LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ - LUYBEN SOCIETE COMMERCIALE

NV


Dénomination : LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ - LUYBEN SOCIETE COMMERCIALE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 406.177.305

Publication

13/05/2014
ÿþHad Wald 11.1

Wtt j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111

neergelegdiontvangen op "

30 APR. 2014

ter griffie van de èleerlandstalige rechtbank vn knrh

en. russe!

II

tIM11111111

Ondernerningsnr : 406.177.305

Benaming

(voluit) : LUYBEN ALGEMENE HAN DELSMAATSCHAPPIJ - LUYBEN

SOCIETE COMMERCIALE

(verKort) : Naamloze vennootschap

Rechtsvorm: KASTEELLAAN 16-18 1081 BRUSSEL

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Met fusie door overneming gelijkgesteide verflcing

Op 24 april 2014 is overeenkomstig de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen, in gemeen overleg, het voorstel van de met fusie gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan de tekst hierna vole

Artikel 719 W.Venn. bepaalt het volgende:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vernield

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

20 de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

40 leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 74 W.Venn, of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 W.Venn., die een hyperlink bevat naar een eigen website.

De voorgestelde fusie wordt docr artikel 676 W.Venn. omschreven ais 'met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting' waarbij van rechtswege en gelijktijdig het gehele vermogen van de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ, zowel activa ais passive, rechten en verplichtingen, overgaat op de NV LUYBEN FINANCE als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ.

Indien het fusievoorstel op geldige wijze wordt goedgekeurd door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen, zal de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ louter door deze beslissing van rechtswege ophouden te bestaan en gaat haar volledig vermogen, zowel activa als passive, niets uitgezonderd, over op de NV LUYBEN FINANCE.

Identificatie van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen deelnemen [art. 719, lid 2, 1° W.Venn.] :

1. De NV LUYBEN FINANCE, de overnemende vennootschap

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met als benaming "LUYBEN FINANCE°, ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Eric Spruyt te Brussel op 24 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2008, onder nummer 2008-07-04/0099502.

De statuten werden na de oprichting gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 5 april 2011 waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Eric Spruyt te Brussel, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 mei 2011, onder nummer 2011-0502/0066022;

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1081 Brussel, Kasteellaan 16-18, De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0898.800.416 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 11.257.500 en is verdeeld in 530.000 aandelen op naam

zonder nominale waarde, die elk 1/530.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen. De heer Jacobus L.H.

Luijben bezit 510.000 aandelen in voile eigendom en 10.000 aandelen in naakte eigendom. Mevrouw

Jacqueline Blondeel bezit 10,000 aandelen in voile eigendom en 10.000 aandelen in vruchtgebruik.

De overnemende vennootschap wordt bestuurd door volgende bestuurders:

1,De heer Jacobus Ludovicus Hubertus Luijben, wonende te 1082 Brussel, Gisseleire Versélaan 60,

gedelegeerd bestuurder;

2,Mevrouw Sandra Ledent, wonende te 1082 Brussel, Gisseleire Versélaan 60, bestuurder.

Het doel van de NV LUYBEN FINANCE luidt als volgt

" De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening

1. Het beleggen, het intekenen op, vast ondernemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezioht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2. De NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ, de over te nemen vennootschap.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ LUYBEN-VANDERHAEGEN N.11,11, in het frans "SOCIETE COMMERCIALE LUYBEN-VANDERHAEGEN S.A.", bij akte verleden voor notaris Jean-Claude Stallaerts, te Sint-Joost-ten-Noode, op zeven november negentienhonderd acht en zestig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie en twintig november daarna, onder nummer 2902-6.

WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN:

De benaming werd gewijzigd in "ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ LUYBEN N.V.", in het frans "SOCIETE COMMERCIALE LUYBEN S.A.", en de statuten werden gewijzigd

- bij akte verleden voor notaris Hans Berquin, te Brussel, op negen en twintig oktober negentienhonderd drie en zeventig, - bekendgemaakt in bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie en twintig november daarna, onder nummer 3407-9.

- bij akte verleden voor notaris Frank Depuyt, te Sint-Jans-Molenbeek, vervangende zijn ambtgenoot, Notaris Hans Berquin te Brussel, op één en dertig december negentienhonderd zes en tachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen en twintig januari daarna, onder nummer 870129-278.

- bij akte verleden voor Notaris Hans Berquin te Brussel, op achttien juni negentienhonderd acht en negentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli daarna, onder nummer 980715-60,

- bij akte verleden voor Notaris Denis Deckers te Brussel, op dertig oktober tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig november daarna, onder nummer 20011129-73.

bij proces-verbaal opgesteld door Meester Eric Spruyt, Notaris te Brussel, op vijf april tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee mei daarna, onder nummer 2011-0502/0065989.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1081 Brussel, Kasteellaan 16-18.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0406,177,305 en is ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 500.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 5.300 aandelen op naam zonder nominale waarde die elke 1/5300ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort. De NV LUYBEN FINANCE bezit de 5.300 aandelen van de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ in voile eigendom.

De over te nemen vennootschap wordt bestuurd door volgende bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.De heer Jacobus Ludovicus Hubertus Luijben, wonende te 1082 Brussel, Gisseleire Versélaan 60, , gedelegeerd bestuurder;

2.Mevrouw Sandra Ledent, wonende te 1082 Brussel, Gisseleire Versélaan 60, bestuurder.

Het doel van de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ luidt ais volgt

" De vennootschap heeft tot doel de aankoop, de verkoop, de commissiehandel, de invoer en uitvoer, alsmede de bewerking en verwerking van aile levend vee, vlees en vleeswaren, met inbegrip de handel in levensmiddelen en aanverwante artikelen in het algemeen, zowel in groot- ais kleinhandel.

Het is haar veroorloofd belangen te nemen in vennootschappen of ondernemingen die een soortgelijk doel hebben en zulks door middel van overdracht, inbreng, bijdrage, huur, fusie of deelneming onder welke vorm ook.

Zij mag aile onroerende, roerende, industriële of financiële operaties verrichten die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar maatschappelijk doel, of de verwezenlijking of uitbreiding ervan bevorderen,"

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap (NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ), met toepassing van de bepalingen van het artikel 676 van het Wetbcek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap (NV LUYBEN FINANCE).

Voor zover als nodig, zal het doel van de overnemende vennootschap aangevuld warden teneinde te voldaan aan de bepalingen van artikel 724 VV.Venn.

Artikel 676 W.Venn, bepaalt het volgende

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster ie van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Bijgevolg verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich ertoe tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Identificatie van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen deelnemen [art. 719, lid 2, 1° VV.Venn.]

a. De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal worden doorgevoerd tussen :

1. de NV LUYBEN FINANCE, overnemende vennootschap;

2. de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ, over te nemen vennootschap.

b. Er bestaan 5.300 aandelen in de over te nemen vennootschap NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ,

Uit het aandelenregister van de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ, de overgenomen vennootschap, blijkt dat haar 5.300 aandelen in handen zijn van de NV LUYBEN FINANCE, met zetel te 1081Brussel, Kasteellaan 16-18. De NV LUYBEN FINANCE is dus eigenaar van de totaliteit van de bestaande aandelen van de NV LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ.

Overeenkomstig artikel 726 W,Venn. zal er bijgevolg geen enkel aandeel uitgegeven worden door de overnemende vennootschap in ruil voor de aandelen van de overgenomen vennootschap. Bijgevolg dient er geen ruilverhouding te worden vastgesteld,

c. Binnen één week nadat de fusie is voltrokken zal één van de bestuurders van de overnemende vennootschap, het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap vernietigen door het aanbrengen van de melding "vernietigd" op elke bladzijde,

d, Vanaf 1 januari 2014 worden aile verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap [art. 719, !id 2, 2° W.Venn.l.

e. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend, [art. 719, lid 2, 3° W.Venn.]

f, Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende en over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend. [art. 719, lid 2, 4° W.Venn.I

g. De statuten van de overnemende vennootschap zullen in principe gewijzigd worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. Onmiddellijk na het besluit tot fusie worden de eventuele wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, vastgesteld volgens de regels van aanwezigheid en meerderheid. [art, 724, VV.Venn.]

h, Het belang van de voorgestelde operatie wordt als volgt door de bestuursorganen verantwoord:

.De bij de fusie betrokken vennootschappen, beiden gevestigd in een lidstaat van de Europese Gemeenschap, behoren tot dezelfde groep.

g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.De fusie kadert in de voorgenomen rationalisering en herstructurering van de groep en kan volgende , operationele synergie en optimalisatie van kosten en middelen met zich meebrengen:

oHet innemen van een betere positie bij onderhandelingen met leveranciers en kredietverstrekkers van de gefuseerde vennootschap.

oHet wegwerken van intragroep-verrichtingen.

oVereenvoudiging van de juridische en administratieve structuur, met verlaging van de hieraan verbonden administratieve kosten (net voeren van boekhouding, neerlegging jaarrekeningen, bijdragen voor vennootschappen e.a.).

Op basis van bovenstaande motieven verklaren de bij de verrichting betrokken bestuurders dat deze verrichting is ingegeven vanuit overwegend zakelijke motieven en dat deze verrichting belastingontwijking niet als doel heet

Bijgevolg menen de bij de fusie betrokken bestuurders dat de verrichting voldoet aan de wettelijke voorwaarden zoals opgenomen in de artikelen 183 bis en 211 van het Wetboek der inkomstenbelastingen 1992 waardoor deze verrichting op het vlak van directe belastingen fiscaal neutraal zal geschieden.

Op het vlak van de registratierechten verklaren de bestuurders dat het vermogen dat ingevolge de verrichting zal worden overgedragen een algemeenheid betreft in de zin van artikel 117 §1 en 120 lid 3 van het Wetboek der registratierechten waardoor de verrichting zal worden doorgevoerd tegen het vast recht van 50¬ .

Tevens verklaren de bestuurders dat de verrichting onder toepassing van artikel 11 van het Wetboek Btw zal geschieden en dus op het vlak van Btw neutraal zal gebeuren aangezien de over te nemen vennootschap Btw-plichtig is en de ovememende vennootschap Btw-plichtig wordt n.a.v. de fusie.

Er werd geopteerd voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting om de volgende redenen: door de samensmelting door met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt een volledige juridische integratie van de beide entiteiten gerealiseerd. Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting blijft de juridische entiteit van de ovememende vennootschap behouden,

Door het behoud van de integrale rechtspersoonlijkheid van één van de bij de fusie betrokken vennootschappen kan een juridische continuYteit bekomen worden, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve kostprijs van de voorgenomen verrichting

Na de fusie zal de benaming van de overnemende vennootschap van "LUYBEN FINANCE" naar "LUYBEN" gewijzigd worden om de continuïteit van de commerciële activiteiten te bewaren.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in de Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichtingen worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en dit uiterlijk op 28 april 2014.

Op 20 juni 2014 zullen de algemene vergaderingen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen gehouden worden MU de ambt van Meester Eric Spruyt, Notaris van Brussel, die zich over de fusie zal uitspreken.

De bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen duiden JORDENS-KREANOVE aan om het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen. Om deze procedure te versnellen machtigen de bestuursorganen JORDENS-KREANOVE / Marion de Crombrugghe om de formulieren die bestemd zijn voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad zelf te ondertekenen.

Opgemaakt te Brussel op 24 april 2014 in 4 exemplaren.

Deze vier exemplaren hebben de volgende bestemming:

-één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

-één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de over te nemen vennootschap;

-één exemplaar zal neergelegd worden ln het vennootschapsdossier van de overnemende vennootschap;

-één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap.

Marion de Crombrugghe

Lasthebber

4 .

22/07/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe. va

Ideergearkteelegdlontvangen ap

Vc

behc

aar

Belt

Staa'

Ondernemingsnr : 0406.177.305

10 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

pingleerlt kenuilaandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : "LUYBEN N.V. ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ", in het frans "LUYBEN S.A. SOCIETE COMMERCIALE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteellaan 16-18

1081 Brussel

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "LUYBEN FINANCE" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LUYBEN N.V. ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ" waarvan de zetel gevestigd is te 1081 Brussel, Kasteellaan 16-18, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 24 april 2014 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en naamloze vennootschap "LUYBEN FINANCE", met maatschappelijke zetel te 1081 Brussel, Kasteellaan 16-18, hierna 'de Overnemende Vennootschap` en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 30 april 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 13 mei nadien, onder nummer 97945, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap warden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 juli 2014 om 00.00 uur.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de firma JORDENS-KREANOVE, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal)

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1 "bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 15.07.2014 14311-0008-045
16/08/2011
ÿþ Mod 2.1

r'1n1+5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

03 -08- 2011 8'17Ue ' 7

Griffie

11111111111M11111111 1111

*11125538*

beh+

aai

Bell Staa

ih

Ondernemingsnr : 0406177305

Benaming

(voluit) : LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteellaan 16-18 1081 BRUSSEL

Onderwerp akte : Vervanging/Benoeming bestuurder

Proces-verbaal van de Raad van Bestuurd dd. 24 mei 2011

Ter vervanging van de heer J.G.H. Luijben, overleden op 22 mei jI, heeft de gedelegeerd bestuurder, J.L.H. Luijben Mevrouw S.Ledent aangeduid om de functie van bestuurder van Luyben NV Algemene Handelsmaatschappij uit te oefenen tot de benoeming van een nieuwe bestuurder door de Algemene Vergadering op 17 juni 2011.

Mevrouw S.Ledent heeft deze functie aanvaard en zal ze onbezoldigd uitoefenen tot en met 30 juni 2011.

J.L.H. LUIJBEN

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2011
ÿþf Mod 2.1

"Lai. 1~Z 7Á3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 JUlt. 20n

Griffie

Voor

behoud aan hE Belgisc

Staatsbl

" lliieosa*

Ondernemingsnr : 0406177305

Benaming

(voluit) : LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteellaan 16-18 1081 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder-herbenoeming commissaris

Proces-verbaal van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 17 juni 2011

Mevrouw S.Ledent werd door de Algemene vergadering met eenparigheid van stemmen tot bestuurder benoemd, en dit voor een termijn van 3 jaar. Haar mandaat zal een einde nemen bij de algemene vergadering in het jaar 2014. Zij heeft haar mandaat aanvaard dat onbezoldigd zal blijven tot en met 30 juni 2011. Vanaf 1 juli 2011 zal het mandaat van mevrouw S.Ledent bezoldigd uitgeoefend worden.

De algemene vergadering heeft beslist het mandaat van commissaris opnieuw toe te vertrouwen aan de BVBA "DEGEEST, Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Rogierlaan 250, vertegenwoordigd door François Degeest en Stéphane de Lovinfosse, bedrijfsrevisoren, voor een termijn van drie jaar voor de boekjaren 2011 tot en met 2013.

* Sandra Ledent,avenue Glisseleire 60,1082 Bruxelles

J.L.H. LUIJBEN

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 07.07.2011 11272-0209-040
02/05/2011
ÿþMotl2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111

*11065989*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

B8't1e ~~~

J

1 9 AVR. 2011

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0406177305

Benaming

(voluit) : "LUYBEN N.V. ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ"

in het frans "LUYBEN S.A. SOCIETE COMMERCIALE"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koekelberg (1081 Brussel), Kasteellaan 16-18

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE AANDELEN - WIJZIGING DATUM

JAARVERGADERING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf april tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een: cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1 000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11. i en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

" "LUYBEN N.V. ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ", in het frans "LUYBEN S.A. SOCIETE COMMERCIALE", waarvan de zetel gevestigd is te Koekelberg (1081 Brussel), Kasteellaan 16-18, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Beslissing alle vijfduizend driehonderd (5.300) aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam

" en beslissing hiertoe een aandeelhoudersregister aan te leggen.

2° Vervanging van de volgende artikelen van de statuten :

vervanging van de eerste twee zinnen van artikel 9 - Aard van de aandelen van de statuten.

- vervanging van artikel 21 - Oproeping van de algemene vergadering.

- vervanging van artikel 23 - Deponering van de effecten:

"Om te warden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn,

' voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de' certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de: bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

3° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand juni om 14 uur en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst :

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur."

De vergadering besliste - ten titel van overgangsbepaling - dat de jaavergadering die zal beraadslagen over' ' de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2010 zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van 2011.

40 De vergadering besliste de statuten in overeenstemming te brengen met de thans geldende wetgeving. Hiertoe besliste zij tot volgende aanpassingen :

- vervanging van artikel 7 - Kapitaalverhoging in natura.

- vervanging van de laatste paragraaf van artikel 14 - Samenstelling van de raad van bestuur door de volgende tekst :

'Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

- inlassing van een nieuw artikel 31 bis - Schriftelijke besluitvorming.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ~.

Voeir-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- inlassing van een nieuwe derde paragraaf in artikel 20 - Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

- vervanging van artikel 39 - Ontbinding en vereffening door de volgende tekst :

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de bvba J. JORDENS, met zetel te Brussel, Middaglijnstraat, 32 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Carl OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 01.06.2010 10143-0009-039
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.04.2009, NGL 13.05.2009 09148-0367-039
12/06/2008 : BL348921
26/05/2008 : BL348921
29/05/2007 : BL348921
21/06/2005 : BL348921
31/05/2005 : BL348921
17/05/2004 : BL348921
20/05/2003 : BL348921
24/05/2002 : BL348921
29/11/2001 : BL348921
17/02/1999 : BL348921
15/07/1998 : BL348921
29/04/1997 : BL348921
01/01/1997 : BL348921
01/01/1995 : BL348921
01/01/1993 : BL348921
01/01/1992 : BL348921
01/01/1989 : BL348921
14/12/1988 : BL348921
01/01/1988 : BL348921
23/12/1986 : BL348921

Coordonnées
LUYBEN ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ - LUYBEN…

Adresse
KASTEELLAAN 16-18 1081 BRUSSEL

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale