MONSTER ENERGY EUROPE LIMITED

Divers


Dénomination : MONSTER ENERGY EUROPE LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.048.870

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.09.2013, NGL 11.10.2013 13632-0047-005
22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.11.2012, NGL 09.04.2013 13089-0166-005
08/10/2012
ÿþef` Mod Word 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ~ mime

27 SEP 2012

Griffie

111

*isisssaa*

v

beN

aa Be Staz

Ondernemingsnr : 0811.048.870

Benaming

(voluit) : MONSTER ENERGY EUROPE LIMITED

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels Recht

Zetel : Riverside Way 30, Uxbridge, Middlesex, UB8 2YF, Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor : Tervurenlaan 13A bus 2, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van het bijkantoor

Uittreksel uit het besluit van de wettelijke vertegenwoordiger dd 6 augustus 2012:

-iet Belgische bijkantoor van Monster Energy UK Limited, ingeschreven onder het ondememingsnummer BE 0811.048.870 RPR Brussel, wordt van de Tervurenlaan 13A, bus 2 1040 Brussel (Etterbeek) - België overgebracht naar Havenlaan 86C, box 204, 1000 Brussel met ingang van 30 juni 2012,

De wettelijke vertegenwoordiger verleent hierbij een volmacht aan mevrouw Ann Lavrysen, wonende te Kerkenbos 106A, 2812 Muizen en juffrouw Tiffany Philips, wonende te Ninovestraat 9, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, met zetel te 1860 Meise,', Brusselsesteenweg 70A, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de vennootschap te vervullen, met inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Tiffany Philips

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþMod2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uzesa

2 8 SEP ZOU

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.048.870

Benaming

(voluit) : MONSTER ENERGY EUROPE LIMITED

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels Recht

Zetel : Moedervennootschap: Riverside Way 30, Uxbridge, Middlesex, UB8 2YF, Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor: Tervurenlaan 13A, bus 2, 1040 Brussel, België Onderwerp akte : Opening Belgisch Bijkantoor - Aanstelling wettelijke vertegenwoordiger

" iiisiesa

UITTREKSEL UIT DE BESLUITEN VAN DE BESTUURDERS dd. 5 augustus 2011:

"Wij, de ondergetekenden, als bestuurders van de Vennootschap BESLUITEN krachtens reglement 93 van Tabel A, zoals bepaald en opgenomen in de Oprichtingsakte van de Vennootschap, dat:

1. Volgens de bestuurders van de Vennootschap, de Vennootschap, in het voordeel van de Vennootschap en voor de doeleinden van of bijbehorend bij de activiteit, een filiaal zou moeten oprichten in België (het "Filiaal") en wet zo snel als redelijkerwijze haalbaar.

2. Het filiaal moet geregistreerd worden op het volgende adres: Tervurenlaan 13A, bus 2, 1040 Brussel, België.

3. Het filiaal zal deelnemen aan de volgende activiteiten: de productie, distributie, marketing en promotie van de producten van Hansen Beverage Company (een vennootschap uit Delaware en de uiteindelijke moedermaatschappij van de Vennootschap), samen met alle bijkomstige activiteiten.

4. Dhr. Guy Carling, woonachtig in The Coach House, Orchard Leigh, Chesham, Buckinghamshire HP5 30E, VK en houder van paspoort nr. 540407627, uitgegeven op 20 juni 2007 door UKPA en geldig tot 20 juni 2017 benoemd moet worden als de wettelijke vertegenwoordiger van het Filiaal. Verder wordt beslist dat dit mandaat onbezoldigd zal zijn.

5. Dhr. Guy Carling de volledige bevoegdheid moet krijgen om alle stappen te ondernemen met betrekking tot het dagelijkse management van het Filiaal, behalve voor handelingen waarvoor alleen de Raad van Bestuur gemachtigd is door de wet of de oprichtingsakte. Binnen de beperkingen van zijn mandaat als wettelijke vertegenwoordiger van het Filiaal zal dhr. Guy Carling gemachtigd zijn om de Vennootschap intern en extern te vertegenwoordigen en hij is gemachtigd om alle noodzakelijke of nuttige handelingen te ondernemen die vereist zijn om het doel van de Vennootschap te bereiken.

6. Dhr. Dirk De Man, woonachtig in Antwerpsesteenweg 117, 9100 Sint-Niklaas, België, benoemd moet worden als speciaal gevolmachtigde om alle noodzakelijke en nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de oprichting van het Filiaal door de Vennootschap en waarvoor een handtekening geplaatst moet worden en die neergelegd moeten worden bij de griffie van de Handelsrechtbank, en waarvoor de diensten vereist zijn van de Kruispuntbank de Ondernemingen, het enige loket in België, en waarvoor de publicatie nodig is van de beslissingen in het Belgische Staatsblad."

UITTREKSEL UIT DE AKTE VAN OPRICHTING EN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP NAAR ENGELS RECHT dd. 9 oktober 2007:

"AKTE VAN OPRICHTING:

1. De naam van de Vennootschap is Monster Energy UK Limited.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. De maatschappelijke zetel van de Vennootschap zal worden gevestigd in Engeland & Wales.

3. De doelstellingen van de Vennootschap zijn:

(a) Uitvoeren van alle of een deel van de bedrijfsactiviteiten van een algemene commerciële onderneming.

(b) Uitvoeren van elke andere handel of bedrijfsactiviteit allerhande die volgens de raad van bestuur voordelig of gemakkelijk uitgevoerd kan worden samen met of in aanvulling van de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap of waarvan men kan verwachten dat ze de waarde van alle of enige van haar bezittingen, activa, rechten of belangen kan vermeerderen of rendabeler kan maken.

(c) Aankopen of anderzijds verwerven van allerhande andere bezittingen, en rechten of voorrechten allerhande in verband met bezittingen, en er opties op nemen.

(d) Aanvragen, registreren, aankopen of anderzijds verwerven en beschermen, verlengen en vernieuwen van patenten, patentrechten, uitvindingbrevetten, copyrights, knowhow, licenties, geheime procedés, handels-of dienstenmerken, ontwerpen, beveiligingen en concessies, in het Verenigd Koninkrijk of elders, en in verband met deze zelfde afwijzen, veranderen, wijzigen, vernieuwen, ontwikkelen, gebruiken en rendabel maken en produceren overeenkomstig licenties of voorrechten of deze toekennen, en geld besteden aan het experimenteren, testen en verbeteren van patenten, uitvindingen of rechten die de Vennootschap mogelijk verwerft of voorstelt te verwerven.

(e)Verwerven en op zich nemen van de totaliteit of een deel van de bedrijfsactiviteit, goodwill en activa van personen, firma's of ondernemingen die bedrijfsactiviteiten uitvoeren of voorstellen uit te voeren die ook de Vennootschap mag uitvoeren en als deel van de vergoeding voor bedoelde verwerving op zich nemen van alle of enige van de passiva van bedoelde personen, firma's of ondernemingen, of verwerven van een belang in, zich verbinden met of een partnerschap aangaan of een overeenkomst afsluiten voor het delen van winsten, of voor samenwerking, of om bedoelde personen, firma's of ondernemingen te subsidiëren of anderzijds te helpen en aandelen, obligaties, obligatieschulden of effecten waarover men het eens wordt ais vergoeding te geven of te aanvaarden voor alle voornoemde handelingen of zaken of verworven bezittingen, en om de aldus ontvangen aandelen, obligaties, obligatieschulden of effecten in bezit te houden of te verkopen, te hypothekeren en ermee te handelen.

(f) Verbeteren, beheren, bouwen, herstellen, ontwikkelen, uitwisselen, verhuren of anderszins hypothekeren, belasten, verkopen, van de hand doen, rendabel maken van de bezittingen en aandelen van de Vennootschap, en licenties, opties, rechten en voorrechten in verband daarmee toekennen.

(g) beleggen van de niet onmiddellijk vereiste geldelijke middelen van de Vennootschap en ermee handelen op de manier zoals van tijd tot tijd zal worden bepaald en gedane beleggingen in bezit houden of er anderzijds mee handelen of ze van de hand doen.

(h) Geld lenen en voorschieten of een lening geven op de voorwaarden als geschikt worden geacht, met of zonder onderpand, aan klanten en anderen, waarborgen, contracten tot schadeloosstelling en borgstellingen allerhande afsluiten, gelden ontvangen in deposito, als lening of anderszins volgens de voorwaarden die de Vennootschap goedkeurt, en de betaling van sommen geld, of de uitvoering van een verplichting door personen, firma's of ondernemingen, verzekeren of waarborgen, met inbegrip van een moedermaatschappij, filiaal of dochtermaatschappij op de wijze als de Vennootschap geschikt acht.

(i) Geld lenen en bijeenbrengen op de wijze als de Vennootschap geschikt acht en de terugbetaling verzekeren van geleend, bijeengebracht geld of geld verschuldigd door hypotheek, schuld, normale zekerheid, pand of andere zekerheid op de totaliteit of een deel van de bezittingen of activa van de Vennootschap (zowel actuele als toekomstige), met inbegrip van het onopgevraagd kapitaal, en ook door middel van een soortgelijke hypotheek, schuld, normale zekerheid, pand of zekerheid verzekeren en garanderen van de uitvoering door de Vennootschap van elke verplichting of aansprakelijkheid die ze op zich neemt of waardoor ze zou gebonden zijn.

(j) Trekken, maken, aanvaarden, endosseren, verdisconteren, verhandelen, uitvoeren en uitgeven van orderbriefjes, cognossementen, garantiebewijzen, obligaties, eigendomstitels en andere verhandelbare of overdraagbare instrumenten.

(k) Aanvragen, steunen en verkrijgen van parlementaire wetten, voorlopige verordeningen, of licenties van het Ministerie van Handel of elke andere overheid om de Vennootschap in staat te stellen haar doelstellingen te realiseren, of om veranderingen door te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks geschikt lijken te zijn voor het belang van de Vennootschap, en zich te verzetten tegen elke procedure of toepassing die rechtstreeks of onrechtstreeks schade lijkt toe te brengen aan de belangen van de Vennootschap.

(I) Overeenkomsten afsluiten met elke regering of overheid (hogere, gemeentelijke, lokale of andere) die bevorderlijk kan zijn om de doelstellingen van de Vennootschap te realiseren of een deel ervan, van bedoelde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

regering of overheid handvesten, besluiten, rechten, voorrechten of concessies verkrijgen die volgens de Vennootschap wenselijk zijn, en bedoelde handvesten, besluiten, rechten, voorrechten of concessies die volgens de Vennootschap wenselijk zijn uitvoeren, uitoefenen en naleven.

(m) Inschrijven op, nemen, aankopen of anderszins verwerven en in bezit houden van aandelen of andere belangen in of effecten van een andere vennootschap waarvan de doelstellingen volledig of gedeeltelijk dezelfde zijn als die van de Vennootschap of bedrijfsactiviteiten uitvoeren die mogelijk rechtstreeks of onrechtstreeks voordelig zijn voor de Vennootschap of de waarde van haar bezittingen vergroten, en samenwerken, financieren en beheren van de bedrijfsactiviteiten en operaties van elke onderneming waarin de Vennootschap een dergelijk belang heeft.

(n) Optreden als vertegenwoordigers of als makelaars en beheerders voor personen, firma's of ondernemingen, of subcontracten afsluiten en uitvoeren.

(o) Vergoeden van personen, firma's of ondernemingen die diensten leveren aan de Vennootschap hetzij in contante betaling of door toewijzing van aandelen of andere effecten van de Vennootschap die volledig of gedeeltelijk volgestort zijn, of zoals anderszins geschikt wordt geacht.

(p) Betalen van alle uitgaven, opgelopen in verband met het steunen, vormen en oprichten van de Vennootschap, of contracten afsluiten met personen, firma's of ondernemingen om deze te betalen, en commissies betalen aan makelaars en andere voor het inschrijven op, plaatsen, verkopen of waarborgen van de inschrijving op aandelen of effecten van de Vennootschap.

(q) Steunen en inschrijven op liefdadigheids- of openbare oogmerken en steunen en inschrijven op elke instelling, maatschappij of vereniging die voordelig zou kunnen zijn voor de Vennootschap, haar directeuren of werknemers, of in verband met een stad of plaats waar de Vennootschap'zaken doét; geven of toekennen van pensioenen, jaarrentes, speciale premies en lijfrentes of andere toelagen of voordelenrof liefdadigheidshulp en in het algemeen geven van voordelen, voorzieningen en diensten aan personen die directeuren of werknemers zijn of geweest zijn van, of die in dienst zijn of waren van een filiaal van de Vennootschap of de voorlopers in de bedrijfsactiviteit van de Vennootschap of een filiaal, holding of dochtermaatschappij, en aan de echtgenoten, weduwen, kinderen en andere verwanten en personen ten laste van bedoelde persoon; verzekeringen betalen; lijfrentes instellen, oprichten, steunen en in standhouden van pensioenen en andere fondsen of stelsels (met of zonder bijdrageverplichting) ten voordelen van bedoelde personen en van hun echtgenoten, weduwen, kinderen en andere verwanten en personen ten laste van bedoelde persoon; instellen, oprichten, steunen en in standhouden van systemen voor winstdeling of de aankoop van aandelen ten voordele van de werknemers van de Vennootschap of een filiaal, holding of dochtermaatschappij en geld lenen aan werknemers of beheerders in hun voordeel om de realisatie of instandhouding van bedoelde aankoopsystemen mogelijk te maken.

(r) Steunen van andere ondernemingen met de bedoeling om de totaliteit of een deel van de bedrijfsactiviteit of bezittingen over te nemen en op zich nemen van een van de verplichtingen van de Vennootschap, of op zich nemen van een van de bedrijfsactiviteiten of operaties die waarschijnlijk worden geacht een hulp of voordeel voor de Vennootschap te zijn, of vergroten van de waarde van de bezittingen of bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap, en plaatsen of de plaatsing garanderen, of intekenen of inschrijven op of op een andere manier verwerven van de totaliteit of een deel van de aandelen of effecten van voornoemde ondernemingen.

(s) Verkopen of anderzijds van de hand doen van de totaliteit of een deel van de bedrijfsactiviteit of bezittingen van de Vennootschap, ofwel samen of in delen, en voor de vergoeding als de Vennootschap geschikt acht, en meer bepaald voor aandelen, obligaties of effecten in elke onderneming die deze aankoopt.

(t) De betaling garanderen van gelden of de uitvoering van contracten, verplichtingen, plichten of verbintenissen van personen, firma's of ondernemingen, en aansprakelijk of verantwoordelijk worden voor het geld, en verplichtingen allerhande op zich nemen, volgens de voorwaarden als de Vennootschap wenselijk acht en zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid daarvan en ongeacht of de Vennootschap al dan niet enige vergoeding ontvangt als waarborg en/of enige zekerheid geeft (hetzij door middel van een hypotheek of schuld op de totaliteit of een deel van de huidige en toekomstige bezittingen en onderneming, en het onopgevraagde kapitaal van de Vennootschap of anderszins) voor de uitvoering van de verplichtingen van personen, firma's of ondernemingen en de betaling van de hoofdsom van dividenden, interesten en premies op aandelenkapitaal, aandelen, obligaties, obligatieschulden of andere effecten van een onderneming.

(u) Creëren en uitgeven à pari, tegen een beloning of korting,. van obligaties of obligatieschulden in hetzij permanente, aflosbare of andere terugbetaalbare vorm van schuldbekentenissen en andere obligaties of effecten van de Vennootschap, en normale of andere effecten toekennen aan geldschieters of beheerders van geldschieters tot zekerstelling van geld, geleend of bijeengebracht door de Vennootschap, en bedoelde effecten van tijd tot tijd verhandelen of converteren.

(v) Aangaan van een partnerschap, of afsluiten van een overeenkomst of gezamenlijke aankoop of overeenkomst voor een joint venture of een regeling voor het delen van winsten en verliezen, of vereniging van belang, of samenwerking met personen, ondernemingen, corporaties of associaties die bedrijfsactiviteiten of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

transacties uitvoeren of voorstellen uit te voeren die ook de Vennootschap wettelijk mag uitvoeren of afsluiten, of bedrijfsactiviteiten of transacties die rechtstreekse sof onrechtstreeks voordelig zijn voor de Vennootschap, en in samenhang daarmee garanties geven en ontvangen, en verwerven en in bezit houden van aandelen, aandelenkapitaal of effecten van een dergelijke onderneming, en afsluiten van contracten met personen, ondernemingen, corporaties of associaties om het verloop van de bedrijfsactiviteiten te regelen met het oog op het vaststellen van tarieven of prijzen, of anderzijds en bijdragen uit de fondsen van de Vennootschap aan associaties of fondsen die rechtstreeks of onrechtstreeks voordelig zijn voor de Venncotschap of haar belangen en samengaan met personen, firma's of ondernemingen wier doelstellingen vallen binnen de doelstellingen van de Vennootschap, en daartoe kopen of verkopen voor aandelen (preferente, gewone, aandelen met uitgestelde rechten of andere) van de onderneming van de Vennootschap of van zulke personen, firma's of ondernemingen, onderworpen aan de verplichtingen van de Vennootschap of van dergelijke personen, firma's of ondernemingen, met of zonder liquidatie, of kopen of verkopen voor aandelen (preferente, gewone, aandelen met uitgestelde rechten of andere) van alle aandelen of van het aandelenkapitaal van de Vennootschap of bedoelde andere onderneming als voormeld, of samengaan door partnerschap, of elke overeenkomst in de vorm van een partnerschap of andere; en inschrijven op, kopen van of anderzijds, en in bezit houden van aandelen (preferente, gewone of aandelen met uitgestelde rechten) of aandelenkapitaal, of obligaties of andere zekerheden van een bedrijf, vennootschap of onderneming, met een doelstelling die lijkt op die van de Vennootschap, of waarvan wordt gedacht dat ze de belangen van de Vennootschap kan bevorderen.

(w) Verdelen in natura onder de leden van de Vennootschap van bezittingen van de Vennootschap van welk aard dan ook, door middel van dividenden of terugbetaling van kapitaal, maar op voorwaarde dat geen enkele verdeling gedaan mag worden die zou leiden tot een vermindering van kapitaal behalve met de (eventuele) instemming zoals op dit ogenblik vereist door de wet.

(x) Verkrijgen dat de Vennootschap wordt geregistreerd of erkend waar ook ter wereld en alle voormelde zaken doen waar ook ter wereld en ofwel als opdrachtgevers, ,vertegenwoordigers, aannemers of anderzijds, en door middel van makelaars, onderaannemers of anderzijds en ofwel alleen of samen met anderen.

(y) Alles doen wat wordt geacht te leiden tot het realiseren van de doelstellingen van de Vennootschap of een deel ervan waar ook ter wereld.

De doelstellingen, uiteengezet in elke subclausule van deze clausule zullen niet beperkend geïnterpreteerd worden, maar dienen zo ruim mogelijk te worden geïnterpreteerd, en zullen, behalve indien uitdrukkelijk vereist door de context, op geen enkele manier worden beperkt door de verwijzing naar of de tussenkomst van een andere doelstelling of doelstellingen, uiteengezet in een dergelijke subclausule of door de termen van een andere subclausule of de doelstelling of doelstellingen die daarin worden gespecificeerd of die ondergeschikt zijn aan de doelstellingen of bevoegdheden, vermeld in een andere subclausule, maar de Vennootschap zal volledig bevoegd zijn om alle of een deel van bedoelde subclausules uit te oefenen net alsof elke subclausule de doelstellingen zou bevatten van een afzonderlijke vennootschap. Het woord "onderneming" in deze clausule zal, behalve indien gebruikt om te verwijzen naar de Vennootschap, worden geacht ook elk partnerschap of rechtspersoon te omvatten, ongeacht of deze al dan niet opgericht is en ongeacht of deze is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk of elders en het woord "leden" wordt geacht, behalve in het geval van een tegengestelde intentie, zowel het enkelvoud als het meervoud te omvatten. In deze clausule betekent "de wet" de Vennootschapswet van 1985, maar zo dat elke verwijzing in deze clausule naar een bepaling van de wet wordt geacht ook een verwijzing te zijn naar een wettige wijziging of een nieuw wetsontwerp van bedoelde bepaling die op dit ogenblik van kracht is.

4. De aansprakelijkheid van de leden is beperkt.

STATUTEN:

Inleiding

1. Onderworpen als hierin voorzien, zijn de verordeningen vervat in Tabel A van de Companies (tabellen A tot F) Regulations 1985 (SI 1985 nr. 805) (voorschriften voor vennootschappen), zoals gewijzigd door de Companies (tabellen A tot F) (Wijziging) Regulations 1985 (SI 1985 nr. 1502), de Companies Act 1985 (Elektronische communicaties) Verordening 2000 (SI 2000 nr. 3373), de Companies (tabellen A tot F) (Wijziging) Regulations 2007 (SI 2007 nr. 2541) en de Companies (tabellen A tot F) (Wijziging) (nr. 2) Regulations 2007 (SI 2007 nr. 2826) (hierna "Tabel A"), van toepassing op de Vennootschap.

2. Voorschriften 8, 64, 76 tot en met 79 en 118 van tabel A zijn niet van toepassing op de Vennootschap, en in voorschrift 1 van tabel A worden de volgende woorden ingevoegd na het woord "regulations" (voorschriften) in regel 1 ervan  "en in alle artikels die op dezelfde manier worden aangenomen".

Interpretatie

3. In deze statuten betekent "de wet" de Companies Act 1985 en "de wet van 2006" betekent de Companies Act 2006, maar zo dat elke verwijzing in deze statuten naar een bepaling van de wet of de wet van 2006 wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

geacht een verwijzing te zijn naar een wettige wijziging of een nieuw wetsontwerp van bedoelde bepaling die op dit ogenblik van kracht is.

4. (a) ln overeenstemming met de bepalingen van paragraaf 80 van de wet zijn de directeuren onvoorwaardelijk gemachtigd om opties toe te kennen, te geven, of anderzijds te handelen met ter zake doende effecten (zoals bepaald in paragraaf 80(2) van de wel) van de Vennootschap of deze van de hand te doen aan die personen en in het algemeen volgens die voorwaarden, die de directeuren naar eigen goeddunken zullen bepalen.

(b) De algemene bevoegdheid, zoals toegekend in paragraaf (a) van dit artikel, wordt uitgebreid tot het bedrag van het maatschappelijk aandelenkapitaal van de Vennootschap, bepaald in artikel 4 hiervan. De bedoelde bevoegdheid vervalt vijf jaar na de datum waarop deze statuten werden aangenomen, behalve indien ze werden vernieuwd, veranderd of ingetrokken door de Vennootschap in algemene vergadering, in overeenstemming met voornoemde paragraaf 80.

(c) De directeuren hebben volgens de algemene bevoegdheid, toegekend door paragraaf (a) van dit artikel, het recht om op elk willekeurig tijdstip váôr afloop van bedoelde bevoegdheid een aanbod te doen of een overeenkomst af te sluiten waarvoor ter zake doende effecten van de Vennootschap zullen of wellicht zullen worden toegekend na het vervallen van bedoelde bevoegdheid.

5. De bepaling inzake het recht op voorkoop van paragrafen 89(1) en 90(1) tot en met 90(6) van de wet zijn niet van toepassing op de Vennootschap.

Pandrecht op Aandelen

6. De Vennootschap heeft een eerste en hoogste pandrecht op elk aandeel (al dan niet volledig betaald) voor alle gelden (al dan niet betaald op dit ogenblik), opgeroepen of verschuldigd op een vast tijdstip met betrekking tot dat aandeel, en de Vennootschap heeft ook een eerste en hoogste pandrecht op alle aandelen (al dan niet volledig betaald) die geregistreerd zijn op naam van een lid alleen of op naam van een van twee of meer gezamenlijke aandeelhouders voor gelden die op dit ogenblik verschuldigd zijn door hem of zijn bezittingen aan de Vennootschap; maar de directeuren kunnen van tijd tot tijd bepalen dat een aandeel geheel of gedeeltelijk wordt vrijgesteld van de bepalingen van dit artikel. Het (eventuele) pandrecht van de Vennootschap op een aandeel wordt ook uitgebreid naar alle daarop te betalen dividenden.

Overdracht van Aandelen

7. De directeuren kunnen volledig naar eigen goeddunken en zonder opgave van enige reden daarvoor, weigeren om een aandeel over te dragen, ongeacht of dit aandeel volledig betaald is of niet. De directeuren kunnen ook weigeren om een overdracht van aandelen waarop de Vennootschap een pandrecht heeft, te registreren. De eerste zin van voorschrift 24 en alle zinnen van voorschrift 25 van tabel A zijn niet van toepassing op de Vennootschap.

Zegel van de Vennootschap

8. De Vennootschap moet geen zegel hebben. De directeuren mogen elk document uitvoeren mits handtekening van twee van hen of een van hen samen met de secretaris van de Vennootschap, zoals zij zelf bepalen krachtens paragrafen 36A en 36B van de wet, zodat dit document dezelfde kracht heeft als een akte. De verplichting volgens de tweede zin van voorschrift 6 van tabel A en alle zinnen van voorschrift 101 van tabel A zijn enkel van toepassing als de Vennootschap een zegel heeft.

Algemene Vergaderingen en Besluiten

9. Elke mededeling tot bijeenroepen van een algemene vergadering dient te voldoen aan de bepalingen van paragraaf 325(1) van de wet van 2006 met betrekking tot het geven van informatie aan de leden over hun recht om votmachthouders aan te stellen. Mededelingen en andere communicaties in verband met een algemene vergadering die elk lid gerechtigd is te ontvangen, dienen te worden gezonden aan de directeuren en aan de bedrijfsrevisoren van de Vennootschap die op dat ogenblik in functie zijn.

10. Er kunnen pas zaken worden afgehandeld tijdens een algemene vergadering indien een quorum aanwezig is. Onderworpen aan artikel 11 hierna, wordt een quorum gevormd door twee personen die het recht hebben te stemmen over de af te handelen zaak, en die elk een lid zijn of een volmachtdrager van een lid of een behoorlijk bevoegde vertegenwoordiger van een rechtspersoon.

11. Als en zolang de Vennootschap slechts één lid heeft, wordt een quorum gevormd wanneer dit lid persoonlijk aanwezig is of door middel van een volmachtdrager of (indien het lid een rechtspersoon is) door een behoorlijk bevoegde vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

12. Indien binnen een half uur na het tijdstip, bepaald voor een algemene vergadering, geen quorum gevormd is, zal de algemene vergadering uitgesteld worden tot dezelfde dag in de daarop volgende week op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats of op een andere dag en een ander tijdstip en een andere plaats als de directeuren zullen beslissen. Als op de uitgestelde algemene vergadering geen quorum aanwezig is binnen een half uur na het daarvoor bepaalde tijdstip wordt bedoelde uitgestelde algemene vergadering ontbonden.

13. De voorschriften 40 en 41 van tabel A zijn niet van toepassing op de Vennootschap.

14. Als en zo lang de Vennootschap slechts één lid heeft en dat lid een beslissing neemt die genomen moet worden in een algemene vergadering of door middel van een schriftelijk besluit, is dat besluit net zo geldig en van kracht alsof genomen door de Vennootschap in algemene vergadering, onderworpen zoals bepaald in artikel 16 hierna.

15. Elke beslissing genomen door het enige lid krachtens artikel 14 hiervoor, wordt schriftelijk genoteerd en door dat lid bezorgd aan de Vennootschap voor opname in het notulenboek van de Vennootschap.

16. Beslissingen overeenkomstig paragraaf 168 van de wet van 2006 tot het ontslaan van een directeur véór afloop van zijn periode in functie en overeenkomstig paragraaf 391 van de wet tot het ontslaan van een bedrijfsrevisor vóór afloop van zijn periode in functie, kunnen alleen worden genomen door de Vennootschap in algemene vergadering.

17. Een lid dat aanwezig is op een vergadering door middel van een volmachtdrager heeft het recht te spreken tijdens de vergadering en heeft recht op één stem bij handopsteken. In elk geval waarin eenzelfde persoon is aangesteld als volmachtdrager door meer dan een lid, heeft hij bij elke stemming met handopsteken zoveel stemmen als het aantal leden voor wie hij volmachtdrager is. Een lid dat aanwezig is op een vergadering door middel van meer dan één volmachtdrager heeft het recht om te spreken tijdens de vergadering bij monde van elk van de volmachtdragers, maar de volmachtdragers samen hebben alleen recht op één stem bij handopsteken. In het geval dat de volmachtdragers niet tot overeenstemming komen over hoe hun stem uit te oefenen bij handopsteken, wordt het stemrecht behandeld als niet uitgeoefend. Voorschrift 54 van tabel A zal dienovereenkomstig worden gewijzigd.

18. Behalve indien aangenomen met een gewoon besluit, is bedoeld voorschrift 62 in tabel A van toepassing zonder wijziging, kan de aanstelling van een volmachtdrager en elke volmacht volgens welke de volmachtdrager wordt aangesteld of een kopie van bedoelde volmacht, gecertificeerd door een notaris, of op de wijze zoals goedgekeurd door de directeuren, worden neergelegd of ontvangen op de plaats, zoals opgegeven in voorschrift 62 in tabel A bij aanvang van de vergadering of (in elk geval wanneer een stemming gebeurt buiten een vergadering) bij de stemming of kan worden overhandigd aan de voorzitter van de vergadering véór aanvang van de zaken van de vergadering.

Directeuren

19. Voorschrift 64 in tabel A is niet van toepassing op de Vennootschap.

20. Behalve ais en tot de Vennootschap anders beslist bij gewoon besluit, is er geen maximumaantal directeuren en het minimumaantal directeuren is één. Als en zolang er slechts één directeur is, kan hij de bevoegdheden en machten uitoefenen die worden toegekend in deze statuten. Het vereiste quorum voor het afhandelen van de zaken van de directeuren wanneer meer dan één directeur in functie is, kan worden bepaald door de directeuren, maar tot aldus bepaald, is het quorum twee directeuren die persoonlijk aanwezig zijn. In het geval het minimumaantal directeuren is bepaald op één krachtens deze statuten, is het quorum één. Voorschrift 89 van tabel A zal dienovereenkomstig worden gewijzigd.

21. Iemand kan worden aangesteld als directeur tijdens een algemene vergadering op voorwaarde dat ofwel:

(a) hij is aanbevolen door de directeuren; of

(b) niet minder dan 14 of niet meer dan 35 hele dagen vôôr de datum bepaald voor de algemene vergadering, een kennisgeving getekend door een lid dat bevoegd is te stemmen tijdens de algemene vergadering, is gegeven aan de Vennootschap van de intentie om die persoon voor aanstelling voor te stellen, samen met de kennisgeving, getekend door bedoelde persoon van zijn bereidheid te worden aangesteld.

22. Onderworpen aan artikel 22 hiervoor kan de Vennootschap bij gewoon besluit elke persoon aanstellen die bereid is op te treden als een directeur, ofwel om een vacante functie in te vullen of als bijkomende directeur.

23. De directeuren kunnen iemand aanstellen die bereid is op te treden als directeur, ofwel om een vacante functie in te vullen of als een bijkomende directeur, op voorwaarde dat de aanstelling geen aanleiding geeft tot een hoger aantal directeuren dan het maximumaantal directeuren, bepaald in overeenstemming met artikel 20 hiervoor dat op dat ogenblik van kracht is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Leenvermogen

24. De directeuren mogen alle bevoegdheden van de Vennootschap uitoefenen om geld te lenen, zonder beperking wat het bedrag betreft en op de voorwaarden en de wijze die zij geschikt achten, en onderworpen (in het geval van een zekerheid die geconverteerd kan worden in aandelen) aan paragraaf 80 van de wet om een hypotheek, schuld of zekerheid te verlenen op haar onderneming, bezittingen of het onopgevraagde kapitaal, of een deel daarvan, en om obligaties, obligatieschulden en andere effecten uit te geven ofwel onvoorwaardelijk of als zekerheid voor een schuld, verplichting of verbintenis van de Vennootschap of een derde.

Plaatsvervangende Directeuren

25. Een directeur, of eender welke andere persoon, zoals vermeld in voorschrift 65 van tabel A kan optreden als plaatsvervangend directeur om meer dan een directeur te vertegenwoordigen, en een plaatsvervangend directeur heeft tijdens een vergadering van directeuren of een directiecomité recht op één stem voor elke directeur die hij vertegenwoordigt naast zijn (eventuele) eigen stem als directeur, maar hij wordt beschouwd ais slechts één voor het bepalen van het aanwezige quorum.

26. Behalve indien anders bepaald door de Vennootschap in algemene vergadering bij gewoon besluit, heeft een plaatsvervangend directeur als dusdanig geen recht op een vergoeding van de Vennootschap, behalve dat hij door de Vennootschap kan worden betaald voor dat (eventuele) deel van de vergoeding die anders betaald zou worden aan zijn aansteller zoals bedoelde aansteller, rechtstreeks van tijd tot tijd schriftelijk kan melden aan de Vennootschap, en de eerste zin van clausule 66 in tabel A zal dienovereenkomstig worden gewijzigd.

Werkzaamheden van de Directeuren

27. Een directeur mag stemmen op elke vergadering van directeuren of op elk directiecomité, over elk besluit, niettegenstaande dat het mogelijk betrekking heeft op een zaak waarin hij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft, en als hij stemt over dergelijk besluit zal zijn stem worden meegeteld, en met betrekking tot een dergelijk besluit als voormeld zal hij (ongeacht of hij al dan niet daarover stemt) worden meegeteld voor het quorum aanwezig tijdens de vergadering.

28. Elke directeur moet zijn verplichtingen tot het onthullen van zijn belang in bepaalde contracten, naleven overeenkomstig paragraaf 317 van de wet.

29. Voorschriften 94 tot en met 97 in tabel A zijn niet van toepassing op de Vennootschap. Mededeling via een Website

30. Onderworpen aan de bepalingen van de wet van 2006 kan een document of informatie door de Vennootschap naar een persoon worden gestuurd of bezorgd door het ter beschikking te stellen op een website.

Bescherming tegen Aansprakelijkheid

31. Voor het doel van dit artikel betekent "aansprakelijkheid" elke aansprakelijkheid, opgelopen door een persoon in verband met een onachtzaamheid, verzuim, inbreuk op een plicht of schending van vertrouwen door hem in verband met de Vennootschap of anderzijds in verband met zijn plichten, bevoegdheden of functie, en "gelieerde onderneming" heeft de betekenis zoals opgegeven in paragraaf 256 van de wet van 2006. Onderworpen aan de bepalingen van de wet van 2006 en zonder afbreuk te doen aan enige bescherming tegen aansprakelijkheid die anderzijds van toepassing kan zijn:-

(a) de directeuren zijn bevoegd om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en aan te houden door elke directeur van de Vennootschap, elke directeur van een gelieerde onderneming, elke bedrijfsrevisor van de Vennootschap en elke functionaris van de Vennootschap (die geen directeur of bedrijfsrevisor van de Vennootschap is); en

(b) elke directeur of elke bedrijfsrevisor van de Vennootschap en elke functionaris van de Vennootschap (die geen directeur of bedrijfsrevisor van de Vennootschap is) wordt vergoed uit de activa van de Vennootschap voor elk verlies of elke aansprakelijkheid door hem opgelopen bij de verdediging in gerechtelijke procedures met een vonnis in zijn voordeel of waarin hij wordt vrijgesproken of in verband met de toepassing waarin de rechtbank hem vrijspreekt van elke aansprakelijkheid.

32. Voorschrift 118 in label A is niet van toepassing op de Vennootschap."

UITTREKSEL UIT HET CERTIFICAAT VAN STATUTAIRE NAAMSWIJZIGING dd. 28 oktober 2009:

"Het Handelsregister voor Engeland en Wales verklaart hierbij dat krachtens de Companies Act (Vennootschapswet) 2006:

Monster Energy UK Limited

een onderneming, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap op aandelen met beperkte aansprakelijkheid, met statutaire zetel te Engelandiwales, haar naam gewijzigd heeft in:

Monster Energy Europe Limited."

UITTREKSEL UIT DE JAARCIJFERS dd. 9 oktober 2010:

" Het aandelenkapitaal van de Vennootschap bedraagt 500.000 GBP, verdeeld in 500.000 gewone aandelen van 1 GBP elk."

Dirk De Man

Lasthebber

"

V9or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilEargiegd/ontwangen op

I 8 JUNI 2015

ter ç rifle van de Nedeifbidstulsge

rech-,'r vataz3optand;rl-Grttssel-

1509 1 IIYV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0811.048.870

Benaming

(voluit) : MONSTER ENERGY EUROPE LIMITED

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels Recht

Zetel : Riverside Way 30, Uxbridge, Middlesex, UB8 2YF, Verenigd Koninkrijk

Bijkantoor : Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel moedervennootschap

Schriftelijk besluit van de raad van bestuur gehouden op 24 april 2015:

De Vennootschap,

- BESLIST de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Riverside Way 30, Uxbridge,' Middlesex, UB8 2YF, Vereningd Koninkrijk naar Unit 51, Metropolitan Park, Bristol Road, Greenford UB6 8UP, Vereningd Koninkrijk met ingang vanaf 1 januari 2015.

- BESLIST een volmacht te verlenen aan de heer Mathieu LOQUET, wonende te Eugène Smitsstraat 37, 1030 Schaarbeek en juffrouw Tiffany PHILIPS, wonende te Ninovestraat 9, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan DE LEEUW, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de vennootschap le vervullen, met inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Tiffany Philips

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 21.10.2015 15653-0198-008

Coordonnées
MONSTER ENERGY EUROPE LIMITED

Adresse
HAVENLAAN 86C, BOX 204 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale