NEW JURISCONSULTING CY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW JURISCONSULTING CY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.650.603

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.07.2013 13363-0036-011
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 27.08.2012 12463-0125-012
03/02/2012
ÿþi MDd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tet USSEL

23 JAN 2012

Griffie

H HJI 11111 IIJJ IIII JJII 11111 j 1111 JJi

*12030300*

VC behc aar Bel! Staa.

Ondernemingsnr : 0430.650.603

Benaming

(voluit) : NEW JURISCONSULTING CY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Masuistraat 147, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - benoemingen - raad van bestuur

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NEW JURISCONSULTING CY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1030 Schaarbeek, Masuistraat 147, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0430.650.603 "Geregistreerd tien bladen, vijf renvooien, te Halle I op 11 januari 2012, boek 720, fol 34, vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25). De ea. Inspecteur, getekend, Y Dehantschutter.", blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE AANDELEN EN OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM

De vergadering besluit  in navolging van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder  tot de omzetting van de aandelen aan toonder en besluit dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

De vergadering besluit de statuten overeenkomstig te wijzigen zoals hierna bepaald.

TWEEDE BESLUIT: VERVANGING VAN DE TEKST VAN DE STATUTEN DOOR EEN NIEUWE TEKST

De vergadering besluit de tekst van de statuten van de Vennootschap te schrappen en te vervangen door de hierna opgenomen nieuwe, Nederlandstalige tekst om de statuten in overeenstemming te brengen met (i) het Wetboek van Vennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten (in werking getreden op 06 februari 2001), en in het bijzonder met (ii) de Wet "Corporate Governance" van 02 augustus 2002 (in werking getreden op 01 september 2002), (iii) de Wet van 16 januari 2003 tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen (inwerking getreden op 1 juli nadien) en (iv) het voorgaande besluit.

De vergadering stelt de nieuwe tekst als volgt vast:

"HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "NEW JURISCONSULTING CY".

Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere stukken, af dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of het letterwoord "NV".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel is gevestigd te 1030 Schaarbeek, Masuistraat 147, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord 'rechtspersonenregister' of de afkorting 'RPR', gevolgd door de zetel van de bevoegde rechtbank van koophandel, en het ondernemingsnummer, moeten steeds voorkomen op de in artikel 1 vermelde stukken.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. Elke verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Alle onroerende handelingen, omvattende het aankopen, het verkopen, het beheren, het uitbaten, het valoriseren, het verkavelen, het verhuren en doorverhuren, het inrichten, het decoreren, het bemiddelen, de promotie, makelaarskantoor van alle onroerende goederen, evenals alles onroerende activiteiten in de meest ruime betekenis, inbegrepen de onroerende leasing.

2. De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, het bemiddelen, het vertegenwoordigen, agentschap en de makelarij van om het even welk product, grondstof of dienst.

3. De aan- en verkoop en de uitbating van om het even welke licenties, vergunningen, octrooien, know-how en technologie.

4. De studie, consultancy, samenwerking en bijstand in het beheer van alle ondernemingen op het vlak van sociale en fiscale wetgeving, subsidies, vestigingen en introductie van ondernemingen, splitsing, verkoop, fusie en aankoop van om het even welke onderneming.

5. Marktonderzoeken in allerhande domeinen, de makelarij en het bemiddelen als tussenpersoon of direct en alle industriële of commerciële zaken.

6. a) voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van alle activiteiten met een direct of indirect verband met de in- en uitvoer, de handelsvertegenwoordiging op nationaal en internationaal niveau, bemiddeling in aankoop- en verkooptransacties; dit alles in de meest ruime zin.

b) de groot- en kleinhandel met vervaardiging en/of assemblage, aankoop, verkoop, in- en uitvoer van alles producten, afvalstoffen, grondstoffen geschikt voor de bouw, wegenbouw, cementfabrieken, electriciteitscentrales en gelijkaardige industrieën, chemische producten en steenkool derivaten, ferro en non-ferro metalen en dit zonder beperking of uitsluiting.

c) De doelsomschrijvingen van artikel 6 a) en b) hebben betrekking tot handelingen zowel in België als in het buitenland.

7. De groothandel (aan- en verkoop), in en uitvoer, het ontwerpen, het gebruik en het beleggen in goud, zilver, platinum en andere edele metalen, edelstenen, ruwe diamanten, briljanten en sieraden, parels en aanverwante kunstvoorwerpen.

Het beoordelen, schatten en identificeren van diamanten, parels en andere voormelde edele metalen.

Deze activiteit mag uitgevoerd worden onder de handelsbenaming 'DIAMOND & PEARL FUTURE".

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële en onroerende handelingen stellen die nuttig of dienstig kunnen zijn zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor het realiseren of het ontwikkelen van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag op om het even welke wijze samenwerken met of deelnemen in ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel met het hare hebben.

Deze deelname kan bestaan in inschrijving of overname van aandelen, door inbreng, fusie, overname, splitsing of op om het even welke andere wijze.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaár uitoefenen in andere vennootschappen. Zij kan waarborg verlenen en goederen in hypotheek geven voor verbintenissen door derden aangegaan.

De raad van bestuur kan de draagwijdte en de aard van de vennootschap beoordelen.

Het maatschappelijk doel kan gewijzigd, uitgebreid of ingekort worden door de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de wettelijke voorschrifte.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elke één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 600.

Artikel 5bis TOEGESTAAN KAPITAAL

Aan de raad van bestuur kan de bevoegdheid verleend worden om het geplaatst maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen tot een vooraf bepaald maximum, overeenkomstig door de raad te bepalen modaliteiten.

Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld in welk geval de raad van bestuur rekening zal dienen te houden met het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders.

De verhoging van het kapitaal kan binnen het kader van het toegestane kapitaal ook gebeuren door inbreng in natura. De raad van bestuur mag evenwel, van het toegestane kapitaal geen gebruik maken om te beslissen tot een kapitaalverhoging die voornamelijk tot stand wordt gebracht door een inbreng in natura die uitsluitend voorbehouden is aan een aandeelhouder die effecten van de vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De verhoging van het kapitaal waartoe, krachtens de bij dit artikel toegekende bevoegdheid wordt besloten, kan verder ook geschieden door omzetting van reserves, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Binnen het kader van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

In geval van kapitaalverhoging door de raad van bestuur, in het kader van het toegestaan kapitaal, zal de raad van bestuur de uitgiftepremies, indien er zijn, moeten toewijzen aan een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals het kapitaal, de waarborg voor derden zal uitmaken en die, behoudens de mogelijkheid tot incorporatie in kapitaal door de raad van bestuur, zoals hiervoor voorzien, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden krachtens een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend onder de voorwaarden gesteld door artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen..

De raad van bestuur kan deze bevoegdheid uitoefenen gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van deze akte in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de raad van bestuur aan de algemene vergadering voorstelt deze bevoegdheid te hernieuwen, stelt hij een met redenen omkleed verslag op waarin wordt aangegeven in welke bijzondere omstandigheden hij gebruik zal kunnen maken van het toegestane kapitaal en welke doeleinden hij daarbij nastreeft.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door, hetzij twee bestuurders " samen optredend, hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde tot dit bestuur, zelf afzonderlijk handelend.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand mei.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewcne algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 21. OPROEPING.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 22. TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Artikel 23. DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24. VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst,.met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 35. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde 'van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, álsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 Q' van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

DERDE BESLUIT: BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering neemt kennis van het overlijden op 4 september 2010 van haar bestuurder, de heer Vandebeek, François.

De vergadering (her-)benoemt vervolgens de volgende personen als bestuurders van de Vennootschap met ingang vanaf heden, en dit voor een periode van zes jaar:

- de heer Vandebeek, Michel Jean Maggi François, wonende te 1030 Schaarbeek, Masuistraat 147;

- mevrouw Marres, Georgette Catharina Hubertina Margaretha, wonende te 1030 Schaarbeek, Masuistraat 147.

Allen hier aanwezig en die verklaren hun mandaat te aanvaarden en die tevens verklaren dat niets zich hiertegen verzet.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk volgend op het einde van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is vervolgens bijeengekomen, de voltallige Raad van Bestuur van de voornoemde naamloze vennootschap "NEW JURISCONSULTING CV", met name:

- de heer Vandebeek, Michel Jean Maggi François, wonende te 1030 Schaarbeek, Masuistraat 147;

- mevrouw Marres, Georgette Catharina Hubertina Margaretha, wonende te 1030 Schaarbeek, Masuistraat 147.

De bestuurders, verenigd in Raad van Bestuur, hebben de volgende beslissingen genomen met unanimiteit

van de stemmen:

De Raad van Bestuur beslist vooreerst te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap met

ingang vanaf heden, en dit voor een periode van zes jaar:

- mevrouw Marres, Georgette Catharina Hubertina Margaretha, wonende te 1030 Schaarbeek, Masuistraat

147;

hier aanwezig en die verklaart haar mandaat te aanvaarden en die tevens verklaart dat niets zich hiertegen

verzet.

De Raad van Bestuur stelt vervolgens vast dat:

- al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij 600 aandelen, door

de aandeelhouders werden aangeboden aan het bestuursorgaan en door het

bestuursorgaan werden vernietigd;

- al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap;

De Raad van Bestuur overhandigt terstond aan ondergetekende notaris het aandelenregister van de

vennootschap "NEW JURISCONSULTING Cr en de notaris bevestigt dat alle 600 aandelen werden

ingeschreven in het register van aandelen op naam op heden.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten.

Koen Diegenant,

Notaris..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2011 : BL490107
07/07/2010 : BL490107
01/07/2009 : BL490107
01/07/2009 : BL490107
02/10/2008 : BL490107
04/09/2007 : BL490107
06/09/2006 : BL490107
23/05/2005 : BL490107
15/07/2004 : BL490107
18/09/2003 : BL490107
18/09/2002 : BL490107
29/06/2002 : BL490107
20/10/2001 : BL490107
25/12/1997 : BL490107
31/07/1991 : BL490107
01/12/1990 : BL490107
31/03/1987 : BL490107
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16564-0444-012

Coordonnées
NEW JURISCONSULTING CY

Adresse
MASUISTRAAT 147 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale