MEDHOLD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDHOLD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.633.502

Publication

13/12/2012
ÿþ ModPDP11.1

WiFfri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Impigepill

uJ

O 4 na; " 2012

"

Griffie

Ondemerningsnr : 0891.633.502

Benaming (voluit) : MEDHOLD IN VEREFFENING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rue Gachard 88 bus 14, 1050 Brussel 5, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Sluiting van de vereffening

Tekst:

UITTREKSEL UIT PROCES-VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN DINSDAG 13 NOVEMBER 2012:

De Aandeelhouder heeft de volgende beslissingen genomen:

1. Nazicht van het verdelingsplan van het actiefvan de Vennootschap, van de

rekeningen van de vereffening op 31 maart 2012 en van het verslagvan de

vereffenaar betreffende de beschikbare middelen

De Aandeelhouder verklaart kennis genomen te hebben van volgende documenten:

1. Het voorstel van het verdelingsplan van het actief in het kader van de sluiting van de vereffening, welke goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel op datum van 5 oktober 2012;

2. De rekeningen van de vereffening op 31 maart 2012; en

3. Het verslag van de Vereffenaar betreffende de beschikbare middelen.

2. Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening op 31 maart 2012, van

het saldo van de vereffening en de toewijzing van liet saldo van de vereffening aan de Vennootschap

De Aandeelhouder beslist om de Rekeningen van de Vereffening goed te keuren alsook het bedrag van het Saldo van de Vereffening.

De Aandeelhouder beslist dat de kosten voor het afsluiten van de bankrekening van de Vennootschap alsook van alle overige kosten voor het afsluiten van de vereffening van de Vennootschap zullen in vermindering gebracht worden van het Saldo van de Vereffening.

Bijlagen bij-het Belgisch-Staatsblad--t3112i2012-1-Alrffexes-clu-Moniteur 1-ge

Op de laatste blz, vanlnik6. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lig I - vervolg

Voorbehouden aan het 4. Belgisch Staatsblad















Mod PDF 11.1

De eventuele interesten zullen toegevoegd worden aan het Saldo van de Vereffening. (het "Netto Saldo van de Vereffening").

De Aandeelhouder beslist dat het Netto Saldo van de Verseffening zal uitbetaald worden aan de enige aandeelhouder van de Vennootschap.

3. Kwijting van de Vereffenaar

De Aandeelhouder beslist om kwijting te verlenen aan de vennootschap BST Bedrijfsrevisoren BBVBA, met zetel te Gachardstraat 88 bus 14,1050 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0444.708.673, vertegenwoordigd door de heer Dirk Smets, wonende te Patrijzenstraat 11, 3078 Everberg voor zijn mandaat als Vereffenaar.

4. Afsluiten van de vereffening en de volmachten

Het verslag van de Vereffenaar toont aan dat alle activa van de Vennootschap gerealiseerd zijn (met uitzondering van de inning van de Vordering) en dat alle schulden werden betaald (met uitzondering van de schulden met betrekking tot het afsluiten van de vereffening).

De Aandeelhouder verleent volmacht aan BST Bedrijfsrevisoren BBVBA, met zetel te Gachardstraat 88 bus 14,1050 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0444.708.673, vertegenwoordigd door de heer Dirk Smets, wonende te Patrijzenstraat 11, 3078 Everberg met de machtiging om het werk te subdelegeren, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de afsluiting van de vereffening, met inbegrip van de mogelijkheid om over te gaan tot betaling van het Netto Saldo van de Vereffening aan de Vennoot, om alle overige activa die eventueel aan de Vennootschap aan de Aandeelhouder zouden kunnen behoren, om de fiscale autoriteiten op de hoogte te stellen van de transfert van de Vordering, om de fiscale verklaring tot uitoefening van de belasting van toepassing tot en met de sluiting van de vereffening neer te leggen (te weten van 1 januari 2011 tot de datum van de sluitingsvergadering en om al het nodige in het werk te stellen om de betrokken autoriteiten te informeren over de sluiting van de vereffening.

In het algemeen kan de mandataris alle verklaringen doen, alle documenten uitschrijven en handtekenen en al wat algemeen noodzakelijk of nuttig is doen in het kader van de uitvoering van de hierbovenvermelde beslissingen.

5. Bewaren van boeken en maatschappelijke documenten

De Aandeelhouder beslist dat de boeken en maatschappelijke documenten ten minste vijf jaar zullen opgeslagen en bewaard worden op de zetel van SONIC HEALTHCARE BENELUX, te 2020 Antwerpen, Emiel Vloorstraat 9, vanaf de publicatie van de sluiting van de vereffening in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

6. Volmachten

De Aandeelhouder beslist volmacht te verlenen aan de heer Mathieu GUILLAUME en mevrouw Aline MENGONI, van het kantoor BST Bedrijfsrevisoren, elk optredend in eigen naam en met de machtiging om zijn/haar taken te subdelegeren, met het oog op het uitvoeren van alle noodzakelijke en nuttige formaliteiten in het kader van de bovenvermelde beslissingen met inbegrip van de handtekeningbevoegdheid en het doorsturen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[f.Fie U - vervolg

1:

.

aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de KruispuntBank van de Ondernemingen, het schrijven, handtekenen en neerleggen van al de uitreksels van de huidige beslissingen, elk document neer te leggen bij de bevoegde griffie en te voorzien in de nodige formaliteiten voor de publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de bijlagen van het Belgische Staatsblad.

Mod PDF 11.1

De mandataris zal in naam van de Vennootschap al het nodige kunnen doen; alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken handtekenen,

BST Bedrijfsrevisoren BBVBA

Dirk SMETS

Vereffenaar



Voorbehouden aan het ,', Belgltch Staatsblad  7\y--



Bijtagen bij hel Butgfsth Stautstitai- - 13/rZf2flYZ _ -Amléxérdü Vibmfèürbdgè







L.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 01.08.2012 12380-0144-020
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 25.07.2011 11335-0117-027
07/02/2011
ÿþ Mal 2.0

~W In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b;:lng 111111111 1111 111HAWu1 11111111111

Staatsblad *11020028*

deergetegd ter griffie ren de

rue tf.oe,7~~wbee...,~,, cp

~.

L E JM! ?f?1 Griffie

Ondernemingsnr : 891.633.502

Benaming

(voluit) : MedHold

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Emiel Vloorsstraat 9

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VAN VEREFFENAAR  COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op tweeëntwintig december tweeduizend tien, dragende de melding : "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 04 JAN. 2011 boek 147 blad 94 vak 2 ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (25E) De Ontvanger ai. (getekend) W. WUYTACK ", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MedHold", gevestigd te 2020 Antwerpen, Emiel Vloorsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0891.633.502, onder meer :

1. vastgesteld heeft dat de gewone algemene vergadering, gehouden op zevenentwintig juni tweeduizend en acht, besloten heeft tot benoeming van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM 1NTERAUDIT" (voorheen genaamd "TCLM, Toelen, Cats, Morlie & Co"), gevestigd te 1180 Ukkel, Waterloosesteenweg 1151, tot commissaris van de vennootschap voor een termijn van drie jaar.

De vergadering heeft tevens kennis genomen van het feit dat voomoemde commissaris als vertegenwoordiger heeft aangeduid : mevrouw KINDT Patricia, bedrijfsrevisor.

2. beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap van de Emiel Vloorsstraat 9 te 2020 Antwerpen met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar de Gachardstraat 88 bus 14 te 1050 Brussel (c/o BST Bedrijfsrevisoren) en tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 2 van de statuten.

3. het verslag van de raad van bestuur en het verslag opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM INTER-AUDIT", gevestigd te 1180 Ukkel, Waterloosesteenweg 1151, vertegenwoordigd door mevrouw KINDT Patricia, bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft goedgekeurd.

4. vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Derhalve bestaat zij vanaf tweeëntwintig december tweeduizend tien nog slechts voor de noodwendigheid van

haar vereffening.

Het mandaat van de bestuurders komt hierdoor ten einde.

5. Tot vereffenaar wordt aangesteld : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BST BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 88 bus 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0444.708.673.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de heer SMETS Dirk Polydore, van Belgische nationaliteit, aangewezen aIs vertegenwoordiger van de vennootschap "BST BEDRIJFSREVISOREN" voornoemd voor de uitoefening van het mandaat van vereffenaar.

Machten van de vereffenaar

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 187 en 190 van gemeld Wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van

de vennootschap.

Hij wordt, onder zijn verantwoordelijkheid, gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van tus-

sentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de

vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of

nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar

mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en

geschriften van de vennootschap.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank voor Ondernemingen wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan Meester

CIERS Virginie, advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te Terhulpsesteenweg 120, 1000

Brussel en/of enige andere advocaat van zelfde advocatenkantoor, alsook aan de vzw "BRUSSELSE KAMER

VAN HANDEL EN NIJVERHEID", met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door me-

vrouw RENKENS Renkens.

Te dien einde mag de lasthebber, in haam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en

stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

Volmacht wordt gegeven aan de ondertekenende notaris, alsook aan enige medewerker daarvan om geconsoli-

deerde statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten;

- beschikking van

de rechtbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. 4ehoiMen

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 23.08.2010 10443-0245-030
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 18.07.2008 08416-0373-014

Coordonnées
MEDHOLD

Adresse
GACHARDSTRAAT 88, BUS 14 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale