MULGRAVE (BELGIUM) CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULGRAVE (BELGIUM) CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.151.996

Publication

07/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 0866A51.996

Benaming

(voluit) : Mulgrave (Belgium) C° - in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esplanade Heizel 1, bus 94, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd. 23 december 2013

1.Na analyse van de jaarrekening betreffende de periode lopende van 1 januari 2013 tot de datum van in vereffeningstelling, zijnde 14 maart 2013, wordt deze door de Vergadering met éénparigheid van stemmen goedgekeurd. De vergadering verklaart te verzaken aan de termijn van één maand voorafgaandelijk onderhavige vergadering om inzage te krijgen van deze gegevens.

2.De Vergadering verleent, bij bijzondere stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting aan de' zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar lopende van 1 januari 2013 tot de datum van in vereffeningstelling, zijnde 14 maart 2013.

3.Na lezing en bespreking van het verslag van de vereffenaar, de stavingstukken die hierop betrekking hebben en de vereffeningsrekeningen, beslist de Vergadering, met éénparigheid van stemmen, deze vereffeningsrekeningen goed te keuren en de vereffening van de vennootschap af te sluiten.

4.Lezing en bespreking van het verslag van de commissaris.

5.De Vergadering verleent, bij bijzondere stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van diens mandaat tijdens de vereffening.

6.De Vergadering verleent, bij bijzondere stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting aan de commissaris voor de uitoefening van diens mandaat tijdens de vereffening.

7.0e Vergadering sluit de vereffening af en beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard ten huize van de Vennootschap TSS Belgium BVBA.

8.De Vergadering verleent volmacht aan Van den Broeck & Co accountants, met kantoren gelegen te Beulk 103 te 2275 Wechelderzande om al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en indirecte belastingen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving ais B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

9.De Vergadering geeft volmacht aan Vistra Corporate Services (Belgium) NV vertegenwoordigd door de heer Eric Hendrickx, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen in verband met de doorhaling van de inschrijving van de bovenvemoemde vennootschap in de registers van de Kruispuntbank der Ondernemingen, en te dien einde, al het nodige te doen.

10.De Vergadering geeft volmacht aan de Vennootschap TSS Belgium BVBA, vertegenwoordigd door de heer Hans Bockstaele voornoemd, om al wat noodzakelijk en nuttig is te doen teneinde de afhandeling van de sluiting van de vereffening te bewerkstelligen. De bijzondere volmachthouder zal alle documenten kunnen invullen, ondertekenen of neerleggen bij enige publiekrechtelijke of privaatrechtelijke entiteit of instantie die nodig of nuttig is in het kader van de definitieve afsluiting van de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word,,.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tRCSSEU

2 6 FED 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

.4s

4

91De Vergadering geeft volmacht aan de Vennootschap TSS Belgium BVBA, vertegenwoordigd door d-j heer Hans Bockstaele voornoemd, op de bankrekeningen op naam van de Vennootschap na de sluiting van de vereffening, voor afhandeling van praktische zaken, diverse betalingen en om eventuele gelden over te maken op rekening van de vennoten.

Eensluidend verklaard.

Brussel, 20 februari 2014

TSS Belgium BVBA

Met vaste vertegenwoordiger de heer Hans Bockstaele

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13553-0561-023
05/06/2013
ÿþ ~ !~ Aift, c Maf Word tt.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 13 89923x

27M1 ii3

13 Rüne

Griffie

Ondernemingsnr: 0866.151.996

Benaming

(voluit) : MULGRAVE (BELGIUM) CO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel, Esplanade Heizel 1, bus 94

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - AANSTELLING VAN DE VEREFFENAARS

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULGRAVE (BELGIUM) CO", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade Heizel 1, bus 94, BTW BE 0866.151.996 RPR Brussel, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 14 maart 2013, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1.Toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerders en de staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 31 december 2012 van de vennootschap en het controleverslag van de commissaris, opgesteld op 14 februari laatst door voormelde commissaris, over de voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het College van Zaakvoerders van de vennootschap MULGRAVE (BELGIUM) CO BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 135.945,54 EUR en een netto actief van 92.736,62 EUR,

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootsohapbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het College van Zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit rapport behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik In een andere context.

De commissaris (get.)

VMB Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door Alain Bolssens

Antwerpen, 14 februari 2013", in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. 2,Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

3.Aanstelling van de vereffenaar(s),

De vergadering beslist om één vereffenaar te benoemen, onder opschortende voorwaarde van bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, met name:

1/ e burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSS BELGIUM", met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, 0479.309.662 RPR Antwerpen, opgericht onder de benaming "TSS Group International" blijkens akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen op zeventien januari tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari daarna onder nummer 20030128-13282, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOCKSTAELE Hans Gustaaf Leone, geboren te Wetteren op 27 mei 1950, wonende te Wetteren, Martinusstraat 31.

4$epaling van de machten van de vereffenaar(s),

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar alleen handelend, de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

Op de laatste biz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Bij overlijden of ontslagneming van de vereffenaar, zal de algemene vergadering van vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

5 Ontslag en kwijting aan de zaakvoerders.

Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders, te weten

-Mevrouw HOPE Judith Margaret Anne, geboren te Cardiff (Verenigd Koninkrijk) op 1 november 1955, wonende te 1483VT De Rijp (Nederland), De Dillenburg 32.

-de heer HENDRICKX Eric Nicolas Josephina, geboren te Mortsel op 10 december 1965, wonende te Aartselaar, Barones Ludwina de Borrekenslaan 111,

-de voornoemde vennootschap "TSS BELGIUM", met als vaste vertegenwoordiger de heer BOCKSTAELE Hans, voornoemd;

aan wie zij kwijting verleent onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de naamloze vennootschap "VISTRA CORPORATE SERVICES (BELGIUM)" met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, vertegenwoordigd door de heer HENDRICKX Eric, en/of mevrouw RODEN Patsy en/of mevrouw PAELINCKX Ellen en/of de heer WESTEN Didier, kunnende afzonderlijk optreden, en hun gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag bestuursorgaan, staat activa en passiva, controleverslag, kopie bevestiging benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

20/02/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.09.2012, NGL 14.02.2013 13037-0101-022
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12530-0113-017
12/12/2011
ÿþ" Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

geee

3 Q NOliff2011.

*11186054*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0866151996

Benaming

(voluit) : Mulgrave (Belgium) Co

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Esplanade Heysel 1, bus 94, 1020 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 4 oktober 2011

Op voorstel van de zaakvoerders besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, VMB Bedrijfsrevisoren, met zetel te Entrepotkaai 3 te 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Alain Bolssens als commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Eensluidend verklaard,

Brussel, 28 november 2011

Zaakvoerder Zaakvoerder

Eric Hendrickx TSS Belgium BVBA

vertegenwoordigd door de heer Hans Bockstaele

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 31.08.2011 11521-0080-017
27/04/2011
ÿþ7

"

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fit/tissai

AVR. 2011

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

illit111,1.1111111A11,y11

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

0866.151.996

Mulgrave (Belgium) Co

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Heizel Esplanade 1, PB 94, 1020 Brussel

Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de 2011 notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 11 maart

De Vergadering april 2011. noteert het ontslag van de heer James Reid als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 1

De vergadering Vennootschap. beslist om vanaf 1 april 2011 mevrouw Judith Hope aan te stellen als zaakvoerder van de

Eensluidend verklaard. TSS Belgium BVBA

Antwerpen, 12/04/2011 vertegenwoordigd door Hans Bockstaele

Eric Hendrickx Zaakvoerder

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 23.07.2010 10326-0469-022
11/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.07.2008, NGL 07.09.2009 09747-0120-017
11/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 07.09.2009 09750-0192-022
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.07.2009, NGL 14.08.2009 09570-0161-021
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.07.2008, NGL 29.08.2008 08673-0139-017
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.08.2007 07660-0357-018
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 18.08.2006 06637-4258-019

Coordonnées
MULGRAVE (BELGIUM) CO

Adresse
ESPLANADE HEIZEL 1, BUS 94 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale