LYATUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LYATUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.061.269

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.09.2013, NGL 30.10.2013 13643-0010-010
28/01/2015
ÿþA7otl Wcrtl 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ..

eergel egri/Q'nty njpn

~

Bidagen bij het Belgisch Staatsblad 2810112015 Annexes du Moniteur belge

Vuur-

oan het - BclgPscfr ûtaax cblad C

ter griffie van de.~federlandstalige

tt ~rr~

fË~~~3i~~ ~~r

~

~ bnihandel Rn ss.s>+;i

Onderneniingsnr : 0862.061.269

renring

(votatt) : LYATUS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Lord : GRAYSTRAAT 52  1040 E I I t RBEEK

(volledig adres)

Ondarwería akte : FUSSIEVOORSTEL

Op 19 december 2014 is, in overeenstemming met artikel 719 van Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder van onderstaande vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overname van Biznessence bvba door Lyatus bvba opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt, De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

Enerzijds

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lyatus met maatschappelijke zetel te 1040 Etterbeek, Graystraat 52, ingeschreven in het RPR Brussel onder het nummer 0862.061.269 en is geregistreerd ais btw-belastingplichtige onder het nummer BE 0862.061.269.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Hugo Meersman, geassocieerd notaris bij "Meersman Hugo & Wilmus Marc  Geassocieerde Notarissen" te Etterbeek op 17 oktober 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 december 2003, onder het nummer 03132590.

Hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Alfons Ameel, wonende te Slnt-Hubrechtsstraat 53A, 8800 Roeselare, België.

Zij wordt hierna genoemd: "Overnemende Vennootschap"

Agderzijds

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Biznessence, met zetel 1050 Elsene, Kapitein Crespelstraat 47, bus 49. Ingeschreven in het RPR Brussel onder het nummer 0478.743.401.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Yves Somville te Court-Saint-Etienne op 22 oktober 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 november 2002, onder het nummer 02138694 waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn ingevolge akte verleden voor notaris Hugo Meersman geassocieerd notaris bij "Meersman Hugo & Wilmus Marc  Geassocieerde Notarissen" te Etterbeek op 7 augustus 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus 2009, onder het nummer 09121346.

Hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Alfons Ameel, wonende te Sint Hubrechtsstraat 53A, 8800 Roeselare, België.

Zij wordt hierna genoemd: "Over te nemen Vennootschap" of "Overgenomen Vennootschap"

~

~ 6 Oh 2015



Op =IrI, i~il ,Yr. Y~I: " ,rrnt 1 si~h_h: ~t.rnn,lili,Q' ~r2rrt~ra i`l~a-iri~ cra h.r='1i.u3rcllro-" iri v." «~ d in" -irtsrrgi~,rt4: i~ srrd: ~ r3~-ü.JIt" ,. h~ .141 y;"111111,

~ r r ,r,m ^n u .¬ n r ,-2rle.n urhw ri

Vers® elaarrt en hartdtet.er¬ ing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden gezamenlijk de "fuserende vennootschappen" genoemd.

Voorafgaande beschouwingen

Omschrijving van de fusie

De Overnemende Vennootschap is houdster van aile aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben het initiatief genomen om een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap (inclusief de rechten als de verplichtingen), met toepassing van de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

De bestuursorganen verbinden zich er toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de fuserende vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna genoemde voorwaarden en ze leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Buitengewone Algemene vergaderingen van Aandeelhouders.

De fuserende vennootschappen verklaren dat ze op de hoogte zijn van de verplichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen elk van de fuserende vennootschappen haar zetel heeft tenminste 6 weken veer de Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders die wordt bijeengeroepen ten einde te beslissen over de fusie, Motivering van de fusie

De Overgenomen Vennootschap biedt op dit ogenblik geen economische toegevoegde waarde meer in de huidige structuur. Bijgevolg maakt de Overgenomen Vennootschap een overbodige entiteit die enkel onnodige kosten met zich meebrengt.

De herstructurering zal er tevens toe leiden dat de structuur wordt vereenvoudigd, wat de transparantie ten goede komt.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen worden de volgende vermeldingen opgenomen in onderhavig fusievoorstel:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (art. 719,10 W.Venn.)

1.1 De Overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Biznessence, met maatschappelijke zetel te 1050 Eisene, Kapitein Crespeistraat 47, bus 49, ingeschreven in het RPR Brussel onder het nummer 0478.743.401.

Rechtsvorm van de Overgenomen vennootschap

De Overgenomen vennootschap heeft momenteel de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de Overgenomen vennootschap

De Overgenomen vennootschap draagt momenteel als naam Biznessence.

De Overgenomen vennootschap heeft als Maatschappelijk Doel (artikel 3 van de statuten):

" De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buiteniand, in eigen naam, voor rekening van derden, of in deelname, alle activiteiten:

f L 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ter bevordering van de slagkracht, performantie en efficiëntie van organisaties, gebruik makend van elk daartoe geëigend middei omvattende diverse vormen van onderzoek (met inbegrip van onderzoek in verband met informatiedragers zoals beeld- en geluidsmateriaal en alle huidige en toekomstige ondersteuningen), uitwisseling en lokale, regionale en internationale samenwerkingsverbanden.

het begeleiden en vormen van organisaties, groepen en individuen

het opzetten en organiseren van projecten, evenementen en andere "incentive" activiteiten of promotie

de productie, regie en verdeling van verschillende materialen in gedrukt of elektronische vorm,

de productie, regie en verdeling van zowel theater al film & videoproducties of enige andere

audiovisuele middelen en dragers, voor aile huidige en toekomstige ondersteuningen.

De activiteiten omvatten eveneens het beheer van alle investeringen van de vennootschap, met inbegrip van alle vastgoed investeringen van de vennootschap voor de desbetreffende werkzaamheden.

Bovendien zijn alle activiteiten begrepen die de ontwikkeling van minder ontwikkelde gemeenschappen of van gemeenschappen in ontwikkeling bevorderen, waar zij zich ook in de wereld bevinden.

Ter de verwezenl jking van haar maatschappelijk doel, is de vennootschap eveneens gerechtigd alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden bij haar doel, en in het bijzonder, door middel van inbreng, fusie, splitsing, inschrijving of enige andere wijze van alle vennootschappen waarvan het doel vergelijkbaar, gerelateerd, complementair of aansluit die de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel of de verdere ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen."

12 pe Overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid iyatus met maatschappelijke zetel te 1040 Etterbeek, Graystraat 52, Ingeschreven in het RPR Brussel onder het nummer 0862.061.269.

Rechtsvorm van de Overnemende vennootschap

De Overnemende vennootschap heeft momenteel de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de Overnemende ve0nootschap

De Overnemende vennootschap draagt momenteel als naam Lyatus.

Doet

De Overnemende vennootschap heeft als Maatschappelijk Doel (artikel 3 van de statuten):

" De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle activiteiten ter bevordering van de slagkracht, perfonnantie en efficiëntle van samenlevingen en organisaties allerhande, met Inbegrip van individuen, al dan niet deel uitmakende van boven genaamde samenlevingen of organisaties, gebruik makend van elk daartoe geëigend middel omvattende diverse vormen van onderzoek (met inbegrip van onderzoek in verband met informatiedragers zoals beeld- en geluidsmateriaal), het begeleiden en vormen van organisaties, groepen en individuen, het opzetten en organiseren van projecten, evenementen en "incentive" activiteiten, de productie, regie en verdeling van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

zowel theater al film & videopmducties of andere audiovisuele middelen, diverse gedrukte en elektronische materialen, onder de activiteiten vallen ook het beheer van alle daarbij betrokken investeringen, onder meer in immobiliën, en verder elke activiteit die de ontwikkeling van achtergestelde samenlevingen, of samenlevingen die zich op het pad van ontwikkeling begeven, kan bevorderen, waar ook ter wereld.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België of in het buitenland, op te treden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, beschikbare middelen te beleggen in roerende goederen, (,edit, jven en administraties bil te staan en adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten, zowel commercieel, Industrieel als finandeel, bij te dragen tot de finandering en het management van Belgische of bultenlandse vennootschappen.

De vennootschap Is eveneens gerechtigd alle Industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende venichtrngen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, organisaties, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gel jkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar ondernemingsactiviteiten kunnen bevorderen, haar grondstoffen, kennis, ideeën, merknamen of dergelijke kunnen leveren, of de afzet van haar producten en of diensten kunnen vergemakkelijken of bevorderen."

Het doel van de overnemende vennootschap is aldus voldoende ruim om alle handelingen te steilen van de overgenomen vennootschap en kan aldus ongewijzigd blijven.

Zetei

De fuserende vennootschappen verklaren dat de maatschappelijke zetel van de Overnemende vennootschap zal gevestigd worden te 1040 Etterbeek, Graystraat 52.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 719, 2° W.Venn.)

Vanaf één januari tweeduizend en vijftien (1 januari 2015) worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende vennootschap.

B. Bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen in de Overgenomen Vennootschap (art. 719, 3° W.Venn.)

De aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap hebben geen bijzondere rechten. In de Overgenomen Vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalaandelen.

4. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te

fuseren vennootschappen. (art. 693, 40 W.Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overgenomen en de Overnemende Vennootschap warden geen bijzondere voordelen toegekend.

pformatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuurders van de fuserende vennootschappen aan elkaar aile nuttige informatie overmaken op de wijze bepaald door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bodemsaneringsdecreet

Gezien de Overgenomen Vennootschap geen onroerend goed bezit, zijn er geen specifieke bepaling inzake bodemsanering van toepassing.

Neerleaning ter griffie van de Rechtbank van Koonhandet

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bofidi Gent", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Barlei Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49, en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Wetteren, Gereedstraat SA, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervulien betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de fusie, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van aile procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Kosten

Alle kosten met betrekking tot de neeriegging van dit fusievoorstel worden gedragen door de Overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 19/12/2014.

De heer Ameel Alfons

Zaakvoerder

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.09.2012, NGL 31.10.2012 12623-0239-011
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 06.09.2011, NGL 17.11.2011 11609-0439-012
23/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 07.09.2010, NGL 19.11.2010 10608-0207-010
03/04/2015
ÿþMod Word 11.1

2 11 03 2015

*er griffie van de Nederlandstalige

~ 3t li `''Pw P'>Y4311ftreiti451 ~rusSei

Ondernemingsnr : 0862.061.269

Benaming

(voluit) : LYATUS

(verkort)

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1040 ETTERBEEK, GRAYSTRAAT 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC -- Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op 5 maart 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LYATUS", met zetel te 1040 Etterbeek, Graystraat 52, volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen

Eerste beslissing: kennisname van documenten en verslagen

De enige vennoot neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan hij verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan kosteloos een afschrift kon bekomen worden.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 19 december 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LYATUS", overnemende vennootschap, met zetel te 1040 Etterbeek, Graystraat 52 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIZNESSENCE", overgenomen vennootschap, met zetel te 1050 Elsene, Kapitein Crespelstraat 47 bus 49. Dit fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 16 januari 2015 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 28 januari daarna onder nummers 2015-01-28/0014947 et 0015038.

De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1.De fusievoorstellen;

2.De jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij deze fusie betrokken is;

3.De jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

De enige vennoot verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen.

4. De enige vennoot-zaakvoerder van de overnemende vennootschap verklaart dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de enige vennoot-zaakvoerder van de overnemende vennootschap dat deze door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap niet werd ingelicht omtrent belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds zelfde datum.

De enige vennoot verklaart te verzaken aan het opmaken van tussentijdse cijfers,

Tweede beslissing: fusiebesluit - overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIZNESSENCE" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 19 december 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LYATUS", overnemende vennootschap, met zetel te 1040 Etterbeek, Graystraat 52 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIZNESSENCE", overgenomen vennootschap, met zetel ie 1050 Elsene, Kapitein Crespelstraat 47 bus 49 en dat werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 16 januari 2015 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 28 januari daarna onder nummers 2015-01-2810014947 en 0015038.

De enige vennoot betuigt bijgevolg zijn instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LYATUS", hierna nenoemd de overnemende vennootschap, met zetel te 1040 Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbij.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Teergelegd/ontvangen op

r~-

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge d Etterbeek, Graystraat 52, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIZNESSENCE", hierna genoemd de overgenomen vennootschap, met zetel te 1050 Elsene, Kapitein Crespelstraat 47 bus 49, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2.Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2015 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen 5.Bijzondere voordelen voor de zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschap. 6.Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De enige vennoot keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat eveneens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singili" enz.), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaag ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan overkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voorvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet warden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband niet de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. in verband met dit laatste wordt verklaard dat de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIZNESSENCE", met zetel te 1050 Elsene, Kapitein Crespelstraat 47 bus 49, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande te laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7.Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-passiebestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: machten tot uitvoering

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

c ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

De enige vennoot verleent bijzondere volmacht aan : BOFIDI BRUSSELS, Tervurenlaan 32, 1040 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de B.T.W., het ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directen belastingen.

Voor éénsluidend ontledend uittreksel.

Bijlagen : uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 18.11.2009 09853-0229-010
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 02.09.2008, NGL 24.11.2008 08822-0279-010
20/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 25.10.2007, NGL 13.11.2007 07800-0263-010
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 05.09.2006, NGL 30.10.2006 06857-0233-011
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 28.09.2005, NGL 17.10.2005 05828-0678-012
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 14.10.2015 15647-0206-010

Coordonnées
LYATUS

Adresse
GRAYSTRAAT 52 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale