LE JOUR ET LA NUIT EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE JOUR ET LA NUIT EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.371.502

Publication

02/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/10/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergelLgá tor yiJilie van de Rechtte

van Koophandel te Antwerpen,

op ,~t sEp,

111

Ondernemingsnr : 0848371 502

Benaming

(voluit) : LE JOUR ET LA NUIT EXPRESS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 147, bus 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging van de zetel - Ontslag zaakvoerder

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25 juli 2013,

- Ontslag van de heer BARAS BODJOGOLO Akuku Aimé Raphaël, geboren te Kinshasa (Congo (Rep, van), op acht december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2140 Antwerpen, Schoenstraat 5 bus 19, in hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap.

- Overbrenging van de zetel van de vennootschap naar Etterbeek (1040 Brussel), Wetenschapsstraat 14b. met terugwerkende kracht tot 11 maart 2013.

LOMBUME YAM MUJWAN Ewaka,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304546*

Neergelegd

03-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848371502

Benaming (voluit): LE JOUR ET LA NUIT EXPRESS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 147 bus 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine HATERT, geassocieerd notaris, te Sint-Joost-ten-Node, op dertig augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat :

1. VORM EN BENAMING : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE JOUR ET LA NUIT EXPRESS".

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 147, 14

3. VENNOTEN :

1.- De Heer LOMBUME YAM MUJWAN Ewaka Philippe Patrice Nathalis, geboren te Waremme, op zesentwintig december negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Aerdtstraat 64, bus 2, nationaal nummer 74.12.26-055.27.

2.- De Heer BARAS BODJOGOLO Akuku Aimé Raphaël, geboren te Kinshasa (Congo (Rép. du), op acht december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2140 Antwerpen, Schoenstraat 5 bus 19, nationaal nummer : 67.12.08-471.04.

4. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen

één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, volledig in geld ingeschreven en volledig volstort ten belope van één/derde door elkeen van de verschijners.

5. BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

6. WINST :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve : de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, op voorstel van de zaakvoerders.

7. VERDELING :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten of op andere wijze het gestorte bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

8. BESTUUR :

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De vergadering kan vervroegd een einde stellen aan het mandaat van een zaakvoerder.

De zaakvoerders, samen handelend, hebben de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerders, samen handelend, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte en verricht alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het vervullen van het maatschappelijk doel, behalve diegene die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders, samen handelend, kunnen bijzondere machten toekennen aan een lasthebber, al dan niet vennoot.

9. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als

voor rekening van derden, of bij wijze van deelneming in

België of in het buitenland :

- wegenvervoer in het algemeen,

- personenvervoer (taxi, minibus, luxvervoer enz...),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle soorten vervoer, van personen, goederen, paketten, brieven, expressvervoer.

- gespecialiseerd vervoer,

- licht en zwaar vervoer door de spoorwegen,

- luchtvervoer,

- licht en zwaar vervoer van goederen langs de weg of

over water met alle soorten voer- en vaartuigen, binnen en buiten België, evenals de handel, koop en verkoop van alle motorvoertuigen, kranen en hijsmateriaal, brandstoffen, oliën en benzine, wisselstukken en aanverwante koopwaren, goederen, materialen en onderdelen die betrekking hebben op de uitoefening van het transport- en autobedrijf;

- Uitbating van een garage; Aan- en verkooop, onderhoud en herstellingen van voertuigen; Detailhandel in auto s en lichte bestelwagens.

De vennootschap heeft eveneens als doel :

- het reiniging en het onderhoud van gebouwen, het reiniging van venstersglas en van kantoren, van kleine bureelwerken, tijdelijk diensten, onderaanneming.

- Het reinigen van lokalen, van huizen, van appartementen, van commerciële ruimtes, industriële ruimtes en alle andere ruimtes en gebouwen.

- Het onderhoud van deze zelfde lokalen.

- Het onderhoud van gereedschappen van alle soort werken.

- Het reinigen van onderdelen en produkten van alle soort, en dit op alle mogelijk wijze, waarvan onder meer zandstralen.

- En alle bovenvermelde activiteiten eventueel door dienstecheques voor deze die er toegelaten zijn.

- Algemene onderneming van bouwwerken.

De studie van het creëren en de exploitatie van alle ondernemingen in het domein van onroerende goederen in de meeste uitgebreide zin van het woord, het leggen en afleggen van steigers, het reinigen, de inrichting, het schoonmaken, het onderhoud, het ontsmetting van alle lokalen, werkplaats, groene ruimtes en gebouwen in algemeen om het even welk, industriële, commerciële, openbaar of privaat, evenals het reinigen van gevels en venstersglas, vensters, spiegelglas en alle ornamenten thans binnen dan buiten, het onderhoud van zwembaden.

- Alles, onroerend werk van bouwen, de wijziging, afwerking, muur- en grondbekleding, plafonneringswerk, bevloeringswerk, steensnijder, marmerwerk.

- Alle schilderwerk, bekledingwerk, installatie van verwarmingcentrale, sanitair en lootgieterij-zinkerij en dakwerken.

- Onderneming van steiger installatie, van opvoegen, van schoorsteenvegen.

- Beschotwerk, technische raadpleging beschotwerk in pleisterplaat en andere produkten.

- Het afwerken van gebouwen, deurplaatsing, geïntegreerd meubilair, kleine afbraakwerken.

- De uitvoering van alle bouwwerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De onderneming van alle bouwen van alle openbare en privaten werken.

- Het handel van bouwmaterieel en van al wat industriële bouw betreft. Ze mag dus alle materialen, en alle om het even welke goederen kopen, verkopen, huren en in huur nemen.

- Meubileringswerken, decoratie, installatie en inrichting van gebouwen of van deel van gebouwen.

- Ze mag alle onderneming van verwarming, verlichting, lift en andere bijkomstige bouwartikelen ondernemen, exploiteren.

- Ze mag lenen met of zonder waarborg voor de uitvoering van de door haar ondergenomen werken; ze mag evenwel fondsen aan derde lenen voor de uitvoering van openbare of private werken.

- Ze mag de activiteiten van tussenhandelaar uitvoeren.

- De aankoop, de verkoop zowel in groot handel als in klein handel, import en export van alle type van goederen en artikelen.

- De organisatie van feesten en evenement.

- Alle activiteiten in verband met HORECA :

" exploitatie van café, koffiehuis, bar, restaurant, snackbar, pizzeria, sandwichbar, hotel, bed & Breakfast, gastkamer, eetsalon, animatie, danslokaal, enz...

- alle diensten van tafelhouder, aflevering van gerechten, enz..

- Import en export, handel van voedingsstof en van alle dranken (water, limonade, bier, wijn, likeur, sterke dranken en alcohol enz..), tabak en van alle nodige produkten en/of artikelen in verband met horeca;

Ze kan in het kader van dit doel eveneens alle activiteiten van public relations en van klantenwerving uitoefenen.

De vennootschap mag op algemene wijze alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen hoegenaamd ook stellen, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bevorderen.

Ze mag belangen nemen hetzij door inbreng, inschrijving of fusie of op elke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen of die een economische band met haar hebben.

De vennootschap kan eveneens de functies uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend.

10. ALGEMENE VERGADERING :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede maandag van de maand juni om tien uur.

a) Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij per brief, hetzij door een lasthebber. Deze stem zal evenwel nietig zijn als deze brief niet door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders is ontvangen op zijn minst drie dagen voor de algemene vergadering. Ze zal eveneens nietig zijn als deze brief niet de volgende vermeldingen bevat :

- de naam en de woonplaats van de vennoot,

- de naam van de vennootschap en haar maatschappelijke zetel,

- de datum van de algemene vergadering,

- de stem of de onthouding voor elk agendapunt zoals aangegeven in de oproeping,

- de plaats en de datum van de ondertekening,

- de handtekening van de vennoot of van zijn lasthebber.

Deze brief kan verstuurd worden bij wijze van alle communicatiemiddelen en meer bepaald per post, e-mail en telefax. Bijgevolg is enkel een geschrift vereist.

b) Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. EERSTE ALGEMENE VERGADERING :

1.- wordt aangeduid in hoedanigheid van zaakvoerders :

- De Heer LOMBUME YAM MUJWAN Awaka, comparant sub 1,

- De Heer BARAS BODJOGOLO Akuku, comparant sub 2,

dewelke aanvaarden.

2.- Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

3.- De verschijners kennen alle bevoegdheden toe aan de Heren Lombume Ewaka, comparant sub 1. en/of Baras Bodjogolo Akuku, comparant sub 2, met het oog op het verkrijgen van de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om alle

Luik B - Vervolg

vereiste machtigingen met het oog op de goede werking van de vennootschap te bekomen en om ten dien einde alle documenten te ondertekenen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Catherine HATERT,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LE JOUR ET LA NUIT EXPRESS

Adresse
WETENSCHAPSSTRAAT 14B 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale