MEDISINA GEZONDHEIDSCENTRUM, AFGEKORT : MEDISINA

Association sans but lucratif


Dénomination : MEDISINA GEZONDHEIDSCENTRUM, AFGEKORT : MEDISINA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 501.754.769

Publication

14/12/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

UI i12~~11iii

hr A 1

E

St





1

BRUSSEL

0 5 DEC 2012

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : MediSina gezondheidscentrum

(verkort) : MediSina

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Eugène Plaskylaan 121-125 te 1030 Brussel

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - RAAD VAN BESTUUR -GEMACHTIGDEN

Ondergetekenden,

Demirkapu Hakki, Herdersliedstraat 97, 1070 Anderlecht

Arikan Hayri, Rue all autome 2, 6030 Charleroi

Altintas Tulay, Rue Mathieu Laensberg 48, 4000 Liege

Karadag Esra Nur, Goede Herderstraat 51, 1140 Evere

Kara Yasemin, Frans Leonstraat 13/1, 1140 Evere

Ozdemir Semiha, Edmond van Beverenplein 24, 9000 Gent

Durmus Unal, Zijp 86, 1780 Wemmel

Hacikerimoglu Ekrem, Liedtspfein 26, 1030 Brussel

Erturk Emine, Scheldestraat 1, 9240 Zele

hebben heden 20 november 2012 beslist over te gaan tot de oprichting van een vereniging zonder

winstoogmerk volgens de Wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002 en 16 januari 2003, de wet van 16 januari 2003, de wet van 22 december 2003 en de wet van 9 juli 2004 hierna genoemd de VZW-wet, en aanvaarden volgende statuten am de werking ervan te beheersen:

TITEL I: NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel I De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk met rechtspersoonlijkheid en draagt de naam 'MediSina gezondheidscentrum', afgekort ais MediSina. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'vereniging zonder winstoogmerk' of de afkorting vzw, met nauwkeurige aanwijzing van de zetel,

Artikel 2 De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 1030 Brussel avenue Eugène Plasky 121/125, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De zetel mag warden overgebracht naar elk ander adres binnen het Brussels Hoofstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, en voor zover deze laatste de nodige openbaarmakingsfomtaliteiten vervult.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : i!la9m en haadanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tlaam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Artikel 3 De vereniging heeft tot doel:

het aanbieden van kwalitatieve en laagdrempelige eerstelijnsgezondheidszorg.

Artikel 4 Om deze doelstelling te realiseren zal de vereniging het initiëren, het begeleiden en coördineren van alle mogelijke activiteiten ondersteunen die gericht zijn op het bevorderen van de psychische, sociale en lichamelijke gezondheid van iedere persoon die zich aanbiedt voor multidisciplinaire zorg en preventie vanuit de eerste lijn.

De vereniging kan daartoe een gezondheidscentrum oprichten waar huisartsgeneeskundige en paramedische zorg wordt aangeboden.

Daarnaast kan de vereniging optreden als gezondheidsplatform. Daartoe kan ze activiteiten organiseren en ondersteunen zoals gezondheidsopvoeding en preventie, de samenwerking tussen gezondheidswerkers binnen een echelon en tussen de verschillende echelons bevorderen, opleidingen organiseren, ondersteunen en volgen. De vereniging kan om haar doel te realiseren alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen bezitten of verkrijgen en aile rechtshandelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en de vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

Artikel 5 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II: LIDMAATSCHAP

Artikel 6 be vereniging bestaat uit werkende leden (hierna verder aangeduid als leden). Ze telt tenminste drie werkende leden. Het maximaal aantal leden is onbeperkt. De werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen zoals omschreven in de VZW-wet.

De in aanhef vermelde oprichters zijn de eerste werkende leden.

Artikel 7 Iedere natuurlijke persoon en/of rechtspersoon kan zich kandidaat stellen als lid.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, De Raad van Bestuurzal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als lid op haar eerstvolgende vergadering.

Op deze vergadering dienen minstens 3 leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd te zijn, De beslissing wordt genomen met een gewone meerderheid van

de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kan zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet aanvaard wordt ais lid. Onder verantwoordelijkheid van de Raad Van Bestuur zal het kandidaat-lid schriftelijk in kennis gesteld worden van de beslissing van de Raad van Bestuur aangaande zijn kandidaatsstelling.

Artikel 8 De leden zijn geen lidmaatschapsbijdrage verschuldigd.

In geen geval zijn de leden gebonden door de verbintenissen van de vereniging of

aansprakelijk voor de niet-nakoming ervan.

Artikel 9 Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vzw terugtrekken door een formeel schrijven per aangetekende brief te richten aan de voorzitter. Het ontslag zal ingaan de dag van ontvangst van dit schrijven.

Als een lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de Raad van Bestuur worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering waarop minstens twee derde meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden vereist is.

Het lidmaatschap van de leden eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid.

Artikel 10 Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden ook, bij ontbinding van de vzw, enz.

TITEL III: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11 De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, de algemene secretaris of een derde aangeduid door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Alle leden hebben gelijk stemrecht. Elk lid heeft één stem, Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen dcor andere leden worden vertegenwoordigd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r4S4D 22

Elk lid kan maximum één schriftelijke volmacht dragen.Een lid dat twee opeenvolgende keren afwezig is of zich niet laat vertegenwoordigen op een Algemene Vergadering zonder voorafgaandelijke verontschuldiging wordt automatisch als ontslagnemend aanzien. In voorkomend geval zaI de voorzitter van de Algemene Vergadering een brief richten aan het betreffende lid waarin het ontslag bevestigd wordt.

Artikel 12 De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

1, de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en afzetting van de bestuurders;

3. de eventuele benoeming en afzetting van een commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

4. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6. de ontbinding van de vereniging;

7, de uitsluiting van een lid;

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9. de goedkeuring van een jaarlijks door de raad van bestuur voorgesteld beleidsplan inzake medische en paramedische dienstverlening en inzake gezondheidsvoorlichting en opvoeding

10, aile gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 13 De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen telkens als het doel van de vereniging dit vereist door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid door de algemene secretaris, of bij diens afwezigheid door een derde aangeduid door de voorzitter van de Raad van Bestuur,

Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de goedkeuring van de begrotingen van het volgend jaar. Deze jaarlijkse Algemene Vergadering wordt ten laatste op 30 juni van elk jaar gehouden op de zetel van de vereniging of op een andere plaats die vermeld wordt in de uitnodiging.

De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile leden en toegetreden leden verstuurd per gewone post op het adres dat het lid daartoe laatst heeft opgegeven. Ze kunnen ook per e-mail verstuurd worden aan de leden die hiermee schriftelijk hebben ingestemd.

De uitnodiging vermeldt de dag, plaats, datum en het uur alsook de agenda van de vergadering. De algemene vergadering kan alleen beraadslagen en op geldige wijze een beslissing nemen over punten die op de agenda staan.

Artikel 14 Bijzondere bijeenkomsten van een buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de voorzitter of op verzoek van minstens twee bestuurders telkens wanneer het belang van de vereniging dit vereist en in elk geval wanneer minstens 1/5 van de leden daarom verzoekt.

De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle leden en toegetreden leden verstuurd per gewone post op het adres dat het lid daartoe laatst heeft opgegeven. Ze kunnen ook per e-mail verstuurd worden aan de leden die hiermee schriftelijk hebben ingestemd.

Artikel 15 Om op een geldige manier te kunnen beraadslagen, moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Artikel 16 Tot wijziging van de statuten of tot ontbinding kan slechts worden besloten indien die wijziging of de ontbinding op de oproeping is vermeld en indien 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 213 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOi) 2.2

Artikel 17 De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, door geheime stemming.

Artikel 18 Bij staking van stemmen, wordt in dezelfde zitting een nieuwe stemming georganiseerd. Indien er dan nog steeds een staking van stemmen bestaat, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 19 Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni

2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

De notulen en uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Elk lid van de vergadering ontvangt een afschrift van de notulen.

Artikel 20 De algemene vergadering mag op de samenkomsten personen, die al dan niet lid zijn van de vereniging uitnodigen -omwille van hun bijzondere kennis en vaardigheden. Deze deskundigen hebben slechts een raadgevende functie.

TITEL IV: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 21 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, die lid zijn van de vzw. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal leden van de vereniging. Wanneer de vzw slechts het wettelijk bepaald minimum van drie leden heeft, zal de Raad van Bestuur uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde lid wordt aanvaard, zal een Buitengewone Algemene Vergadering overgaan tot het benoemen van een derde bestuurder.

De bestuurders handelen ais een college.

Artikel 22 De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van vier jaar. Hun opdracht eindigt bij de jaarlijkse algemene vergadering waarop hun kwijting wordt verleend, De bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 23 De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden onderling verdelen, zo kan hij onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, algemeen secretaris en een penningmeester aanduiden. Deze taakverdeling kan echter niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet na openbaarmaking.

Artikel 24 Iedere bestuurder kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien, dit uiterlijk tot twee maanden na het indienen van zijn ontslag.

Artikel 25 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 26 De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vzw het vereist, alsook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders..

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door de algemene secretaris, Is ook de algemene secretaris verhinderd wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door een derde aangeduid door de voorzitter van de Raad van Bestuur. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of op elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Bestuurders die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere bestuurders warden vertegenwoordigd. Elke bestuurder kan maximum één volmacht dragen.

Artikel 27 De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter, dan wei de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevende stem.

Artikel 28 Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de algemene secretaris. Deze notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

a r I. M0D22

~ .4-

Artikel 29 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw dit vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail.

Artikel 30 De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vzw, met uitzondering van die handelingen waarvoor de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is overeenkomstig artikel 4 van de VZW-wet. De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen en voorleggen aan de algemene vergadering ter goedkeuring.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en aile andere instellingen.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

Artikel 31 De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vzw als college in aile handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter en/of de algemeen secretaris.

Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging. Een optreden jegens derden namens de Raad van Bestuur zonder voorafgaande machtiging daartoe van de Raad van Bestuur brengt wel de aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder in het gedrang.

Artikel 32 De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De omvang van hun bevoegdheden moet in dit geval duidelijk omschreven zijn in een beslissing van de Raad van Bestuur en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk uit

Artikel 33 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproepingsbrief wordt ten minste acht dagen voor de vergadering aan alle bestuurders verzonden per e-mail. De vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief bevat eveneens de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter en/of de algemeen secretaris. De vergadering kan alleen beraadslagen over de punten die in de agenda opgenomen zijn.

De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vzw. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, hetgeen bepaald is in de wet en in de statuten. Ze zijn aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur,

TITEL V: BEGROTING EN REKENINGEN

Artikel 34 Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar start op de datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2013.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting met betrekking tot het komende boekjaar ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de VZW-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier dat gehouden wordt op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies van de VZW-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 van de VZW-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De vereniging kan zijn inkomen verkrijgen door subsidies, giften, legaten en inkomsten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

van geneeskundige zorgen. De vereniging kan financiële hulp ontvangen op alle legale wijzen.

TITEL VII: ONTBINDING EN VEREFFENNING

,..

"

Voer-

behoudan aan hot Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 35 In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank van Koophandel, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun

bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

In geval van ontbinding van de vereniging worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging in België die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dat zij een "vzw in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 van de VZW-wet.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies van de VZW-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Artikel 37 Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien in deze statuten, gelden de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921, zoals ondermeer gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, de wet van 16 januari 2003, de wet van 22 december 2003 en de wet van 9 juli 2004.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen. Eén exemplaar is bestemd voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel en het laatste exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de algemene vergadering.

Goedgekeurd door de algemene vergadering gehouden te Brussel op 2011112012,

AKTE BETREFFENDE DE BENOEMING VAN BESTUURDERS van de vzw "MediSina gezondheidscentrum".

Op de Algemene Vergadering van 20 november 2012 van de vzw "MediSina gezondheidscentrum" kwamen ondergetekenden, werkende leden van de vereniging, bijeen voor de benoeming van de volgende bestuurders, die aanvaarden:

-Demirkapu Hakki geboren te Gent op 26-07-1984 en wonende te 1070 Anderlecht, Herdersliedstraat 97, tot voorzitter

- Arikan Hayri, geboren te Charleroi op 31-12-1986 en wonende te 6030 Charleroi, Rue alt autome 2, tot algemene secretaris.

- Altintas Tulay geboren te Liege op 17-08-1984 en wonende te 4000 Liege, rue Mathieu Laensberg 48, tot bestuurder.

- Karadag Esra Nur geboren te Antalya op 21-04-1982 en wonende te 1140 Evere, Goede Herderstaat 51, tot bestuurder.

- Kara Yasemin geboren te Sambreville op 30-07-1986 en wonende te 1140 Evere, Frans Leonstraat 13/1, tot bestuurder.

- Ozdemir Semiha geboren te Beykoz op 15-02-1978 en wonende te 9000 Gent, Edmond van Beverenpiein 24, tot bestuurder,

- Erturk Emine geboren te Lokeren op 19-07-1983 en wonende te 9240 Zele,

Scheldestraat 1, tot bestuurder.

AKTE BETREFFENDE DE BENOEMING VAN GEMACHTIGDEN van de vzw "MediSina gezondheidscentrum"

Aan volgende bestuurders wordt volmacht gegeven om alle documenten en akten te ondertekenen:

- Demirkapu Hakki, geboren te Gent op 26-07-1984 en wonende te 1070 Anderlecht,

Herdersliedstraat 97

Arikan Hayri, geboren te Charleroi op 31-12-1986 en wonende te 6030 Charleroi, Rue alt

autome 2.

De handtekening van deze twee bestuurders samen volstaan om de vzw geldig te

verbinden tegenover derden.

Voor akkoord met de bovenvermelde statuten van de vzw "MediSina gezondheidscentrum" tekenden de hierboven vermelde oprichters te Brussel op 20/11/2012,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : gaar" en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEDISINA GEZONDHEIDSCENTRUM, AFGEKORT : MEDI…

Adresse
EUGEN PLASKYLAAN 121-125 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale