MRG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MRG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.589.418

Publication

09/10/2014
ÿþ Mad Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Ondememingsnr: 0464.589,418

Benaming (voluit) : MRG (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hoogstraat 125 -1000 Brussel

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging (wijziging van de naam, verplaatsing van ), de zetel, wijziging van het doel, schrapping van de nominale waarde der aandelen, uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro, wijziging datum algemene vergadering, aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en aan het Wetboek van Vennootschappen, ontslag en benoeming zaakvoerder, machten)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 19 september 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeengekomen is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MRG, met zetel te 1000 Brussel, Hoogstraat 125,

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0464.589.418 en is belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.

De vergadering nam volgende beslissingen

Eerste besluit : wijziging van de naam in Frituur Bevel Dorp

De algemene vergadering besluit om de naam van de vennootschap met ingang van heden

te wijzigen in Frituur Bevel Dorp.

Tweede besluit : verplaatsing van de zetel

De algemene vergadering besluit om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met

ingang van heden te verplaatsen naar 2560 Nijlen (Bevel), Bevel-Dorp 80A,

Derde besluit: wijziging van het doel

a. verslagen

Om te voldoen aan artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren al de: aandeelhouders kennis te hebben genomen van het verslag van zaakvoerder, gedateerd op 19A september laatstleden:, waarin deze omstandig uiteenzet waarop het voorste! tot wijziging van het doel: gesteund en verantwoord is.

Al de aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van de staat van actief en' passief die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31 juli laatstleden.

Omdat alle aandeelhouders verklaren voorafgaand en voldoende kennis genomen te; hebben van dit verslag en deze staat, ontslaan zij ondergetekende notaris ervan voorlezing te geven en deze stukken aan te hechten aan deze akte.

Aangezien er geen commissaris is benoemd in de vennootschap is er geen verslag van de commissaris vereist.

Voor zoveel als nodig beschouwt deze vergadering deze formaliteiten als volledig vervuld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11111111111I11111)111111111

Vt

bette

aar

Belt

Staa

3 0 SEP, 2014

Griffie

ter griffie van de Nederlandstal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

._rechtbank van-koophandel' Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b. besluit

De vergadering besluit het artikel 3 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- De uitbating van eethuizen, fastfoodzaken, snackbars, frituren, taverne en dergelijke;

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die meegenomen worden of ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten, zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants In frietkramen, hotdogstalletjes, en andere;

- De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, discotheken en dancings;

- Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches en recepties.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doe! nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,"

Vierde besluit : schrapping van de nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een nominale waarde van duizend Belgische frank, hetzij vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR) per aandeel.

Hierop besluit de algemene vergadering om de nominale waarde van de aandelen te schrappen, zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (117505te) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde besluit : uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro

Volgens het artikel 5 van de statuten bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,00 BEF).

Hierop beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal in de statuten uit te drukken in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

Zesde besluit : wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering

De vergadering besluit om de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te laten plaatsvinden

op de derde donderdag van de maand juni om 18 uur.

Zevende besluit : aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en aan het Wetboek van Vennootschappen door aanneming van een nieuwe tekst van de statuten

De algemene vergadering aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de nummering en terminologie van het Wetboek van Vennootschappen door aanneming van een nieuwe tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt (bij uittreksel)

vorm - naam

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : Frituur Bevel Dorp.

zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2560 Nijlen (Bevel), Bevel-Dorp 80A.

De zetel mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerders die alle machten hebben om de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen

vaststellen in dit artikel van de statuten.

doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel

- De uitbating van eethuizen, fastfoodzaken, snackbars, frituren, taverne en dergelijke;

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die meegenomen worden of ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten, zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants in frietkramen, hofdogstalletjes, en andere;

- De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, discotheken en dancings;

- Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches en recepties.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

duur

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan

één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een

zaakvoerder vaststellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid.

bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

. jaarvergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, komt bijeen om

te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aasbelangen.

ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig

andere plaats in de oproepingen bepaald op de derde donderdag van de maand juni om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering

plaats op de eerstvolgende werkdag.

boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde burgerlijk jaar

bestemming van de winst

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

verdeling van het vereffeningssaldo

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Achtste besluit : ontslag en benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de Heer Grégory GEORGESCU, wonende te Hoogstraat 125, 1000 Brussel als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 11 augustus 2014. De algemene vergadering zal beslissen over de kwijting van de zaakvoerder voor de periode van zijn beheer op de eerstvolgende gewone jaarvergadering.

11,

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Versmin

De algemene vergadering benoemt de Heer Gerrie VAN ROSSUM wonende te 1831

Machelen, Schetsstraat 26 als zaakvoerder met ingang van 11 augustus 2014.

Negende besluit : machten

De vergadering besluit de nodige machten te verlenen aan de Heer Frank Daman, Erkend Boekhouder-Fiscalist, Tuitenbergstraat 121, 1750 F_ennik om alle formaliteiten die voortvloeien uit deze statutenwijziging, te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de sociale verzekeringsfondsen en de fiscale Administraties.





Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, verslag bestuursorgaan, staat van actief en passief, gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 20.06.2014, DPT 08.08.2014 14411-0556-014
19/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 21.06.2013, DPT 12.09.2013 13581-0317-013
26/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 15.06.2012, DPT 23.07.2012 12327-0141-011
04/10/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Wied 2.1

IIII1IU mi~uiu

*111Q9035*

Ré N

Mo

b





0

'~~f terCELLEç

`~Gtieffe

N° d'entreprise : Dénomination

(en entier) : Forme juridique : Siège : Objet de l'acte : 0464.589.418

M.R.G.

Société privée à responsabilité limitée

Avenue Jean Burgers 2 bus 10, 1 180 Uccle, Belgique

Changement du siège social sur décision des gérants

Par décision du gérant, le siège social de la société est transféré à 1000 Bruxelles, 125, rue Haute, et ceci à partir du lier Juillet 2011.

Signé,

Gregory GEORGESCU

gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

17/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 17.06.2011, DPT 11.08.2011 11396-0029-011
29/06/2011
ÿþMoniteur

Réservé

belge

au IIU *11096mumni~i~~uN

916*

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



N° d'entreprise : Dénomination

(en entier) : Forme juridique : Siège : Objet de l'acte :

0464.589.418

M.R.G.

Société privée à responsabilité limitée

avenue Jean Burgers 2 bus 10, 1180 Bruxelles 18, Belgique

Extrait de l'acte de nomination -gérants

Suite au décès de la gérante, Mme. Mariana RUSU, l'assemblée générale extraordinaire du 01/01/2011 décide de nommer M. Gregory GEORGESCU comme gérant.

signé

Gregory GEORGESCU

gérant

M°d 2 I

Volet B

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1

20/07/2010 : BL629726
27/07/2009 : BL629726
25/07/2008 : BL629726
04/07/2007 : BL629726
03/07/2006 : BL629726
22/07/2005 : BL629726
05/07/2004 : BL629726
09/07/2003 : BL629726
04/07/2001 : BL629726
11/07/2000 : BL629726

Coordonnées
MRG

Adresse
RUE HAUTE 125 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale