LIGHT GALLERY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIGHT GALLERY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.951.722

Publication

27/12/2013
ÿþ.4

íL~)~y ~~ - ~

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13199709*

11(11

II

i

Griffie i 3 &EL. 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : 0837.951.722

Benaming

(voluit) : LIGHT GALLERY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Anderlecht (B-1070 Brussel), Tweestationsstraat 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING MET INVEREFFENINGSTELLING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING UITVOERINGSBEVOEGDHEDEN

Uittreksel uit een proces-verbal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LIGHT GALLERY", met maatschappelijke zetel te Anderlecht (B-1070 Brussel), Tweestationsstraat, 80, ingeschreven in het Rechtspersonen Register van Brussel, onder BTW nummer BE (0)837.951.722/RPR Brussel, opgemaakt door Meester Carole Guillemyn, geassocieerd notaris te Brussel op 29 november 2013, ter registratie neergelegd op het 1 ste Registratiekantoor van Vorst.

De Raad van Bestuur heeft volgende beslissingen genomen :

1.Voorafgaandelijke verslagen.

Nadat de algemene vergadering kennis heeft genomen van en het voorstel van vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap heeft besproken, wordt de voorzitter er met eenparigheid van stemmen van ontslaan lezing te geven van de in de agenda aangekondigde verslagen en van hun bijlagen die kosteloos ter beschikking van de aandeelhouders werden gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

a)het verslag door de raad van bestuur opgesteld, dat het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap toelicht met in bijlage een staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 oktober 2013, hetzij niet ouder dan drie maanden;

b)van het bijzonder verslag van de commissaris van onderhavige vennootschap aangeduid door het bestuursorgaan van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER", afgekort "KPMG", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Herwig Carmans, commissaris van de vennootschap, kantoorhoudend aldaar, Bedrijfsrevisor over gezegde samenvattende staat van de actieve en passieve toestand per 31 oktober 2013.

De conclusies van het verslag van de commissaris worden hierna letterlijk overgenomen:

"6 BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Light Gallery NV, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 31 oktober 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 51.079,81 EUR en een netto-actief van 51.079,81 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Light Gallery NV volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden,.

Brussel, 15 november 2013

KPMGBedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door (getekend)

Herwig Carmans

Bedrijfsrevisor".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.d' y ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van de inhoud van de twee verslagen om er voordien een exemplaar van ontvangen te hebben, overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen.

2.Goedkeuring van de afrekeningen afgesloten per 31 oktober 2013

De r/brgadering vat het nazicht aan van de rekeningen afgesloten per 31 oktober 2013, die gehecht zijn gebleven aan het voormelde verslag opgesteld door de raad van bestuur.

Nadat deze staat werd nagezien, keurt de vergadering die goed en verzoekt ondergetekende notaris vast te ete1len dat daaruit blijkt :

a)Er geen passiva is luidens de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013;

b)Dat zij kwijting verleent aan de leden van de raad van bestuur en aan de commissaris voor de uitvoering van hun mandaat gedurende het maatschappelijk boekjaar dat is begonnen op 01 januari 2013.

3.Vervroegde ontbinding met invereffeningstelling en onmiddelijke sluiting van de vereffening -- motivering om geen vereffenaar aan te stellen.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden, met uitwerking vanaf heden, overeenkomstig de artikelen 181 en 184, van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen gezien onderhavige vervroegde ontbinding gebeurt met toepassing van en conform artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap geen passiva meer heeft. Ze beslist dat het resterend actief door de aandeelhouders zelf teruggenomen wordt, in verhouding tot hun deelname in de vennootschap.

Bijgevolg, en overeenkomstig de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zal geen enkele omstandige staat van de toestand van de vereffening, noch verdelingsplan van het activa moeten worden opgesteld.

4.Beëindiging van de mandaten en kwijting van de bestuurders en commissaris.

De vergadering beslist de mandaten van de bestuurders en commissaris te beëindigen en hen kwijting te geven voor de uitvoering van hun mandaten voor het boekjaar dat op 01 januari 2013 begonnen is.

5.Sluiting

Ten gevolge van de genomen beslissingen, verzoekt de vergadering ondertekende notaris, authentiek vast te stellen dat het geheel van de in het kader van een vereffening te stellen handelingen gesteld werden, waardoor de vereffening van onderhavige vennootschap aldus definitief gesloten is en de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, met ingang van heden.

6.Archieven

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van onderhavige vennootschap gedurende ten minste vijf jaren bewaard zullen worden, vanaf heden, te Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd ; uitgifte (2 onderhandse volmachten, 1 bijzonder verslag van de raad van bestuur, 1

verslag van de comissarïs)

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 10.07.2013 13283-0072-021
05/02/2013
ÿþ Mal Werd 11,1

-i,;t 1 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo* behoul aan h Belgis staatst 1111MEFIR

Ondernemingsnr : 0837951722

Benaming

(voluit) : Light Gallery (verkort)

tAvssO

2 3 ey"} 21M

GrifFie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tweestationsstraat 80 1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaat Revisor

Raad van bestuur dd. 28/09/2012

De raad van bestuur neemt kennis van de beslissing van de commissaris, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Burg. CVBA (KPMG), Bedrijfsrevisoren, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, om de heer Herwig Carmans (IBR Nr A02326), vennoot van Klynveld Peat Marwick Gcerdeler Burg. CVBA (KPMG), Bedrijfsrevisoren, wonende te Donkeindeweg 98, 3520 Zonhoven, en kantoorhoudende te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan te duiden als nieuwe wettelijk vertegenwoordiger ter vervanging van de heer Dirk Brecx, met ingang vanaf 1 oktober 2012.

In overeenstemming met het artikel 132 W. Venn. zal deze wijziging in het Staatsblad bekend gemaakt worden.

De raad dankt de heer Dirk Brecx voor de jarenlange goede samenwerking.

Hendrik Vermeire Kris Vangilbergen

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes düMóriiteur bëlgë

Bijlagen bïj -lëi'BéI'gi`sch Si-ái;I-sTilid = US/OrZÜI3"

29/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llylegletp

1 8 JUI" nu'

BRUG~,~~"

fi~~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : (9811 35-4(

/1.2

Benaming

(voluit) : LIGHT GALLERY

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tweestationsstraat, 80 te 1070 Anderlecht.

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op 29 juni 2011 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel ter registratie neergelegd, blijkt dat :

De naamloze vennootschap "Philips Belgium", met zetel van de vennootschap te Anderlecht (B- 1070 Brussel), Tweestationsstraat, 80  Ondernemingsnummer 0403.138.532RPR Brussel en de naamloze vennootschap "Philips Services", met zetel van de vennootschap te Anderlecht (B-1070 Brussel), Tweestationsstraat, 80  Ondernemingsnummer 0427.946.776 RPR Brussel, zij onder hen een naamloze vennootschap oprichten, met als naam "LIGHT GALLERY", waarvan de vennootschapszetel gevestigd zal zijn te Anderlecht (B- 1070 Brussel), Tweestationsstraat, 80, met een kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door tweeënzestig aandelen (62) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/tweeënzestigste (1/62ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

STATUTEN :

HOOFDSTUK l - VORM - BENAMING - ZETEL - VOORWERP - DUUR

Artikel 1 - Juridische vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "LIGHT GALLERY". Artikel 2 - Zetel van de vennootschap

De vennootschapszetel is gevestigd te Anderlecht (B- 1070 Brussel), Tweestationsstraat, 80.

Artikel 3 - Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking niet derden de fabricatie en de handel onder alle vorm, in het groot en in het klein, de import en export, het plaatsen, verhuren en herstellen van alle verlichtingstoestellen en aanverwante artikelen, benodigdheden en onderdelen en in het algemeen alle voorwerpen tot binnen-en buitenhuisversiering, alsmede alle nevenbedrijven voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

Zij mag onder welke vorm ook belangen nemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap, waarvan het doel gelijk is aan het hare of ermee verband houdt of eenvoudig nuttig blijkt tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag al deze activiteiten hetzij zelf uitvoeren hetzij laten uitvoeren door derden.

De vennootschap mag alle intellectuele en industriële eigendomsrechten, zoals octrooien, licenties of merken, betreffende haar maatschappelijk doel verwerven, uitbaten, overdragen of toekennen.

De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, lening of op enige andere wijze deelnemen in of betrokken zijn bij alle ondernemingen met een soortgelijk, verwant of complementair doel.

De vennootschap mag alle inpandgevingen, hypotheken, waarborgen en andere zekerheden verlenen, tot gehele of gedeeltelijke zekerheid van kredieten of leningen die werden verleend ten gunste van een verbonden vennootschap.

Artikel 4 - Duur

De duur van de vennootschap is niet beperkt.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 - Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), is vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeënzestigste (1/62ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en allen volledig volgestort.

HOOFDSTUK III - BESTUUR - CONTROLE

Artikel 8 - Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden. De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die hen te allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders. De uittredende bestuurders zijn onbeperkt herkiesbaar.

Artikel 10 - Machten van de Raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Artikel 11 - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit bestuur, opdragen hetzij aan één of meer van zijn leden die in dit geval de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen, hetzij aan één of meer personen, gekozen buiten zijn schoot, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur alsmede de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur kunnen, in het kader van dit bestuur, eveneens speciale en welbepaalde machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. Artikel 12 - Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt in de akten en in rechte vertegenwoordigd :

hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend of door één gedelegeerd-bestuurder;

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door één of meer afgevaardigden van dit bestuur.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door speciale volmachtdragers, binnen de grenzen van hun mandaat.

Artikel 14 - Beraadslagingen van de raad van bestuur

De raad zal slechts geldig kunnen beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder mag schriftelijk, per e-mail of per telefax opdracht geven aan één van zijn collega's om hem te vertegenwoordigen op een vergadering van de raad en er voor hem en in zijn naam en plaats te stemmen. Een bestuurder mag zonder beperking meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en, naast zijn eigen stem, zoveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft. Elke aldus vertegenwoordigde bestuurder wordt als aanwezig beschouwd.

De beslissingen worden genomen met meerderheid van de stemmen van de bestuurders die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Indien één van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders niet aan de beraadslaging kan deelnemen omwille van het feit dat hij een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. De beslissing wordt geldig genomen met de volstrekte meerderheid der stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, of elk ander geval dat door de statuten uitgesloten wordt.

Artikel 16 - Controle op de vennootschap

De controle van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, gekozen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, zij warden door de algemene vergadering benoemd die er het aantal en de bezoldiging van bepaalt. Zij dragen de titel van commissaris.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 18 - Datum  plaats  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering komt van rechtswege bij een op de tweede donderdag van de maand mei van elk jaar om tien uur, op de plaats aangeduid in de oproeping of, bij gebrek, op de zetel van de vennootschap.

Artikel 20 - Toelating tot de vergadering.

De aandeelhouders, eigenaars van aandelen op naam, worden tot de algemene vergadering toegelaten mits bewijs van hun identiteit.

Artikel 23  Beraadslagingen.

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Behoudens de wettelijk voorziene uitzonderingen beraadslaagt en besluit de algemene vergadering ongeacht het aantal ter vergadering vertegen-iwoordigde aandelen en worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens strengere wettelijke bepalingen.

Het stemmen gebeurt bij handopheffing of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er, bij meerderheid der stemmen, anders over beslist.

Een aanwezigheidslijst met de naam van de aandeelhouders en hun aantal effecten wordt ondertekend door henzelf of door elk van hun mandatarissen voordat ze de vergadering binnentreden.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR  WINSTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 25 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 26 - Verdeling.

Op het resultaat, zoals het blijkt uit de jaarrekening, opgesteld overeenkomstig het boekhoudrecht, wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, over de aan het saldo te geven bestemming. Artikel 27 - Uitkering van dividenden en van interimdividenden.

Eventuele dividenden worden uitbetaald op de tijdstippen en plaatsen door de raad van bestuur vastgesteld. De raad van bestuur zal eveneens mogen beslissen over te gaan tot de betaling van een interimdividend, zelfs voor het afsluiten van het maatschappelijk boekjaar. Hij zal zich terzake gedragen volgens de wettelijke beschikkingen dienaangaande.

Alle dividenden die binnen de vijf jaar niet werden geïnd, verjaren en komen de vennootschap toe. Zij worden bij de wettelijke reserve gevoegd.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING - VERDELING

Artikel 29 - Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, dient het netto-activa eerst om, in geld of effecten, het afbetaald, niet afgeschreven bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald werden, houden de vereffenaars, voor de verdeling, rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het eventuele saldo wordt in gelijke mate tussen de aandeelhouders verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar .

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2012.

B.Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene jaarvergadering zal samenkomen op de tweede donderdag van de mei van 2013.

C.Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal haar werkzaamheden beginnen vanaf haar inschrijving in het handelsregister en zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van huidige akte op de griffie van de handelsrechtbank van het arrondissement Brussel.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hieruit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld door de oprichters, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Daarnaast verklaren de oprichters de Heren Vermeire en Vangilbergen die afzonderlijk kunnen handelen te machtigen om voor rekening van onderhavige vennootschap alle noodzakelijke en nuttige akten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, en dit gedurende een termijn van vijftien dagen en ten laatste op het ogenblik van de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

BENOEMINGEN

De oprichters duiden aan :

A. Als eerste bestuurders van de vennootschap

1.De heer Geert Verachtert, wonende te 2980 Zoersel, Pastoor Dox Laan 5;

2.De heer Hendrikus Vermeire, wonende te 9880 Aalter, Bellemstraat 138;

3.De heer Kris Vangilbergen, wonende te 3010 Kessel-Lo, Veldovenweg 19.

De laatst genoemd is hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal verstrijken na de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal ten kosteloze titel uitgeoefend worden.

B. Commissaris.

De oprichters benoemen tot commissaris, de burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap "KPMG Bedrijfsrevisoren", met zetel van de vennootschap te 1130 Brussel, Bourgetlaan, 40, vertegenwoordigd door de Heer Dirk Brecx die zijn kantoren heeft op hetzelfde adres.

De vergoeding van de aldus benoemde commissaris wordt buiten de aanwezigheid van de notaris vastgesteld.

De aldus benoemde commissaris zal zijn mandaat gedurende de eerste volgende drie maatschappelijke boekjaren uitoefenen.

Bevoegdheidsdelegatie.

Alle bevoegdheden worden toegekend aan de Heren Vermeire en Vangilbergen, beiden voornoemd, met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid van subdelegatie, teneinde de formaliteiten uit te voeren tot het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank Ondernemingen, bij de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

; belasting op de toegevoegde waarde en bij de andere besturen en tot het wijzigen of aanvullen van deze inschrijvingen.

Voor Eensluidend Analytisch Uittreksel

(gei) Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, twee volmachten, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIGHT GALLERY

Adresse
TWEESTATIONSSTRAAT 80 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale