MEZZANINE PARTNERS 1

Divers


Dénomination : MEZZANINE PARTNERS 1
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 547.871.242

Publication

21/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

elè Wierezagel°I op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IU!1!111,11.11,1),11,I1,!,11.11111111114 3591*

__________

Ondernemingsnr : 0547871242

1 2 MEI 2014

tet griffie Van de Nederlandstalige

itettbuk veraphandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voiuit) : MEZZANINE PARTNERS 1

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Oude Graanmarkt 63

1000 Brussel

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - MACHTIGING TOEGESTAAN KAPITAAL - UITGIFTE VAN OMGEKEERD CONVERTEERBARE OBLIGATIES - NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - QUASi INBRENG - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zes mei tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op, aandelen "MEZZANINE PARTNERS 1", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met dertien miljoen honderdtweeënzeventigduizend vierhonderd euro (13.172.400 EUR) om het te brengen op dertien miljoen tweehonderd vijfendertigduizend;; vierhonderd euro (13.235.400 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van;. honderd eenendertig duizend zevenhonderd vierentwintig (131.724) aandelen behorend tot klasse A of klasse : afhankelijk van de inschrijver, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van vijfentwintig procent (25 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 657 juncto artikel 600 van het Wetboek van;; vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE13 3631 3357 8639 op naam van de; Vennootschap bij de ING, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 6 mei 2014.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wijziging van artikel 5 van de statuten, zoals hierna opgenomen in de nieuwe tekst van statuten.

31 Machtiging werd verleend aan de statutaire zaakvoerder om het kapitaal van de vennootschap te verhogen binnen het kader van het toegestaan kapitaal met een bedrag van zevenendertig miljoen achthonderd, achtentachtig duizend vijfhonderd euro (37.888.500 EUR).

Wijziging van artikel 10 van de statuten, zoals hierna opgenomen in de nieuwe tekst van statuten.

4/ Uitgifte van 56,804 omgekeerd converteerbare obligaties op naam met elk een nominale waarde van;; honderd euro (100 EUR) met een totale waarde van vijf miljoen zeshonderdtachtigduizend vierhonderd euro;

" (5.680.400 EUR) en vaststelling van de voorwaarden en modaliteiten.

5/ inschrijving op de converteerbare obligaties.

6/ Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties conform de hiervoor vermelde voorwaarden, besliste de algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten;; belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal omgekeerd geconverteerde;; obligaties, met de nominale waarde van de omgekeerd converteerbare obligaties hetzij honderd euro (100;: EUR), met name vijf miljoen zeshonderdtachtigduizend vierhonderd euro (5.680.400 EUR).

7/ Aanneming van een nieuwe tekst van statuten dewelke in overeenstemming is met voorgaande:; beslissingen alsook met eventuele inhoudelijke noodzakelijke wijzigingen.

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt :

Naam van de vennootschap

De vennootschap wordt opgericht als een commanditaire vennootschap op aandelen onder de naam; "MEZZANINE PARTNERS 1".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft ais maatschappelijk doel, in België of in het buitenland, doch met focus op België,

in eigen naam en voor eigen rekening:

Het aantrekken van fondsen bij verschillende investeerders met het oog op het gemeenschappelijk

beleggen / investeren van deze fondsen overeenkomstig een vastgelegd investeringsbeleid met

bepaalde investeringscriteria.

De nadruk van voormeld investeringsbeleid ligt op ondernemingen uit diverse sectoren, die nood hebben

aanbijkomende financiering, dit door middel van, onder meer en zonder beperking, het toestaan van

hoog rentende achtergestelde mezzaninefinanciering die een aantrekkelijk

risico/rendementsvergoeding bieden;

Het tijdelijk nemen van participaties, ten uitzonderlijke titel, in vennootschappen aan wie zij reeds leningen, voorschotten of kredieten heeft toegestaan en die in financiële moeilijkheden zouden verkeren, behoudens wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Tevens mag de vennootschap management, advies en consultancy diensten aan andere vennootschappen verlenen met uitzondering van de activiteiten vervat in de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig met betrekking tot de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wet, of iedere andere, latere wet of uitvoeringsbesluit die deze wet of haar uitvoeringsbesluiten aanpassen of vervangen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een bepaalde duur, welke zal verstrijken op 6 mei 2024.

De duur van de vennootschap kan twee maal worden verlengd met een periode van één (1) jaar of de vennootschap kan integendeel vroegtijdig worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders. Dergelijk besluit vereist (i) een 9/ meerderheid binnen de stemmen van de aandelen klasse A, (ii) een '/ meerderheid binnen de stemmen van de aandelen klasse B en (iii) de goedkeuring van de zaakvoerder.

De vennootschap zal niet ontbonden zijn indien aan het mandaat van de zaakvoerder, om gelijk welke reden, een einde komt.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt dertien miljoen tweehonderd vijfendertig duizend vierhonderd euro (13.235.400 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderdtweeëndertig duizend driehonderd vierenvijftig (132.354) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdtweeëndertig duizend driehonderd vierenvijftigste (1/132.354se) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De honderdtweeëndertig duizend driehonderd vierenvijftig (132.354) aandelen zijn onderverdeeld in negenenzestigduizend negenhonderd en tien (69.910) aandelen klasse A en tweeënzestig duizend vierhonderd vierenveertig (62.444) aandelen klasse B.

Wanneer aandelen "klasse A" worden overdragen aan een andere persoon dan de vennootschappen Mezzanine Partners Management bvba, PMV nv en Capital@rent nv of een met deze vennootschappen verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, worden de overgedragen "klasse A"-aandelen automatisch, l.e.. zonder vervulling van enige formaliteit, bij de overdracht van de desbetreffende aandelen omgezet in aandelen "klasse Be. Omgekeerd zullen aandelen "klasse B" die worden overgedragen aan Mezzanine Partners Management bvba, PMV nv en/of Capital@rent nv of een met deze vennootschappen verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, automatisch, i.e. zonder vervulling van enige formaliteit, bij de overdracht worden omgezet in aandelen "klasse A". De statutair zaakvoerder zal deze wijziging van klasse aantekenen in het register van de aandelen zoals bedoeld in artikel 9 van deze statuten.

Aile aandelen klasse A en klasse B vertegenwoordigen dezelfde fractiewaarde, geven elk afzonderlijk recht op één stem, en zullen identieke rechten en plichten hebben en genieten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in deze statuten of in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door aile aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten.

Stille vennoten  Beherende vennoot

De vennootschap is samengesteld uit twee categorieën van aandeelhouders:

- de beherende vennoot, i.e. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mezzanine

Partners Management, met maatschappelijke zetel te Kwadestraat 153 bus 0.1, 8800 Roeselare, en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0547.761.473 (tevens statutair zaakvoerder van de vennootschap). Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. Zij dient houder te zijn van minstens één aandeel van de vennootschap. Er zijn geen andere beherende vennoten.

Voor-bitouden aan het Belgisch Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.7

Voor-

behouderi aan het Belgisch

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

de stille vennoten, die slechts verbonden zijn tot beloop van hun inbreng. De aandeelhouder die evenwel voor de vennootschap tekent, anders dan bij volmacht, of wiens naam in de vennootschapsnaam zou voorkomen, wordt jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Toegestaan kapitaal

De zaakvoerder is bevoegd om het geplaatst maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen met een bedrag van zevenendertig miljoen achthonderd achtentachtig duizend vijfhonderd euro (37.888.500 EUR), overeenkomstig door de zaakvoerder te bepalen modaliteiten.

Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld in welk geval de zaakvoerder rekening zal dienen te houden met het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders.

De verhoging van het kapitaal kan binnen het kader van het toegestane kapitaal ook gebeuren door inbreng in natura, De zaakvoerder mag evenwel, van het toegestane kapitaal geen gebruik maken om te beslissen tot een kapitaalverhoging die voornamelijk tot stand wordt gebracht door een inbreng in natura die uitsluitend voorbehouden is aan een aandeelhouder die effecten van de vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De verhoging van het kapitaal waartoe, krachtens de bij dit artikel toegekende bevoegdheid wordt besloten, Kan verder ook geschieden door omzetting van reserves, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Binnen het kader van het toegestaan kapitaal kan de zaakvoerder beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

In geval van kapitaalverhoging door de zaakvoerder, in het kader van het toegestaan kapitaal, zal de zaakvoerder de uitgiftepremies, indien er zijn, moeten toewijzen aan een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals het kapitaal, de waarborg voor derden zal uitmaken en die, behoudens de mogelijkheid tot incorporatie in kapitaal door de zaakvoerder, zoals hiervoor voorzien, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden krachtens een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend onder de voorwaarden gesteld door artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder kan deze bevoegdheid uitoefenen gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van deze akte in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen.

Wanneer de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorstelt deze bevoegdheid te hernieuwen, stelt hij een met redenen omkleed verslag op waarin wordt aangegeven in welke bijzondere omstandigheden hij " gebruik zal kunnen maken van het toegestane kapitaal en welke doeleinden hij daarbij nastreeft,

De zaakvoerder is bevoegd om het voorkeurrecht te beperken of op te heffen, in welk geval hij zulks verantwoordt in een omstandig verslag. Er wordt eveneens een verslag opgesteld door de commissaris, of bij diens ontstentenis door een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten, aangewezen door de zaakvoerder. In geval van beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de zaakvoerder bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, in welk geval de inschrijvings "

termijn tien dagen moet bedragen.

De zaakvoerder is bevoegd het voorkeurrecht te beperken of op te heffen ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen.. In dat geval dienen de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen nageleefd te worden.

Statutaire zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één enkele statutaire zaakvoerder, i.e. Mezzanine Partners Management BVBA, met maatschappelijke zetel te Kwadestraat 153 bus 0.1, 8800 Roeselare, en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0547.761.473, die tevens beherende vennoot is.

De statutaire zaakvoerder zal een vaste vertegenwoordiger aanduiden overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen en kan deze vaste vertegenwoordiger van tijd tot tijd vervangen.

De bezoldiging van de statutaire zaakvoerder zal worden bepaald in een afzonderlijk schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen met een bijzondere meerderheid overeenkomstig artikel 22 van de statuten.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan worden herroepen in geval van bedrog, grove nalatigheid en opzettelijke fout door de statutaire zaakvoerder.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder zal van rechtswege worden beëindigd in geval van ontbinding of faillissement van, dan wel enige gelijkaardige procedure, voor zover wettelijk toegelaten, met betrekking tot de zaakvoerder.

De zaakvcerder is verplicht na de beëindiging van zijn mandaat, zijn taak verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien door de algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend zoals voor statutenwijziging, zonder dat deze termijn zes maanden mag overschrijden. Het voorgaande geldt onverminderd de toepassing van de bepalingen in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten.

De aandelen van de zaakvoerder wiens mandaat werd beëindigd, zullen worden overgedragen aan de nieuw aangestelde statutaire zaakvoerder,

Bevoegdheden van de zaakvoerder

Onverminderd de toepassing van de bepalingen in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd ' werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten, beschikt de zaakvoerder over de meest uitgebreide bevoegdheden om alles te doen wat nuttig of nodig is teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap te verwezenlijken, behalve die zaken die de wet expliciet aan de algemene vergadering van aandeelhouders voorbehoudt,

Het mandaat van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij volgende handelingen kan stellen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(1) het vertegenwoordigen van het de vennootschap in aile aangelegenheden;

(ii) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke

investeringsmogelijkheden die binnen de investeringspolitiek van de vennootschap vallen;

(iii) het evalueren en opvolgen van de investeringen die de vennootschap heeft gedaan;

(iv) het uitoefenen van alle rechten en voordelen verbonden aan de door de vennootschap gemaakte investeringen of gesloten overeenkomsten;

(v) het nakomen en vervullen van aile plichten die namens de vennootschap zijn aangegaan;

(vi) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke (des)investeringsmogelijkheden met betrekking tot de investeringen die de vennootschap heeft gedaan;

(vii) het uitoefenen van alle mandaten of opdrachten namens de vennootschap;

(viii) het opvolgen en uitvoeren van alle administratieve, vennootschapsrechtefijke en boekhoudkundige " taken en verplichtingen van de vennootschap;

(ix) het plannen, voorbereiden en houden van aile vergaderingen van de organen van de vennootschap;

(x) het plannen, voorbereiden en uitvoeren van alle rapporteringverplichtingen van de vennootschap.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een of meerdere derden, dan wel bepaalde beslissingen of verrichtingen onderwerpen aan de voorafgaande goedkeuring van één of meerdere derden of bijzondere comités.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden, zowel in als buiten rechte, met inbegrip van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, door de zaakvoerder.

Daarenboven wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, door bÜzondere volmachthouders, binnen de grenzen van hun mandaat.

Vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei van elk jaar om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden,

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Toelating  Aanwezigheidsllist

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, mceten de aandeelhouders de zaakvoerder meedelen dat zij de algemene vergadering zullen bijwonen vóór de datum van de vergadering, en overeenkomstig dit artikel, indien de zaakvoerder deze vereiste opneemt in de oproeping tot de vergadering.. Een houder van geregistreerde aandelen die niet in het register van aandeelhouders is ingeschreven op de ' datum van de oproeping tot de algemene vergadering, heeft niet het recht deze algemene vergadering bij te wonen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Beraadslaging en besluitvorming

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat minstens de helft van alle aandelen klasse A en klasse B, met inbegrip van minstens één aandeelhouder van klasse A, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is, Indien deze voorwaarden niet vervuld zijn, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beraadslaagt, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen,

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem. Onverminderd de toepassing van strengere en /of afwijkende bepalingen in de betrekkelijke statuten, heeft de zaakvoerder geen vetorecht met betrekking tot besluitvorming conform artikel 659 van het Wetboek Vennootschappen.

Behoudens in de gevallen voorzien bij wet en behoudens strengere bepalingen in deze statuten of in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle ' aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten, worden de beslissingen op de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Onthoudingen, blanco stemmen en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld, Bij staking van stemmen wordt het voorstel afgewezen.

In afwijking van het voorgaande zullen de volgende bijzondere meerderheidsvereisten gelden:

een' meerderheid binnen de aandelen klasse A, een 3 meerderheid binnen de aandelen klasse B en

de goedkeuring van de zaakvoerder, in geval van:

o een wijziging van de investeringscriteria, zoals bepaald in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zat worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten;

o een verlenging van de investeringsperiode; en

o een verlenging van de duur of voortijdige ontbinding van de vennootschap ;

o een wijziging van de bestuursstructuur (Titel IV van de statuten);

o een verhoging van de maximale kosten van het Fonds;

o een wijziging van de bezoldiging van de statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

" r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f "



" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



- naast de wettelijke meerderheid voor een statutenwijziging, een gewone meerderheid van de aandelen klasse B, in geval van:

o ontslag van de zaakvoerder wegens bedrog, grove nalatigheid en opzettelijke fout in hoofde van de zaakvoerder of diens organen, met dien verstande dat het vetorecht van de statutaire zaakvoerder m.b.t. deze beslissing expliciet wordt uitgesloten.

Notulen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de zaakvoerder ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar,

Winstuitkering _ Interimdividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent vooraf genomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De uitbetaling dient plaats te vinden uiterlijk dertig (30) werkdagen na de datum van deze algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren voor zover de regels van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen worden gerespecteerd. De uitbetaling van het interim dividend dient plaats te vinden uiterlijk dertig (30) werkdagen na de datum van het besluit van de zaakvoerder.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd. Daarenboven mag tot deze uitkering slechts worden overgegaan nadat de zaakvoerder aan de hand van een staat van activa en passiva die door de commissaris is nagezien, heeft vastgesteld dat de winst, bepaald overeenkomstig de voorgaande zin, voldoende is om een interimdividend uit te keren. Het besluit van de zaakvoerder om een interimdividend uit te keren, mag niet later worden genomen dan twee maanden na de dag waarop de staat van activa en passiva is opgesteld. Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Indien de interimdividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend.

Ontb'ndinq en Vereffening

Behoudens strengere bepalingen in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten, mag de vennootschap te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal de zaakvoerder optreden als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treden pas in functie na bevestiging door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van hun benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder verdere bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstelt de vereffenaar het evenwicht, hetzij door bijkomende stortingen op te vragen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

8/ Goedkeuring van een quasi-inbreng.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, negentien volmachten, een bijlage genaamd "Uitgifte van de omgekeerd converteerbare obligaties", verslag van de zaakvoerder i.k,v. een quasi-inbreng, verslag van de commissaris i.k.v. quasi-inbreng, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2014
ÿþmnd 11.1

QI_ i4sj > In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend, te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- "TaIUSSEL

behouden 1 2WR, 204 Griffie

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 5 (a7. 8 74. L

Benaming (voluit) : MEZZANINE PARTNERS 1

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Oude Graanmarkt 63

1000 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op elf maart tweeduizend veertien, voor Meester Peter Van Melkebeke,:,

Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mezzanine Partners Management met; maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0,1,

2) de naamloze vennootschap Capita/@rent met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraatt: 153 bus 0.1,

3) de naamloze vennootschap Participatiemaatschappij Vlaanderen afgekort PMV met maatschappelijke;,

t! zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

Naam van de vennootschap =

De vennootschap wordt opgericht ais een commanditaire vennootschap op aandelen onder de naam , ' "MEZZANINE PARTNERS 1".

Deze naam dient steeds door de woorden "commanditaire vennootschap op aandelen" of de afkorting; "Comm.VA" te worden voorafgegaan of gevolgd, of in het Frans door de woorden'société en commandite par? actions" of de afkorting "SCA",

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel, in België of in het buitenland, doch met focus op België, intj eigen naam en voor eigen rekening:

Het aantrekken van fondsen bij verschillende investeerders met het oog op het gemeenschappelijk beleggen / investeren van deze fondsen overeenkomstig een vastgelegd investeringsbeleid met bepaalde investeringscriteria.

De nadruk van voormeld investeringsbeleid ligt op ondernemingen uit diverse sectoren, die nood hebben`; aan bijkomende financiering, dit door middel van, onder meer en zonder beperking, het toestaan van';

" : hoogrentende achtergestelde mezzaninefinanciering die een aantrekkelijk risico/rendementsvergoeding bieden; -Het tijdelijk nemen van participaties, ten uitzonderlijke titel, in vennootschappen aan wie zij reeds leningen, voorschotten of kredieten heeft toegestaan en die in financiële moeilijkheden zouden verkeren, behoudens wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere; vennootschappen, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Tevens mag de vennootschap management, advies en consultancy diensten aan andere.: vennobtschappen verlenen met uitzondering van de activiteiten vervat in de Wet van zes aprilti negentienhonderd vijfennegentig met betrekking tot de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op¬ , de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, en de uitvoeringsbesluiten?: genomen op basis van deze wet, of iedere andere, latere wet of uitvoeringsbesluit die deze wet of haar uitvoeringsbesluiten aanpassen of vervangen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van tt derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende; t handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aardfa zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een bepaalde duur en begint te werken op datum van elf maart tweeduizend veertien.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap iis volledig geplaatst en bedraagt drieënzestigduizend euro (EUR 63.000). Het is vertegenwoordigd door zeshonderd dertig (630) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderddertigste (1/6305'e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Deze zeshonderd dertig (630) aandelen zijn aandelen van "klasse A". Aile bijkomende aandelen die later zullen worden onderschreven en/of verworven door de aandeelhouders die bij de oprichting van de vennootschap op aandelen van de vennootschap hebben ingeschreven (Le. de vennootschappen Mezzanine Partners Management bvba, PMV nv en Capita)@rent nv) alsook (desgevallend) door de met deze aandeelhouders verbonden vennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, zuilen van "klasse A" zijn. Alle andere aandelen zijn aandelen van "klasse B".

Wanneer aandelen "klasse A" worden overdragen aan een andere persoon dan de vennootschappen Mezzanine Partners Management bvba, PMV nv en Capital@rent nv of een met deze vennootschappen verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, worden de overgedragen "klasse A"-aandelen automatisch, Le. zonder vervulling van enige formaliteit, bij de overdracht van de desbetreffende aandelen omgezet in aandelen "klasse B". Omgekeerd zullen aandelen "klasse B" die worden overgedragen aan Mezzanine Partners Management bvba, PMV nv en/of Capital@rent nv of een met deze vennootschappen verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, automatisch, i.e. zonder vervulling van enige formaliteit, bij de overdracht worden omgezet in aandelen "klasse A". De statutair zaakvoerder zal deze wijziging van klasse aantekenen in het register van de aandelen zoals bedoeld in artikel 9 van deze statuten.

Aile aandelen klasse A en klasse B vertegenwoordigen dezelfde fractiewaarde, geven elk afzonderlijk recht op één stem, en zullen identieke rechten en plichten hebben en genieten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in deze statuten of in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zat prevaleren over de betreffende bepalingen van de statuten.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door Mezzanine Partners Management, voornoemd, ten belope van 10 aandelen;

- door Capital@rent, voornoemd, ten belope van 310 aandelen;

- door Participatiemaatschappij Vlaanderen, voornoemd, ten belope van 310 aandelen;

totaal: 630 aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van drieënzestigduizend euro (63.000 EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 juncto artikel 657 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 6E18 3800 1828 3965 bij de ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 maart 2014 afgeleverd bankattest.

Oprichtersaansprakeliikheid

ln toepassing van artikel 450, tweede lid juncto artikel 657 W.Venn, worden door de veschijnende partijen ais "oprichters" aangewezen de partijen te weten Capital@rent en Participatiemaatschappij Vlaanderen en wordt de partij, te weten Mezzanine Partners Management als gewone inschrijver beschouwd.

. Stilte vennoten -- Beherende vennoot

De vennootschap is samengesteld uit twee categorieën van aandeelhouders:

- de beherende vennoot, i.e. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mezzanine Partners Management, met maatschappelijke zetel te Kwadestraat 153 bus 0.1, 8800 Roeselare, en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0547.761.473 (tevens statutair zaakvoerder van de vennootschap). Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. Zij dient houder te zijn van minstens één aandeel van de vennootschap. Er zijn geen andere beherende vennoten. '

' - de stille vennoten, die slechts verbonden zijn tot beloop van hun inbreng. De aandeelhouder die evenwel voor de vennootschap tekent, anders dan bij volmacht, of wiens naam in de vennootschapsnaam zou voorkomen, wordt jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Toegestaan kapitaal

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders kan middels een wijziging van de statuten de bevoegdheid toekennen aan de statutair zaakvoerder om het kapitaal in één of meer malen tot een bepaald bedrag te verhogen (het "toegestaan kapitaal"), en dit overeenkomstig artikel 657 juncto artikel 603 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Statutaire zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één enkele statutaire zaakvoerder, i.e. Mezzanine Partners Management BVBA, met maatschappelijke zetel te Kwadestraat 153 bus 0.1, 8800 Roeselare, die tevens beherende vennoot is,

De statutaire zaakvoerder zal een vaste vertegenwoordiger aanduiden overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen en kan deze vaste vertegenwoordiger van tijd tot tijd vervangen.

De bezoldiging van de statutaire zaakvoerder zal worden bepaald in een afzonderlijk schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen met een bijzondere meerderheid overeenkomstig artikel 22 van de statuten. Bevoegdheden van de zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

Onverminderd de toepassing van de bepalingen in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten, beschikt de zaakvoerder over de meest uitgebreide bevoegdheden om alles te doen wat nuttig of nodig is teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap te verwezenlijken, behalve die zaken die de wet expliciet aan de algemene vergadering van aandeelhouders voorbehoudt.

Het mandaat van de zaakvoerder houdt onder meer In dat hij volgende handelingen kan stellen:

(i) het vertegenwoordigen van het de vennootschap in alle aangelegenheden;

(ii) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke investeringsmogelijkheden die binnen de investeringspolitiek van de vennootschap vallen;

(iii) het evalueren en opvolgen van de investeringen die de vennootschap heeft gedaan;

(iv) het uitoefenen van alle rechten en voordelen verbonden aan de door de vennootschap gemaakte investeringen of gesloten overeenkomsten;

(v) het nakomen en vervullen van alle plichten die namens de vennootschap zijn aangegaan;

(vi) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke (des)investeringsmogelijkheden met betrekking tot de investeringen die de vennootschap heeft gedaan;

(vii) het uitoefenen van alle mandaten of opdrachten namens de vennootschap;

(viii) het opvolgen en uitvoeren van alle administratieve, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige taken en verplichtingen van de vennootschap;

(ix) het plannen, voorbereiden en houden van alle vergaderingen van de organen van de vennootschap;

(x) het plannen, voorbereiden en uitvoeren van alle rapporteringverplichtingen van de vennootschap.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een of meerdere derden, dan wel bepaalde beslissingen of verrichtingen onderwerpen aan de voorafgaande goedkeuring van één of meerdere derden of bijzondere comités.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden, zowel in ais buiten rechte, met inbegrip van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, door de zaakvoerder.

Daarenboven wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, door bijzondere volmachthouders, binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei van elk jaar om elf uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Toelating  Aanwezigheidslust

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de zaakvoerder meedelen dat zij de algemene vergadering zullen bijwonen vóór de datum van de vergadering, en overeenkomstig dit artikel, indien de zaakvoerder deze vereiste opneemt in de oproeping tot de vergadering. Een houder van geregistreerde aandelen die niet in het register van aandeelhouders is ingeschreven op de datum van de oproeping tot de algemene vergadering, heeft niet het recht deze algemene vergadering bij te wonen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Vertegenwoordiging van de aandeelhouders

Iedere aandeelhouder kan per brief, email, telefax of in om het even welke andere geschreven vorm, een gevolmachtigde aanstellen om hem/haar op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. Deze vertegenwoordiger hoeft geen aandeelhouder te zijn,

Niettegenstaande het voorgaande, kan de zaakvoerder in de oproeping tot de vergadering, de vorm van deze volmacht vaststellen en eisen dat deze volmacht ondertekend op de zetel van de vennootschap wordt neergelegd en dit ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de datum van de vergadering.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door personen die volgens hun statuten bevoegd zijn om deze rechtspersonen te vertegenwoordigen, of door een persoon ongeacht of hij al dan niet aandeelhouder is, aan wie overeenkomstig de vereisten van dit artikel een volmacht is toegekend.

Beraadslaging en besluitvorming

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat minstens de helft van alle aandelen klasse A en klasse B, met inbegrip van minstens één aandeelhouder van klasse A, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarden niet vervuld zijn, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beraadslaagt, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem. Onverminderd de toepassing van strengere en /of afwijkende bepalingen in de betrekkelijke statuten, heeft de zaakvoerder geen vetorecht met betrekking tot besluitvorming conform artikel 659 van het Wetboek Vennootschappen,

Behoudens in de gevallen voorzien bi wet en behoudens strengere bepalingen in deze statuten of in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

. mod 11.1

f&



aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten, worden de beslissingen op de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Onthoudingen, blanco stemmen en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen wordt het voorstel afgewezen.

In afwijking van het voorgaande zullen de volgende bijzondere meerderheidsvereisten gelden:

- een 3/ meerderheid binnen de aandelen klasse A, een 3/ meerderheid binnen de aandelen klasse B en de goedkeuring van de zaakvoerder, in geval van:

o een wijziging van de investeringscriteria, zoals bepaald in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten;

o een verlenging van de investeringsperiode; en

o een verlenging van de duur of voortijdige ontbinding van de vennootschap ;

o een wijziging van de bestuursstructuur (Titel IV van de statuten);

o een verhoging van de maximale kosten van het Fonds;

o een wijziging van de bezoldiging van de statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

- naast de wettelijke meerderheid voor een statutenwijziging, een gewone meerderheid van de aandelen klasse B, in geval van:

o ontslag van de zaakvoerder wegens bedrog, grove nalatigheid en opzettelijke fout in hoofde van de zaakvoerder of diens organen, met dien verstande dat het vetorecht van de statutaire zaakvoerder m.b.t. deze beslissing expliciet wordt uitgesloten.

Notulen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de zaakvoerder ondertekend, Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber. Deze notulen warden in een speciaal register bijgehouden.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar,

Winstuitkering - Interimdividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent vooraf genomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De uitbetaling dient plaats te vinden uiterlijk dertig (30) werkdagen na de datum van deze algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren voor zover de regels van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen worden gerespecteerd. De uitbetaling van het interim dividend dient plaats te vinden uiterlijk dertig (30) werkdagen na de datum van het besluit van de zaakvoerder.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd. Daarenboven mag tot deze uitkering slechts worden overgegaan nadat de zaakvoerder aan de hand van een staat van activa en passiva die door de commissaris is nagezien, heeft vastgesteld dat de winst, bepaald overeenkomstig de voorgaande zin, voldoende is om een interimdividend uit te keren. Het besluit van de zaakvoerder om een interimdividend uit te keren, mag niet later worden genomen dan twee maanden na de dag waarop de staat van activa en passiva is opgesteld. Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het vcorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend,

Indien de interimdividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend. Ontbinding en Vereffening

Behoudens strengere bepalingen in een onderhandse overeenkomst die van tijd tot tijd werd aangegaan of zal worden aangegaan door alle aandeelhouders van de vennootschap dewelke zal prevaleren over de betreffende bepalingen van deze statuten, mag de vennootschap te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal de zaakvoerder optreden als vereffenaar van de vennootschap.

De

vereffenaar(s) treden pas in functie na bevestiging door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van hun benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder verdere bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

xj Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luits S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

If J L 

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstelt de vereffenaar het evenwicht, hetzij

i door bijkomende stortingen op te vragen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming Vast vertegenwoordiger

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de statutaire zaakvoerder "Mezzanine Partners Management

BVBA": de heer Joris Claeys, wonende te Doorniksewijk 103, 8500 Kortrijk,

Benoeming commissaris.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Deloitte Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 8500

Kortrijk, President Kennedypark 8a die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen, als

vertegenwoordiger de heer Mario Dekeyser aanduidt en dit voor drie jaar vanaf elf maart tweeduizend veertien,

Begin en afsluiting van het eerste boekiaar

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op elf maart tweeduizend veertien,

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015, overeenkomstig de statuten.

Volmacht Rechtspersonenregister, BTW Administratie en Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Nadine Vermeersch, die te dien einde woonstkeuze doet

te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van

de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de

Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, drie volmachten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, V bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Voor behouden aart het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neurgelegeontvangert op

I 0 DEC. 2014

ter griffie van lede

rechtbank vin rlandstali<ge

~~ophandei Brussel

Ondernemingsnr : 0547.871.242

Iii MIIIII~III~IIIIIIINII i N

*14229982*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Benaming (voluit) : MEZZANINE PARTNERS 1

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Oude Graanmarkt 63

1000 Brussel

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD MET UITGIFTEPREMIE EN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - WIJZIGING MACHTIGING TOEGESTAAN KAPITAAL - UITGIFTE VAN OMGEKEERD CONVERTEERBARE OBLIGATIES - QUASI INBRENG - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier december tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen MEZZANINE PARTNERS 1, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met één miljoen achthonderdzevenentachtigduizend vierhonderd euro (1.887.400 EUR) om het te brengen op vijftien miljoen honderdtweeëntwintigduizend achthonderd' euro (15.122.800 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van achttienduizend achthonderd vierenzeventig (18.874) aandelen klasse B.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van honderd en een euro komma één zes één zes (101,1616 EUR) per aandeel, waarvan:

(i) honderd euro (100 EUR) per aandeel werd geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal één miljoen achthonderdzevenentachtigduizend vierhonderd euro (1.887.400 EUR); en,

(ii) één euro duizend zeshonderd en zestien cent 1,1616 EUR per aandeel werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal (afgerond) eenentwintigduizend negenhonderd vierentwintig euro vier cent (21.924,04 EUR) en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort in kapitaal tot beloop van vijfentwintig procent (25 %). Het bedrag van de uitgiftepremie werd onmiddellijk volledig gestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 657 juncto artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE37 3631 4160 9128 op naam van de Vennootschap bij de ING, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 2 december 2014.

De vergadering stelde vast dat de nieuwe vennoten de hoedanigheid op zich nemen van stille vennoten in de Vennootschap.

Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

De vergadering besliste het volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde eenentwintigduizend negenhonderdvierentwintig euro vier cent (21.924,04 EUR) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

De vergadering besliste de uitgiftepremie niet te incorporeren in het kapitaal.

2° Wijziging van artikel 5, eerste en tweede alinea van de statuten als volgt:

"Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt vijftien miljoen honderdtweeëniwintigduizend achthonderd euro (15.122.800 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd eenenvijftigduizend tweehonderdachtentwintig (151.228) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderd eenenvijftigduizend tweehonderd achtentwintigste (1/151.2281 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd eenenvijftigduizend tweehonderdachtentwintig (151.228) aandelen zijn onderverdeeld in , negenenzestigduizend negenhonderd en tien (69.910) aandelen klasse A en eenentachtigduizend ' driehonderdachttien (81.318) aandelen klasse B.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4,

mad 11.1

3° De vergadering besliste de statutaire zaakvoerder te machtigen om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen binnen het kader van het toegestaan kapitaal met een bedrag van eenenveertig miljoen tweehonderdveertienduizend vijfhonderd euro (41.214.500 EUR) en besliste daartoe tot wijziging van artikel 10, eerste alinea als volgt :

"Artikel 10: Toegestaan kapitaal

De zaakvoerder is bevoegd om het geplaatst maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen met een bedrag van eenenveertig miljoen tweehonderdveertienduizend vijfhonderd euro (41.214.500 EUR), overeenkomstig door de zaakvoerder te bepalen modaliteiten.

4° Uitgifte van achtentwintigduizend achthonderdzeventig (28.870) omgekeerd converteerbare obligaties op í naam met elk een nominale waarde van honderd euro (100 EUR) met een totale waarde van twee miljoen achthonderdzevenentachtigduizend euro (2.887.000 EUR) onder de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de bijlage genaamd 'Uitgifte van de omgekeerd converteerbare obligaties',

5° Vaststelling dat de 28.870 omgekeerd converteerbare obligaties werden onderschreven en volstort voor 100% hetzij twee miljoen achthonderdzevenentachtigduizend euro (2.887.000 EUR).

6° Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties conform de hiervoor vermelde voorwaarden, besliste de algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal omgekeerd geconverteerde obligaties, met de nominale waarde van de omgekeerd converteerbare obligaties hetzij honderd euro (100 EUR), met name twee miljoen achthonderdzevenentachtigduizend euro (2.887.000 EUR).

7° Machtiging werd verleend aan de statutaire zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, om:

a) na de eventuele conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties, de verwezenlijking van de kapitaalverhoging te doen vaststellen bij authentieke akte;

b) het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen zoals deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging, en

c) het nodige te doen met het oog op de coördinatie van de statuten. 8° Goedkeuring van een quasi-inbreng.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, 23 volmachten, een bijlage genaamd 'Uitgifte van de omgekeerd converteerbare obligaties', het verslag van de commissaris en het verslag van de statutaire zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 657 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

elegeontvangen op





i 2 2i315

ter griffie van de Nederiandstr'ige

rechthnrllc tomrx euregiUhtlei ¬ -1

Ondernemingsnr : 0547.871.242

Benaming (voluit) : MEZZANINE PARTNERS 1

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Oude Graanmarkt 63

1000 Brussel

Onderwerp akte :UITGIFTE VAN OMGEKEERD CONVERTEERBARE OBLIGATIES BINNEN

HET KADER VAN HET TOEGESTAAN KAPITAAL - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien maart tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN

MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de enige statutaire zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen MEZZANINE PARTNERS 1, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, hierna "de Vennootschap" genoemd, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mezzanine Partners Management

met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.1, ondernemingsnummer 0547.761.473, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Claeys Joris Katelijn, wonende te 8500 Kortrijk,'

Doorniksewijk 103, hierna 'de Zaakvoerder' genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Uitgifte van negenenvijftigduizend vijfenzestig (59.065) omgekeerd converteerbare obligaties op naam met

elk een nominale waarde van honderd euro (100 EUR) met een totale waarde van vijf miljoen negenhonderd en

zesduizend vijfhonderd euro (5.906.500 EUR) onder de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de bijlage

genaamd `Uitgifte van de omgekeerd converteerbare obligaties'.

2° Vaststelling dat de negenenvijftigduizend vijfenzestig (59.065) omgekeerd converteerbare obligaties

werden onderschreven en volstort voor honderd procent (100%), hetzij vijf miljoen negenhonderd en

zesduizend vijfhonderd euro (5.906.500 EUR).

3° Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties conform de hiervoor vernielde voorwaarden, besliste de Zaakvoerder het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal omgekeerd geconverteerde obligaties,

met de nominale waarde van de omgekeerd converteerbare obligaties hetzij honderd euro (100 EUR), met

name vijf miljoen negenhonderd en zesduizend vijfhonderd euro (5.906.500 EUR).

4° Machtiging werd verleend aan de Zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, om:

a) na de eventuele conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties, de verwezenlijking

van de kapitaalverhoging te doen vaststellen bij authentieke akte;

b) het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen

zoals deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging, en

c) het nodige te doen met het oog op de coördinatie van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal)

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam er Handtekening

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015

13/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud

aan he

Belgisc Staatsbi

c

rechtbank v ei jandStalrge

an koophandel Grussel

neergelegd/ontvangen

op

3 f f rîk un7 2015

ter griffie Van Gicetr N

INNUIS

Ondememingsnr : 0547871242

Benaming (voluit) : MEZZANINE PARTNERS 1

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Oude Graanmarkt 63

1000 Brussel

Onderwerp akte : UITGIFTE VAN OMGEKEERD CONVERTEERBARE OBLIGATIES BINNEN HET KADER VAN HET TOEGESTAAN KAPITAAL - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig maart tweeduizend vijftien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de enige statutaire zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen "MEZZANINE PARTNERS 1", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, hierna "de Vennootschap" genoemd, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mezzanine Partners Management", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.1, ondernemingsnummer 0547.761.473, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Claeys Joris Katelijn, wonende te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 103, hierna 'de Zaakvoerder genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Uitgifte van negenenveertigduizend negenhonderd zevenenzeventig (49.977) omgekeerd converteerbare obligaties op naam met elk een nominale waarde van honderd euro (100 EUR) met een totale waarde van vier miljoen negenhonderdzevenennegentigduizend zevenhonderd euro (4.997.700 EUR) onder de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de bijlage genaamd 'Uitgifte van de omgekeerd converteerbare obligaties'.

21 Vaststelling dat de negenenveertigduizend negenhonderd zevenenzeventig (49.977) omgekeerd converteerbare obligaties werden onderschreven en volstort voor honderd procent (100%) hetzij vier miljoen negenhonderdzevenennegentigduizend zevenhonderd euro (4.997.700 EUR).

3/ Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties conform de hiervoor vernielde voorwaarden, besliste de Zaakvoerder het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal omgekeerd geconverteerde obligaties, met de nominale waarde van de omgekeerd converteerbare obligaties hetzij honderd euro (100 EUR), met name vier miljoen negenhonderdzevenennegentigduizend zevenhonderd euro (4.997.700 EUR).

41 Machtiging werd verleend aan de Zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, om:

a) na de eventuele conversie van de omgekeerd converteerbare obligaties, de verwezenlijking van de kapitaalverhoging te doen vaststellen bij authentieke akte;

b) het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen zoals deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging, en

c} het nodige te doen met het oog op de coordinatie van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal).

Uitgereikt vódr registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

" Bijlagen bij het Belgisch Stântsbrad=33T64I2-6I5=Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 16.06.2015 15182-0523-027

Coordonnées
MEZZANINE PARTNERS 1

Adresse
OUDE GRAANMARKT 63 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale