MENCARE INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MENCARE INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 893.124.926

Publication

25/07/2012
ÿþt, mad 11" 1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0893.124.926

busse

.1 ó JUILr

Griffie

HU 0111111111

*12130720*

111

be

a

B,

sr

Benaming (voluit) ; Mencare Invest

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Zaterdagplein 1

1000 Brussel

Onderwerp akte :ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf en neergelegd op griffie van de Rechtbank van Koophandel voor de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Mencare Invest", waarvan de zetel gevestigd is te ' 1000 Brussel, Zaterdagplein 1, besloten heeft:

1. het mandaat te bevestigen van KPMG Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, ingeschreven , in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 04I9.122.548, als commissaris van de vennootschap.

 Haar mandaat behelsde de controle van de boekjaren afgesloten op 31 december 2009, 2010 en 2011, doch was nog niet; gepubliceerd. De commissaris werd voor de uitoefening van dit mandaat vertegenwoordigd door de heer Erik Clinek,: bedrijfsrevisor.

Het driejaarlijks mandaat van de commissaris is verstreken naar aanleiding van de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011.

De algemene vergadering bevestigde echter dat de commissaris in functie is gebleven voor het opmaken van het verslag, nodig voor de ontbinding van de vennootschap. Hiervoor werdt de commissaris eveneens vertegenwoordigd door de heer Erik Clinek, bedrijfsrevisor. Het mandaat van de commissaris zal eindigen zodra de vereffening van de vennootschap wordt;, afgesloten.

2. de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen.

Het besluit van het verslag van de voornoemde commissaris KPMG Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door de Heer Willem VAN CAUTER, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgestoten per 31 mei 2012, luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"6 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Mencare Invest NV, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 31 mei 2012, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.044.279 EUR en een netto-actief van I.044.279 EUR. Er zijn geen schulden aanwezig in de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2012.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Mencare Invest NV volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de;' vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden.

r Op grond van" de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en correct weergeeft. De kosten voor liquidatie werden niet voorzien in de vennootschap, deze zullen gedragen worden door de voornaamste aandeelhouder Mensura Gemeenschappelijke Verzekeringskas.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de; vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

[ondertekend]

Erik Clinek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

moa 14.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor"

3. de staat van activa en passiva, die is vastgesteld op 31 mei 2012, goed te keuren en de voorstellen te aanvaarden gedaan door de raad van bestuur van de vennootschap in zijn verslag, waarvan hiervoor sprake, voor de verdeling van de overblijvende activa. De vergadering verklaarde dat de vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend goed noch titularis van enig zakelijk recht betreffende onroerend goed. De staat van activa en passiva bevat geen voorzieningen of schulden:. De algemene vergadering stelde vast dat er geen bedragen of waarden moeten in consignatie gegeven worden. De gemeenschappelijke kas naar Belgisch recht Mensura' Gemeenschappelijke Verzekeringskas, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Zaterdagplein verbindt er zich toe alle evéntuele activa of passiva die momenteel niet gekend zijn, ' doch die later zouden blijken, over te nemen. De. algemene vergadering besliste uitdrukkelijk akkoord te gaan met deze overname.

4, kwijting te verlenen aan de bestuurders en aan de commissaris voor de vervulling van hun mandaat, en dit sinds de ,

aanvang van het laatste boekjaar. " -

5. om de vereffening onmiddellijk sluiten. Zij stelde' vast- dat, de naamloze vennootschap "Mencare Invest" definitief heeft opgehouden te bestaan..

De notaris wees op het bestaan en de draagwijdte van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de bestuurders van een naamloze vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden zullen dragen.

6. dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard, gedurende de periode voorzien door de wet, bij Mensura Gemeenschappelijke Verzekeringskas, voornoemd, waarvan de maatschappelijke zetel momenteel gevestigd is te Zaterdagplein 1, 1000 Brussel.

7. aan de heer Paul Jacobs, geboren te Anderlecht op 9 augustus 1960, met woonplaats te 1700 Dilbeek, Marie Louiselaan, 19, alle bevoegdheden te verlenen voor het vervuilen van alle nodige formaliteiten die volgen op de ontbinding en de

onmiddellijke sluiting van de vereffening, met recht tot in de plaatsstelling, "

8, bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Luc Germonprá en de heer Frank Dewael, cfo Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte,twee volmachten, twee verslagen.

Fr. de Grave, geassocieerd notaris.

Op de laatste" blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0318-026
17/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

L ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 6 FEII. 2012

Griffie

*12040062*

VI beha aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0893.124.926

Benaming

(voluit) : Mencare Invest NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zaterdagplein 1,1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

Uittreksel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 05.10.2011: TWEEDE RESOLUTIE

In verband met het tweede punt van de agenda, beslist de algemene vergadering het ontslag van de heer Louis Kemps, wonende Siegersveldstraat 15 te 3500 Hasselt , gedelegeerd bestuurder, en Emmy Invest NV,met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Koningin Astridlaan 40 , bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Egon Boffé, goed te keuren.

De algemene vergadering bevestigt dat het ontslag van de hierboven vermelde bestuurders in werking treedt op datum van de ondertekening van de overeenkomst, t.t.z. de 30.09.2011.

DERDE RESOLUTIE.

In verband met het derde agendapunt, beslist de algemene vergadering dat de raad van bestuur van Mencare Invest NV en dit vanaf de ondertekening van de overeenkomst tot overdacht van aandelen ttz op 30.09.2011 wordt samengesteld uit de volgende leden;

-de heer Walter De Roey, voorzitter van de raad van bestuur,

-de heer Jean-Claude Debussche,

-Business Atelier BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Eric Bonneu.

Walter De Roey Jean-Claude Debussche

Voorzitter van de raad van bestuur Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2011
ÿþMotl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

VII

JI! II I 10956 IVI8

nV~~IVll~l

3*l~

v

bah

aa

Bel Staz

~ s lire- zo» BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte : 0893.124.926

Mencare Invest

Naamloze Vennootschap Zaterdagplein 1,1000 Brussel Ontslag bestuurder

Bijlagen bij bët Bctgiscit Staatsbtaii - 28106/2011 - Annexes du ôiiiteur beige Op de gewone Algemene Vergadering, dd 29/04/2010 is kennisgenomen van het ontslag als bestuurder van de Heer Johan Dezeure, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 75 A.

Louis Kemps

Agev. Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 31.05.2011 11140-0325-020
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 01.06.2010 10145-0335-026
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.04.2009, NGL 23.05.2009 09170-0093-009

Coordonnées
MENCARE INVEST

Adresse
ZATERDAGPLEIN 1 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale