MELCHOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELCHOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.928.558

Publication

12/08/2014
ÿþa mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1111111111141!11111111111111111

Ondernerningsnr : 055P .92e. Benaming (voluit) : MELCHOM

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(verkortj

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: TOUR & TAXIS, HAVENLAAN 86c bus 414

1000 Brussel

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ! aansprakelijkheid «CHRISTOPHE RONSE » met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 414, RPR 0464.908.132, opgemaakt door geassocieerd notaris SABINE ' DESTROOPER te Ledegem op ACHTENTWINTIG JULI TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, neergelegd ter registratie op het lste kantoor der registratie te Kortrijk 2 blijkt dat:

De geheelheid van het maatschappelijk kapitaal aanwezig is;

De vennootschap geen effecten zonder stemrecht, noch effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen, noch obligaties, warrants of certificaten onder

"

welke vorm dan ook uitgegeven heeft

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

Er werd verklaard:

1. Op 12 juni 2014 een splitsingsvoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTOPHE RONSE, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Het splitsingsvoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de te splitsen vennootschap, zijnde de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, te Brussel, neergelegd op 13 juni 2014.

3. De neerlegging van het splitsingsvoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 juni 2014 onder nummer 14121892. Comparant merkt op dat de cijfers van het actief en passief die overgaan naar de nieuw op te richten BVBA MELCHOM in het neergelegd splitsingsvoorstel correct zijn, doch foutief opgenomen werden in de de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

4. De verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen werden niet opgesteld, aangezien de enige vennoot daarvan afziet.

6. Een verslag werd opgemaakt voor de nieuw op te richten vennootschap met betrekking tot de inbreng in nature, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verhevden. Hevvaert en Co", kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 § 1, tweede en derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen.

Er werd een bijzonder verslag van de oprichters opgemaakt op 27 juni 2014, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

neelar rgen-Gp---

0 1 M0, 2014

ter griffie van OiMederlandstalige itutWarric,van Iconphandel Brussel

moc111.1

7. De stukken vermeld in artikel 748, met uitzondering van de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen, lagen minstens een maand voor de datum van deze vergadering op de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de enige vennoot ter beschikking gesteld overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

8. Vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

ilfers/agen

De besluiten van het verslag de dato 26 juni 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verhelden. Hevvaert en Co", kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng in nature bij de oprichting van de BVBA MELCHOM, opgesteld overeenkomstig artikel 219 § 1 tweede en derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen, luiden als volgt:

"De inbreng in nature tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte" aansprakelijkheid "MELCHOM" gebeurt ingevolge een voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van het residentieel onroerend goed, gelegen te Gent (Gentbrugge) Rode-Kruisstraat 1, naar een nieuw op te richten vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Melchom", overgaat. Het af te splitsen netto-actief bedraagt 576.238,70 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) De voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaardén die tenminste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de

"

nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d) De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELCHOM", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij dienen wel op te merken dat op datum van onderhavig verslag het onroerend goed dat voorwerp maakt van de inbreng nog belast is met een hypothecaire inschrijving zoals omschreven in deel 6 van dit verslag. Deze opmerking is zonder voorwerp indien de inschrijving inmiddels zou zijn geschrapt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de oprichting door inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELCHOM" ingevolge de partiële splitsing door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Partee splitsing

Â. De vergadering aanvaardt het aangekondigde voorstel tot partiële splitsing. Zij besluit aldus dat een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voer- mocf 111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTOPHE RONSE, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van partiële splitsing, overgaat

overeenkomstig het voornoemde voorstel tot partiële splitsing op de nieuw op te richten vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELCHOM.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a) De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng:

De enige vennoot van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTOPHE RONSE bekomt in ruil en als vergoeding voor de inbreng door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTOPHE RONSE in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap MELCHOM duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van de nieuwe 13VBA MELCHOM.

b) De datum vanaf wanneer de handelingen van de " arlieel te silitsen vennootscha " wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap, wordt bepaald op 1 JUNI 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de nieuw op te richten BVBA MELCHOM.

c) De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juni 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap CHRISTOPHE RONSE, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA MELCHOM, zoals hiervoor bepaald,

B. Beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passive

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap CHRISTOPHE RONSE overgaat op de nieuwe BVBA MELCHOM, die thans wordt opgericht.

Het deel van het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap MELCHOM is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verhevden, Hevvaert en Co", kantoor houdende te 9200 Dendermonde, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, dat aan deze akte gehecht blijft.

De overgang van een deel van het vermogen van de huidige burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTOPHE RONSE op de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELCHOM geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het voorstel tot partiële splitsing en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Aile roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom ervan. De eigendom van het ingebracht/afgesplitst onroerend goed gaat over vanaf heden.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten, zowel zakelijke als persoonlijke, van de partieel gesplitste



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

Vpor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren, met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4. Er zijn in de vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Aan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap worden bewaard op het volgend adres: 1000 Brussel,n Tour & Taxis, Havenlaan 86C bus 414 en zullen worden ter beschikking gehouden van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELCHOM telkens wanneer deze daarom verzoekt.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze partiële splitsing en de overgang van een deel van het vermogen, zullen door de verkrijgende vennootschap gedragen worden naar evenredigheid van het netto-actief dat aan ieder van de verkrijgende vennootschap in het splitsingsvoorstel is toebedeeld.

C. Beschriivingyan het over te dragen onroerend goed

Het onroerend goed dat door de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTOPHE ' RONSE wordt ingebracht in de nieuwe BVBA MELCHOM is het volgende:

STAD GENT, deelgemeente GENTBRUGGE

Een villa met bijgebouwen en grond, Rode-Kruisstraat 1, gekend op het kadaster, drieëntwintigste afdeling sectie B nummer 451/P/2, voor een oppervlakte van eenenvijftig are tweeënzestig centiare (51a 62ca),

De oorsprong van eigendom en de bijzondere bepalingen betreffende het ingebrachte onroerend goed worden hieronder nader beschreven, bij de inbreng in de nieuw op te richten vennootschap.

Oprichting BVBA, macieg

Algemeen,

De vergadering besluit vervolgens over te gaan tot de oprichting van de BVBA "MELCHOM" met vaststelling van de statuten.

Er worden duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap Christophe Ronse naar evenredigheid van huidig aandelenbezit.

De partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Christophe Ronse' brengt in de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidC MELCHOM uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Kapitaalverhoging door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELCHOM verhoogd wordt met een bedrag van zeshonderd zevenentwintig euro negenenvijftig cent (627,59 EUR) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zodat het kapitaal gebracht zal worden van zeventien duizend negenhonderd tweeëntwintig euro éénenveertig cent op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

De kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het totaal bedrag van het kapitaal, dat volledig volgestort is, bedraagt aldus achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00 EUR)

STATUTEN

Artikel één - Naam.- 'MELCHOM".

Artikel twee Zetel.- 1000 BRUSSEL, Tour & Taxis, Havenlaan 86C bus 414.

Artikel drie - Doel.-

De vennootschap heeft als doel:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening

mod 11.1

b) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere

vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

C) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging,

dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van aile onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal

"

aile, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel vier - Duur.- onbeperkte duur vanaf 28 juli 2014.

Artikel vijf - Kapitaai.- achttien duizend vijfhonderd vijftig euro 18.550,-)

vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk ' vermogen vertegenwoordigen.

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel veertien - Bevoeodheid - Vertedenwoordioino.-

leder zaakvoerder kan elle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder alleen optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden eau het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

'Vo'or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen.

Artikel zeventien - Controle.-

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft ledere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Artikel negentien - Bijeenroeoing.- in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de derde vrijdag van de maand november om 18 uur.

Artikel tweeëntwintig - Stemrecht.-

leder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Artikel zesentwintig Boekaar.- één juni en eindigt op éénendertig mei van het volgend kalenderjaar.

Artikel achtentwintig - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel éénendertig Vereffening.-

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

In afwijking van voorgaande alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe. OVERGANGSBEPALINGEN

A. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters in bijzondere vergadering samen te komen, teneinde volgende besluiten te treffen, allen met éénparigheid van stemmen:

1. eerste boekjaar vangt aan op 28 juli 2014 en zal afgesloten worden op 31 mei 2015





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

2, De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015, overeenkomstig de bepalingen van voorgaande statuten,

3. Benoemingen:

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te akteren dat de heer Christophe Ronse de Craene 1RK, 64.03.26-023.771 voornoemd benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat. Dit mandaat is onbezoldigd,

B. BEKRACHTIGING AANGEGANE VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart uitdrukkelijk alle verbintenissen die werden afgesloten in naam van

de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de

rechtbank van koophandel.

Machtiging aande ZAAKVOERDER

De algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap CHRISTOPHE RONSE <

machtigt de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten,

cilmacM

De oprichter, de zaakvoerder verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke ! vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte " Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, en aan mevrouw Katrien Huysse, wonend te 9220 Hamme, Meerstraat 189, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen,

VOOR U1TTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28 juli 2014;

2. Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 juli 2014;

3, Het bijzonder verslag van de oprichters mbt de inbreng in natura de dato 27 juli 2014;

w ~ ~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

à Ver-behouden aan het Belgisch Staatsblad

17/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter ..riffielNelfeeatkialiruu/Ontvangen op '

Ondernemingsnr 0557.928.558

Benaming (voluit): MELCHOM (verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Havenlaan 86C bus 414

1000 Brussel

Onderwerp akte :Ontbinding en vereffening

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de:. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MELCHOM » met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 414 BTW BE0557.928.558, RPR Brussel, Nederlandstalige afdeling opgemaakt door geassocieerd notaris SABINE DESTROOPER te Ledegem op: DRIEENTWINTIG SEPTEMBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, neergelegd ter registratie op het lste kantoor der registratie te Kortrijk 2 blijkt dat:

Alle aandelen aanwezig zijn;

EERSTE BESLUIT - ONTBINDING

A. De voorzitter, de heer Christophe Ronse, geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 19 september 2014 dat toelichting geeft bij de voorgestelde ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat.: gevoegd van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 22 september 2014, ' opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verheyden, Heyvaert en Co", kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, over de samenvattende staat van activa en passive gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELCHOM". In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31' augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.190.257,84 EUR en een netto-actief van 966.800,79 EUR.

Deze staat van activa en passive werd opgesteld in toepassing van artikel 28 e van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen, waarbij de. kosten van de vereffening in het resultaat werden opgenomen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzieni van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 94.88784

.. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

f te 08 OKT. 2014

r., r griffie van de Nedertandstalige e414 meltmildel Brussel





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van het resultaat van een eventuele fiscale controle, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden."

B. De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden

gemaakt door de enige vennoot. Zij besluit aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

De vergadering besluit, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn jegens derden volgens de staat van activa en passiva, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Het resterend actief van de vennootschap met inbegrip van het onroerend goed wordt teruggenomen door de enige vennoot zelf.

De vennoot verbindt er zich onvoorwaardelijk toe alle activa, eventuele nog niet gekende passiva, rechten en verplichtingen van de vennootschap voor zijn rekening te nemen. De geraamde belastingen op het resultaat van het lopend boekjaar werd geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas

Comparant keurt vervolgens het verdelingsplan goed, omvattende de berekening van de in te houden roerende voorheffing en het netto-aandeel van de vennoot in de vereffening. DNROERENDE GOEDEREN

De enige vennoot verklaart over te gaan tot de toebedeling en zuivere en eenvoudige afgifte aan de enige vennoot, de heer Christophe Ronse, overeenkomstig artikel 129 tweede lid van het Wetboek van Registratierechten, van alle onroerende goederen van: onderhavige vennootschap.

TWEEDE BESLUIT - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Christophe Ronse [rijksregisternummer: 64.03.26-023.77].

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

DERDE BESLUIT - SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart unaniem de vereffening gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELCHOM definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit  voor zoveel als nodig- dat de laatste formaliteiten [fiscale en andere verplichtingen] zullen voldaan worden door de heer Christophe Ronse, die hiertoe aile machten ontvangt en die de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn van vijf jaar zal bewaren op het volgend adres: Brussel, Havenlaan 86 C bus 414.

Dezelfde persoon krijgt alle machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen, mocht dit ooit nodig zijn. Hij aanvaardt de opdracht

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Christophe Ronse, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

Volmacht

De enige vennoot en zaakvoerder van de ontbonden vennootschap verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke

mati 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

À

.. ........ _ . _ _ ..

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening .

rnod 11.1

administratieve formaliteiten te vervullen betreffende de ontbinding en de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, Nederlandstalige afdeling:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 23 september 2014;

2. Het verslag van de zaakvoerder de dato 19 september 2014 mbt de ontbinding met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten per 31 augustus 2014;

3. Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 september 2014;

Op de laatste blz. van JiB vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MELCHOM

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 414 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale