LUMESSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUMESSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.518.785

Publication

01/10/2014
ÿþmid 11.1

v

W~-j~~ ' tas- . ~

r_.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsb lac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

191 8 97*

Ondernemingsnr : 0880518785

Benaming (voluit) : LUMESSE

1

ilaerneleyd/on>Lvangen op

". 2 2 SEP. 2014

Oipipderiandstalige

w,ch1~teti* ~~~º% ~~~~~~S~.fix.,~, ~_ ~

'" rSG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstiaan 3-5

1210 Brussel (Sint-joost-ten-Node)

Onderwerp akte :AANPASSING VAN ARTIKEL 9 -- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien september tweeduizend veertien, door Meester Peten'',

Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "LUMESSE", waarvan de zetel gevestigd is te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Kunstlaan

3-5, volgende beslissing genomen heeft

Aanpassing van artikel 9, paragraaf 1 van de statuten met betrekking tot de overdracht of overgang van de

aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2014
ÿþ~ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

£.1e gdlortt<iari gret N

2 5 nov. 20%

ter

v_.. ! ." .......... .. .

1~Cr`.~.~{~r:Li l;lt3CS~i

Ondernemingsnr : 0880.518.785

Benaming

(voluit) : LUMESSE

(verkort) :

*14217290*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging van de commissaris

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van 20 november 2014: "De vennoten nemen eenparig de volgende besluiten aan:

De vennoten nemen kennis van de vroegtijdige beëindiging van het mandaat als commissaris van de Vennootschap door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vast vertegenwoordigd door de heer Daniel Wuyts, bedrijfsrevisor. De opdrachten van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren hebben ingevolge de vroegtijdige beëindiging een einde genomen op het tijdstip van de voltooiing door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren van haar taken en opdrachten aangaande het controlejaar dat geëindigd is op 31 december 2013 (i.e., onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap van 2014, gehouden op 13 juni 2014).

De vennoten besluiten om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, met onmiddellijke ingang te benoemen als commissaris van de vennootschap. Deloitte Bedrijfsrevisoren heeft de heer Dirk Cleymans aangeduid als zijn vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

De vennoten besluiten dat Deloitte Bedrijfsrevisoren als commissaris wordt benoemd voor drie controlejaren met ingang van het huidige boekjaar dat zal eindigen op 31 december 2014 zodat dit mandaat zal eindigen onmiddellijk na afloop van de gewone algemene vergadering van de vennoten te houden in 2017 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar dat zal afgesloten worden op 31 december 2016.

De vennoten besluiten een bijzondere volmacht toe te kennen aan Kurt Grillet, Esther Goldschmidt, Adriaan Dauwe en iedere andere advocaat van het kantoor ALTIUS CVBA, met zetel te Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om alleen op te treden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot (i) het vervullen van de formaliteiten ter griffie van de bevoegde rechtbank, vereist voor de neerlegging en publicatie (bij uittreksel) van bovenstaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad evenals (ii) om de vereiste mededeling van de vroegtijdige beëindiging door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren van zijn mandaat als commissaris aan de Hoge Raad voor de Economische Beroepen namens de Vennootschap op te stellen en te ondertekenen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

gRussar?

2 6 AQl1i 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.518.785

Benaming

(voluit) : LUMESSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen van zaakvoerders en benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van 19 augustus 2013:

"De vennoten nemen eenparig de volgende besluiten aan:

De vennoten nemen kennis van het ontslag, met ingang van 31 augustus 2013, van de heer Christopher Fisher als zaakvoerder van de; Vennootschap.

De vennoten besluiten de (heer Michael James Hunt, wonende te 17 Torrington Road, Berkharnsted, HP4 3DB (Verenigd Koninkrijk), met ingang van 31 augustus 2013 en voor onbepaalde duur te benoemen als zaakvoerder van de Vennootsçhap.

De vennoten besluiten eert bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414,11000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2013
ÿþ1

Mod Md 11.1

" l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad lllIl~u13 1~~nu~u~~uuuu~u ~ ," ,~ ~.a ~ ~~ 1 9 JUiI. 2013

66 Griffie

J

Ondernentingsnr : 0880.518.785 Benaming

(voluit) : LUMESSE (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van Lumesse BVBA van 1 juli 2013:

"De vennoten besluiten als commissaris van de vennootschap te herbenoemen, de burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel; te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, België. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA heeft de heer Daniel Wuyts,: bedrijfsrevisor, aangeduid ais haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

De vennoten besluiten dat de opdracht van de commissaris de controle van de boekjaren 2013, 2014 en 2015 omvat en zal eindigen onmiddellijk na afloop van de gewone algemene vergadering van vennoten te houden in 2016, die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar af te sluiten op 31 december 2015,

De vennoten besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius: CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber





Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 12.07.2013 13302-0409-032
12/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

0 1 MRT 2013)

13RU5~+

Griffie

111111111111 1h11 1(111 11111 1h11! 11111(11111111

*13090857*

IIB

Ondernemingsnr : 0880.518.785 Benaming

(voluit) : LUMESSE (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslagen van zaakvoerders en benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van 22 februari 2013:

"De vennoten nemen kennis van (i) het ontslag, met ingang van 1 september 2012, van de heer Alexander Kerkhoffs ars zaakvoerder van de Vennootschap, en (ii) het ontslag, met ingang van 14 januari 2013, van de heer Matthew Parker als zaakvoerder van de Vennootschap.

De vennoten besluiten de heer Eric André Georges Nicolas Gellé, wonende te 12 rue de Paris, 92100 Boulogne Billancourt (Frankrijk), met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap.

De vennoten besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.08.2012 12507-0007-031
16/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 PM 2012

eVSCuEL

Griffie

" 12141966*

Ondernemingsnr : 0880.51 8.785

Benaming

(voluit) : LUMESSE

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten, gehouden op 8 juni 2012: 'De vergadering, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen,

NEEMT KENNIS van het ontslag van de heer Duncan Weil Love als zaakvoerder van de vennootschap, met' ingang van 1 juni 2012.

BESLUIT de heer Christopher Fisher, met woonplaats te Lealands Cottage, Box, Gloucestershire, GL6 9HP (Verenigd Koninkrijk) met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen.

BESLUIT een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2012
ÿþi. Mod Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 4 MEI 2012

Griffie

UlU 111111 111111191 U 1111

*12100009*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111

Ondememingsnr : 0880.518.785

Benaming

(voluit) : Lu messe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van Lumesse BVBA, met datum 22 maart 2012:

"De vennoten nemen eenparig de volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De vennoten nemen kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Alfonsus Wilhelmus Franciscus Maria Steenmans als zaakvoerder van de Vennootschap.

Tweede besluit

De vennoten besluiten de heer Alexander Wilhelmus Idee Louis Kerkhoffs, wonende te Bilderdijkstraat 200, NL-1053 LE Amsterdam (Nederland) met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap.

Derde besluit

De vennoten besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan. Kurt Griilet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius' CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers, bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van, koophandel neer te leggen."

Voor eensluidend uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 28.07.2011 11357-0113-030
07/06/2011
ÿþMW 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

VIV~VMIMIV~IIMIIGI~VIII

" iioaaaae*

bel ai BE Sta

NI

25 MM p1

Griffie

Ondernemingsnr: 0880518785

Benaming

(voluit) : StepStone Solutions

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1210 Brussel, Kunstlaan 3-4-5

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING IN "Lumesse" - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien mei tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "StepStone Solutions", waarvan de zetel gevestigd is te 1210 Brussel, Kunstlaan 3-4-5, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming in "Lumesse" met ingang van tien mei tweeduizend en elf. Derhalve luidt artikel 1 van de statuten als volgt :

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam"Lumesse""

2° Wijziging van artikel 32 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de wet van twee juni tweeduizend en zes waarbij het Wetboek van vennootschappen is gewijzigd met het oog op de verbetering van de vereffeningsprocedure, zoals volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Kurt Grillet, Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van advocatenkantoor Altius CVBA, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Havenlaan 860 B.414, 1000 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôbr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening.

30/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

8M5i12n.

Ondernemingsnr : 0880.518.785

Benaming

(voluit) : STEPSTONE SOLUTIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Beëindiging en benoeming van mandaat commissaris

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van 8 maart 2011:

"De vennoten nemen éénparig de volgende besluiten aan:

Eerste besluit

Besluiten het mandaat van de huidige commissaris, PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, B-1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Raf Vander, Stichele BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Raf Vander Stichele, bedrijfsrevisor, met ingang: op heden in onderling overleg te beëindigen.

Tweede besluit

Besluiten als commissaris te benoemen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, België, die voor hete, vervullen van deze opdracht zal vertegenwoordigd zijn door de heer Daniel Wuyts, bedrijfsrevisor.

De opdracht van de commissaris omvat de controle van de boekjaren 2010, 2011 en 2012 en zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten te houden in 2013 die zal beraadslagen over: de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31 december 2012.

Derde besluit

De vennoten besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Bram Couvreur, advocaten bij het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C 6.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap tel vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen evenals om de vereiste mededeling aan de Hoge Raad voor de Economische Beroepen te ondertekenen."

Voor analytisch uittreksel,

Bram Couvreur

Lasthebber

Voor-

behoud.

aan he

Belgisc

Staatsbl.

*110G7844*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 12.07.2010 10302-0436-037
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 10.07.2009 09413-0231-035
30/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan het

Beigiscl"

Staatsbla

Mod Wa,d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0880.518.785 Benaming

(voluit) : LUMESSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 3-4-5, 1210 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

Uittreksel uit de besluiten van de enige zaakvoerder van 31 maart 2015:

"De enige zaakvoerder neemt kennis van het ontslag, met ingang van 31 maart 2015, van de heer Eric Gellé als zaakvoerder van de vennootschap.

De enige zaakvoerder besluit een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Alexandra Sansen en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

i 11111111111111 III 1111 IIII

*15062394*

neergelegd/ontvangen

Z 0 APR, 285

ier grii% van de kgierland sta1:ct~

rechtbank vankoophandalarÜserV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 31.07.2008 08502-0120-035
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 22.06.2007 07259-0312-032
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 30.07.2015 15379-0174-033

Coordonnées
LUMESSE

Adresse
KUNSTLAAN 3-4-5 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale