LE MONDE DE CUISINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE MONDE DE CUISINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.919.102

Publication

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 02.07.2013 13243-0520-013
10/01/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mie

2C

Griffie

I 11111 IIIU 1111111

*13005969*

Vt beh( aar Bel+ Stam

i

AIS

Ondememingsnr : 897.919.102

Benaming (volgt) : LE MONDE DE CUISINE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1000 Brussel, Leopolds#raat 3

,; Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achttien december tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE MONDE DE ; CUISINE", gevestigd te 1000 Brussel, Leopofdstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel:' met ondernemingsnummer 0897.919.102, onder meer beslist heeft

1. tot afschaffing van de nominale waarde van de bestaande aandelen.

2. het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de;F vorm van besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Blaton Bruno Bedrijfsrevisor" gevestigd tel; 2600 Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Bruno Blaton,,; bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, goed te keuren. .s De heer Bruno Blaton, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura letterlijk als.; volgt:

:"BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap LE MONDE DE CUISINE BVBA, bestaat uit'. een gedeelte van leningen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenonnen, uitgevaardigd door het Instituut der;; Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de,; ' ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter' vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;; beantwoordt;

- De kapitaalverhoging door inbreng in natura conventioneel gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen; - De door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en; leiden tot een inbrengwaarde van 200.000,00 Euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is. Vermits de inbrengers hun inbrengen doen in verhouding tot hun bestaande participatiegraad, worden er geen nieuwei; aandelen in vergoeding gecreëerd.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de? verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder'; geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Antwerpen, 11 november 2012, getekend, Blaton Bruno Bedrijfsrevisor burg.bvba, Vertegenwoordigd door Bruno Blaton Bedrijfsrevisor."

3. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND euroii (E 200.000,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (E 18.600,00) op;; TWEEHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (E 218.600,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De kapitaalverhoging zal, op verzoek en met het uitdrukkelijk akkoord van alle vennoten, gebeuren zonder

uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande'aandelen,

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door inbreng in natura en ze werd volledig volstort.

4. tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de kapitaalverhoging welke voorafgaat als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro

(¬ 218.600,00) en is verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van

waarde",

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee

neergelegd ;

afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoördineer-

de statuten;

- verslag van de

zaakvoerders;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

behoud aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 01.08.2012 12371-0339-012
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11332-0510-012
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10352-0230-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09325-0056-012

Coordonnées
LE MONDE DE CUISINE

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale