MOUNT VISION PICTURES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOUNT VISION PICTURES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.796.035

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303749*

Neergelegd

27-02-2015

Griffie

0599796035

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MOUNT VISION PICTURES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

TITEL EEN: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1: Vorm Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een be¬sloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  MOUNT VISION PICTURES .

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel, Laken, Gustave Schildknechtstraat 33

bus 14.

De vennootschapszetel mag worden verplaatst naar elke andere plaats in België bij gewone

beslissing van het bestuursorgaan.

De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaat¬sen en kantoren

vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3: Doel

Zetel :

~~Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris te Jabbeke,

lid van de maatschap  Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere , op 23.02.2015,

dat er door :

1. De heer CARBON Frederik Jan, geboren te Oostende op 1 augustus 1979, ongehuwd, wonende te 1020 Brussel, Laken, Gustave Schildknechtstraat 33 bus 14.

2. Mevrouw VERMEIRE Katrien Alice Anna, geboren te Oostende op 15 november 1979, ongehuwd, wonende te 1020 Brussel, Laken, Gustave Schildknechtstraat 33 bus 14.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam  MOUNT VISION PICTURES .

Uittreksel betreffende inschrijving en volstorting van het kapitaal :

Inschrijving en volstorting

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd twintigste (1/120ste) vertegenwoordigen van het kapitaal. Er werd door de oprichters op de honderd twintig (120) aandelen onmiddellijk in geld (op een bijzondere rekening met nummer BE36 0017 4859 8081) ingetekend, tegen de prijs van honderd vijfenvijftig euro nul eurocent (¬ 155,00) per aandeel, als volgt:

- Voornoemde heer Frederik Carbon schrijft in op zestig (60) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro nul eurocent (9.300,00 EUR), en betaalt deze aandelen af in gelijke mate en in het totaal tot beloop van drieduizend honderd euro nul eurocent (3.100,00 EUR); - Voornoemde mevrouw Katrien Vermeire schrijft in op zestig (60) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro nul eurocent (9.300,00 EUR), en betaalt deze aandelen af in gelijke mate en in het totaal tot beloop van drieduizend honderd euro nul eurocent (3.100,00 EUR).

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Gustave Schildknechtstraat 33 Bus 14

1020 Brussel

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland:

1. Productie en realisatie van speelfilms met een normale lengte of van korte films, in beginsel bestemd voor projectie in bioscopen ; Productie en realisatie van films van diverse aard (onder andere series, televisiefilms, documentaires) in beginsel enkel bestemd voor vertoning op de televisie ; Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips ; Productie en realisatie in speciale laboratoria van teken- of animatiefilms ; Activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma s na de productie

2. Voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn : waaronder nasynchroniseren, speciale effecten, ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling; Activiteiten van filmstudio s, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materieel ; Distributie van films en video- en televisieprogramma s ; Distributie (verkoop of verhuur) van bioscoopfilms en video-opnamen aan andere eenheden, maar niet aan het publiek ; Activiteiten die aan de filmindustrie verwant zijn : waaronder reserveren, afleveren, opslaan; Uitgave en distributie van films op videobanden bestemd voor het publiek ; Beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties

3. Maken van foto s voor bedrijven en particulieren : onder andere portretfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie ten bate van uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen; Maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke ; Zelfstandig werkende persfotografen ; Verwerking van films : ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de cliënt gemaakte negatieven of films, inramen van dia s, kopiëren , restaureren en retoucheren van films en foto s

4. Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten ; Gespecialiseerde beeld- verlichtings- en geluidstechnieken ; Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten ; Scheppende kunsten, met uitzondering van ondersteunden diensten ; Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten

5. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

6. Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

7. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

8. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

9. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

10. Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

11. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd

worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

TITEL TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (18.600,00 EUR). Het

wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde, die elk één/honderd twintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen.

Artikel 6: Stortingsplicht

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan het bestuursorgaan zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

Het bestuursorgaan kan de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt het de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

Het bestuursorgaan kan bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald zonder rekening te houden met de onvolledige volstorting. Bij betwisting omtrent de prijs, zal de prijs worden vastgesteld door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij, waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het aantal aandelen dat zij hebben verworven indien er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

De overdracht van de aandelen zal worden getekend in het aandelenregister door de in gebreke gebleven vennoot of, indien hij daartoe zijn medewerking niet verleent binnen de acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd, door het bestuursorgaan.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op de door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in geld onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Artikel 7: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er verscheidene eigenaars zijn van één aandeel kan de vennootschap de uitoefening der rechten eraan verbonden opschorten totdat één enkele persoon aan¬geduid is als zijnde ten hare opzichte eigenaar van het aandeel.

Artikel 8: Rechten en verplichtingen verbonden aan de aandelen

De eigendom van een aandeel brengt van rechts¬wege toetreding tot de statuten en tot de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering met zich mee.

De rechten en verplichtingen verbonden aan de aandelen volgen hen in welke handen zij ook overgaan.

Artikel 9: Afstand en overdracht van aandelen

Op straffe van nietigheid, mogen de aandelen niet afgestaan worden onder levenden noch overgedragen worden wegens overlijden, tenzij met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van ten minste drie vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand voorgesteld wordt.

Artikel 10: Weigering van afstand onder levenden

De weigering van toestemming kan tot geen enkel verhaal aanleiding geven.

De vennoten die zich verzetten hebben zes maanden vanaf de weigering om kopers te vinden, zoniet zijn zij gehouden zelf de aandelen te kopen of het verzet op te heffen.

Bij gebreke aan akkoord tussen partijen, wordt de afkoopwaarde bepaald door een deskundige gezamenlijk aangesteld door partijen met de opdracht de afkoopprijs van elk aandeel te bepalen. Bij gebreke aan overeenstemming omtrent de keuze van de deskundige binnen de vijftien dagen na de uitnodiging daartoe, zal zijn aanstelling gebeuren door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, en dit op verzoek van de meest gerede partij. De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de aanvraag tot goedkeu¬ring. In geen enkel geval mag de overdrager de ontbin¬ding van de vennootschap eisen.

Artikel 11: Erfgenamen en legatarissen van aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overgang wegens overlijden, hebben de overlevende vennoten een voorkooprecht ten

opzichte van de aandelen die toebehoorden aan de overledene, dat zal worden georganiseerd zoals

het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging door een inbreng in geld. Dit voorkooprecht is niet

toepasselijk wanneer de aandelen overgaan op een persoon die niet door de algemene vergadering

moet worden aanvaard zoals bepaald in artikel 9 der statuten.

De prijs is vastgesteld zoals hierboven in artikel 10 is uiteen¬gezet.

Indien de betaling niet wordt uitgevoerd binnen de termijn bepaald in bovenvermeld artikel 10,

ingaand op de dag van het overlijden, zijn de erfgenamen en legataris¬sen gerechtigd de ontbinding

der vennootschap te vragen.

TITEL DRIE: BESTUUR CONTROLE

Artikel 12: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten,

benoemd met of zonder beperking van duur.

De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

Artikel 13: Bevoegdheden van de zaakvoerders

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere zaakvoerder alle

handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk

doel, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 14: Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in alle akten en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de

perken van hun mandaat.

Artikel 15: Vergoedingen

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet onbezoldigd

uitgeoefend zal worden.

Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, bepaalt de algemene vergadering, bij gewone

meerderheid van stemmen het bedrag van de vaste en/of veranderlijke vergoeding die aan de

zaakvoerder(s) zullen toegekend worden, afgezien van alle eventuele kosten van

vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen.

Artikel 16: Controle

Behalve indien de wet de benoeming van een commissaris oplegt, kan, op facultatieve wijze, de

controle op de vennootschap worden opgedragen aan een of meer commissarissen. Wanneer geen

commissaris is benoemd, oefent elke vennoot individueel de bevoegdheid uit tot onderzoek en

controle, die door de wet aan de commissaris wordt voorbehouden.

TITEL VIER: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Ieder jaar de eerste dag van de maand maart om 19.00 uur wordt er een algemene vergade¬ring der

vennoten gehouden, ook indien deze dag een wettelijke feestdag is.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de

oproepingen.

Artikel 18: Vertegenwoordiging

Elke vennoot, obligatiehouder of houder van certificaten uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, mag zich laten vertegenwoordigen op de vergadering door een lasthebber, al dan niet

houder van effecten.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en de onbekwamen in het algemeen worden verte-

genwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en

pandgevende schuldenaars moeten zich laten vertegenwoordigen respectievelijk door één en

dezelfde persoon.

Het bestuursorgaan mag het model der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden

neergelegd op de door hem aangeduide plaats vijf volle dagen voor de vergadering.

Artikel 19: Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij zijn afwezigheid, door de

oudste vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

Indien de vergadering het nuttig acht, kiest zij onder haar leden één of meerdere stemopnemers.

Artikel 20: Processen verbaal

De processen verbaal der algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het

bureau en de vennoten die erom vragen.

De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen worden ondertekend door een

zaakvoerder.

TITEL VIJF: BOEKJAAR - BESTEMMING VAN DE WINST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21: Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Artikel 22: Verdeling van de winst

De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet.

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is

niet meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te reserveren, over te

dragen naar het volgend boekjaar of eventueel te besteden aan tantièmes voor de zaakvoerders.

TITEL ZES: VEREFFENING

Artikel 23: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten,

van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te

gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van

fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke

terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

TITEL ZEVEN: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 24: Gemeen recht

Alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen waarvan er niet op geoorloofde wijze is

afgeweken, worden geacht in deze statuten opgenomen te zijn en de bepalingen die strijdig zijn met

de dwingende bepalingen van dit Wetboek, worden als niet geschreven beschouwd.

Artikel 25: Woonstkeuze

Voor de uitvoering der statuten kiest elke vennoot, obligatiehouder, houder van certificaten

uitgegeven met medewerking van de vennootschap, elke zaakvoerder, commissaris, vereffenaar,

wonende in het buitenland, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hem alle mededelingen,

aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen gedaan worden.

Artikel 26: Forumkeuze

Voor alle betwistingen tussen de vennootschap, haar vennoten, obligatiehouders, houders van

certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap, zaakvoerders, commissarissen en

vereffenaars betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, wordt

exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de

vennootschap er uitdrukkelijk aan zou verzaken.

INFORMATIEVE FRANSE VERTALING VAN VOORMELDE STATUTEN

De comparanten verzoeken ondergetekende notaris de hierna opgenomen Franstalige vertaling van

voormelde statuten op te nemen in onderhavige akte.

In geval van tegenstrijdigheid tussen Nederlandstalige versie en de Franstalige vertaling van

onderhavige statuten, verduidelijken zij dat de Nederlandstalige versie doorslaggevend is.

Version française

Si les dispositions de la traduction française sont en conflit avec une disposition de la version

néerlandaise, les dispositions de la version néerlandaise prévalent.

Les statuts de la sprl  MOUNT VISION PICTURES sont traduits comme suit:

« STATUTS

Les comparants décident de fixer les statuts de la société comme suit:

TITRE PREMIER: CARACTERE DE LA SOCIETE

Article 1: Forme Dénomination

La société est une société commerciale à forme de société privée à responsabilité limitée.

Elle est dénommée « MOUNT VISION PICTURES ».

Article 2: Siège social

Le siège social est établi à 1020 Bruxelles, Laeken, Rue Gustave Schildknecht 33 boîte 14.

Le siège social peut être transféré en tout autre endroit de Belgique par simple décision de l'organe

de gestion.

La société peut établir des sièges administratifs, succursales, agences, dépôts et comptoirs en

Belgique et à l'étranger.

Article 3: Objet

La société a pour objet, en Belgique ou à l étranger:

1. La production et réalisation de films de longs ou courts métrages, en principe destinés à la

projection dans les cinémas ; La production et réalisation de films de nature diverse (séries, films de

télévision, documentaires, etc.), en principe uniquement pour diffusion à la télévision; La production

et la réalisation de films publicitaires et des films de promotion, des films sur des sujets techniques

ou sur des sociétés, des films à contenu éducatif ou à des fins de formation, des clips vidéo ; La

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

production et la réalisation de films de fiction ou d'animation dans des laboratoires spéciaux; Les activités liées aux films, aux programmes vidéo et télévisés après la production ;

2. Les activités liées à la production cinématographique, menées pour le compte de tiers: entre autre doublage, effets spéciaux, développer, assembler, colorer, sous-titres; Activités de studios de cinéma, y compris la mise à disposition d'équipement technique; La distribution de films et de programmes video et télévisés; La distribution (vente ou location) de films cinématographiques et d enregistrements vidéo à d'autres unités, mais pas au public; Les activités liées à l'industrie du film: entre autres la réservation, la livraison, le stockage; La publication et la distribution de films sur cassettes vidéo destinées au public; La gestion des droits sur les films et des droits sur les productions audiovisuelles;

3. Prendre des photos pour les entreprises et les individus: la photographie de portrait, de mode et publicitaire, photographie pour des maisons d édition, photographie servant à des fins touristiques ou pour des agents immobiliers, etc.; Faire des reportages vidéo de mariages et autres;Photographes de presse indépendants; Traitement de films: le développement, l'impression et l'élargissement de films négatifs ou diapositives, l encadrement, la copie, la restauration et la retouche de films et de photos;

4. Pratiquer des arts du spectacle par des artistes indépendants; Techniques d'éclairage, de l'image et du son; Autres activités de soutien pour les arts de la scène; Arts créatifs, à l'exception des services de soutien; Activités de soutien aux arts créatifs;

5. La creation et l extension judicieux d un patrimoine de biens meubles et immeubles, investir ou réinvestir toutes les ressources disponibles, tant biens meubles et immeubles, sous quelque forme que ce soit, y compris à travers la participation de fusion, de souscription, la participation ou l'acquisition de instruments financiers dans des entreprises belges ou étrangères existantes ou futures, et la gestion de ces valeurs meubles et immeubles. La société peut réaliser, en Belgique et à l'étranger, toutes opérations industrielles, commerciales, financières, mobilières et immobilières qui peuvent, directement ou indirectement, compléter, développer ou promouvoir son activité. Elle peut acquérir tous les biens mobiliers et immobiliers, même si cela ne est pas lié directement ou indirectement à l'objet de la société. Elle peut effectuer tous les aspects de l'achat et la vente, la location, le leasing, la construction, la modification, la restauration, l'entretien et la démolition et toutes les actions nécessaires pour optimiser le patrimoine immobilier détenu, loué ou en leasing.

6. L'exercice de la fonction ou mandat d'administrateur, de gestionnaire ou de liquidateur d'autres sociétés.

7. Elle peut être garante pour le bénéfice de ses propres gestionnaires, partenaires et autres entreprises ou des particuliers.

8. La société est engagée par les actes accomplis par ses organes directeurs, même si ces actes au-delà de son but, à moins qu'elle ne prouve que le tiers en avait conscience ou, vu les circonstances ne l aurait pas pu ignorer; la publication des statuts, cependant, n est pas une preuve suffisante.

9. La société peut accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de son objet. Elle peut participer à titre d'apport, de fusion, de souscription ou tout autres interventions dans des sociétés existantes ou futures, tant en Belgique qu'à l'étranger, et dont le but est similaire ou connexe à la sienne.

10. Elle peut, à la fois en Belgique et à l'étranger, constituer, acheter, ou transferer vers d'autres personnes physiques ou morales: tous les sièges d'exploitation et la production, toutes les succursales, agences, bureaux commerciaux ou entrepôts.

11. Cette énumération n est pas limitative et d'explication et doit être compris dans le sens le plus

large. La mise en Suvre de l'objet social peut être réalisée à la fois en Belgique et à l'étranger, tant

en son nom propre et au nom et pour le compte d'une autre personne.

Article 4: Durée

La société est constituée pour une durée illimitée.

TITRE DEUX: CAPITAL SOCIAL

Article 5: Capital

Le capital est fixé à dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR). Il est représenté par cent vingt

(120) parts, sans désignation de valeur nominale, représentant chacune un/cent vingtième

(1/120ième) du capital social.

Article 6: Appels de fonds

Lorsque le capital n est pas entièrement libéré, l'organe de gestion décide souverainement des

appels de fonds complémentaires à effectuer par les associés moyennant traitement égal de tous

ceux-ci.

L'organe de gestion peut autoriser les associés à libérer leurs parts par anticipation; dans ce cas, elle

détermine les conditions éventuelles auxquelles ces versements anticipés sont admis. Ceux-ci sont

considérés comme des avances de fonds.

Tout versement appelé s'impute sur l'ensemble des parts dont l'associé est titulaire.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

L'associé qui, après un préavis d un mois notifié par lettre recommandée, ne satisfait pas à un appel de fonds, doit payer à la société un intérêt calculé au taux de l'intérêt légal augmenté de deux pour cent l an, à dater du jour de l'exigibilité du versement.

L'organe de gestion peut en outre, après un second avis recommandé resté sans résultat pendant un mois, prononcer l exclusion de l associé et faire racheter ses parts par un autre associé ou éventuellement par un tiers agréé conformément aux statuts, à un prix fixé sans prendre en compte le caractère incomplet de la libération. En cas de contestation sur le prix, le prix sera fixé par un expert choisi de commun accord ou, à défaut d accord sur ce choix, par le président du tribunal de commerce statuant comme en référé à la requête de la partie la plus diligente, tous les frais de procédure et d expertise étant pour moitié à charge du cédant et pour moitié à charge du ou des acquéreurs, proportionnellement au nombre de parts acquises s ils sont plusieurs.

Le produit net de la vente s'impute sur ce qui est dû par l'associé défaillant, lequel reste tenu de la différence ou profite de l'excédent s il en est.

Le transfert des parts sera signé au registre des parts par l associé défaillant ou, s il ne coopère pas à cette formalité, par l'organe de gestion dans les huit jours qui suivent la sommation recommandée qui lui aura été adressée.

L'exercice du droit de vote afférent aux parts sur lesquelles les versements n'ont pas été opérés est suspendu aussi longtemps que ces versements, régulièrement appelés et exigibles, n'ont pas été effectués.

En cas d associé unique-gérant, ce dernier détermine librement, au fur et à mesure des besoins de la société et aux époques qu il jugera utiles, les versements ultérieurs à effectuer par lui sur les parts souscrites en espèces et non entièrement libérées.

Article 7: Indivisibilité des parts

Les parts sont indivisibles à l'égard de la société.

S'il y a plusieurs propriétaires d'une part, la société peut suspendre l'exercice des droits y affé¬rents jusqu'à ce qu'une seule personne soit désignée comme étant à son égard propriétaire de la part. Article 8: Droits et obligations attachés aux parts

La propriété d'une part emporte de plein droit adhésion aux statuts et aux décisions régulièrement prises par l'assemblée générale.

Les droits et obligations attachés aux parts les suivent en quelque main qu'ils passent.

Article 9: Cession et transmission des parts

Les parts ne peuvent, à peine de nullité, être cédées entre vifs ou transmises pour cause de mort, qu'avec l'agrément de la moitié au moins des associés possédant les trois quarts au moins du capital, déduction faite des droits dont la cession est proposée.

Article 10: Refus d'agrément d'une cession entre vifs

Le refus d'agrément ne peut donner lieu à aucun recours.

Les associés opposants ont six mois à dater du refus pour trouver acheteurs, faute de quoi ils sont tenus d'acquérir eux mêmes les parts ou de lever l'opposition.

A défaut d'accord entre parties, la valeur de rachat sera fixée aux dires d'expert, désigné de commun accord par les parties avec mission d'établir le prix de rachat de chaque part. A défaut d'entente sur le choix de l'expert dans les quinze jours de l'invitation à cet effet, sa nomination sera faite par le président du tribunal de commerce du siège de la société, sur requête de la partie la plus diligente. Le prix est payable au plus tard dans l'année à compter de la demande d'agrément.

En aucun cas, le cédant ne peut demander la dissolution de la société.

Article 11: Héritiers et légataires de parts

En cas de transmission pour cause de mort, les associés survivants ont un droit de préemption vis-à-vis des parts ayant appartenu au défunt, qui sera organisé comme le droit de préfé¬rence en cas d'augmentation de capital par un apport en espèces. Ce droit de préemption ne s'applique pas si les parts sont transmises à une personne qui ne doit pas être agréée par l'assemblée générale tel que prévu par l'article 9 des statuts.

Le prix est fixé comme il est dit ci des¬sus à l'article 10.

Si le paiement n'est pas effectué dans les délais fixés à l'article 10 ci avant, prenant cours à la date du décès, les héritiers ou légataires sont en droit de demander la dissolution.

TITRE TROIS: GESTION CONTROLE

Article 12: Gérance

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, associés ou non, nommés avec ou sans limitation de durée.

L'assemblée qui les nomme fixe leur nombre et la durée de leur mandat.

Article 13: Pouvoirs des gérants

Conformément à l'article 257 du Code des sociétés, chaque gérant peut poser tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social, sauf ceux que la loi réserve à l'assemblée générale.

Il peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire, associé ou non.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Article 14: Représentation externe

La société est représentée dans les actes et en justice par un gérant.

La société est en outre valablement représentée par des mandataires spéciaux dans les limites de

leurs mandats.

Article 15: Rémunérations

L'assemblée générale décide si le mandat de gérant est ou non exercé gratuitement.

Si le mandat de gérant est rémunéré, l'assemblée générale, à la simple majorité des voix,

déterminera le montant des rémunérations fixes et/ou variables qui seront allouées au(x) gérant(s),

indépendamment de tous frais éventuels de représentation, voyages et déplacements.

Article 16: Contrôle

Sauf si la loi impose la nomination d'un commissaire, le contrôle de la société pourra, de façon

facultative, être conféré à un ou plusieurs commissaires. A défaut de commissaire, chaque associé

exerce les pouvoirs d'investigation et de contrôle réservés par la loi au commissaire.

TITRE QUATRE: ASSEMBLEE GENERALE

Article 17: Réunion des assemblées générales

Il est tenu chaque année le premier jour du mois de mars à 19.00 heures une assem¬blée générale

des associés.

Si ce jour est un jour férié, l'assemblée sera remise au prochain jour ouvrable suivant.

Les assemblées générales se tien¬nent au siège social ou en l'endroit indiqué dans les

convocations.

Article 18: Représentations

Tout associé, obligataire ou titulaire de certificats émis en collaboration avec la société, peut se faire

représenter aux assemblées par un mandataire, titulaire de titres ou non.

Les mineurs, les interdits et les incapables en général, sont représentés par leurs représentants

légaux.

Les copropriétaires, les usufruitiers et les nus-propriétaires, les créanciers et débiteurs gagis-tes

doivent se faire représenter respectivement par une seule et même personne.

L'organe de gestion peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles ci soient déposées

au lieu indiqué par elle cinq jours francs avant l'assemblée.

Article 19: Bureau

Toute assemblée générale est présidée par un gérant ou à son défaut par l'aîné des associés.

Le président désigne le secrétaire.

Si l'assemblée le juge utile, elle choisit parmi ses membres un ou plusieurs scrutateurs.

Article 20: Procès verbaux

Les procès verbaux des assemblées générales sont signés par les membres du bureau et les

associés qui le demandent.

Les copies ou extraits à produire en justice ou ailleurs sont signés par un gérant.

TITRE CINQ: EXERCICE SOCIAL - AFFECTATION DU BENEFICE

Article 21: Exercice social

L'exercice social commence le 1 octobre et finit le 30 septembre.

Article 22: Répartition des bénéfices

Le bénéfice net est formé conformément à la loi.

Sur ce bénéfice, il est prélevé cinq pour cent pour la formation de la réserve légale. Ce prélèvement

cesse d'être obligatoire lorsque la réserve atteint un dixième du capital social.

Le solde se répartit également entre toutes les parts.

Toutefois, l'assemblée générale peut décider d'affecter tout ou partie de ce solde à des réserves, à

des reports à nouveau ou à des tantièmes éventuels aux gérants.

TITRE SIX: LIQUIDATION

Article 23: Répartition du boni de liquidation

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation ou consignation des sommes

nécessaires à cet effet, l'actif net sert d'abord à rembourser en espèces ou en titres, le montant libéré

non amorti des parts.

Si les parts ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs, avant de

procéder aux répartitions, rétablissent l'équilibre entre toutes les parts soit par des appels de fonds

complémentaires à charge des parts insuffisamment libérées, soit par remboursements préalables

en espèces au profit des parts libérées dans une proportion supérieure.

Le solde est réparti également entre toutes les parts.

TITRE SEPT: DISPOSITIONS GENERALES

Article 24: Droit commun

Les dispositions du Code des sociétés auxquelles il ne serait pas licitement dérogé par les présents

statuts sont réputées inscrites dans les présents statuts et les clauses contraires aux dispositions

impératives de ce Code sont censées non écrites.

Article 25: Election de domicile

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

Pour l'exécution des statuts, tout associé, obligataire, titulaire de certificats émis en collaboration avec la société, tout gérant, commissaire, liquidateur, domicilié à l'étranger fait élection de domicile au siège social où toutes les communications, sommations, assignations et significations peuvent lui être faites.

Article 26: Compétence judiciaire

Pour tous litiges entre la société, ses associés, obligataires, titulaires de certificats émis en collaboration avec la société, gérants, commissaires et liquidateurs, relatifs aux affaires de la société et à l'exécution des présents statuts, compétence exclusive est attribuée aux tribunaux du siège social, à moins que la société n'y renonce expressément. »

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 september 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2017.

2. Benoeming van twee zaakvoerders

De vergadering benoemt als niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap:

- de heer Frederik Carbon, voornoemd; en

- mevrouw Katrien Vermeire, voornoemd.

Hetgeen door voornoemde personen, hier aanwezig, uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing

neemt.

3. Commissaris

Rekening houdend met de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen

commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2015 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van het bestuursorgaan die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De bv ovv bvba GHYSEL EN DE LOMBAERDE, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, of elke andere door hem aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de de vennootschap in te schrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de administratie van de B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en haar, indien nodig, te registreren bij andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

De comparanten verklaren dat zij de prijs kennen die het ondernemingsloket aanrekent voor haar diensten.

INFORMATIEVE FRANSE VERTALING VAN VOORMELDE SLOT- EN (OF)

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten verzoeken ondergetekende notaris de hierna opgenomen Franstalige vertaling van

voormelde slot-en (of) overgangsbepalingen op te nemen in onderhavige akte.

In geval van tegenstrijdigheid tussen Nederlandstalige versie en de Franstalige vertaling,

verduidelijken zij dat de Nederlandstalige versie doorslaggevend is.

Version française

Si les dispositions de la traduction française sont en conflit avec une disposition de la version

néerlandaise, les dispositions de la version néerlandaise prévalent.

Les dispositions finales et (ou) transitoires sont traduits comme suit:

« DISPOSITIONS FINALES ET (OU) TRANSITOIRES

Les comparants prennent à l unanimité les décisions suivantes qui ne deviendront effectives qu à

dater du dépôt au greffe d un extrait de l acte constitutif, conformément à la loi.

1. Premier exercice social et première assemblée générale ordinaire.

Le premier exercice social finira le le 30 septembre 2016.

La première assemblée générale ordinaire aura donc lieu en 2017.

...

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Nomination des gérants

Sont nommés gérants non-statutaires pour la durée de la société:

- monsieur Frederik Carbon, prénommé,

- madame Katrien Vermeire, prénommée.

Ce que les personnes prénommées ont explicitement accepté.

Leurs mandats ne seront pas rémunérés sauf décision contraire de l'assemblée.

3. Commissaire

Compte tenu des critères légaux, les comparants décident de ne pas procéder actuellement à la

nomination d un commissaire.

4. Reprise des engagements pris au nom de la société en formation

Tous les engagements ainsi que les obligations qui en résultent, et toutes les activités entreprises depuis le 1 janvier 2015 par l un ou l autre des comparants au nom et pour compte de la société en formation sont repris par la société présentement constituée, par décision de l'organe de gestion qui sortira ses effets à compter de l acquisition par la société de la personnalité juridique.

5. Pouvoirs

La SC s.f.d. SPRL GHYSEL EN DE LOMBAERDE, avec siège social à 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, ou toute autre personne désignée par lui, est désigné en qualité de mandataire ad hoc de la société, afin de signer tous documents et de procéder aux formalités requises afin d immatriculer la société à la Banque Carrefour des Entreprises, auprès de l administration de la T.V.A., auprès d une caisse d assurances sociales et, si nécessaire, de l enregistrer auprès de toutes autres administrations.

Aux effets ci-dessus, le mandataire ad hoc aura le pouvoir de représenter la société auprès d un guichet d entreprises, auprès de l administration de la T.V.A., auprès d une caisse d assurances sociales et auprès de toutes autres administrations ; il pourra prendre tous engagements au nom de la société, faire telles déclarations qu'il y aura lieu, signer tous documents et en général faire tout ce qui sera utile ou nécessaire pour l'exécution du mandat lui confié.

Les comparants déclarent qu'ils ont parfaite connaissance des frais que le guichet d'entreprises réclame pour ses services.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris te Jabbeke.

Neergelegd samen met een uitgifte

06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 01.03.2017, NGL 03.03.2017 17056-0381-009

Coordonnées
MOUNT VISION PICTURES

Adresse
GUSTAVE SCHILDKNECHTSTRAAT 33, BUS 14 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale