NEOGEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEOGEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.922.856

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 12.02.2014 14033-0591-039
23/09/2013
ÿþVoorbehouden aan het Eleigisch Staatsblad

Mod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L-

EIRUSSLL

n:2 SEP 1IA)

e",

Griffie

1 1441 8

Ondernemingsnr : 0445.922.856

Benaming

(voluit) : NEOGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Marie Curiesquare nummer 50 te Anderlecht (1070 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING COMMISSARIS - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NEOGEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Marie Curiesquare 50, Anderlecht (1070 Brussel), ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR Brussel) onder nummer 0445.922.856, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negenentwintig augustus tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

Eerste Beslissing

Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap reeds op vraag van de aandeelhouders

werden omgezet in aandelen op naam.

De vergadering besluit dan ook artikel 9 van de statuten aan te passen aan de bestaande situatie en te

bepalen dat alle aandelen vanaf nu op naam zullen zijn en dit tevens in het kader van de wet van 14 december

2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

De vergadering besluit artikel 9 van de statuten te vervangen als volgt:

"De aandelen zijn op naam, Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de

aandelen op naam".

Tweede Beslissing

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura

Kennisname van de bijzondere verslagen opgesteld door de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen :

-het bijzonder verslag opgesteld op 12 augustus 2013 door de raad van bestuur in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen;

-het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, VMB Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0472.277,063, vertegenwoordigd door de heer Luc Martens, bedrijfsrevisor, op 1 augustus 2013, in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen luidt ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van NEOGEN NV ten bedrage van ¬ 937.219,14 in kapitaal en ¬ 2.312.780,86 in uitgiftepremies bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening courant van Alter Pharma NV ten bedrage van ¬ 3.250.000,00.

De verrichting werd nagezien ' overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Gezien het uitdrukkelijk akkoord tussen de inbrenger en de bestaande vennoten met een vergoeding van de inbreng op basis van de bedrijfseconomische waarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 1.749 nieuwe aandelen, wat bedrijfseconomisch verantwoord is in het kader van de waardering van de vennootschap. Daarenboven kan gesteld worden dat derden zich nà de geplande kapitaalverhoging theoretisch in een betere positie zullen bevinden gezien de toename van het eigen vermogen en het verminderen van de schulden tegenover derden met het betreffende inbrengbedrag.

We merken op dat het eigen vermogen van de vennootschap voor kapitaalverhoging gedaald is tot beneden de helft van het maatschappelijk kapitaal, waardoor art 633 van toepassing is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Antwerpen, 1 augustus 2013

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Luc Martens"

De waardering zoals voorgesteld door de bedrijfsrevisor in zijn verslag is dezelfde als voorgesteld in het verslag van de raad van bestuur.

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door een inbreng in natura, voor een totaal bedrag van drie miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (EUR 3.250.000), om het kapitaal te verhogen met negenhonderd zevenendertigduizend tweehonderd negentien euro veertien cent (EUR 937,219,14) teneinde het te brengen van twee miljoen tweeënzestig duizend euro (EUR 2.062.000) naar twee miljoen negenhonderd negenennegentigduizend tweehonderd negentien euro veertien cent (EUR 2.999.219,14). Het verschil tussen het bedrag van de inbrengwaarde en het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde twee miljoen driehonderd en twaalfduizend zevenhonderd tachtig euro zesentachtig cent (EUR 2.312.780,86), zal als uitgiftepremie worden geboekt, en zal worden geplaatst op een onbeschikbare reserverekening, dewelke slechts zat kunnen worden verminderd of weggeboekt overeenkomstig de regels van toepassing voor een statutenwijziging. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap pro rata temporis en zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de huidige aandelen.

Derde beslissing

Wijziging van de statuten teneinde ze in overeenstemming te brengen met de bovenstaande beslissing

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissing, zoals volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen negenhonderd negenennegentigduizend tweehonderd negentien euro veertien cent (EUR 2.999.219,14), Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd zevenennegentig (5.597) aandelen die elk één/5.597ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering besluit de historiek van het kapitaal te verwijderen uit de statuten.

Vierde beslissing

Definitieve benoeming bestuurder

De vergadering besluit tot de definitieve benoeming als bestuurder van de vennootschap overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen van Alter Pharma NV, met maatschappelijke zetel te Marie Curiesquare 50, 1070 Anderlecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0827.869.165, vast vertegenwoordigd door GRNR Invest BVBA, met maatschappelijke zetel te Baertlaan 18, 3020 Herent, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Leuven) onder het nummer 0817.694.459, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Gerner Jacobsen, wonende te Baertlaan 18, 3020 Herent, die werd gecoöpteerd als bestuurder door de raad van bestuur bij besluit van 12 augustus 2013.

Het mandaat heeft een duur van zes jaar vanaf de datum van deze definitieve benoeming en is onbezoldigd.

Vijfde beslissing

Benoeming bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

StaatsblaJ

r De vergadering bevestigt hierbij de benoeming als bestuurder verricht op 26 november 2007 door de" algemene vergadering van de heer Eric Dubois, wonende te Voltairelaan 156, 1030 Schaarbeek, en besluit hierbij de heer Eric Dubois, voornoemd, te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Het mandaat heeft een duur van zes jaar en is onbezoldigd.

Zesde beslissing

Kennisname ontslag bestuurder en benoeming bestuurder

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder van BD Cenerïcs ApS, met maatschappelijke

zetel te 2500 Valby (Denemarken), Retortvej 41, met vaste vertegenwoordiger de heer Thomas Gemer

Jacobsen, wonende te Baertlaan 18, 3020 Herent, met onmiddellijke ingang.

De vergadering besluit hierbij GRNR Invest BVBA, met maatschappelijke zetel te Baertlaan 18, 3020 Herent, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Leuven) onder het nummer 0817.694.459, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Gerner Jacobsen, wonende te Baertlaan 18, 3020 Herent, te benoemen als bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Het mandaat heeft een duur van zes jaar en is onbezoldigd.

De vergadering stelt vast dat het aantal bestuurders op drie werd vastgesteld, namelijk de heer Eric Dubois, Alter Pharma NV, vast vertegenwoordigd door GRNR Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door Thomas Cerner Jacobsen, en GRNR Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door Thomas Gerner Jacobsen.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten, wordt de vennootschap, behoudens de gevallen van bijzondere volmachten of van vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur, jegens derden geldig vertegenwoordigd door de individueel handelende afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

Zevende beslissing

Benoeming commissaris

De vergadering besluit VMB Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0472.277.063, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Martens, woonstkeuze doende te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen, te benoemen als commissaris van de vennootschap.

Het mandaat heeft een duur van drie boekjaren en zal automatisch een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening opgesteld over het boekjaar dat zal eindigen per 31 maart 2016. De commissaris zal tevens de controle uitvoeren over het boekjaar van de vennootschap dat eindigde per 31 maart 2013 en dit als een bijzondere opdracht. Het mandaat is bezoldigd.

Achtste beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht:

-aan elk van de bestuurders, aan de heer Ivo Peeters, woonstkeuze doende op de zetel van de vennootschap, alsook aan Mr, Virginie Ciers en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondememingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volrnachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCI< de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten, bijzondere verslagen opgesteld door de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 23.11.2012 12646-0571-019
21/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbl al

*iioav9es*

Ondernemingsnr : 0445922856 Benaming

(voluit) : NEOGEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1831 Diegem, Lam broekstraat 5A

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 2 februari 2011

De bestuurders beslissen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 2 februari 2011 te verplaatsen naar volgend adres :

Square Marie Curie 50 1070 Anderlecht

Eric Dubois

Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 27.09.2010 10553-0395-017
25/03/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

kwiti Id>; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer ele gdfontvanQen ep



anows

13 MAART 2015

ter grifile van de Nederlandstalige rear hth tnk van ko rlielandel Brussel

Voor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbia

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : - Recto : 43áasii slï iifls arsïglieid van de snstrumenterende notaris, etzsj van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 27/09/2013

Als commissaris wordt VMB Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0472.277.063, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Martens, woonstkeuze doende te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen, benoemd. Het mandaat heeft een duur van drie boekjaren en zal automatisch een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening opgesteld over het boekjaar dat zal eindigen per 31 maart 2016. De commissaris zal tevens de controle uitvoeren over het boekjaar van de vennootschap dat eindigde per 31 maart 2013 en dit als een bijzondere opdracht. De jaarlijkse vergoeding van de commissaris wordt vastgesteld, voor de hele periode van zijn mandaat (alsook voor de bijzondere opdracht), op EUR 2.500 (excl. BTW) per jaar.

Eric DUBOIS

Bestuurder

GRNR Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door Thomas JACOBSEN

Bestuurder

Benoeming Commissaris

0445.922.856

Neogen

Naamloze vennootschap

Marie Curiesquare 50 - 1070 Anderlecht

02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 28.09.2009 09784-0048-015
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 28.09.2008, NGL 28.11.2008 08818-0257-018
02/10/2008 : BL287224
03/06/2008 : BL287224
30/04/2008 : BL287224
04/10/2007 : BL287224
24/05/2007 : BL287224
11/12/2006 : AN287224
02/10/2006 : AN287224
14/11/2005 : AN287224
10/12/2004 : AN287224
21/10/2004 : AN287224
16/06/2004 : AN287224
17/03/2004 : AN287224
13/01/2003 : AN287224
29/11/2002 : AN287224
05/09/2002 : AN287224
15/08/2001 : AN287224
18/07/2001 : AN287224
19/10/1999 : AN287224
01/01/1997 : AN287224
01/01/1996 : AN287224
17/09/1994 : AN287224
28/12/1991 : AN287224
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 15.02.2016 16045-0072-038
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 26.10.2016 16665-0141-038

Coordonnées
NEOGEN

Adresse
SQUARE MARIE CURIE 50 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale