MARKING PUBLIC AFFAIRS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARKING PUBLIC AFFAIRS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.483.533

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

L7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bE 1IIi I1Ii III (I (I 111111 II II(

s't

*14083179*

7 AVR.

BAUSSEL

Griffie





Ondernemingsnr : 0871.483.533

Benaming

(vola): MARKING PUBLIC AFFAIRS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zeter : 1180 Ukkel, Generaal Lotzstraat 57 (volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALS VERHOGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Priscilla CLAEYS, Notaris te Vorst, op 25 maart 2014, "Geregistreerd vijf blad(en) nul renvooi(en) op het 1ste Registratiekantoor van Anderlecht op 27 maart 2014 boek 77 bled 53 vak 04. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De ontvanger B. DOCQUIER", volgende beslissingen heeft genomen:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste besiissing Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992 voor een bruto bedrag van tweehonderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd zevenennegentig euro vijfenzeventig cent (EUR 222.597,75), Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

Tweede beslissing Kapitaalverhoging in geld

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met tweehonderd duizend driehonderd zevenendertig euro achtennegentig cent (EUR 200.337,98), om het van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00) te brengen op tweehonderd achttienduizend negenhonderd zevenendertig euro achtennegentig cent (EUR 218.937,98).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering en zal niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Derde beslissing : Inschrijving en storting

1. Vervolgens hebben aile vennoten, in voorkomend geval vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennoobschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergade-iring erkennen dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100%). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van tweehonderd duizend driehonderd zevenendertig euro achtennegentig cent (EUR 200.337,98).

3, De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE23.3631.3265.2691 op naam van de Vennootschap bij de ING Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 24 maart 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

Vierde beslissing : Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoeld ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvenhoging van tweehonderd duizend driehonderd zevenendertig euro achtennegentig cent (EUR 200.337,98) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd achttienduizend negenhonderd zevenendertig euro achtennegentig cent (EUR 218.937,98), vertegen-woordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Vijfde beslissing : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvenhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen, zoals hierna bepaald.

Zesde beslissing Aanvaarding van een nieuwe tekst van de statuten







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voue

behouhetden

De vergadering beslist een nieuwe tekst van statuten aan te nemen dewelke in overeenstemming is met

aan

Belgisch voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en met inbegrip van alle eventuele

Staatsb lad noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen aan de statuten.

---, De nieuwe tekst luidt als volgt

"Artikel 1 VORM EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "IVIARKING PUBLIC AFFAIRS",

Artikel 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1180 Ukkel (Brussel), Generaal Lotzstraat 57,

Hij kan worden overgebracht overal in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt ten einde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapetplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

alle diensten te leveren, het in werking stellen van programma's en geven van raad, zowel aan natuurlijke personen als vennootschappen, met of zonder rechtspersoonlijkheid, aan instellingen, organisaties of verenigingen van welke aard ook, dewelke activiteiten hoofdzakelijk in volgende domeinen worden uitgeoefend

management van het imago en de perceptie van de onderneming, raad in management, "public affairs", raad inzake relaties met politieke autoriteiten, gouvemementele of Europese instanties, raad in "public relations", contacten met de media, contacten tussen ondernemingen onderling, raad in ondernemers- en crisisstrategie en andere communicatie-activiteiten.

- bekomen en ter beschikking stellen van materiaal en ondersteuning, bij middel van alle wettelijke

mogelijkheden hiertoe inbegrepen onderzoek, sponsoring, opleiding, inlichtingen betreffende marketing en promotie, interne communicatie.

het ter beschikking stellen van onder-aannemerschap of medewerking met iedere persoon of vennootschap nodig of noodzakelijk voor het nastreven van het maatschappelijk doel,

- de oprichting en het beleid, voor eigen rekening, van een portefeuille van roerende waarden; de aankoop en afstand van alle Belgische en buitenlandse roerende waarden door aile juridische en financiële middelen alsmede haar bestuur voor eigen rekening;

- de aankoop en het beheer, met name het verhuren en het ter beschikking stellen, voor eigen rekening,

van roerende en onroerende goederen waarvan zijzelf persoonlijk of in mede-eigendom eigenaar zou zijn.

Zij kan aan het bestuur van andere vennootschappen deelnemen; zij kan als agent of bemiddelaar optreden en onderhandelen in het kader van de verkoop van vennootschappen, deelnemingen of verplichtingen van welke natuur ook.

De vennootschap kan, in de meest uitgebreide zin, de overname bewerkstelligen van fabricagemerken, commerciële benamingen, patenten, licenties of andere intellectuele rechten; zij kan deze kopen, verkopen, huren, ter beschikking stellen en beheren, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zef haar doel in aile plaatsen kunnen verwezenlijken, op aile wijze en volgens de modaliteiten die haar het meest aangewezen zullen lijken,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in elle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4 : DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, zoals genomen voor de statutenwijziging.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND NEGENHONDERD ZEVENENDERTIG EURO ACHTENNEGENTIG CENT (EUR 218.937,98) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het één/honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6 : AANDELEN IN ONVERDEELDHEID

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aande-ilen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoeemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Artikel-7-; OVERDRACHT-OF OVERGANG-VAN DE AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

: Voo0 behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overge-dragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de ovendrager of

erflater.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig para-graaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op

verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang inge-ivolge overlijden, op verzoek van de erfge-Ina(a)m(en) of rechtvenkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorge-,dragen ovendracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is gewei-igerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behou-idens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vast-gesteld op basis van het eigen vermo-'gen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goed-'gekeurd, behoudens andere overeen-ikomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoop-prijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weige-ving tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die vooraf-gaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragen-ide vennoot voorgestelde oveme-imer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgeno-,men of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel 8: REGISTER VAN AANDELEN

Een register van aandelen wordt -.op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend ; 1 de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2 de gedane stortingen; 3 de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen

Artikel 9 AANSTELLING VAN EEN ZAAKVOERDER

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meerdere fysische personen of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, al dan niet vennoot.

Artikel 10 BEVOEGDHEID DER ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 267 van de Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel Il: VERGOEDING DER ZAAKVOERDER(S)

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten ongeacht alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 12: CONTROLE DER VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In deze, bezit elke vennoot individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten leste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de .opmerkingen vamde.accountant wordea medegedeeld aan de vennootschap._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voeir= behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: BIJEENROEPING DER ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring tekenen.

De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder of de commissarissen. De oproepingsbrieven bevatten de agenda en worden verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan elke vennoot, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris, tenminste vijftien dagen veiár de algemene vergadering. Deze brieven zijn overbodig wanneer alle vennoten instemmen om te vergaderen,

De processen-verbaal van de algemene vergadering of van de enige vennoot handelend namens de algemene vergadering worden neergelegd in het register bijgehouden ten maatschappelijke zetel. Zij worden getekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die erom vragen. Uitgiften, kopieën of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 14: UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.

Artikel 15 ; VERDAGING OP DE JAARLIJKSE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden 'om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 16 : JAARREKENING

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

De éénendertigste december van elk jaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris op en maakt de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

Artikel 17 WINSTVERDELING

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op het voorstel van de zaakvoerders in de geest van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen. Artikel 18: ONTBINDING DER VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der vennoten.

Artikel 19 : VEREFFENING - VERDELING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe-Inaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergade-'ring kan evenwel ten allen tijde deze bevoegd-'heden bij gewone meerdenheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade-iring anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volge-'stort, herstellen de vereffe-'naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doen.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Artikel 20: KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van de statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, vereffenaar, woonplaats ten maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Iedere effectenhouder, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of volmachthouder is verplicht de

vennoot-ischap kennis te geven van elke verande-iring van woonplaats. ij ontstentenis van kennisgeving wordt

hij geacht keuze van woon-plaats te hebben gedaan in zijn vroegere woonplaats.

Artikel 21 : GEMEEN RECHT

De partijen komen overeen zich volledig te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen,

Bijgevolg worden de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, geacht te zijn

ingeschreven in huidige akte, en tegenstrijdige bedingen tegen deze uitdrukkelijke bepalingen worden geacht

niet te zijn geschreven.

Artikel 22: BEVOEGDE RECHTBANK

Voor aile geschillen tussen de vennootschap, haar effectenhouders, zaakvoerders, commissarissen,

vereffenaars of volmachthouders betreffende de vennootschapszaken en de uitvoering van deze statuten, zijn

uitsluitend de rechtbanken van de maatschappelijke zetel ,bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van

afziet:

Zevende beslissing : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingenL

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Priscilla CLAEYS, Notaris

'-Voce behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 12.11.2013 13658-0543-007
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.08.2012 12469-0460-007
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 22.08.2011 11424-0244-007
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 24.08.2010 10442-0024-007
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 12.08.2009 09568-0306-007
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 12.08.2008 08564-0038-007
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 22.08.2007 07593-0112-007
31/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 29.08.2006 06702-0936-008
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0579-006

Coordonnées
MARKING PUBLIC AFFAIRS

Adresse
GENERAAL LOTZSTRAAT 57 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale