LUNOMO

NV


Dénomination : LUNOMO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 841.858.149

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 31.03.2014 14077-0132-009
28/12/2011
ÿþmotl 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111

*11194785*

Vos behoi

aan

Belg! staats

~ ee o

ese.

Griffie

Oncfememingsnr : 0(1.4

Benaming (voluit) : LUNOMO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bergensesteenweg, 1258 - Anderlecht (B-1070 Brussel)

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE

Er blijkt uit een akte verleden op 14 december 2011 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

De heer MOONENS Francis Adelin Dominik, geboren te Vlezenbeek, op 14 juli 1946,:: gedomicilieerd te 6 Lacets Saint Leon Périgord Il te Monaco.

Mevrouw MAHU Jeannine Josephine, geboren te Halle, op 30 november 1945, gedomicilieerd te 6 Lacets Saint Leon Périgord Il te Monaco.

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap. -

Naam: LUNOMO

Zetel: Bergensesteenweg, 1258  Anderlecht (B-1070 Brussel)

Doel:

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden

niet het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen en verbouwen, bewerken en:

verbeteren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van!:

optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of!:

immobiliënmaatschappijen, de expertise en de agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel;i

voor eigen rekening als voor rekening van derden. "

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of: onrechtstreeks in verband staan met haar doet.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die: hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haarij onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten. vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of;: welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal: tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250).': aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande: uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van'; de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

" De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar. ' Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrurnenlerande notaris. 'netdi van de perso(o)nten)

bevoegde rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vacature

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. In dat geval, zal de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering overgaan tot de definitieve benoeming.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, i beëindigt deze opdracht.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld en een plaats van bestuurder openvalt, zal de overblijvende bestuurder een algemene vergadering moeten bijeenroepen ten einde een tweede bestuurder te benoemen.

Artikel 16.: Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Bevoegheden van de bestuurders :

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking van artikel 522, §1 van het Wetboek van vennootschappen kunnen de bestuurders niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap of vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

' De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt ' opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, '' onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht.

Artikel 21. : Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

' - hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

' Jaarvergadering: op de laatste vrijdag van de maand maart van ieder jaar, om tien uur. Indien deze dag een

wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde

' uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals

" aangeduid in de oproepingen.

. Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door

een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. "

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever ' uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Op de laatste biz. van i_u_k B vermelden " Recto " naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten eenzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het.

Seigisch

Sfaatsblad

1. De heer MOONENS Francis, voornoemd, ten belope van honderd vijfentwintig

aandelen 125

2. Mevrouw MAHU Jeannine, voornoemd, ten belope van honderd vijfentwintig

aandelen 125

Samen: tweehonderd vijftig aandelen 250

Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING. Het

door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn

dossier worden bewaard.

Benoeming van de bestuurder: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2).

Worden tot bestuurder benoemd:

a) Mevrouw MEERT Linda Maria René, geboren te Anderlecht, op 26 mei 1971, van Belgische nationaliteit (identiteitskaart nummer 590-6978415-67  nationaal nummer 71.05.26 358-97), wonende te Lennik (B-1750 Lennik), Nellekenstraat, 35.

b) De heer BILTEREYST Dirk Alphonse, geboren te Ukkel, op 21 oktober 1965, van Belgische

nationaliteit, (identiteitskaart nummer 590-5492912-49 - nationaal register nummer 65.10.21 421-93),

wonende te Lennik (B-1750 Lennik), Nellekensstraat, 59.

Hun opdracht wordt niet vergoed en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, die zich zal

uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2016.

Mevrouw MEERT Linda, voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Haar opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 30 september

2013

Eerste iaarveroadering: in 2014.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v6br registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. één volmacht werd aan de

oprichtingsakte gehecht.

Gelktijdge neerlegging :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Stemming per brief

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen

dient te bevatten:

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) I naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de aandeelhouder;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" / "verworpen"/ "onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Boekjaar: begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmacht: de oprichter sub 2. is in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de oprichter sub

)ingevolge een onderhandse volmacht.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven door

middel van een inbreng in in geld als volgt ingeschreven:

mod 11.7





- de expeditie van de oprichtingsakte met bijlage :

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Sráatsblad

Coordonnées
LUNOMO

Adresse
BERGENSESTEENWEG 1258 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale