KRISTELIJKE WERKNEMERSBEWEGING, AFGEKORT : KWB

Association sans but lucratif


Dénomination : KRISTELIJKE WERKNEMERSBEWEGING, AFGEKORT : KWB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 409.979.507

Publication

10/04/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

êt1 MT 2014

Griffie

Benaming

(voie): Kristeliike Werknemersbeweging

Rechtsvorm : VZW

Zetel: Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

Onclernerningsni . 0409.979.507

Voorwerp akte: STATUTENWIJZIGING

ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - HERBENOEMINGEN

ALGEMENE VERGADERING 15 MAART 2014

*14078410*

1. STATUTENWIJZIGING VZW KRISTELUKE WERKNEMERSBEWEGING, GOEDGEKEURD OP DE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 MAART 2014

GECOORDINEERDE STATUTEN VAN DE VZW KRISTEUJKE WERKNEMERSBEWEGING, GOEDGEKEURD OP DE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 MAART 2014

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam "kristelijke werknemersbeweging", opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "kwb" te gebruiken.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd: Urbain Britsierslaan 5, 1030 Schaarbeek, De

vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De vereniging kan waar ze het nuttig acht, diensten, afdelingen en burelen oprichten.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel, als autonome partnerorganisatie van de Christelijke Arbeidersbeweging (CAB), in Vlaanderen en het Hoofdstedelijk Gewest Brussel de werknemers te organiseren, vanuit een christelijke inspiratie en een werimemersgerichte visie, met het oog op hun veelzijdige persoonsontplooiing en hun maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van de kwaliteitsverbetering van de samenleving. Daar waar het voor de realisatie van haar doel nodig of wenselijk is, zal kwb samenwerken met onder andere partnerorganisaties of diensten binnen de CAB.

Haar doel realiseert zij in samenwerking met haar leden bij middel van vorming, sociale actie, ontmoeting,

dienstverlening en vertegenwoordiging.

Daartoe kan zij op alle levensdomeinen de nodige initiatieven nemen,

De vereniging kan meer algemeen alle Middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdfagen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van

....koophandel stellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan hei

Bergissl

Staatel2

"r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging waarborgt de regels van de democratie en de verdragen van de Verenigde Naties en van Europe over de rechten van de mens,

De vereniging verbindt er zich toe om in haar werking geen discriminaties te aanvaarden en geen middelen, tijd noch ruimte toe te staan aan of samen te werken met extremistische of fundamentalistische groepen, partijen of personen.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbeperkte duur. Zij ken te allen tijde worden ontbonden.

HOOFDSTUK II - LEDEN, TOETREDING, VERPLICHTINGEN

Artikel 5

De vereniging bestaat uit leden en toegetreden leden.

De vereniging telt tenminste drie leden. Er zijn twee categorieën van leden, de categorieën A en a

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden,

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Ais lid categorie A kunnen tot de vereniging toetreden, de verbonden van de kwb. Verzoeken om toetreding els lid categorie A dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht.

Als lid categorie B worden, behoudens verzet van hunnentwege, beschouwd, de leden van de provinciale beleidsgroepen van de kwb.

Op hun eenvoudig verzoek treden de volgende personen als lid categorie B toe: 1) de voorzitter van de raad van bestuur van de vereniging; 2) de medevoorzitter van de raad van bestuur en de twee bestuurders, aangeduid conform artikel 7, 4° alinea.

Als toegetreden lid worden, behoudens verzet van hunnentwege, beschouwd, alle leden van de afdelingen van de kwb-verbonden.

Artikel 6

De leden en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht

a.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

De leden zijn geen bijdrage verschuldigd.

Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt elk jaar bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur.

Uittredende of uitgesloten leden of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane Inbrengsten vorderen,

Elk lid of toegetreden lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een ontslagbrief aan de raad van bestuur,

De leden van categorie B, vermeld in artikel 5, alinea 6, van de statuten verliezen automatisch hun hoedanigheid van lid wanneerzij geen deel meer uitmaken van de provinciale beleidsgroep van een kwb-verbond,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De leden van categorie B, vermeld in artikel 5, alinea 7, van de statuten verliezen automatisch hun hoedanigheid van lid wanneer zij geen deel meer uitmaken van de raad van bestuur van de vereniging.

Toegetreden leden verliezen automatisch hun hoedanigheid van toegetreden lid van zodra zij het jaarlijks lidgeld niet tijdig betalen.

Een lid (categorie A of B) kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

De raad van bestuur beslist soeverein over de uitsluiting van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren.

HOOFDSTUK III RAAD VAN BESTUUR

Artikel 7

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit 14 leden, dat een college vormt. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van vier jaar en zijn ten allen tijde door de algemene vergadering afzetbaar.

Bij het benoemen van de bestuurders zal de algemene vergadering per kwb-verbond telkens twee personen kiezen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de provinciale beleidsgroep van het betrokken verbond.

Daarnaast zal de algemene vergadering een voorzitter en een medevoorzitter benoemen voor de raad van bestuur, gekozen uit een lijst van kandidaten, voorgedragen door de raad van bestuur. De voorzitter is of wordt een nationaal personeelslid van de vereniging.

Tenslotte zal de algemene vergadering twee bijkomende bestuurders benoemen, gekozen uit een lijst van personen voorgedragen door de provinciale beleidsgroepen. Deze twee bestuurders maken tevens deel uit van het algemeen bureau. Indien één van voomoemde lijsten onvoldoende kandidaten bevat om aan de algemene vergadering een reële keuze te laten bij de benoeming, dan zal de raad van bestuur bijkomende kandidaten opgeven om de lijst aan te vullen.

Kandidaat-bestuurders mogen op het ogenblik van hun kandidatuur de leeftijd van 65 jaar nog niet bereikt hebben,

De raad van bestuur stelt een penningmeester en een secretaris aan. De aanstelling heeft een duur van vier jaar. Nadien kan de raad van bestuur dit onbeperkt verlengen. De raad van bestuur kan de aanstelling ten allen tijde met onmiddellijke ingang beëindigen. De secretaris woont de vergaderingen van de raad van bestuur bij met raadgevende stem.

Naast de secretaris mogen volgende personen de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen met raadgevende stem: een coach (aangeduid door de groep coaches) en een afgevaardigde van ACW-nationaal.

Er wordt in de schoot van de vereniging een algemeen bureau opgericht. De taak hiervan is de voorbereiding van de beslissingen van de raad van bestuur, Maken deel uit van het algemeen bureau: de voorzitter en medevoorzitter, de secretaris en de twee bestuurders, vermeld in alinea 4 van dit artikel.

De raad van bestuur kan voor de duur van een mandaat maximaal drie inhoudelijke experten coöpteren. Deze personen wonen dan de vergaderingen van de raad van bestuur bij met raadgevende stem.

Artikel 8

De raad van bestuur vergadert minstens vier meal per jaar en tevens op schriftelijk verzoek van ten minste

vijf leden,

De voorzitter roept de vergadering bijeen. De nriedevoorzitter zit de vergadering voor.

Ingeval hij afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door het oudste lid van het algemeen bureau..

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder en ingeschreven in een d'aartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 9

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

Hij is bevoegd voor elle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of door de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn toegewezen.

De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging warden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden, toegetreden leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee van de volgende drie personen: de voorzitter, de medevoorzitter of de secretaris. Zij moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Voor daden van dagelijks bestuur zijn de voorzitter en secretaris elk afzonderlijk bevoegd. De vereniging wordt in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één van deze personen, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

Artikel 10

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen voor bepaalde handelingen of

e

akten kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan

niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en)

,o wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat

kan ten alle tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken,

e

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING

Artiker 11

Aan de algemene vergadering kunnen naast de leden van de vereniging, ook de bestuurders en de personen die een raadgevende stem hebben ln de schoot van de raad van bestuur, deelnemen, evenals de provinciale inspiratieverantwaordelijken, één afdelingsondersteuner van elk verbond, en de stafmedewerk(st)ers (provinciale begeleiders). Ook de algemeen penningmeester en de algemeen inspiratieverantwoordelijke nemen met raadgevende stem deel aan de algemene vergadering. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. In geval van afwezigheid van de voorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de medevoorzitter of de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 12

ri)

De algemene vergadering vergadert minstens eenmaal per jaar en zo dikwijls als de raad van bestuur dat voor de goede werking nodig oordeelt, alsook op verzoek van minimum één vijfde van de leden.

P:

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd

door de raad van bestuur. De oproeping gebeurt per brief en wordt minstens acht werkdagen voor de algemene vergadering verstuurd.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één twintigste van de leden, moet eveneens

op de agenda worden vermeld.

Onderwerpen die niet op de agenda vermeld staan, worden bij de aanvang van de vergadering meegedeeld

P: aan de voorzitter. Zij worden enkel behandeld indien de meerderheid der leden daartoe beslist.

Enkel de in persoon aanwezige leden van de vereniging hebben stemrecht op de algemene vergadering. Elk lid categorie A heeft 1 stem. Dit aantal wordt verhoogd met één stem per begonnen schijf van 4 000 boven de 12 000 leden van het betrokken verbond. Elk lid categorie B heeft één stem.

inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in de volgende alinea, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 13

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten;

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

thet vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.het uitsluiten van een lid;

ha:le omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

i.het goedkeuren van het door de raad van bestuur jaarlijks voorgesteld werkingsprogramma voor het

komende jaar en

j.alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Op bijeenroeping van de raad van bestuur komt de algemene vergadering bijeen, uitgebreid met volgende personen: vier afgevaardigden van elke regio (= het werkingsgebied van een voltijds afdelingsondersteuner), de afdelingsondersteuners en uitbouwers, de stafmedewerk(st)ers en de inspiratieverantwoordelijken van kwb. Dergelijke bijeenkomst wordt "algemeen beraad" genoemd. Het algemeen beraad geeft een advies aan de algemene vergadering omtrent de krachtlijnen van inhoud, programma, werking en uitbouw van de kwb.

HOOFDSTUK V - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 14

Bij ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Haar bezit zal worden overgedragen aan een stichting of vereniging met een gelijksoortig doel, aangeduid door de algemene vergadering.

Artikel 15

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921 en het huishoudelijk reglement

2, RAAD VAN BESTUUR

a. Benoemingen ais bestuurder

Walter Nijs, Mechelsesteenweg 166, 1970 Wezembeek-Oppem. Geboren op 11 oktober 1969 te Watermaal-

Bosvoorde

Daniël Roose, Varendonokstraat 1, 2040 Antwerpen. Geboren op 30 september 1955 te Hasselt

Peter Van Riet, Koning Leopoldlaan 3, 2870 Puurs. Geboren op 17 april 1969 te Mechelen

b. Ontslagen als bestuurder

Rik Bruyns, St-Lenaartseweg 131, 2990 Loenhout,

Patrick Debruyne, Bruneaustraat 72A, 1755 Kester

Bart Theys, Heiblok 9/2, 2460 Kasterlee.

Luk Verschueren, Molenwalstraat 41, 9030 Mariakerke

c. Herbenoemingen als bestuurder

Voor-

hehoueen aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Koenraad Coppens, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert (Koenraad Coppens is algemeen voorzitter).

Geert Cottyn, sintJoblaan 24, 8501 Heule.

Geert De Vidt, Amandelenstraat 9, 8820 Torhout.

Roger Hex, Bunderstraat 6, 3740 Munsterbilzen.

Luc Kellens, Perrestraat 39, 9550 Hillegem;

Adriën Luycloc, Kleistraat 19, 3582 Koersel.

Jozef Phlypo, St.-Frandscusstraat 14, 8400 Oostende.

Jan Piqueur, J.F. Willemsstraat 29, 1800 Vilvoorde (Jan Piqueur is algemeen medevoorzitter).

Marnix Poelman, Bru sselsesteenweg 41, 9230 Wetteren

Danny Van Baelen, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen (Danny Van

penningmeester).

Paul Van Uffelen, Wervehof 1A bus 8, 2110 VVijnegem.

Gilbert Vercruysse, Meersstraat 88, 9620 Zottegem.

Wim Wouters, Moorter 22, 3150 Haacht

Kunnen de kwb t.a.v. derden vertegenwoordigen:

- algemeen voorzitter: Koenraad Coppens

- algemeen medevoorzitter: Jan Piqueur

algemeen secretaris-penningmeester: Danny Van Baelen

çOen

Baelen is algemeen secretaris-

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2013
ÿþ

Y- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11 111111HIJI.0.11 N

~

zaus

Griffi,e2 5 MAR: 2013

Benaming

(voluit) : Kristelijke Werknemersbeweging

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

Ondememingsnr : 0409.979.507

Voorwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - HERBENOEMINGEN ALGEMENE VERGADERING 16 MAART 2013



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 1. RAAD VAN BESTUUR

a. Benoemingen als bestuurder

Rik Bruyns, St.-Lenaartseweg 131, 2990 Loenhout. Geboren op 24 september 1950 te Kapellen Geert De Vidt, Amandelenstraat 9, 8820 Torhout. Geboren op 27 juli 1961 te Diksmuide. Marnix Poelman, Brusselsesteenweg 41, 9230 Wetteren. Geboren op 13 augustus 1960 te Gent. Bart Theys, Heiblok 9/2, 2460 Kasterlee. Geboren op 7 december 1976 te Leuven.

b. Ontslagen als bestuurder

Jef Claes, Kerselaarstraat 1, 3510 Kermt.

Rik Colman, Kerkstraat 24, 8570 Anzegem.

Thomas Desmet, Hoogweide 3D, 8501 Heuie.

Marc Heylen, Wuytsbergen 95, 2200 Herentals

c. Herbenoemingen als bestuurder

Koenraad Coppens, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert (Koenraad Coppens is algemeen voorzitter),

Geert Cottyn, sint-Joblaan 24, 8501 Heule;

Patrick Debruyne, Bruneaustraat 72A, 1755 Kester.

Roger Hex, Bunderstraat 6, 3740 Munsterbilzen.

Luc Kellens, Perrestraat 39, 9550 Hillegem;

Adriën Luyckx, Kleistraat 19, 3582 Koersel.

Jozef Phlypo, St: Franciscusstraat 14, 8400 Oostende.

Jan Piqueur, J.F. Willemsstraat 29, 1800 Vilvoorde (Jan Piqueur is algemeen medevoorzitter).

Danny Van Baelen, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen (Danny Van Baelen is algemeen secretaris-'

penningmeester).

Paul Van Uffelen, Valentina Le Delierstraat 15, 2650 Edegem;

Gilbert Vercruysse, Meersstraat 88, 9620 Zottegem.

Luk Verschueren, Molenwalstraat 41, 9030 Mariakerke.

Wm Wouters, Moorter 22, 3150 Haacht





Kunnen de kwb t.a.v. derden vertegenwoordigen:

- algemeen voorzitter: Koenraad Coppens

- algemeen medevoorzitter: Jan Piqueur

- algemeen secretaris-penningmeester: Danny Van Baelen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2015
ÿþMOD 2.2

Mae In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



n rç~# ,~ ~~I~,~,t°r  t,~~,; op

2 i.

ter crin.D

i~I 1LUc53 fj.._«~.~~. '.E'.L E_ ~.u~ .:~.4-~.w b~iç ' c" l _.__._

UII 1iuu~~iuu

*15049 6*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0409.979.507

Benaming

(voluit) : Kristelijke Werknemersbeweging

(verkort) : kwb

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN -HERBENOEMINGEN ALGEMENE VERGADERING 21 MAART 2015

1. RAAD VAN BESTUUR

a. Benoemingen als bestuurder

* Saïda lsbaï, Groenelaan 67, 2830 Willebroek. Geboren 30 april 1981 te Mortsel.

* Luc Janssens, Galgenberg 33, 1982 Weerde. Geboren op 25 mei 1953 te Mechelen.

* Wim Verlinde, Groenestraat 17, 8560 Wevelgem. Geboren op 10 december 1974 te Kortrijk, Wim Verlinde

wordt tevens benoemd als nieuwe voorzitter.

b. Ontslagen als bestuurder

* Koenraad Coppens, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert * Jan Piqueur, J.F. Willemsstraat 29, 1800 Vilvoorde

c. Herbenoemingen als bestuurder

* Geert Cottyn, St Jobfaan 24, 8501 Heule

* Geert Devidt, Amendelenstraat 9, 8820 Torhout

* Roger Hex, Bunderstraat 6, 3740 Munsterbilzen

* Luc Kellens, Perrestraat 89, 9550 Hillegem

*Adriën Luykx, Kleistraat 19, 3582 Koersel

* Walter Nijs, Mechelsesteenweg 166, 1970 Wezembeek-Oppem

* Jozef Phlypo, St: Franciscusstraat 14, 8400 Oostende

* Marnix Poelman, Brusselsesteenweg 41, 9230 Wetteren

* Danny Roose, Varendonckstraat 1, 2040 Berendrecht

* Danny Van Baelen, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen (Danny Van Baelen is secretaris-penningmeester)

* Peter Van Riet, Koning Leopoldlaan 3, 2870 Puurs

* Paul Van Uffelen, Wervehof 1A, bus 8, 2110 Wijnegem

* Gilbert Vercruysse, Meersstraat 88, 9620 Zottegem

* Wim Wouters, Moorter 22, 3150 Haacht (Wim Wouters is algemeen medevoorzitter)

d. Dagelijks bestuur

* Geert Cottyn, bestuurder, St.-Joblaan 24, 8501 Heule

* Marnix Poelman, bestuurder, Brusselsesteenweg 41, 9230 Wetteren

* Danny Van Baelen, secretaris-penningmeester, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen

* Wim Verlinde, voorzitter, Groenestraat 17, 8560 Wevelgem

* Wim Wouters, medevoorzitter, Moorter 22, 3150 Haacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Kunnen vzw kwb t.a.v. derden vertegenwoordigen:

Mao 2.2

* voorzitter: Wim Vertinde

* medevoorzitter: Wim Wouters

* secretaris-penningmeester: Danny Van Baelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KRISTELIJKE WERKNEMERSBEWEGING, AFGEKORT : …

Adresse
URBAIN BRITSIERSLAAN 5 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale