NET AND MORE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NET AND MORE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 839.957.939

Publication

14/01/2014
ÿþ mod

Irt4W~:~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

14/01/2014

~

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

sFÉ~F~~~ ~.

r3 JAN 2014

Griffie

iunu~~u~~~uh

19 138

Ondememingsnr: Benaming (voluit) :

0839.957,939

NET AND MORE

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm Drukpersstraat 4

Zetel 1000 Brussel

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van;

Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zestien december tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er;

;i een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « NET; AND MORE » te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, waarbij volgende beslissingen werden genomen;, met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op zes december tweeduizend en dertien heeft de raad van bestuur van de vennootschap een; verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig' artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa'

il en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is!

;: vastgesteld;

b) op zes december tweeduizend en dertien heeft BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA,i vertegenwoordigd door de heer Bruno PUSEELE, kantoorhoudende te 8800 Roeselare,; Kwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen een; verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 1$1 van het Wetboek van;

:vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV NET AND MORE met zetel; te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 5.222,43 EUR en een netto passief (negatief eigen vermogen) van 48.419,14 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de: boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit: Gezien het eigen vermogen negatief is, is de' vereffening deficitair.

De ontbinding en de deficitaire vereffening zullen tot gevolg hebben dat de schulden in rekening-: courant niet volledig kunnen worden terugbetaald en dat de aandeelhouders persoonlijk zullen moeten instaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de' vereffening moeten dragen.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30; september 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in;

::zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door dei vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet, bestaan van latente passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

r

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in

het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV NET AND MORE en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 6 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De voorzitter van de vergadering legt mij notaris heden drie stukken voor, inhoudende de verklaringen van de aandeelhouders om alle posten dewelke op de staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en dertien staan op zich nemen. Deze stukken werden ondertekend door de respectievelijke aandeelhouders en worden in het dossier van ondergetekende notaris bewaard.

Het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Aile stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige raad van bestuur (van alle bestuurders en gedelegeerd bestuurders).

De algemene vergadering nam kennis van de staat per dertig september tweeduizend en dertien. Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurders voor de uitoefening van hun mandaten tot en met heden.

5. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato dertig september tweeduizend en dertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig september tweeduizend en dertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap NV "NET AND MORE" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 300.

6. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor SINNAEVE AccouNTING & CONSULTING BVBA, kantoor houdende te 8210 Zedelgem, Groenestraat 92 en alle aangestelden en bedienden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'A 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief dd 30/09/2013 Verslag van de bedrijfsrevisor



Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).



StaatsbTid _ T TOI120I4 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 14.08.2013 13419-0048-012
17/10/2011
ÿþ(--\ J\ ------ ~~

~ : ~

~ ~~~ !~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n -

a ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 11156058*

Q v OKT ME

Griffie

Ondernemingsnr: Ouq. 957-. 93 9

Benaming : NET AND MORE

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Drukpersstraat 4 1000 Brussel

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te:; Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Michel Van Damme - Christian Van Damm »I: :! geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zevenentwintig september;; tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het;; oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd « NET AND MORE », afgekort « Net & More », met een;, kapitaal van cent cinquante mille euros (C 150.000,00).

1° Identificatie der partijen

:11/ De naamloze vennootschap "AZURINVEST", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Bloemendalestraat 8.

Vennootschap opgericht onder de benaming "INFORMA-SERVICES" bij akte verleden voor notaris;; ;; Jacques VAN DAMME, destijds te Brugge (Sint-Andries), op zeven november negentienhonderd;! achtennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig november;; daarna, onder nummer 981126-110.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd - waarbij ook de benaming werd gewijzigd tot:j de huidige - bij akte verleden voor notaris Christian VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries), op; zeventien maart tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf!; april daarna, onder nummer 20050411-52889.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris;; Christian Van Damme, te Brugge (Sint-Andries), op dertig juni tweeduizend en zes, gepubliceerd;, in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli daarna, onder nummer 200607260121588.

Waarna de zetel werd verplaats naar huidige locatie, blijkens algemene vergadering van vijf;; december tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven; mei tweeduizend en tien, onder nummer 20100507-0066666.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.567.147, rechtbank Brugge.;; B.T.W. nummer BE 464.567.147. Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, te weten:

De heer POPPE Jan Frits Herman Maria, geboren te Brugge op veertien april negentienhonderd:! vierenzestig, (rijksregister nummer 64.04.14-017.62 identiteitskaart nummer 590 3201531 72),;; echtgenoot van mevrouw DE BRABANDERE Sabien Annie Marie, wonende te 8200 Brugge (Sint

Andries), Bloemendalestraat 8. !;

Herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder door de buitengewone algemene vergadering van vijf; december tweeduizend en negen, gepubliceerd alsvoren op zeven mei tweeduizend en tien, onder; ;; nummer 20100507-0066666, en voor zoveel als nodig zich sterkmakend voor de naamloze;; vennootschap "AZURINVEST",

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAIZEN", met zetel te 8490 Jabbekeí: (Varsenare), Grote Thems 39.

;1 Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Wouter Bossurr te Brugge, op zesentwintig; februari tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van acht; maart daarna, onder nummer 20070308-0037263.

Waarna de statuten niet meer werden gewijzigd.

Ingeschreven_ in het rechtspersonenregister te_Brugge_met ondernemingsnummer 0887:569.103._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

moa 2,1

Alhier vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder, te weten:

De heer TANAKA Dominique Paul Eric, geboren te Brugge op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zeventig, (rijksregister nummer 70.08.22-215.69 identiteitskaart nummer 5913197258-46), echtgenoot van mevrouw BuYSE Isabel, wonend te 8490 Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 39;

Tot niet-statutair zaakvoerder benoemd door de buitengewone algemene vergadering van zevenentwintig februari tweeduizend en zeven, gepubliceerd alsvoren op acht maart daarna, onder nummer 20070308-0037263, en voor zoveel als nodig zich sterkmakend voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAIZEN".

De comparanten verklaren en erkennen :

" dat het maatschappelijk kapitaal van honderdvijftigduizend euro (C 150.000,00) volledig geplaatst is; het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/ duizendvijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal;

" dat het volstort is ten belope van honderdduizend euro (C 100.000,00).

Op deze aandelen is ingetekend door de comparanten zoals hierna wordt uiteengezet; ze hebben die volgestort door GELDELIJKE INBRENG en wel als volgt:

1/ De naamloze vennootschap "AZURINVEST", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld vijfenzeventigduizend euro (C 75.000,00) volstort ten belope van vijftigduizend euro (C 50.000,00) waarvoor haar zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendvijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend worden. 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAIZEN", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld vijfenzeventigduizend euro (C 75,000,00) volstort ten belope van vijftigduizend euro (C 50.000,00) waarvoor haar zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendvijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend worden.

Bewijs van deponering

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal volstort is voor een totaal bedrag van honderdduizend euro (C 100.000,00) zodat deze som thans ter beschikking is van de vennootschap. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op drieëntwintig september tweeduizend en elf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling de in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde neerlegging heeft gemeld.

Statuten

Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "NET AND MORE", afgekort « Net & More ».

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

I. De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren van alle mogelijke diensten inzake management, bestuur, beheer en consulting. Dit op het gebied van marketing, productie, financiën, administratie, commercieel beheer en alle mogelijke vakgebieden. Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het optreden als bemiddelaar ivm overlatingen, overnames, investeerder, fusies van alle mogelijke ondernemingen. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

II. In België en in het buitenland,uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur - en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan - en verkoop, de huur - en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of

ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

III. Hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar.,_.aannemer.,._handelaar.,__expert,_.commissionair.,_.financier_,._adviseur__op__alle.-domeinen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke' reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning - en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:-

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Land en tuinbouwgronden verpachten of zelf land - en tuinbouwbedrijven uitbaten.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service - flats, rusthuizen, winkels, horeca - uitbatingen en vakantie - oorden ; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken

aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen,

commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijft - en financieel beheer, bouw en stabiliteitsstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstelten voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist, Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten; Deze opsomming mag aile commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar best schijnen;

Zij kan onder meer zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst interesseren in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is of die voor haar een bron van afzetgebied zouden kunnen zijn.

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard' zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaal . Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend euro (C 150.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendvijfhonderderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien (31/12/2013). Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden vhór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook tenoverstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad



schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder.

Iedere gedelegeerde bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee gedelegeerde bestuurders bij:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aanof van andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

De comparanten-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de twintigste van de maand mei, om dertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen warden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend dertien (2013).

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, die de te behandelen onderwerpen moet bevatten.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld. Deze mededeling geschiedt door middel van een van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Voormelde personen kunnen voorafgaand aan of tijdens de vergadering verzaken aan de oproepingsformaliteiten.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift van deze stukken gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Uitzondering evenwel zijn de beslissingen aangaande de ontbinding van de vennootschap en de dividenduitkering dient genomen te worden met unanimiteit van aile aandeelhouders. Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

BENOEMING EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ De naamloze vennootschap "AZURINVEST", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Bloemendalestraat 8.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.567.147, rechtbank Brugge. B.T.W. nummer BE 464.567.147.

Voor wie haar gedelegeerd-bestuurder, de heer POPPE Jan Frits Herman Maria, geboren te Brugge op veertien april negentienhonderd vierenzestig, (rijksregister nummer 64.04.14-017.62 identiteitskaart nummer 590 3201531 72), wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Bloemendalestraat 8, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAIZEN", met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 39.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0887.569.103. Voor wie haar niet-statutair zaakvoerder, de heer TANAKA Dominique Paul Eric, geboren te Brugge op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zeventig, (rijksregister nummer 70.08.22-215.69 identiteitskaart nummer 591-3197258-46), wonend te 8490 Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 39, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

Die allen aanvaard hebben, en verklaren niet getroffen te zijn door een maatregel die onverenigbaar is met de uitoefening ervan.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, die een vergoeding kan toekennen, zowel in speciën als van alle aard.

Raad van Bestuur

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

tot gedelegeerd bestuurders:

1/ De naamloze vennootschap "AZURINVEST", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Bloemendalestraat 8.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.567.147, rechtbank Brugge.' B.T.W. nummer BE 464.567.147.

Vobr wie haar gedelegeerd-bestuurder, de heer PoPPE Jan Frits Herman Maria, geboren te Brugge op veertien april negentienhonderd vierenzestig, (rijksregister nummer 64.04.14-017.62 identiteitskaart nummer 590 3201531 72), wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Bloemendalestraat 8, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAIzEN", met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 39.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0887.569.103. Voor wie haar niet-statutair zaakvoerder, de heer TANAKA Dominique Paul Eric, geboren te Brugge op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zeventig, (rijksregister nummer 70.08.22-215,69 identiteitskaart nummer 591-3197258-46), wonend te 8490 Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 39, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan SINNAEVE ACCOUNTING & CONSULTING, met zetel te 8210 Zedelgem, Groenestraat 173, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de oprichtingsakte.

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Michel Van Damme-Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NET AND MORE

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale