschap en waarvan niet met zekerhéid zou kunnen worden vastgesteld of zij aan de Partieel te Splitsen Vennootschap dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap verblijven, respectievelijk toekomen, gealloceerd worden aan de Overnemende Vennootschap.

11.De verdeling onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen vennootschap van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 677 juncto artikel 728, 10° W. Venn.)

Zoals reeds hierboven onder punt 3.2. vermeld, zullen, naar aanleiding van de partiële splitsing, enkel nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven en uitgereikt, Deze, naar aanleiding van de partiële splitsing te creëren aandelen van de Overnemende Vennootschap, zullen, in toepassing van artikel 736§6 van het Wetboek van Vennootschappen, worden toebedeeld als volgt:

-de vennootschap KPMG & Partners burgerlijke BVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met ondernemingsnummer (BTW BE) 0462.846.188 ; 39 aandelen zonder nominale waarde.

12.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming van de accountancy activiteit van de Partieel te Splitsen Vennootschap door de Verkrijgende Vennootschap door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2014.

De partiële splitsing zal alsdan boekhoudkundig en fiscaal retroactief uitwerking hebben vanaf 1 april 2014. ,.

Indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaaktd bescheiden die de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen aanbelangen door de andëre vennootschap aan de respectievelijke vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan" +dê partiële splitsing deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

13. Neerlegging

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zorgen van de daartoe door de respectievelijke bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande partiële splitsingakte.

14.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel

Luc Vleck

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: - voorstel tot partiële splitsing s

13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffé van de akte

neergelegeontvan

P

Vo beho

aan

Belg Staat

1111

Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort) :

04 JULI 201It

ter griffie van de Nederlandstalige Fle,q441* \'Yarr Icerjandel Brussel

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: Bourgetlaan 40 te1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIELE SPLITSING - GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING DER STATUTEN

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 26 juni 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist tot de partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap KPMG Vias, zonder dat deze vennootschap ophoudt te bestaan, door overdracht van haar accountancy activiteit aan de burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KP1VIG Accountants, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0429.524.215, overeenkomstig de modaliteiten opgenomen in het voorstel van partiële splitsing. Dit betekent onder meer dat vanaf 1 april 2014 de verrichtingen met betrekking tot de af te splitsen accountancy activiteit van KPMG Vias, gesteld door KPMG Vias, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de vennootschapsbelasting, geacht wordt uitgevoerd te zijn voor rekening van KPMG Accountants;

Zij heeft vastgesteld dat ingevolge de partiële splitsing het kapitaal wordt verminderd met zevenennegentigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro zesendertig cent (EUR 97.775,36) en wordt teruggebracht op honderd tweeënvijftigduizend tweehonderd vierentwintig euro vierenzestig cent (EUR 152.224,64).

Zij heeft beslist artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeënvijftigduizend tweehonderd vierentwintig euro vierenzestig cent (EUR 152.224,64), verdeeld in twintigduizend honderd zestig (20.160) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/twintigduizend honderd zestigste (1/20.160ste) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een volmacht en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/04/2014
ÿþfr77.\\(-- Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudr

aan he

Belgist

Staatsb

21 MAR. 2014

eliussa

Griffie

Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Hernieuwing mandaat bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten dd. 20 maart 2014;

Aangezien het mandaat van één van de bestuurders vervalt na de huidige vergadering, beslist de vergadering, om het mandaat van de heer Joris Mertens, wonende te 1790 Essene, Brukersebaan 3B, te hernieuwen voor een periode van twee jaar, vanaf heden tot aan de gewone algemene vergadering, die zal beraadslagen en besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 30 september 2015. Het mandaat van de bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Joris Mertens

Gedelegeerd bestuurder

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 24.03.2014 14072-0516-041
24/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Neergelegd: een uitgifte van de akte verleden voor Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 12 februari 2014 inhoudende het voorstel tot overdracht van een bedrijfstak door de burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap "KPMG Vias", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0468.571.069, aan de burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Accountants", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0429.524.215.

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*140989

Ondememingsnr : 0468.571.069 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

KPMG Vias

Ut-di

~iIw~~

3 FEB 2Ü14,

t3RUee«

Griffie

16/07/2013
ÿþblad Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Meeab

Griffie U 5JU11. 201/

Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort) .

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv naamloze vennootschap

Zetel : Hoekstraat 2 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Voorbehouden

aan biet

Belgisch Staatsblad

i

i

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 27 juni 2013:

De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, om de maatschappelijke zetel van de: vennootschap, met een onmiddellijke ingang, te verplaatsen naar:

Bourgetlaan 40

1130 Brussel

de heer Dirk Noeninckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik S vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1 05489 ' z 8 MRT ZO13

aan het 11111 ONJue.D.

Belgisch Staatsblac Griffie









Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Hoekstraat 2, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag- benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 21 maart 2013:

De vergadering neemt akte van het ontslag van de huidige commissaris. Het mandaat van de huidige commissaris zal een einde nemen na deze vergadering.

De vergadering benoemt de burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfrevisoren, (B00190), met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D, als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Het mandaat zal vervallen na de gewone algemene vergadering die de jaarrekening van het boekjaar afgesloten per 30 september 2015 zal onderzoeken en over de goedkeuring daarvan besluiten. De burg, CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfrevisoren, duidt de heer Jan Smits (A01666) aan als vaste vertegenwoordiger.

Voor eensluidend uittreksel

Joris Mertens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

13/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

mua In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



L111111~~~u~u~~~liuu

150 A138*

fteOl"g21GgdfOt'4efv~~í1ccrt O;?

~r7

~~;...)

ter c;r t Îe Vr-:::n Grriffië,.f,7 _

rerrhf--7.;:!:

.i~

... r.ar~r

.-r:-;a

L

Ondernemingsn r : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen tussen KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA enerzijds en KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA, anderzijds:

1.Voorafgaande uiteenzetting

KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA, enerzijds, en KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA anderzijds, hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd "de vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA, overeenkomstig artikel 671 juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn,"),

Op 26 januari 2015 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van

KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA, KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA

in gemeensohappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóár de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te [eggen.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande fusie voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt gelet op volgende overwegingen.

Aangezien :

-KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA, KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA

alsen revisorenkantoren zijn, ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

-KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA de enige aandeelhouder is van KPMG Vias burgerlijke NV;

-KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA de enige vennoot is van KPMG Entreprises burgerlijke BVBA;

achten de bestuursorganen van de hierboven vermelde vennootschappen het opportuun om KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA juridisch volledig te integreren met hun moedervennootschap.

Bijgevolg wordt voorgesteld de vennootschappen KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA te laten overnemen door een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door

KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA (hierna genoemd "de vereenvoudigde fusie"), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van KPMG Vies burgerlijke NV en KPMG Entreprises

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor- behoudt aan he Belgisc Staatsbi,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, . .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

burgerlijke BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA, overeenkomstig artikel 671 juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Daarnaast gaat de reorganisatie ook gepaard met volgende voordelen:

-de netwerkstructuur van de Belgische KPMG organisatie zal door de voorgenomen fusies vereenvoudigd

worden;

-administratieve vereenvoudiging en daaraan gerelateerde kostenbesparing;

-de operationele activiteiten van de betrokken vennootschappen zullen beter op elkaar afgestemd kunnen

worden;

-een grotere flexibiliteit ten aanzien van het cliënteel zal worden gerealiseerd, en

-een hechtere samenwerking tussen de teams van de betrokken netwerkvennootschappen zal worden

gecreëerd.

Er wordt ten overvloede benadrukt dat de voorgestelde fusie noch belastingfraude, noch belastingontwijking als doelstelling heeft. Enkel operationele, financiële en economische doelstellingen en overwegingen Liggen aan de grondslag van dit fusievoorstel.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W.

Venn.)

De aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn:

2.1.De Overnemende Vennootschap;

KPMG & PARTNERS, burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel gelegen te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) en heeft het

ondernemingsnummer 0462.8446.188,

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"Alle opdrachten uitte voeren die bij of krachtens de wet uitsluitend aan bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd en op algemene wijze alle controleopdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet;

De uitoefening van werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheden van bedrijfsrevisor; en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen die een vergelijkbaar maatschappelijk doel nastreven of deelnemen in interprofessionele vennootschappen.

De vennootschap is onderworpen aan de wet van éénentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig tot hervorming van het bedrijfsrevisoraat en de uitvoeringsbesluiten van die wet."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" De heer Luc Vleck, zaakvoerder

" De heer Luc Oeyen, zaakvoerder

Zij wordt hierna 'KPMG & PARTNERS' of 'de Overnemende Vennootschap" genoemd.

KPMG & PARTNERS zal, ais Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Over te

Nemen Vennootschappen

2.2 De Over Te Nemen Vennootschappen:

2.2.1 KPMG Vias, burgerlijke naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 1130 Brussel,

Bourgetiaan 40.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) en heeft het

ondernemingsnummer 0468.571.069.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"Alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de gecoördineerde wet van 22 juli 1953 aan de

Bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze alle revisorale opdrachten te vervullen met

betrekking tot de financiële overzichten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet, De uitoefening van werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheden van bedrijfsrevisor.

En in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap

verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen die een vergelijkbaar maatschappelijk doet nastreven of deelnemen in interprofessionele vennootschappen."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" De heer Luc Vleck, bestuurder

-De heer Joris Mertens, bestuurder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

'De heer Dirk Noeninckx, bestuurder

Zij wordt hierna 'KPMG Vias' genoemd.

2.2.2 KPMG Entreprises, burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel gelegen te Avenue Albert Einstein 2A, 1348 Louvain-la-Neuve.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Nijvel) en heeft het ondememingsnummer 0838.888.365.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"La société a pour objet l'exercice de la profession de réviseur d'entreprises en son propre nom ainsi que l'exercice en commun de cette profession par ses associés, et la collaboration, tant en Belgique qu'à l'étranger, avec d'autres réviseurs d'entreprises.

L'exercice de la profession vise plus spécialement l'exercice des missions révisorales visées aux articles deux, dix-septièmement et quatre de la loi du 22 juillet 1953 créant un Institut des Réviseurs d'Entreprises et organisant la supervision publique de la profession de réviseur d'entreprises, coordonnée le 30 avril 2007, et l'exercice de toutes les activités compatibles avec la qualité de réviseur d'entreprises, notamment, et de manière non- limitative, des activités de conseil, de comptabilité et de fiscalité,

La société peut effectuer toutes les opérations et rendre tous les services qui sont, directement ou indirectement, même partiellement, liés à son objet social ou qui peuvent en faciliter sa réalisation, pour autant que ces opérations et services ne soient pas incompatibles avec la qualité de réviseur d'entreprises.

La société peut notamment accomplir toutes opérations mobilières, financières et immobilières qui tendent à. la réalisation de son objet ou qui entrent dans le cadre de la gestion prudente de son propre patrimoine. Elle peut également, à titre de complément de son objet, participer, s'intéresser et collaborer avec d'autres sociétés professionnelles de titulaires de professions libérales ou avec des sociétés interprofessionnelles de titulaires de professions libérales. »

Vrij vertaald:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam alsook het gezamelijk uitoefenen van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren in België en in het buitenland.

De uitoefening van het beroep betreft meer in het bijzonder de uitoefening van revisorale opdrachten vermeld in de artikelen 2, lid 17 en 4 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007, en de uitoefening van alle werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheden van bedrijfsrevisor, zoals; zonder limitatief te zijn, de activiteiten van advies, boekhouding en fiscaliteit.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten verlenen die

rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan, voor zover deze verrichtingen en diensten niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor,

De vennootschap mag met name alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen vervullen die betrekking hebben op de verwezenlijking van haar doel of die kaderen binnen het voorzichtig beheer van haar patrimonium. Zij mag tevens, ten bijkomstige titel, belangen verwerven in, deelnemen in, en samenwerken met andere professionele vennootschappen van uitoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van uitoefenaars van vrije beroepen,"

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" De heer Luc Vleck, zaakvoerder

" De heer Luc Oeyen, zaakvoerder

Zij wordt hierna `KPMG Entreprises' genoemd.

KPMG Vias en KPMG Entreprises worden gezamenlijk " Over Te nemen Vennootschappen" genoemd.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 oktober 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.0e rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschappen die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W, Venn.)

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor-

behouden aan hot Shcgi§ch

Staatsblad

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschappen en de Over te Nemen Vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn, haar doel te wijzigen of uit te breiden naar aanleiding van deze vereenvoudigde fusie, aangezien de revisorale activiteiten van de Over te Nemen Vennootschappen binnen het doel van de Overnemende Vennootschap vallen.

7.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschappen bezitten geen onroerend goed en hebben geen zakelijk recht op enig onroerend goed gelegen in België zodat de geplande vereenvoudigde fusies niet kwalificeren als een "overdracht van grond" in het kader van de thans vigerende Belgische bodemsaneringwetgeving

8.Procedure en overige formaliteiten

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het W. Venn dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie -- of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

Niettegenstaande de mogelijkheid geboden door artikel 722 §6 W.Venn. voor de naamroze vennootschap zal in casu de fusie worden goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders en vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

9.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene

vergaderingen is 31 maart 2015.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschappen aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10.Neerleggïng en publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kocphandel van Brussel en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Nijvel alsmede bij uittreksel gepubliceerd, overeenkomstig artikel 74 juncto 719 W. Venn., in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusieaktes, te weten uiterlijk op 16 februari 2015.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten en de artikelen 183 bis,211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.Y.W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel

Joris Mertens Dirk Noeninckx

Bestuurder Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: - fusievoorstel d.d. 26 januari 2015 tussen KPMG & PARTNERS burgerlijke BVBA enerzijds en KPMG Vias burgerlijke NV en KPMG Entreprises burgerlijke BVBA, anderzijds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 21.03.2012 12068-0376-042
07/10/2011
ÿþVoor-

behoudE aan hel Belgiscl

Staatsbia

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Hoekstraat 2 - 1000 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van vennoten van 31 augustus 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

" Na beraadslaging beslist de vergadering, op voorstel van de bestuurders, (...), om de burg. CVBA Grant Thornton Audit, West End Business Park, Noordkustlaan 16A te 1702 Groot-Bijgaarden, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Mannekens, te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar, in die zin dat het mandaat van rechtswege zal aflopen bij het einde van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar afgesloten per 30 september 2013. "

Luc Vleck

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 06.10.2010, NGL 25.10.2010 10587-0165-018
24/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0468.57.1.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling inzake neerlegging van een verklaring dat alle aandelen verenigd zijn in één hand overeenkomstig artikel 646 § 2 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van een verklaring van de raad van bestuur dat alle aandelen sinds 16 december 2014 verenigd zijn in één hand overeenkomstig artikel 646 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Joris Mertens Dirk Noeninckx

Bestuurder Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Verklaring van de raad van bestuur van het in één hand verenigd zijn van alle aandelen overeenkomstig

artikel 646 § 2 van het Wetboek van vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aii~.:,,

A

man



11111

15 626

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

eiuur ee d/O1edri,t !'tOP

. .

"

2 tea

2

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van leshandel Brussel

01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 26.02.2010, NGL 25.03.2010 10075-0184-017
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 27.02.2009, NGL 03.03.2009 09067-0100-017
27/04/2015
ÿþMod Word 11.1

!~L í~1`~_I~ I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 5 APR. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

Htberilt fjiandel Brussel

IIIim1506iu~uuui IIII

" 0994<

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0468.571.069

Benaming

(voluit) : KPMG Vias

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40 te 1134 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Kim Lagae, te Brussel, op 31 maart 2015. De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, en zij heeft beslist tot haar overneming bij wijze van een met fusie gelijkgestelde verrichting, door de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG & PARTNERS, overeenkomstig het fusievoorstel.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap KPMG Vias, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, over op de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG & PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel), onder nummer 0462.846,188, die reeds eigenares is van al haar aandelen,

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2014.

Zoals blijkt uit het proces-verbaal dat hiervan werd opgesteld door notaris Kim Lagae te Brussel, op 31 maart 2015, heeft de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenstemmende besluiten genomen.

De vennootschap KPMG Vias heeft opgehouden te bestaan.

2. volmacht te verlenen aan K law burgerlijke CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, evenals bij een sociaal verzekeringsfonds, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Kim Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 26.12.2007, NGL 21.01.2008 08021-0016-017
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 17.11.2006, NGL 12.12.2006 06911-1659-017
23/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 22.11.2005, NGL 22.12.2005 05906-0378-017
22/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 19.11.2004, NGL 15.12.2004 04853-4889-016
19/07/2004 : AAT000364
06/02/2004 : AAT000364
06/02/2004 : AAT000364
26/01/2004 : AAT000364
12/12/2003 : AAT000364
17/11/2003 : AAT000364
10/02/2003 : AAT000364
05/02/2002 : AAT000364
08/02/2001 : AAT000364
13/01/2001 : AAT000364
01/01/2000 : AAA006468

Coordonnées
KPMG VIAS

Adresse
BOURGETLAAN 40 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale