MORIASFARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORIASFARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.162.146

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word MI

11. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*19003 1*

enVsSa

ope 20ia

Griffie

Ondernemingsnr : 0871162146

Benaming

(voluit) : MORIASFARMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1082 Sint-Agatha-Berchem, Kerkstraat, 26

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op elf december tweeduizend en dertien ; ter registratie op het Registratiekantoor Aalst I, dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MORIASFARMA", met vennootschapszetel te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Kerkstraat, 26, RPR 0871162146.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige twee aandeelhouders die eigenaars zijn van alle honderd zesentachtig (186) aandelen, en tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt :

EERSTE BESLISSING : Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd één-envijftig duizend tweehonderd euro (151.200,00 EUR) om het te brengen van achttien dui-zend zeshonderd euro (18.600,00, EUR) op honderd negenenzestig duizend achthonderd euro (169.800,00 EUR), door inbreng in natura van de, schuldvordering ontstaan naar aan-leiding van de bij de Bijzondere Algemene Vergadering de dato, negenentwintig november tweeduizend dertien besliste toekenning van een tussentijds dividend en met creatie; van vijfhonderd tweeënvijftig (552) nieuwe stemgerechtigde aandelen.

Fiscale verklaring

De vergadering stelt alhier uitdrukkelijk dat deze kapitaalsverhoging gebeurt conform de bepalingen van; artikel 537 WIB, en meer bepaald uit hoofde van de toekenning aan de enige twee aandeelhouders, de heer: MORIAS Dirk Frans Emiel Maria en mevrouw OTT Christel, beiden voornoemd, in verhouding tot hun voormeld; aandelenbezit, van een tussen-tijds bruto dividend van in het totaal honderd achtenzestig duizend euro (168.000,00 EUR), met afhouding van tien ten honderd (10%) roerende voorheffing, en welk dividend wordt af-. genomen van de overgedragen winst en beschikbare reserves per 31 december 2011, die nog steeds" onverminderd bestaan per 31 december 2012.

Toekenning nieuwe aandelen

Uit hoofde van deze kapitaalsverhoging, worden aan de enige twee aandeelhouders, de heer MORIAS Dirk Frans Emiel Maria en mevrouw OTT Christel, beiden voornoemd, in het totaal vijfhonderd tweeënvijftig (552) nieuwe stemgerechtigde aandelen toegekend, aan elk toekomende voor de helft, dewelke zullen genieten van dezelfde rechten als de be-staande aandelen, en zullen delen in het resultaat vanaf het boekjaar aanvangende op eén januari tweeduizend veertien.

TWEEDE BESLISSING : Neerlegging verslagen

Werden neergelegd op deze vergadering :

a. Het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoeder in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, in datum van negen december tweeduizend en der-tien ;

b. Het bijzonder verslag opgemaakt conform artikel 313 van het Wetboek van Ven-nootschappen, door de Burgerlijke BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, kantoor-houdende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, vertegenwoordigd door de heer DE CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor, ingeschreven bij het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer B00348, te dien einde aangesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap in datum van dertien november tweeduizend dertien.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op zeven december tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De

Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om ver-slag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA MORIASFARMA.

De bijzondere algemene vergadering dd. 29 november 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 168.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde proce-dure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering. Het nettodividend bedraagt 151.200,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomi-sche aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Be-drijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2.1-let bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de in-gebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter ver-goeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrek-king tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voor-heffing van 10%.

3.De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurig-held en duidelijkheid;

4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepa-ling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5.De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehou-den met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waarde-ring is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Dit waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6.lndien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 552 nieuwe aandelen van de vennoot-schap MORIASFARMA BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 151.200,00 euro worden uitgegeven.

7.Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 151.200,00 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 169.800,00 euro;

8.De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volle-dig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 7 december 2013.

BVBA J. Vande Moortel & Ce

Bedrijfsrevisoren

(Getekend)

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt deze beide verslagen goed, en ze zullen aan de akte ge-hecht blijven om ermee geregistreerd te worden.

DERDE BESLISSING : Vaststelling realisatie kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalsverhoging is gerealiseerd, en dat het geplaatst kapitaal thans bedraagt : honderd negenenzestig duizend achthonderd euro (169.800,00 EUR), verdeeld in zevenhonderd achtendertig (738) stemgerechtigde aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het éën/zevenhonderd achten-dertigste (1/738e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Í

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

En dat na deze kapitaalsverhoging de aandelen toebehoren aan de enige twee aan-deelhouders in de volgende mate :

- aan de heer MORIAS Dirk : driehonderd negenenzestig aandelen 369

- aan mevrouw OTT Christel : driehonderd negenenzestig aandelen369

VIERDE RESOLUTIE : Wijziging statuten

De vergadering beslist om het artikel vijf der statuten te wijzigen teneinde het in over-eenstemming te

brengen met de voormelde agendapunten, als volgt :

Het artikel 5 "Kapitaal" wordt vervangen door de volgende tekst :

"Artikel vijf : Kapitaal r

De vennootschap werd opgericht op éénentwintig december tweeduizend en vier, met een geplaatst kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op vierentwintig december tweedui-zend en acht, werd het kapitaal verhoogd met een bedrag van honderd éénentachtig duizend vierhonderd euro (181.400,00 EUR) om het te brengen op tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR) met creatie van tweehonderd tweeëndertig (232) nieuwe aandelen.

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op negen maart tweeduizend en elf, werd het kapitaal verminderd met een bedrag van honderd éénentachtig duizend vierhonderd euro (181.400,00 EUR) om het terug te brengen op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), met vernietiging van tweehonderd tweeëndertig (232) aandelen.

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op elf december tweeduizend dertien, werd het kapitaal verhoogd met een bedrag van honderd éénenvijftig duizend tweehonderd euro (151.200,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd negenenzestig duizend achthonderd euro (169.800,00 EUR), door inbreng in natura van de schuldvordering ontstaan naar aanleiding van de toekenning van een tussentijds dividend, conform de bepalingen van artikel 537 WIB, en met creatie van vijfhonderd tweeën-vijftig (552) nieuwe stemgerechtigde aandelen.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt derhalve thans honderd negenenzestig duizend achthonderd euro (169.800,00 EUR), verdeeld in achthonderd negenendertig (738) stemge-rechtigde aandelen op naam, zonder ` aanduiding van nominale waarde, die elk het één/zevenhonderd achtendertigste (11738e) van het maatschappelijk vermogen vertegen-woordigen."

VIJFDE BESLISSING : Bijzondere machten

11 Coordinatie en afkondiging

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, om over te gaan tot de coördinatie der statuten en tot de afkondiging bij uit-treksel van onderhavige akte in de " bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2/ Administratieve afhandeling

De vergadering verleent vervolgens bijzondere machtiging aan de Burgerlijke NV FISCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat, 2, vertegenwoordigd door zijn bestuur-ders en aangestelden, met mogelijkheid " tot indeplaatsstelling om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke Administratie en/of instel-ling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gege-vens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Verslag zaakvoerder ; Revisoraal verslag ; Coördinatie der statuten.

Alexandre PEERS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 05.06.2013 13154-0157-011
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 31.05.2012 12138-0542-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 01.06.2011 11144-0437-010
06/04/2011
ÿþ M°d 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111e.1.1121111,!!III

bet ai Be Sta

2 5 NAR.

\Jt `~ ~~"

Griffie

Ondernemingsnr : 0871162146

Benaming

(voluit) : MORIASFARMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1080 Brussel - Sint-Jans-Moilenbeek, Edouard Beneslaan, 201

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING ZETEL - KAPITAALSVERMINDERING - BENOEMING VAST VERTEGENWOORDIGER , - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op negen maart,

" tweeduizend en elf ; "Geregistreerd te AALST I ; vijftien maart tweeduizend en elf ; twee bladen, geen verzendingen ; Boek 924 Blad 79 Vak 19 ; Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger a.i., K. Danau", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " MORIASFARMA ", met vennootschapszetel te 1080 Brussel -: Sint-Jans-Molenbeek, Edouard Beneslaan, 201, RPR 0871162146.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enioge aandeelhouder die eigenaar alle vierhonderd achttien aandelen, en dioe tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder is.

En er werd beslist met eenparigheid van stemmen, wat volgt :

EERSTE BESLISSING : Overbrenging vennootschapszetel

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap over te brengen, met onmiddellijke ingang, naar 1082 Sint-Agatha-Berchem, Kerkstraat, 26.

TWEEDE BESLISSING : Kapitaalsvermindering

De vergadering beslist tot een vermindering van het kapitaal met een bedrag van honderd eenentachtig; duizend vierhonderd euro (181.400,00 EUR) om het terug te brengen van tweehonderd duizend euro. (200.000,00 EUR), tot achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door terugbetaling aan de; aandeelhouder(s) van door hen oorspronkelijk ingebracht kapitaal, en met vernietiging van tweehonderd' tweeëndertig (232) aandelen.

De vergadering beslist vervolgens dat deze terugbetaling zal geschieden door uitbetaling aan de actuele . enige aandeelhouder, en dat deze terugbetaling, conform artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, . pas zal mogen geschieden ten vroegste twee maanden na de publicatie van de beslissing tot huidige ' kapitaalsvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De betaling zal geschieden op de vennootschapszetel op de wijze die het de zaakvoerder het meest aangewezen lijkt, daarin begrepen de betaling in speciën tegen kwijtschrift, bij middel van check en/of door overschrijving op de rekening van de aandeelhouder(s).

De vergadering beslist tevens dat bij niet afhaling van de terug te betalen bedragen daarop in voordeel van de aandeelhouders geen intrest zal toegekend worden, en dat op de intussen niet uitbetaalde gedeelte van de kapitaalsvermindering er evenmin intrest zal toegekend worden aan de rechthebbende aandeelhouders.

De vergadering stelt alhier uitdrukkelijk dat het de terugbetaling betreft aan de aandeelhouders van" oorspronkelijk door hen ingebracht kapitaal.

DERDE BESLISSING : Vaststelling realisatie kapitaalsvermindering

De vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalsvermindering is gerealiseerd, onder voorbehoud van de: honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het; één/honderd zesentachtigdste (1/186e)van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIERDE RESOLUTIE : Wijziging statuten

De vergadering beslist om de artikels twee en vijf der statuten te wijzigen teneinde ze in overeenstemming: te brengen met de voormelde agendapunten, als volgt :

1° Het artikel 2 "Maatschappelijke zetel" wordt vervangen door volgende tekst :

Artikel 2 : Vennootschapszetel

De vennootschapszetel is gevestigd te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Kerkstraat, 26.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied; Brussel. hoofdstad .bij. enkelbesluit vande zaakvoerder, die over alle machten leschikt om.de wijziging. van. dit. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoLdbn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

"

."

artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, filialen, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, bij enkel besluit van de zaakvoerder, exploitatiezetels oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, voor zover dit geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

2° In het artikel 5 "Kapitaal" wordt de eerste paragraaf vervangen door de volgende tekst :

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/honderd zesentachtigste (1/186e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING : Corporate Governance

In het kader van de bepalingen op de Coporate Governance, wordt door de algemene vergadering beslist dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MORIASFARMA voor elke deelneming en/of bestuurdersmandaat bij een andere vennootschap of vereniging, vast en rechtsgeldig zal vertegenwoordigd zijn door : de heer MORIAS Dirk Frans Emiel Maria, wonende te 1700 Dilbeek, Assestraat, 105.

Hij heeft deze aanstelling aanvaard.

ZESDE BESLISSING : Bijzondere machten

1/ Coördinatie en afkondiging

De vergadering verleent aan Notaris Alexandre PEËRS, te Aalst-Erembodegem, machtiging om over te gaan tot de coördinatie der statuten en tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

" 2/ Administratieve afhandeling

De vergadering verleent vervolgens bijzondere machtiging aan de Burgerlijke NV FISCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat, 2, vertegenwoordigd door zijn bestuurders en aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke Administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, aile formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehecht stukken : Uitgifte - Coördinatie der statuten.

Alexandre PEËRS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar

Belo Staal

1 O FEB ?On

1iioasoes" Griffie





Ondernemingsnr : 0871162146

Benaming

(voluit) : Moriasfarma

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edouard Beneslaan 201 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

(Uittreksel uit bijzonder verslag van college van zaakvoerders gehouden op 28 januari 2011)









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder met ingang van heden van:

Juffrouw Leentje Morias, wonende te 1700 Dilbeek, Kerkstraat 47.

Haar wordt eervol ontslag verleend.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen getroffen.





Dirk Morias Zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 03.06.2010 10151-0304-011
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 04.06.2009 09196-0065-011
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 02.06.2008 08179-0152-011
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 06.07.2007 07366-0374-011

Coordonnées
MORIASFARMA

Adresse
KERKSTRAAT 26 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale