MINDEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MINDEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 893.814.418

Publication

07/07/2014
ÿþ111

Mod Word 11.1

I Ill III II UUIU 110 111

*14130200*

Ondernerningsnr 0893.814.418 rechtbank van koophandel Brussel

Benaming

(voluiti : MINDEL

(verkort) "

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zetel: Stokkelsesteenweg 401 bus 6 te 1160 Sint-Pieters-Woluwe (volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Blijkens de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 16 juni 2014 werd:

- door de vereffenaar schriftelijk verslag uitgebracht aan de algemene vergadering over haar vereffeningswerkzaarnheden.

De algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag d.d. 7 mei 2014, inclusief de vereffeningsrekeningen op 31 maart 2014.

Zij neemt kennis van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Brussel d.d. 4 juni 2014 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan.

Zij beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 maart 2014 dan ook goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling.

Alle actief bestanddelen werden vereffend, behoudens de terug te vorderen BTW, waarvoor in de laatste BTW-aangifte een verzoek tot teruggave werd ingediend.

De passief bestanddelen werden aangezuiverd c.q. betaald met uitzondering van een te ontvangen factuur ten aanzien van de accountant en de voorziening voor een aanslag in de vennootschapsbelasting voor aanslagjaar 2014.

De liquide middelen, rekening houdend met hetgeen hierna bepaald in verband met de nog te betalen schulden, en de vordering op de BTW-administratie (na inning), zullen door de vereffenaar overgemaakt worden aan de vennoten pro rata het aandelenbezit. De terug te vorderen BTW (na inning) zal overgemaakt worden aan de vennoten pro rata het aandelenbezit. Mevrouw Nygard zal er voor instaan deze bedragen te innen bij de BTW-administratie met de verplichting deze door te storten aan de vennoten pro rata het aandelenbezit.

Het saldo van de liquide middelen is ruim voldoende om de schuld ten aanzien van de accountant, de roerende voorheffing op de liquidatie-uitkering en de aanslag in de vennootschapsbelasting voor aansiagjaar 2014 te betalen. De vereffenaar zal onder zijn aansprakelijkheid er voor instaan dat deze schulden ten aanzien van de accountant, de roerende voorheffing en de vennootschapsbelasting vanuit de beschikbare liquide middelen van de vennootschap worden betaald.

Het resterende saldo van de liquide middelen zal aan de vennoten pro rata het aandelenbezit overgemaakt worden.

Voor zoveel als nodig geeft de vergadering aan mevrouw Nygard de nodige volmachten orn alle betalingen te verrichten of vorderingen te innen ln het kader van de uitvoering van net plan van verdeling en om namens de alsdan vereffende vennootschap alle administratieve of gerechtelijke procedures te voeren. Hiertoe zal mevrouw Nygard alle nodige handelingen kunnen stellen, verklaringen afleggen, vorderingen instellen en betwistingen voeren, alle documenten mogen ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter griffie van de elelandstalide

neergelegd/ontvangen op

26 JUNI 261ii

Aile activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de vereffenaar overgemaakt aan de vennoten pro rata het aandelenbezit.

Er dienen verder geen maatregelen te warden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn, dat voorschrijft dat de rekeningen en de stukken tot staving bij het einde van de vereffening door de vereffenaar ten minste één maand voor de algemene vergadering neergelegd moeten worden op de zetel van de vennootschap.

- unaniem kwijting verleend aan de vereffenaar, mevrouw Nygard, voor de uitoefening van haar mandaat.

unaniem beslist de vereffening af te sluiten. Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

- beslist de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65.

Getekend, Kirsten NYGARD, vereffenaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/01/2012
ÿþ Llod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III IIlI1UI I'11 luid

" izoaassz+

1

be a B st;

E,

,.. ,

~

'1 3 ~ .~ ~~ ?~~~~

~hr" .a r.~ :.

re

ÿli

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.814.418

Benaming

(voluit) : MINDEL

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Stokkelse steenweg 401 B5 te 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 03-10-2011 werd:

* kennisgenomen van het verslag van de zaakvoerders d.d. 01-10-2011 met betrekking tot het voorstel tot

ontbinding, met daaraan gehecht een samenvattende staat van activa en passiva per 30-09-2011.

De vennoten erkennen het tijdig ontvangen te hebben en er voldoende van op de hoogte te zijn.

* beslist de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen.

Overeenkomstig artikel 183 §1 W.Venn. wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar

vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden dat zij in vereffening is.

* door de ontbinding van rechtwege een einde gemaakt aan het mandaat als zaakvoerder van: - mevrouw Kirsten NYGARD, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Stokkelse steenweg 401 95, - de heer Ame GRAEE, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Stokkelse steenweg 401 B5. Kwijting zal verleend worden op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

* de voorlezing door de voorzitter van artikel 184 W.Venn. aanhoord.

Nadien beslist de vergadering om één enkele vereffenaar te benoemen en zij stelt tot die functie aan:

- mevrouw Kirsten NYGARD, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Stokkelse steenweg 401 B5.

Mevrouw Kirsten NYGARD is aanwezig en verklaart haar functie te aanvaarden onder de opschortende

voorwaarde van de bevestiging van haar benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

beslist dat het mandaat van vereffenaar kosteloos zal uitgeoefend worden.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 . en volgende W.Venn., zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zullen de vereffenaars de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en

ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambsthalve inschrijving te nemen. Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, één of meer Lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen die zij gepast oordeelt.

De vereffenaars zijn ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kunnen verwijzen naar de boeken en de boekingen van de vennootschap. Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door één vereffenaar, afzonderlijk bevoegd, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaandelijke machtiging moet beschikken.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor-

behoiàien

" aan hit

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" door de vereffenaar volmacht gegeven aan de CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Keringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid Lat in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name onderteking van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Getekend, Kirsten NYGARD, vereffenaar.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- bijzonder verslag van de zaakvoerders

- notulen Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten

- homologatie benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MINDEL

Adresse
STOKKELSE STEENWEG 401, BUS 5 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale