MORIENT HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORIENT HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.446.497

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0514-015
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 10.07.2012 12285-0270-015
07/05/2012
ÿþ Ma[ Word 11.1



Lyui .B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

Griffie ?~ 01,11

Ondernerningsnr : 0862.446.497.

Benaming

(voluit) : "MORIENT HOLDING"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel, Heizelesplanade 1, bus 94

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT EUROPE" gelijkgestelde verrichting - Afschaffing van het statutair zaakvoerderschap - Wijziging betreffende het bestuur van de vennootschap - Wijziging betreffende de vertegenwoordiging van de vennootschap - Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering - Statutenwijzigingen - Herformulering van de statuten

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negentien april tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT HOLDING", gevestigd te 1020 Brussel, Heizelesplanade 1, bus 94, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0862.446.497 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

[, Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT HOLDING", gevestigd te 1020 Brussel, Heizelesplanade 1, bus 94, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0862.446.497 en niet geregistreerd als B 7.W.-plichtige (overnemende vennootschap), van het volledig actief en passief vermogen zowel aile rechten als alle verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT EUROPE", gevestigd te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0473.566.074 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), op grond van een balans afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

Alle sedert één januari tweeduizend en twaalf door de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT EUROPE" gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT HOLDING", op last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te voeren, alle kosten, [asten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT EUROPE" in bezit zijn van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORIENT HOLDING" zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

[i. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "MORIENT EUROPE" overgaat onder algemene titel naar de ovememende vennootschap "MORIENT HOLDING', dit onder dezelfde opschortende voorwaarde als gesteld.

Om het statutair zaakvoerderschap af te schaffen, om dienvolgens de laatste zin van Artikel 25.-BESTUURSORGAAN. van de statuten te schrappen en om tegelijk vast te stellen dat de huidige statutaire zaakvoerder zijn opdracht vanaf heden zal waarnemen ais niet-statutaire zaakvoerder.

IV. Om de tekst van Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID. van de statuten te vervangen door de

volgode tekst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo beha aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

>r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge "Onder de hier vermelde term "bestuursbevoegdheid" wordt verstaan : "de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap

met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is".

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, beschikt deze individueel handelend over de bestuursbevoegdheid,

indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, beschikken zij gezamenlijk handelend over de bestuursbevoegdheid en dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te kunnen besluiten.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, waarbij de bestuursbevoegdheid toekomt aan het college van zaakvoerders, dat, onverminderd navolgende statutaire bepalingen, beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten nemen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Een zaakvoerder die verhinderd is, kan bij schriftelijke volmacht een andere zaakvoerder belasten om hem te vertegenwoordigen voor een bepaalde vergadering. Elke zaakvoerder kan slechts één andere zaakvoerder vertegenwoordigen.

Beslissingen warden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het college treft, met het oog op een doelmatige werking, de regelingen die hij nuttig acht en legt deze zonodig vast in het huishoudelijk reglement?

V. Om de tekst van Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID. van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, dan vertegenwoordigt hij individueel handelend de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte,

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan vertegenwoordigen zij gezamenlijk handelend de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders en vertegenwoordigen zij als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de vertegenwoordiging van de vennootschap door het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en tegenover derden eveneens geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend."

VI.Om de datum van de gewone algemene vergadering, thans voorzien op de eerste vrijdag van de maand juni, om tien (10:00) uur, te verplaatsen naar voortaan de laatste vrijdag van de maand juni, om tien (10:00) uur, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf, derwijze dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal warden gehouden op 29 juni 2012, om 10:00 uur, en dienvolgens de eerste zin van Artikel 11,-JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om tien (10:00) uur."

VIL Om de statuten aan te passen aan de gewijzigde vennootschapswetgeving en bij deze gelegenheid de tekst van de statuten om te werken, te herformuleren, te hemummeren en aan te passen aan de vigerende terminologie, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren en een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "MOR1ENT HOLDING"

2. De zetel van de vennootschap: 1020 Brussel, Heizelesplanade 1, bus 94, in het gerechtelijk arrondissement Brussel

3. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Holdingactiviteiten, zijnde het kopen, verkopen, verwerven bij wijze van inbreng of anderzijds van deelnemingen en aandelen in al dan niet beursgenoteerde ondernemingen, managementactiviteiten, consultancy in de meest ruime betekenis, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van dien aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

- Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbrengen, onderschrijven, of financiële tussenkomsten deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verrband staat met het hare,

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelenemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere andememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

. "

" ` De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, finan-iciëte, roerende en onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

5, e) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), verdeeld

In duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

6. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

b) Bestuursbevoegdheid:

Onder de hier vermelde term "bestuursbevoegdheid" wordt verstaan : "de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd ls".

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, beschikt deze individueel handelend over de bestuursbevoegdheid.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, beschikken zij gezamenlijk handelend over de bestuursbevoegdheid en dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te kunnen besluiten.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, waarbij de bestuursbevoegdheid toekomt aan het college van zaakvoerders, dat, onverminderd navolgende statutaire bepalingen, beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten nemen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Een zaakvoerder die verhinderd is, kan bij schriftelijke volmacht een andere zaakvoerder belasten om hem te vertegenwoordigen voor een bepaalde vergadering, Elke zaakvoerder kan slechts één andere zaakvoerder vertegenwoordigen.

Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het college treft, met het oog op een doelmatige werking, de regelingen die hij nuttig acht en legt deze zonodig vast in het huishoudelijk reglement."

c) >rxteme vertegenwoordigingsmacht:

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, dan vertegenwoordigt hij individueel handelend de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan vertegenwoordigen zij gezamenlijk handelend de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders en vertegenwoordigen zij als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door cie meerderheid van zijn leden. Onverminderd de vertegenwoordiging van de vennootschap door het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en tegenover derden eveneens geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

7. Het begin en het einde van het boekjaar

één januari - éénendertig december

8. à) Gewone algemene vergadering:

de laatste vrijdag van de maand juni, om tien (10:00) uur

b)

Vertegenwoordiging van de vennoten:

Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) stemrecht: Eik aandeel geeft recht op één stem.

9.0e bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Van het te bestemmen winstsaldo wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve

te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

l3 hóuden zaakvoerders,

aan het b) de wijze van vereffening:

Belgisch onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Staatsblad Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend

- aan de heer Eric HENDRICKX, wonend te 2630 Aartselaar, Barones Ludwina de Borrekenslaan.111, en/of

- aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Corporale Services Belgium", met

zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15,

teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de

vennootschap in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 19 april 2012, met in bijlage : beschrijving activa en passiva bestanddelen, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012
ÿþ9

s ` Mol Ward 11.1

iJIl;C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iaoa9sii*

be a B St<

Greee:

Ondernemingsnr : 0862.446.497

Benaming

(voluit) : Morient Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esplanade Heysel 1, bus 94, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel opgemaakt op 19 december 2011 , opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op een fusie met de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MORIENT EUROPE, te 2000 Antwerpen, Henri van Heurckstraat 15, 0473.566.074.

1.WETTELIJK KADER

Het bestuursorgaan van de BVBA MORIENT EUROPE en het bestuursorgaan van de BVBA MORIENT HOLDING hebben de eer hierbij het fusievoorstel, in gemeenschappelijk overleg, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, goed te keuren.

2.IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

2.1.DE BVBA MORIENT HOLDING (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

Rechtsvorm

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

naam

Morient Holding

opgericht bij akte van

23 december 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2004, onder

het nummer 04003901

zetel

Esplanade Heysel 1 bus 94, 1020 Brussel

RPR

Brussel

RPR-nummer

RPR 0862.446.497

Naam

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

- Holdingactiviteiten, zijnde het kopen, verkopen, verwerven bij wijze van inbreng of anderzijds van

deelnemingen en aandelen in al dan niet beursgenoteerde ondernemingen, managementactiviteiten,

consultancy in de meest ruime betekenis, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van

andere vennootschappen.

- De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke

van dien aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

- Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, of financiële

tussenkomsten deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig

doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen în andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

18.550,00 ¬ , onderverdeeld in 1.855 aandelen op naam zonder nominale waarde. Maatschappelijk kapitaal

2.2.DE BVBA MORIENT EUROPE (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

Rechtsvorm

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam

Manent Europe

Opgericht bij akte van

19 december 2000, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 30 december 2000, onder

het nummer 20001230-535

Zetel

Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

RPR

Antwerpen

RPR-nummer

RPR 0473.566.074

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en eigen

rekening ais voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1.Het  al dan niet tezamen met anderen  verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan;

2.Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen  rechten van intellectuele eigendom daaronder begrepen -, zomede het beleggen van vermogen;

3.Het verwerven en controleren van aandelen en vorderingen in andere vennootschappen, zowel in België ais daarbuiten;

4.Het verwerven en beheren van roerende, zowel lichamelijke als onlichamelijke waarden en onroerende goederen, voor eigen beheer;

5.Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder  doch niet uitsluitend  aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen, en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen opnemen of doen opnemen van gelden;

6.Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijke medeschuldenaar verbindt, in het bijzonder  doch niet uitsluitend  ten behoeve van rechtspersonen en vennootschappen ais hiervoor onder 4. bedoeld;

7.Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden in zover zij betrekking hebben op louter burgerlijke handelingen. De vennootschap mag in eigen beheer alle hoegenaamde burgerlijke, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen. De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Zij kan zich ten gunste van natuurlijke personen en van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen, borgstellingen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

19.500,00 ¬ , onderverdeeld in 300 aandelen op naam zonder nominale waarde

3.MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.1.ALGEMEEN

Het bestuursorgaan van de BVBA MORIENT EUROPE en het bestuursorgaan van de BVBA MOR1ENT HOLDING zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de Over te Nemen Vennootschap BVBA MORIENT EUROPE en de Overnemende Vennootschap BVBA MORIENT HOLDING, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (een zogenaamde "geruisloze fuzie")..

Door de geruisloze fusie zal het gehele vermogen van de BVBA MORIENT EUROPE, zowel activa ais passiva, inclusief aile rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande BVBA MORIENT HOLDING overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de Overnemende Vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de Over te Nemen Vennootschap is verbonden.

3.2.VERDERE MODALITEITEN INZAKE DE FUSIE

De verdere modaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

"aile handelingen van de Over te Nemen Vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht in naam en voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2012;

"er zijn geen vennoten van de te fuseren vennootschappen die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen;

"aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend;

"de aandelen In de Over te Nemen Vennootschap in het bezit van de Overnemende Vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap worden vernietigd, door middel van de vernietiging van het aandelenregister van de Over te Nemen Vennootschap door het aanbrengen van de relevante vermeldingen;

"de diverse vermogensbestanddelen van de Over te Nemen Vennootschap worden in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de Over te Nemen Vennootschap die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

"het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap is bijna identiek aan dat van de Over te Nemen Vennootschap zodat geen bijzondere aanpassingen van de statuten van de Ovememende Vennootschap vereist zijn.

"teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten, De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden er zich jegens elkaar toe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een Inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

"De met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de BVBA MORIENT EUROPE door de BVBA MORIENT HOLDING vindt plaats onder het belastingneutraal regime zoals bedoeld onder de artikelen 183bis en 211 van het WIB92 en artikel 11 van het BTW-Wetboek.

De Overnemende Vennootschap zal alle kosten van de fusie dragen en zal de Over te Nemen Vennootschap vrijwaren van elk verhaal. De BVBA MORIENT HOLDING zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de BVBA MORIENT EUROPE.

3.3.DE BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN DE FUSIE

Boekhoudkundig worden de activa, de schulden en de voorzieningen van de Over te Nemen Vennootschap aan boekwaarde overgenomen door de Overnemende Vennootschap. Het boekhoudkundig eigen vermogen van de Over te Nemen Vennootschap wordt gesaldeerd met de boekwaarde van de participatie in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap.

Wanneer de boekwaarde van de participatie groter is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de Over te Nemen Vennootschap, wordt dit verschil zoveel mogelijk toegerekend aan de actiefbestanddelen met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor ze in de boekhouding van de Over te Nemen Vennootschap voorkomen, Voor zover dit verschil voortvloeit uit een overwaardering van schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de Over te Nemen Vennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan wel overtollig zijn, worden die bij fusie via de resultatenrekening teruggenomen dan wel rechtstreeks gecorrigeerd ten belope van dit overschot. Het eventuele verschil dat nog resteert, wordt in opbrengst genomen bij de Overnemende Vennootschap. Zij heeft immers, ingevolge de fusie, een hoger nettoactief ontvangen dan de boekwaarde van haar participatie.

4.ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen door de respectieve bestuursorganen om voor de notaris te worden gehouden, na de termijn van zes weken na de neerlegging van het onderhavig fusievoorstel in de respectieve vennootschapsdossiers van beide vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel enerzijds, en te Antwerpen anderzijds.

b

w ~ }

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ R

De fusie zal voltrokken zijn van zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen. De streefdatum voor de verwezenlijking van de fusie is 30 juni 2012,

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de Overnemende Vennootschap BVBA MORIENT HOLDING van de eerste Laarrekeninq die zal opgemaakt worden na de fusie, zal meteen kwijting inhouden voor de zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap voor hun opdracht die zij vervuld hebben van 1 januari 2011 tot de verwezenlijking van de fusie.

Corporate Services Belgium CVBA TSS Belgium BV ovv BVBA

met als vaste vertegenwoordiger met als vaste vertegenwoordiger

de heer Eric Hendrickx de heer Hans Bockstaele

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 14.07.2011 11302-0152-015
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.07.2010, NGL 06.07.2010 10274-0088-015
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 03.07.2009 09359-0057-015
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 01.07.2008 08342-0299-013
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 10.07.2007 07389-0244-012
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 27.06.2006 06333-0489-013
01/07/2015
ÿþ - Mod word il d

In de bijlagen bij het Belgiscihiaatslad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van déeté - r

cicni op

15093 59

2 2

,It~ ?~.,,' 2.C3`~~!~lit~~`:

- :.-. : _ C: ~,'r:'i`~' _" f~ !%~~

rtrcr:i:,-2_ tit.: van

i;,+

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.446.497

Benaming

{voluit) : Morient Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esplanade Heysel 1, PB 94, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van het College van Zaakvoerders van TSS Belgium BVBA dd. 28 mei 2015

Het College van Zaakvoerders beslist om voor het mandaat als zaakvoerder dat de Vennootschap, waarneemt in de vennootschap Morient Holding BVBA, de heer Hans Bockstaele te vervangen door de heer Didier Westen als vaste vertegenwoordiger, met ingang vanaf 29 mei 2015.

Eensluidend verklaard.

Antwerpen, 17 juni 2015

Vistra Corporate Services (Belgium) NV

vast vertegenwoordigd door Eric Hendrickx

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van da Enstrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 22.07.2005 05541-4484-011

Coordonnées
MORIENT HOLDING

Adresse
HEIZELESPLANADE 1, BUS 94 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale