MAVECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAVECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.687.570

Publication

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 29.08.2012 12503-0396-013
02/05/2012
ÿþpi) Mod z1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ ~~

~~~ ~ ``

Griffie

i

i

i

i

i

i

u

u

III

il I

*12082602*

Ondernemingsnr : 0457.687.570

Benaming

(volhit) : MAVECA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fernand Bernierstraat 61 te 1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : OMZETTING IN BVBA - STATUTEN - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Het jaar tweeduizend en twaalf. Op dertig maart, Voor Mij, Meester Patrick VAN den WEGHE, Geassocieerd Notaris te 3010 Leuven, Kessel-Lo. Werd gehouden de buitenbewone algemene vergadering der vennoten van de Naamloze Vennootschap "MAVECA", met zetel te 1060 Sint-Gillis, Fernand Bernierstraat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, en BTW-plichtige onder BE 0457.687.570. HISTORIEK: Opgericht onder ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Boute te Brussel op elf april negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in dé bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 1996-04-30/465. De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

BUREAU: De vergadering wordt geopend om tien uur dertig minuten (10u30) onder voorzitterschap van nagenoemde mevrouw DE HERDER Cathy, welke noch secretaris noch stemopnemer aanduidt, gezien de beperkte samenstelling van vergadering. SAMENSTELLING: Is hier aanwezig of vertegenwoordigd, de enige aandeelhoudster, mevrouw DE HERDER Cathy, geboren te Ukkel op 18 september 1989, wonende te 1060 Sint-Gillis, Fernand Bernierstraat 61 bus 0003; Ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend naar zij verklaart; Houdster van de volle eigendom van duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen aan toonder, volledig volstort, vertegenwoordigend het gehele maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

UITEENZETTING De voorzitter der vergadering legt uit en verzoekt mij, notaris, vast te stellen hetgeen volgt: I. Dat de vergadering tot doel heeft te beraadslagen en te beslissen over de volgende agenda: 1. Ontslag van alle bestuurders en gedelegeerd bestuurder. 2. Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam. 3. Omzetting kapitaal in euro. 4. Omzetting van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid, conform artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Voorstel tot omzetting, toelichting Raad van Bestuur. Staat van activa en passiva. Verslag extern accountant. 5.

Benoeming statutair zaakvoerder. 6. Goedkeuring van de nieuwe statuten van de Beslotene

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. 7. Machtigingen. ll. Oproeping en aanwezigheidsvereisten: Dat er thans aan ons, notaris, gemeld wordt dat er duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen aan toonder bestaan, volledig volstort, waarvoor aansluitend na omzetting een aandelenregister wordt aangelegd, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal. De vergadering legt mij, notaris, de gedrukte titels voor, ter vernietiging zodra gemeld register is opgesteld. De voorzitter zet uiteen: - om geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda, moet ten minste de helft van de maatschappelijke aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering; - Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd. Hetzelfde geldt voor de hier aanwezige personen, niet-vennoten, die overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen dienden te worden opgeroepen. De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven zijn, noch commissarissen zijn. Bestuurder en gedelegeerd bestuurder, mevrouw COLMAN Marleen Benoni,; bestuurder, geboren te Hamme (Vlaanderen) op drie augustus negentienhonderd zevenenvijftig, wonende tb 1060 Sint-Gillis, Fernand Bernierstraat 61 bus 0003. De tweede bestuurder mevrouw PAQUAY Vera Henriette; Alice, bestuurder, geboren te Elsene op zeven december negentienhonderd drieënveertig, wonende te 1030f Schaarbeek, Roodebeeklaan 58 bus b005, is hier niet aanwezig noch vertegenwoordigd. Ill. Quorum: Om; aangenomen te worden dienen de voorgenomen statutenwijzigingen volgens het Wetboek van Vennootschappen genomen te worden met de drie/vierden der aanwezige stemmen welke minstens de helft van het aantal bestaande stemmen vertegenwoordigen. De agendapunten betreffende de omzetting van de vennootschap behoeven echter de vier/vijfden der aanwezige stemmen. De vergadering gaat de werkelijkheid na van de uiteenzetting van de voorzitter, erkent dit alles ais zijnde' juist en bevindt zich rechtsgeldig samengesteld om geldig te beraadslagen en te beslissen omtrent de voorgenomen statutenwijzigingen en punten der dagorde. Vervolgens worden de punten der dagorde één per één besproken, de voorzitter zet de redenen uiteen welke aanleiding hebben gegeven tot huidige buitengewone algemene vergadering, en volgende conclusies worden genomen met eenparigheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevodgd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.EERSTE CONCLUSIE: ONTSLAGEN a. De algemene %vergadering aanvaardt neemt kennis van, en bevestigt de ontslagen van de beide bestuurders: -voornoemde mevrouw COLMAN Marleen, bestuurder; - Voornoemde mevrouw PAQUAY Vera, bestuurder. De ontslagen gaan in met ingang vanaf heden, zodra de hierna vermelde benoeming van de zaakvoerder is goedgekeurd en ingaat. De vergadering verleent décharge over het door hen gevoerde beleid aan elke genoemde bestuurder voor alle boekjaren waarvoor de jaarrekeningen zijn voorgelegd. b. Hiermee komt meteen ook een einde, onder zelfde voorwaarden, aan de functie genoemde mevrouw COLMAN Marleen als gedelegeerd bestuurder.

2.TWEEDE CONCLUSIE: OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM De vergadering beslist om alle aandelen, die momenteel aan toonder zijn, te vervangen door aandelen op naam, in dezelfde verhoudingen als hiervoor vermeld bij de huidige aandeelhouders. De statuten zullen dienovereenkomstig worden aangepast. Onmiddellijk wordt overgegaan tot de opmaak van een register.

3.DERDE CONCLUSIE: OMZETTING KAPITAAL IN EURO De vergaderîng beslist het maatschappelijk kapitaal voortaan in euro uit te drukken. Vastgesteld wordt dat het maatschappelijk kapitaal momenteel dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent (30.986,69 EUR) bedraagt.

4.VIERDE CONCLUSIE: OMZETTING VAN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de Raad van Bestuur omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en passief van eenendertig december tweeduizend en elf, alsook van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISOR FRANK HUYBRECHTS met zetel te 2440 Geel, Beekhoek 13, vertegenwoordigd door revisor Frank Huybrechts, en waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt: °9. BESLUIT In het kader van de procedure tot omzetting van de naamloze vennootschap MAVECA, met zetel te 1060 Sint-Gillis, Ferdinand Bernierstraat 61, in een besloten vennootschap met beperkte" aansprakelijkheid, heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva opgesteld op datum van 31 december 2011 die een balanstotaal opgeeft van 126.880,93 EUR en een netto-actief van 25.805,77 EUR. Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011, opgesteld door het bestuursorgaan' van de vennootschap, heeft plaatsgehad. Op basis van mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren

inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, kan ik besluiten dat : - er uit de staat

van activa en passiva per 31 december 2011, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, geen overwaardering van het netto-actief blijkt; ° onder voorbehoud van mogelijke overwaardering van de voorraad (4.819,60 EUR); - het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermeld voorbehoud en rekening houdend met het resultaat van de periode, 20.986,17 EUR bedraagt, en bijgevolg niet kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; - het verschil met het maatschappelijk kapitaal van 30.986,69 EUR, vermeld in de financiële staat van activa en passiva, bedraagt 10.000,52 EUR. Geef, 28 maart 2012 BEDRIJFSREVISOR FRANK HUYBRECHTS BURG BVBA Vertegenwoordigd door (getekend) Frank Huybrechts, Bedrijfsrevisor". Voormelde staat en verslag zullen samen met een afschrift van dit proces-verbaal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Op basis hiervan besluit de algemene vergadering de Naamloze Vennootschap om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen genomen.

5.VIJFDE CONCLUSIE: BENOEMING VAN STATUTAIR ZAAKVOERDER De algemene vergadering beslist eenparig dat genoemde mevrouw COLMAN Marleen aangesteld wordt als statutaire zaakvoerder in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar mandaat zef onmiddellijk ingaan, en onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Genoemde mevrouw COLMAN Marleen, hier aanwezig, aanvaardt deze benoeming.

6.ZESDE CONCLUSIE: GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN ingevolge de voorgaande conclusies beslist de algemene vergadering de statuten als volgt vast te leggen: De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "MAVECA". De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf elf april negentienhonderd zesennegentig. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1060 Sint-Gillis, Fernand Bernierstraat 61. Doel De vennootschap heeft als doel de exploitatie van een bakkerij, banketbakkerij, suikergoedwinkel, thésalon, verkoop en het maken van brood en banket, ijs, alsook de verkoop en het verbruik van sandwiches en alle mogelijke'bijhorende activiteiten bij de exploitatie van een bakkerij-banketbakkerij. De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen deelnemen in alle handel, vennootschappen of verenigingen met een gelijkaardig of verwant doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, net zoals zij alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke handelingen kan stellen die direct of indirect bij haar doel aansluiten, of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen; zij zal zelfs alle handelingen kunnen stellen met betrekking tot import of export van alle goederen en diensten voormeld. In het bijzonder kan de vennootschap alle roerende en onroerende goederen verwerven, huren of verhuren, nodig voor de uitvoering van die diensten. Zij kan fusioneren met dergelijke vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan beroep doen op buitenlands personeel wanneer het vennootschapsbelang dat eist. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend negenhonderd zesentachtig eyro en negenenzestig cent (30.986,69 EUR), en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, doch waarbij elk aandeel een gelijke fractiewaarde vertegenwoordigt a. aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. b. Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel, dan kunnen de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon olie daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is zijn de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden over deze aanwijzing, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. c.lndien de blote eigendom en het vruchtgebruik aan verschillende personen toebehoort dan zal de vruchtgebruiker het lidmaatschap uitoefenen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen en met uitzondering van het stemrecht, ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waarin de statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen zijn die hiervan afwijken, waarbij desgevallend punt b. hiervoor van toepassing zal zijn. d. De rechten verbonden aan de aandelen die in pand zijn gegeven, worden door de eigenaar-pandgever uitgeoefend. e. Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de persoon (personen) aan wie de lidmaatschapsrechten toekomen overeenkomstig dit artikel. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Is aangesteld tot statutair zaakvoerder, met een mandaat van onbepaalde duur: mevrouw COLMAN Marleen Benoni, geboren te Hamme (Vlaanderen) op drie augustus negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 1060 ; Sint-Gillis, Fernand Bernierstraat 61 bus 0003. Zoals gemeld zal dit mandaat onbezoldigd zijn, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen ; zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om twintig uur (20u00), op de zetel van de vennootschap; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden

door een lasthebber, al dan niet vennoot. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en

blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit, Elk aandeel geeft recht op één stem. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december.Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7.ZEVENDE CONCLUSIE: VOLMACHTEN De vergadering machtigt haar voornoemde zaakvoerder dan wel de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ABL BOEKHOUDING EN FISCALITEIT en/of de heer QUINTENS Patrick, mevrouw VRANCKEN Isabelle, mevrouw BROECKX Kathleen, allen met kantoor te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 0005, met recht tot indeplaatsstelling, te gelasten met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van den vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingsdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 03 APR. 2012 boek 1368 blad 77 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (25;00 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.

VOOR deels INTEGRALE BEKENDMAKING en deels ANALYTISCH UITTREKSEL

De Notaris (getekend) p. Van den Weghe

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie met historiek en coördinatie, verslag revisor en bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 31.08.2011 11507-0018-013
04/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



h III II VI1IYIII~III~II~

*11067274+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.687.570

Benaming

(voluit) : MAVECA

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : FERNAND BERNIERSTRAAT 61 1060 SINT-GILLIS

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 01/04/2011

ONTSLAG DE HERDER MONIQUE, NINOOFSESTEENWEG 160, 1755 GOOIK ALS BESTUURDER EN' BENOEMING VAN PAQUAY VERA, AVENUE DE ROODEBEEK 58/5, 1030 SCHAARBEEK EN BENOEMING VAN COLMAN MARLEEN, FERNAND BERNIERSTRAAT 61, 1060 SINT-GILLIS EN BENOEMING TOT; GEDELEGEERD BESTUURDER VAN COLMAN MARLEEN, FERNAND BERNIERSTRAAT 61, 1060 SINT-' GILLIS

DE MANDATEN WORDEN ONBEZOLDIGD UITGEVOERD.

VANAF 01/04/2011

GEDAAN TE BRUSSEL 01/04/2011

GEDELEGEERD BESTUURDER

COLMAN MARLEEN

~--~-~-----~.,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 31.08.2010 10523-0213-013
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 28.08.2009 09696-0184-014
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 27.06.2008 08310-0282-015
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.05.2007, NGL 05.07.2007 07361-0040-015
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.05.2006, NGL 30.06.2006 06385-3209-015
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 15.05.2004, NGL 26.09.2005 05711-0396-013
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.05.2005, NGL 26.09.2005 05711-0383-013
25/07/2003 : BL603078
14/10/2002 : BL603078
20/10/2001 : BL603078
30/04/1996 : BL603078
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 31.08.2016 16575-0105-014

Coordonnées
MAVECA

Adresse
FERDINAND BERNIERSTRAAT 61 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale