MONTULET & VOCHTEN CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONTULET & VOCHTEN CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.251.466

Publication

09/05/2014
ÿþeue o- MOd 11.1



11101.t~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grift Van de akte



2 8 APR, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige réchtbenk van kóóplandg! %mol

ui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

140 6113*

Ondernemingsnr : 0457.251.466

Benaming

(voruit) : Montulet & Vochten Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Annadreef 68B -1020 Laken (Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING  FRACTIEWAARDE  KAPITAALVERHOGING  DOELWiJZIGING -- STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 31 maart 2014, ter registratie overgelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft:

" Vervanging van de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap, luidende "MONTULET & VOCHTEN CONSULTANCY", door de nieuwe benaming "MONTULET CONSULTANCY".

" Voorlegging van het verslag in het kader van de doelwijziging, met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de wijziging aan het maatschappelijk doel, alsook de samenvattende staat betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013,

" Wijziging van het doel door vervanging van artikel 4 (oud) of artikel 3 (nieuw) van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

 Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

 Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie.

 Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake de organisatie en automatisering van productiebedrjven, productiebesturing, logistiek en marktonderzoek,

 Projectmanagement voor system delivery projecten, tot en met implementatie en nazorg.

 Het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.  Het maken van studies van diverse aard.

 Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

 Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk

voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en erkende financiële tussenpersonen.

 Het aannemen en/of uitvoeren van alle mogelijke onderhouds- en herstellingswerken alsook werkzaamheden aan roerende en onroerende goederen.

 Het verhuren van alle soorten meubilair, machines, materieel, gereedschappen en voertuigen.

 De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van allerhande handelsgoederen, zowel

voor eigen rekening als voor derden.

 Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord.

 De vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van aile producten, goederen en stoffen van welke aard ook

 Het uitvoeren van alle onderzoekwerkzaamheden in verband met producten en procedés, alsook het

verwerven van patenten, brevetten en werken.

 Autonome instelling voor wetenschappelijk onderzoek

 Alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het rekruteren van personeel voor

.ondernemingen. en.alle activiteiten. die deze.dienstert kunnen. optimaliseren.-Dit heeft betrekking.op. alle,___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

,.r Voor- mogelijke contracten en in alle sectoren zoals onder meer informatica, elektronica, administratief, commercieel en dergelijke meer

behouden aan het Belgisch Staatsblad  Het verwerken, bewerken, ontwerpen en vertalen van teksten, het ontwerpen, verzorgen, aanbrengen, opmaken van drukwerken, publicaties, reclame, foto's, film en video.

 Handel in brandstoffen, ertsen, metalen, chemische producten, vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen alsook in aanverwante producten.

 Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

 Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking eivan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

" Afschaffing van de nominale waarde per aandeel, en vervanging door een fractiewaarde van één I zevenhonderd vijftigste (1/7505te) van het maatschappelijk kapitaal.

" Uitdrukking van het kapitaal in euro, makend een bedrag in euro van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01). Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend honderd zevenennegentig euro drieëndertig cent (¬ 6,197,33).

" Eerste kapitaalverhoging ten belope van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99), af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap.

" Vaststelling uitkering dividend.

" Tweede kapitaalverhoging, in het kader van de hierboven vermelde uitkering van dividenden bij toepassing van het artikel 537 WIB92, ten belope van tweeëndertig duizend vierhonderd euro (¬ 32.400,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar eenenvijftig duizend euro (¬ 51.000,00), door creatie van tweeduizend eenenvijftig (2.051) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven. Deze aandelen worden geheel volgestort op het ogenblik van inschrijving.

" Inschrijving door de enige vennoot op deze tweede kapitaalverhoging, en volstorting van de kapitaalverhoging.

" Vaststelling van daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op eenenvijftig duizend euro (¬ 51.000,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd en een (2.801) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, en is volgestort ten belope van achtendertig duizend zeshonderd en vijf euro tweeëndertig cent (¬ 38.605,32). De heer Montulet Franciscus, wonende te 6118 BT Nieuwstadt (Nederland), Millenerweg 63, dient nog 12.394,68 euro te volstorten.

" Volledige vervanging van de statuten, zonder daarbij te tornen aan de essentiële bepalingen,

" Bijzondere volmacht

Vervolgens wordt bijzondere volmacht verleend aan de naamloze vennootschap FINEKO, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede aile formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde (btw), de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de ondernemingsloketten, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag erkenningen als aannemer enzovoorts, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de kapitaalverhoging gedeponeerd werd bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Voor analytisch uittreksel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(get.) Yves TUERLINCKX, notaris



Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een eensluidend afschrift van de akte.

- Een uittreksel van de akte.

- Bijgewerkte tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2014 : BL620980
24/09/2013 : BL620980
24/01/2013 : BL620980
16/02/2012 : BL620980
17/01/2011 : BL620980
25/01/2010 : BL620980
05/01/2009 : BL620980
05/02/2008 : BL620980
07/02/2007 : BL620980
24/02/2006 : BL620980
20/01/2006 : BL620980
25/01/2005 : BL620980
06/02/2004 : BL620980
03/02/2003 : BL620980
19/12/2001 : BL620980
05/03/1996 : LE93645

Coordonnées
MONTULET & VOCHTEN CONSULTANCY

Adresse
SINT-ANNADREEF 68B 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale