LUNCH GARDEN PROSPECTION

NV


Dénomination : LUNCH GARDEN PROSPECTION
Forme juridique : NV
N° entreprise : 841.084.327

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 26.06.2014 14232-0027-025
13/11/2013
ÿþ Mod Word 91,7

ijl i á

_I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

muon

,~~_~~~~ ezel

31 O'KT 201S

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.084.327

Benaming

(voluit) : LUNCH GARDEN PROSPECTION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris - volmacht

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders die werden genomen op 2 september 2013:

1.Er werd AKTE GENOMEN van het ontslag van RSM Interaudit SCRL als commissaris voor de controle op de jaarrekening

2. Er werd BESLOTEN PWC Bedrijfsrevisoren CVBA (Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe), vertegenwoordigd door Peter D'Hondt, te benoemen tot commissaris van de Vennootschap voor wat betreft de controle op de jaarrekening en dit voor een termijn van 3 jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2016.

Er werd BESLOTEN de bezoldiging van de commissaris voor de controle van de jaarrekening voor het lopende boekjaar vast te stellen op een bedrag van EUR 1.500.

3. Er werd BESLOTEN dat aan Frank Gysbrechts en/of Caroline Wildemeersch en/of Samuel Darcheville en/of Michiel Vanderhaegen, elk afzonderlijk handelend, alle machten worden verleend ter uitvoering van de genomen beslissingen, met inbegrip van formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW administratie en andere administratieve formaliteiten.

Voor eensluidend uittreksel.

Brussel 30 oktober 2013.

Samuel Darcheville

lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 02.10.2013 13623-0188-025
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 18.07.2012 12315-0124-022
28/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(I,.1"~~-

C .~;.~ . ? na-,

BRUSSEL

Griffie

Ilitilq911,13111115111

V beh

aa

Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

0S<< 7 0gq 3-2/

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : LUNCH GARDEN PROSPECTION

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Evere (1140 Brussel), Olympiadenlaan 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op vijftien november tweeduizend en elf, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een, cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11. en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

1) De naamloze vennootschap "LUNCH GARDEN HOLDING", met maatschap-pelijke zetel te Evere (1140; Brussel), Olympiadenlaan 2,

2) De vennootschap onder firma "LUNCH GARDEN", met maatschappelijke zetel te Evere (1140 Brussel),

Olympiadenlaan 2,

volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam is "LUNCH GARDEN PROSPECTION".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Evere (1140 Brussel), Olympiadenlaan 2.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van prospectie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" 3) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

4) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruit; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

5) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

6) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële, tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

7) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van vijftien november tweeduizend en elf.

KAP ITAA L.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de naamloze vennootschap "LUNCH GARDEN HOLDING", ten belope van negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen;

- door de vennootschap onder firma "LUNCH GARDEN", ten belope van één (1) aandeel;

totaal: duizend (1.000) aandelen.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0963884-35 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 oktober 2011 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een hemieuwbare termijn van ten hoogste zes jaar. De algemene vergadering kan het mandaat van de bestuurders te allen tijde herroepen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming, of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap van de raad van bestuur waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMST EN BERAADSLAGING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door één bestuurder, door middel van een kennisgeving die wordt verzonden ten minste drie dagen vóór de datum voorzien voor de vergadering. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een geschreven document.

Elke bestuurder die op een vergadering van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan eveneens verzaken aan de oproepingsvoorwaarden en -formaliteiten.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Behoudens overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn op de nieuwe vergadering.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Er wordt bij de berekening van de stemmen geen rekening gehouden met onthoudingen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen, die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. De notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels van notulen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door één bestuurder.

BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen die uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehouden zijn door de wet.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer bestuurders (in dat geval gedelegeerd bestuurder of Chief Executive Officer (afgekort CEO) genoemd) of aan een persoon die geen bestuurder is (in dit geval algemeen directeur of eveneens Chief Executive Officer (afgekort CEO) genoemd).

De raad van bestuur, alsook de persoon belast met het dagelijks bestuur binnen de grenzen van dit bestuur, kunnen tevens specifieke bevoegdheden of de implementatie van de beslissingen van de raad delegeren aan één of meer bijzondere volmachtdragers van hun keuze.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur kan in zijn schoot tevens een auditcomité oprichten en één of meerdere adviserende comités. De raad beslist over de samenstelling, de bevoegdheden en het intern reglement van deze comités. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor de rechtbanken en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend, of, binnen de grenzen van zijn mandaat, door de CEO, afzonderlijk optredend.

De vennootschap wordt bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de wet dit vereist.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping of anderszins.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die geen aandeelhouder hoeft te zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Bovendien kan de raad van bestuur eisen dat de volmachten op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen véôr de algemene vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke naam en de maatschappelijke zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen bevat: (i) identiteit van de aandeelhouder, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is, en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen, de vermelding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt, is verplicht om desgevallend de formaliteiten na te leven die voorgeschreven zijn om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 22 van deze statuten.

BOEKJAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder

jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

INTERIMDIVIDEND

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering van interimdividenden in strijd met de wet dient te worden terugbetaald door de

aandeelhouder die het dividend heeft ontvangen, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist of

behoorde te weten dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de wet was.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de

algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van hun

benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap in vereffening worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders

beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden tot eerste bestuurders benoemd:

1) de heer Gerrit Jan van der Hoeven;

2) de heer Gert Van Huffel;

3) de heer Jeroen Meeder;

4) de heer Marnix Berger;

5) de naamloze vennootschap 'SOLFERINO HOLDING', vast vertegenwoordigd door de heer Thibaut van Hbvell tot Westerflier;

6) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.V.O. - MANAGEMENT', met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Ptolemeelaan, 12, bus 2, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Annick Van Overstraeten.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

De oprichters beslissen tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, RSM Interaudit, gevestigd te 1180 Ukkel, Waterloosesteenweg, 1151, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordigers de heer Mathieu Noël, bedrijfsrevisor, en Bernard de Grand Ry, bedrijfsrevisor, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf heden.

Zijn bezoldiging zal worden bepaald op de eerstkomende algemene vergadering,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vijftien november tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan AMBOS NBGO, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat, 109, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
LUNCH GARDEN PROSPECTION

Adresse
OLYMPIADENLAAN 2 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale