LIEVENS STEFAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEVENS STEFAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.046.009

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 12.03.2014, NGL 27.07.2014 14357-0378-010
25/10/2013 : BLA116878
25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
12/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

1L H ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii11111wM1!111u~iM111uu

neergelegdlantvanWzn op

~s~ ~.;~r

3 u ~~~. a,~uti

tergrlfri0 Van de ,G.DïfieC,rirl-.1,

~

_._,._ -

Ondernemingsnr : 0476.046.009

Benaming

(voluit) ; STEFAN LIEVENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 87 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DATUM BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Patrick GUSTIN, te Oudergem, ondergetekende op 17 december 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEFAN LIEVENS", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 87 bus 2,de volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 juli en af te sluiten op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 22 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Tweede beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de voorlaatste donderdag van de maand december om negen uur.

De vergadering beslist de eerste alinea van artikel 19 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de 'voorlaatste donderdag van de maand december van elk jaar om negen uur, ter maatschappelijk zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. ».

Overgangsbepalingen

1° De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op éénendertig december tweeduizend dertien te verlengen tot en af te sluiten op dertig juni tweeduizend vijftien.

2° De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2015, zal gehouden worden op de voorlaatste donderdag van de maand december van het jaar 2015,

Derde beslissing

De vergadering verleent aan de Heer Stefan Lievens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbanK van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Emmanuel Valkeniers, Scheyssingen 32 te Halle, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

(s) notaris Patrick GUSTIN

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte  gecoordineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRU-:Ul,

02 M Et 2011.

Griffie

111111,!1111111111.1111,11.I111 "

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbia'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0476.046.009

Benaming

(voluit) : STEFAN LIEVENS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (1060) Sint-Gillis, Brugmannlaan, 2B, bus 11

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJK ZETEL - WIJZIGING VAN HET DOEL - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER - MACHTIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul DAUWE te Oudergem op twintig april tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen genomen heeft:

1) verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf twintig april tweeduizend en elf van "(1060) Sint-Gilles, Brugmannlaan, 2B, bus 11" naar "(1051) Brussel, Louizalaan, 87, bus 2" en bijgevolg vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te (1051) Brussel, Louizalaan, 87, bus 2."

2) lezing en goedkeuring van het verslag

3) wijziging van het maatschappelijk doel en bijgevolg vervanging van artikel 4 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland :

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten en functies van bestuurder en/of zaakvoerder.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen."

Door de overneming van dit doel, wijzigt de vennootschap van aard en is zij in de toekomst een handelsvennootschap.

4) kennisneming van het ontslag van de Heer LIEVENS Stefan, in zijn hoedanigheid van statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden. Ontlasting zal hem verleend worden bij de eerstvolgende algemene vergaderingen.

5) integrale vervanging van de bestaande statuten door een nieuwe versie om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen, beslissingen en ze te actualiseren conform de huidige wetgeving, door de zuivere en eenvoudige artikelsgewijze aanneming ervan. De tekst van de statuten luidt als volgt

"Artikel 1. Rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7 Artikel 2. Naam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge Deze vennootschap is genaamd: "LIEVENS STEFAN".

In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd zijn door 1) de woorden handelsvennootschap onder de vorm van een "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", 2) de nauwkeurige aandui-'ding van de zetel van de vennootschap 3) het ondememingsnummer, 4) het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" en 5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 3. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1051) Brussel, Louizalaan, 87, bus 2.

Hij mag bij éénvoudige beslissing van het bestuursorgaan bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad naar elke andere plaats in het Vlaamse of Brusselse Gewest worden overgebracht.

Het bestuursorgaan beschikt in dit verband over alle machten om, voor zoveel als nodig de statuten aan te passen en te coördineren.

De vennootschap kan, bij éénvoudige beslissing van het bestuurs-orgaan, overal waar zulks nodig blijkt, zowel in België als in het buitenland, tot oprichting overgaan van administratieve zetels, exploitatiezetels, agentschappen en succursalen.

Artikel 4. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland :

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten en functies van bestuurder en/of zaakvoerder.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 5. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering van de vennoten beslissende overeenkomstig de formaliteiten vereist voor de wijzigingen aan de statuten.

TITEL Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN - STORTINGEN

Artikel 6. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderd en zesduizend vijfhonderd euro (106.500,00 ê).

Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschikkingen.

Het is verdeeld in vijfhonderd aandelen (500) zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/vijfhonderdste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 500.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van twintig april tweeduizend en elf gestort ten belope van zesenzeventigduizend vijfhonderd euro (76.500,00 ¬ ).

Het kapitaal kan worden vertegenwoordigd door aandelen met of zonder stemrecht overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7. Aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze zijn ondeelbaar. De eigenaars van één-zelfde aandeel moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. Zoniet worden de rechten verbonden aan dit aandeel ten aanzien van de vennootschap, onder voorbehoud van hetgeen gezegd wordt onder artikel 10 hierna, geschorst totdat één gemeenschappelijke mandataris wordt aan-'ge"wezen.

Artikel 8. Verzoek tot volstorting

Bijstortingen worden soeverein beslist door het bestuursorgaan, elke betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoten hebben echter het recht om op elk ogenblik, zelfs bij ontstentenis aan verzoek tot bijstorting door het bestuursorgaan, stortingen te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot, die na een termijn van één maand van een bij aangetekend schrijven betekend verzoek tot bijstorting in gebreke blijft om te vol-+doen aan zijn verplichting tot storting is aan de vennootschap een verwijl-'intrest verschuldigd aan wettelijke rentevoet verhoogd met twee ten honderd.

Indien na een tweede verzoek tot bijstorting en een termijn tot storting de vennoot in gebreke blijft om aan zijn verplichtingen te voldoen binnen de gestelde termijn, beschikken de andere vennoten over alle machten om. de maatregelen te treffen die zij nodig achten om eventueel de foutieve vennoot te ontzetten uit zijn hoedanigheid van vennoot en om zijn aandelen bij voorrang over te dragen aan de andere vennoten.

Zolang een opgevraagde en opeisbare storting niet gedaan werd, zijn alle rechten verbonden aan het aandeel waarop deze storting betrekking heeft, geschorst.

Artikel 9. Register van aandelen

De aandelen worden in een register ingeschreven gehouden in de zetel van de vennootschap waar elke vennoot en belanghebbende derde ervan inzage kan nemen. De overdrachten en de overgangen van aandelen zullen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in het register worden vermeld.

Artikel 10. Overdrachten en overgangen van aandelen.

1. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt :

A) Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze vrij zijn om alle of een gedeelte van zijn aandelen over te dragen aan gelijk wie.

B) Het overlijden van de enige vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nopens de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen heeft nagelaten, dan zullen deze rechten uitgeoefend worden door regelmatige of inbezitgestelde erfgenamen of legatarissen in verhouding tot hun rechten in zijn nalatenschap tot op het ogenblik van de verdeling van deze aandelen of tot op het ogenblik van de afgifte van legaat van deze.

Indien er niet proportioneel verdeelbare aandelen zouden bestaan zullen gezegde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor gezegde aandelen een mandataris aan te duiden. Bij onenigheid zal de mandataris aangewezen worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats van de zetel van de vennootschap zetelend in kortgeding ten verzoeke van de meest gerede partij.

Bij ontstentenis aan een bijzonder mandataris, zal het stemrecht verbonden aan de niet proportioneel verdeelbare aandelen opgeschort zijn. Bij afwijking van hetgeen voorafgaat, zal degene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de eraan verbonden rechten uitoefenen onder de voorwaarden voorzien in het laatste lid van huidig artikel.

2. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt

De aandelen van een vennoot kunnen, op straffe van nietigheid, slechts onder levenden worden overgedragen of overgaan wegens overlijden dan met instemming van al de vennoten;

Te dien einde moet de overdrager een aangetekend schrijven richten aan het bestuursorgaan houdende de naam, voornamen, beroep, woonplaats of de maatschappelijke benaming en zetel van de voorgestelde overnemer(s) alsook het aantal aandelen dat zal worden overgedragen en de voorgestelde prijs.

Binnen de acht dagen na zijn ontvangst dient het bestuursorgaan de inhoud ervan over te maken bij aangetekend schrijven aan de elkeen der vennoten met verzoek om binnen de vijftien dagen de aanvaarding van of het verzet tegen de overdracht aan hem te laten geworden en met aanduiding dat degenen die zich zullen onthouden te antwoorden geacht zullen zijn in de overdracht toe te stemmen. Dit antwoord dient bij aangetekend schrijven te geschieden.

Binnen de acht dagen na het verstrijken van deze termijn betekent het bestuursorgaan aan de overdrager het gevolg dat gegeven werd aan zijn verzoek.

De erfgenamen of legatarissen die niet van rechtswege krachtens onderhavige statuten vennoten zullen kunnen worden, zullen volgens dezelfde regels om de toetreding moeten verzoeken bij de vennoten.

De weigering van een overdracht onder levenden is zonder verhaal ; de vennoot die alle of een deel van zijn aandelen wil overdragen zal echter kunnen eisen van degene(n) die er zich tegen verzetten om zijn aandelen op te kopen aan de waarde vastgesteld door een expert bij onderlinge toestemming gekozen of, bij gebrek aan overeenkomst, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel, beslissende in kort geding. Dat zal ook het geval zijn in geval van weigering van een overgang van aandelen aan een erfgenaam of aan een legataris. De betaling dient in ieder geval te geschieden binnen de zes maanden van de weigering.

De inkoop door de vennoten die er zich tegen verzetten zal gebeuren bij toepassing van het voorkeurrecht waarvan sprake in artikel 12 van huidige statuten.

Er wordt gepreciseerd dat die voorzegde instemming evenwel niet vereist is wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan de medevennoot, zolang er maar twee vennoten zijn;

De regels die van toepassing zijn in geval van overdracht onder levenden zijn van toepassing in geval van overdracht door en aan een rechtspersoon.

In voormelde hypotheses zal, ingeval van splitsing van de rechten betreffende één of meer aandelen tussen vruchtgebruiker(s) en naakte eigenaar(s), behoudens tegengestelde overeenkomst behoorlijk betekend aan de vennootschap, het stemrecht exclusief aan de vruchtgebruiker toebehoren, behoudens voor beslissingen houdende statutenwijziging(en) en in het bijzonder de kapitaalverhoging, de splitsing, de in vereffeningstelling of ontbinding van de ven-+nootschap, alsook de effectieve verdeling van meer dan vijfenzestig procent van de verdeelbare winst van het lopende boekjaar die tot de bevoegdheid behoren van de naakte eigenaar.

Artikel 11. Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan op elk ogenblik in één of meerdere malen verhoogd worden met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen krachtens beslissing van de algemene vergadering van de vennoten overeenkomstig de beschikkingen toepasselijk inzake wijzigingen aan de statuten en mits toepassing van de statutaire en wettelijke bepalingen inzake het voorkeurrecht van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

In geval van kapitaalverhoging, bepaalt het bestuursorgaan de uitgiftekoers en voorwaarden van de nieuwe aandelen, behoudens indien de algemene vergadering zelf beslissingen neemt in deze materies.

Het bestuursorgaan mag onder de voorwaarden die zij bepaalt alle akkoorden afsluiten met alle derden of elke beschikking nemen, ter verwezenlijking en ter onderschrijving van de kapitaalverhoging, zonder afbreuk te doen aan de beschikkingen betreffende het voorkeurrecht van de bestaande vennoten.

Artikel 12. Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging, moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De wijze van uitoefening van dit voorkeurrecht, alsmede de voorwaarden en modaliteiten die eraan verbonden zijn worden bepaald door de algemene vergadering, alsmede door de artikels 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval van splitsing van de rechten betreffende één of meer aandelen tussen vruchtgebruiker(s) en naakte eigenaar(s) en behoudens tegenstrijdige overeenkomst behoorlijk betekend aan de vennootschap, zal het voorkeurrecht toebehoren aan de naakte eigenaar.

De nieuwe aandelen ingeschreven door de naakte eigenaar zullen voor het vruchtgebruik toebehoren aan de vruchtgebruiker. Indien de naakte eigenaar verzaakt aan zijn voorkeurrecht, zal de vruchtgebruiker dit recht kunnen uitoefenen en zal volle eigenaar zijn van de nieuwe door hem ingeschreven aandelen.

De voorkeurrechten die niet zullen uitgeoefend zijn binnen de termijn vastgelegd door de algemene vergadering, zullen slechts kunnen uitgeoefend worden door de andere vennoten, behoudens het akkoord van alle vennoten.

Elke vennoot beschikt over het recht om volledig of gedeeltelijk aan zijn voorkeurrecht te verzaken.

Artikel 13. Kapitaalvermindering

Tot elke kapitaalvermindering kan slechts beslist worden door een algemene vergadering onder de voorwaarden voor de statutenwijziging en overeenkomstig de beschikkingen van artikels 316, 317 en 318 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14. Rechthebbenden

Het bezit van een aandeel heeft de volledige toetreding tot de statuten en tot de beslissingen en beraadslagingen van de algemene vergadering van de vennoten tot gevolg.

De rechten en verplichtingen verbonden aan een aandeel volgen dit aandeel, welke ook de opeenvolgende eigenaars ervan zouden wezen.

De erfgenamen, rechtsopvolgers en schuldeisers van een vennoot mogen, onder geen enkel voorwendsel de verzegeling vorderen van de goederen of waarden en documenten van de vennootschap, noch er de verdeling, verkoop of veiling van vorderen, noch zich inmengen in haar bestuur.

Zij moeten, voor de uitoefening van hun rechten, zich gedragen naar de statuten, maatschappelijke balansen, inventarissen, beslissingen en beraadslagingen van de algemene vergadering en van het bestuursorgaan.

TITEL Ill. VERTEGENWOORDIGING - BESTUUR - CONTROLE

Artikel 15. Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder werd benoemd, moet deze laatste een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aanstellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger zal aan dezelfde voorwaarden voldoen en zal burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk zijn alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aanspra-ikelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een bestuurs-'college, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Artikel 16. Delegatie van bevoegdheid en vertegenwoordiging

Onafgezien de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de zaak-ivoerder(s), kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur, toegekend worden aan één of meerdere personen.

De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onderhandse akte, voor één specifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen.

De zaakvoerder heeft de macht om ten alle tijde alle lastgevingen te herroepen overeenkomstig dit artikel. Artikel 17. Controle

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

" " In dit geval heeft iedere vennoot afzonderlijk het recht tot onderzoek en controle van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van deze valt ten laste van de vennootschap, zo hij met de goedkeuring van deze laatste werd aangesteld of zo deze vergoeding haar werd opgelegd door een rechterlijke beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 18. Samenstelling en bevoegdheden.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten onafgezien hun eventuele afwezigheid en wijze waarop zij zullen gestemd hebben.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegd-'heden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 19. Vergadering - Bijeenroeping

Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de één mei van elk jaar om negen uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst daarop volgende werkdag, zelfs indien deze dag een zaterdag is.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, moeten de bui-'ten-'gewone algemene vergadering bijeenroepen elke keer dat het sociaal belang het eist of wanneer vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen of bijzondere algemene vergaderingen bijeenroepen in de omstandigheden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20  Wijze van beslissen van de algemene vergadering

a. Beslissing door de algemene vergadering wanneer de schriftelijke procedure kan gevolgd worden.

Wanneer de opgeroepen algemene vergadering geen beslissing moet nemen die van een authentieke akte het voorwerp uitmaken, kunnen de vennoten éénpang en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per aangetekende brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager waarvoor een ontvangstbewijs kan bestaan, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen tot besluit goed te keuren en binnen de acht dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de acht dagen de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van het rondschrijven als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen gezegde termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien geopteerd wordt voor de schriftelijke procedure van het nemen van beslissingen dan zal de vennootschap, ten laatste twintig dagen voor de door de statuten bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering, in het bezit moeten zijn van de goedgekeurde en getekende agendapunten en de voorstellen tot beslissing.

De eventuele houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uit-'ge-'geven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

b. Beslissing door de algemene vergadering wanneer de schriftelijke procedure niet kan gevolgd worden. Indien de voorwaarden om de schriftelijke procedure van beslissing te gebruiken niet vervuld zijn, zullen de volgende regels van toepassing zijn :

* oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de eventuele houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de eventuele commissarissen en de zaakvoerder(s), behoudens indien de bestemmelingen persoonlijk, uitdrukkelijk en schriftelijk aanvaard hebben om de oproeping te ontvangen bij middel van een ander communicatiemiddel.

Iedereen mag aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, beschouwd worden ais regelmatig opgeroepen te zijn geweest als hij tegenwoordig of vertegenwoordigd is op de vergadering. In het algemeen, alle beschikkingen inzake oproepingen, inlichtingen en andere voorschriften, zullen, in het kader van de algemene vergadering, geacht geëerbiedigd te zijn geweest wanneer al de vennoten, hetzij persoonlijk, hetzij door hun mandataris, verklaren dat het wel dit geval is.

Er kan niet geldig gestemd worden over onderwerpen die niet zijn opgenomen in deze agenda tenzij alle personen die in vorig lid geviseerd zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn en daarmede akkoord gaan.

* toelatingsformaliteiten

Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

* verdaging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke algemene vergadering, gewone of buitengewone, kan door het bestuursorgaan op staande voet ten

hoogste drie weken worden verdaagd. Deze verdaging vernietigt niet de andere genomen beslissingen tenzij de

algemene vergadering anders beslist.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda en beslist ten definitieve titel.

* Stemrecht en vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan geldig uitgebracht worden door

elk telecommunicatiemiddel. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de

vergadering.

Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot,

drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke

mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. Nochtans de rechts-'personen

kunnen vertegenwoordigd zijn door een mandataris - niet vennoot.

* Voorzitterschap

De algemene vergadering wordt gehouden onder de voorzitterschap van een zaakvoerder of, bij gebrek

hieraan, door de aanwezige vennoot die over het grootst aantal aandelen beschikt.

* Beraadslaging

Behoudens de wettelijke bepalingen in deze materie, beslist de algemene vergadering soeverein over alle

regels en formaliteiten betreffende haar beraadslagingen en stemmingen.

Behoudens tegengestelde wettelijke bepalingen, worden de beslissingen, onafgezien het aantal

vertegenwoordigde aandelen, genomen met meerderheid van stemmen.

De stemmingen betreffende de benoemingen, herroepingen en ontlastingen zijn geheim.

Artikel 21. Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden vastgelegd in een register. Ze worden getekend door de

vennoten die erom verzoeken. De kopies of uittreksels worden door een zaakvoerder getekend.

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENINGEN - RESERVES - VERDE-'LINGEN

Artikel 22. Jaarrekeningen

Het maatschappelijk boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van elk jaar.

Artikel 23. Winstverdeling

Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt

jaarlijks vijf ten honderd (5%) vooraf-.genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze

voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/'tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel

van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het netto-actief

zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag

van het kapitaal, of indien dit bedrag hoger is van het opgevraagde kapitaal verhoogd met al de reserves

waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

Artikel 24. Dividenden

De dividenden worden betaald op de tijdstippen en plaatsen vastgesteld door het bevoegd orgaan.

Behoudens tegenstrijdige beslissingen van de Wet, zullen de dividenden die niet binnen de vijf jaren vanaf

hun opeisbaarheid geïnd zijn, eigendom blijven van de vennootschap.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25. Ontbinding - Vereffening

ingeval van vereffening van de vennootschap wordt deze uitgeoefend door de zaakvoerder(s) in functie

tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaar(s) benoemt waarvan ze de machten en de

vergoedingen zal bepalen.

De vennootschap wordt niet door het overlijden, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een

vennoot, de uitsluiting of door de vereniging van al de aandelen in één hand ontbonden.

Artikel 28. Verdeling van het saldo

Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningkosten of consignatie van

deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het

evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

TITEL VII. ALGEMEENHEDEN

Artikel 27. Keuze van woonst

Elke vennoot of zaakvoerder is ten aanzien van de vennootschap gehouden keuze van woonst te doen in

België en haar elke wijziging te betekenen; bij ontstentenis van keuze van woonst, zal hij geacht worden

woonstkeuze te hebben gedaan ter maatschappelijke zetel.

Artikel 28. Gemeen recht

Voor al hetgeen niet voorzien is in huidige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van dit Wetboek, waarop bij deze niet op wettige wijze zou zijn

afgeweken, geacht ingeschreven te zijn in huidige akte en worden de clausules die strijdig zijn niet de

dwingende bepalingen van dit Wetboek voor niet geschreven geacht."

6) benoeming van een nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden: Mevrouw

MATOSSIAN Germaine Chaké Gloria, geboren te geboren te Elsene, op éénendertig augustus

negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 53.08.31400.42, gedomi-+cilieerd te (1051) Brussel,

Louizaiaan, 87/2, echtgenote van de Heer LlEVENS Stefan, voornoemd.

7) verlening van:

- machtiging aan de zaakvoerder om de hierboven genomen besluiten uit te voeren;

- volmacht aan de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Jordens" te (1210) Brussel, Middag-

lijnstraat, 32, met mogelijkheid tot inde plaats-'stelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het

handelsregister, de BTW-administratie en aile andere diensten, voor zover als nodig.

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

" " Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad











13/08/2008 : BLA116878
30/04/2008 : BLA116878
25/07/2006 : BLA116878
10/10/2005 : BLA116878
10/10/2005 : BLA116878
07/08/2003 : BLA116878
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 29.01.2016 16034-0325-010
26/02/2016 : BLA116878
26/02/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
LIEVENS STEFAN

Adresse
LOUIZALAAN 87, BUS 2 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale