NINO FERRARI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NINO FERRARI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 402.818.927

Publication

16/04/2014
ÿþ Mix1Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1J1,111,1 j1 j1,1*111111

"

0 4 fe-' r--?, 2014

211USSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0402.818.927

Benaming

(voluit) : NINO FERRARI

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Werkhuizenkaai 112-154, 1000 Brussel.

(volledig adres)

Onderwerp akte: ZETELVERPLAATSING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NINO FERRARI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Werkhuizenkaai 112-154; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) Brussel, onder nummer 0402.818.927, opgesteld door geassocieerd notaris Koen Diegenant, te Halle, op 12 februari 2014,

"Geregistreerd zeven bladen, zonder renvooien, te Halle I op 14 februari 2014, boek 728, fol 81, vak 17. Ontvangen: vijftig euro (¬ 5000). De Ontvanger, getekend, C. Devillé, Adviseur.",

blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1000 Brussel, Werkhuizenkaai 112, Magazijn 39-40 en de statuten overeenkomstig aan te passen zoals hierna vermeld. TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist de jaarvergadering voortaan te houden op de laatste donderdag van de maand mei om 16 uur en de statuten overeenkomstig aan te passen zoals hierna vermeld.

DERDE BESLUln STATUTENVVUZ1G1NG

De vergadering beslist tot schrapping en vervanging van de huidige tekst van de statuten en aanneming van een nieuwe, Nederlandstalige, tekst, met inbegrip van aile eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen aan de statuten.

De vergadering besluit de volgende tekst van de statuten aan te nemen:"

"Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «NINO FERRARI».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd 1000 Brussel, Werkhuizenkaai 112, Magazijn 39-40.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel de in- en uitvoer en de handel algemeen in fruit, groeten, primeurs, wijnen en sterke dranken en in het algemeen van elle levensmiddelen, evenals aile industriële, commerciële en financiële handelingen die direct of indirect verbonden zijn aan haar maatschappelijk doel of de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan de vertegenwoordiging op zich nemen van aile Belgische of buitenlandse vennootschappen in de handel en de nijverheid van voedingsmiddelen in het algemeen.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die van die aard om de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te bevorderen.

( )

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig

cent (EUR 24.789,35).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend aandenien op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

(" .)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge à Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste donderdag van de maand mei om 16 uur,

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14,- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

( )

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verdet

handelt zoals een raadsvergadering.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

................... _ ________ _____

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27,- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordigen

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, aismede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegnging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten.

Ingmar De Kegel,

Geassocieerd Notaris.

Op de lactste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch St glad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktegefegcyjQtVan

ter griffie 2 Z SEp, 201y

~~ ~

rechtbank van k NederlancJ

üQr~~angref ~SlGlige

L.

191 8 99t

n oie)

ei

Ondernemingsnr : 0402.818.927

Benaming

(voluit) : NINO FERRARI

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Werkhuizenkaai 112 - Magazijn 39-40 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 11 september 2014 blijkt het ontslag als zaakvoerder vanaf 11 september 2014 van Mevrouw Sophie Ringoot, wonende te 1785 Merchtem,' Lovegemblokstraat 11,

Worden vanaf 11 september 2014 voor onbepaalde duur benoemd ais zaakvoerders

- de Heer Pierre (Dany) Ringoot, wonende te 1860 Meise, Sint-Elooiweg 44

- de Heer Olivier Ringoot, wonende te 1780 Wemmel, Bosch 129.

Conform artikel 27 van de statuten kan iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, de" vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde' vertegenwoordiger.

Uit het verslag van de zaakvoerders van 11 september 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de', vennootschap vanaf 11 september 2014 wordt verplaatst naar 1000 Brussel, Werkhuizenkaai 112 - Magazijn', 24.

Voor analytisch uittreksel,

Olivier Ringoot

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van i.uiK B. vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2013
ÿþC

M66W9RQtl1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

i

ui

u

Réservé

au

Moniteur

belge

*13053 7*

Mentionner sur la decniere page du Volet 8 .

Au recto . Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter ta personne morale à L'égard des tiers

Au verso Nom et signature

J 1

N° d'entreprise ; 0402 818 927 Dénomination

(en entier) . NINO FERRARI

27 MAR. 2013

BRUXELLES

Greffe

(en abrégé)

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : C.E.I. Quai des Usines (Magasin 27) -1000 BRUXELLES (adresse complète)

Oblet(s) de l'acte :DEMISSIONS - NOMINATIONS - POUVOIRS

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale du 25/03/2013

A l'unanimité, l'assemblée accepte, à dater de ce jour, la démission honorable en tant que gérant de

-Monsieur Pierino GHISLA V. Van Malderlaan 15 -1700 Dilbeek -Madame Martine JACQUEMIN  V. Van Malderlaan 15 -1700 Dilbeek

Les pouvoirs qui leurs ont été précédemment octroyés sont donc annulés.

A la même unanimité, l'assemblée décide de nommer comme gérante à dater de ce jour et jusqu'à révocation Madame Sophie RINGOOT Lovegemblokstraat 11  1785 Merchtem. Ce mandat est rémunéré.

Conformément à l'article 10 des statuts, Madame Sophie RINGOOT pourra effectuer toutes opérations relevant de la gestion journalière de la société et la représenter valablement en justice et à l'égard des tiers en ce compris tous officiers publics. Ce mandat sera rémunéré.

A la même unanimité, l'assemblée décide de nommer comme commissaire pour un terme de trois ans, soit. jusqu'à l'assemblée de 2016, Monsieur Geert VAN GOOLEN  Kerkstraat 152  1851 Grimbergen (N° IBR: A01396),

Pour extrait conforme Sophie RINGOOT Gérante

Bijlage»Jbij. het. Belgiseh Staatsblasl Q8LQ412Oi Annexes siu niteur_belg~

01/08/2012 : BL309226
01/08/2011 : BL309226
07/09/2010 : BL309226
07/09/2010 : BL309226
01/07/2009 : BL309226
12/06/2008 : BL309226
18/06/2007 : BL309226
14/06/2007 : BL309226
08/06/2005 : BL309226
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 24.07.2015 15341-0006-029
28/06/2004 : BL309226
24/06/2004 : BL309226
19/02/2004 : BL309226
01/07/2003 : BL309226
30/05/2002 : BL309226
23/06/2000 : BL309226
01/01/1993 : BL309226
02/02/1989 : BL309226
01/01/1989 : BL309226
13/01/1988 : BL309226
01/01/1988 : BL309226
01/01/1986 : BL309226
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 28.07.2016 16360-0345-032

Coordonnées
NINO FERRARI

Adresse
WERKHUIZENKAAI 112, MAGAZIJN 24 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale