NNR GLOBAL LOGISTICS NETHERLANDS BV NNR GLOBAL LOGISTICS BELGIUM BV

Divers


Dénomination : NNR GLOBAL LOGISTICS NETHERLANDS BV NNR GLOBAL LOGISTICS BELGIUM BV
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.018.891

Publication

19/07/2013
ÿþ Mod Word 17 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

All

II

N

_1 Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

u~iui~uuuiu

*13112182*

aRUSsFir

Griffie

Ondernemtngsnr : Benaming

(voluit) (verkort) "

Rechtsvorm :

Zetel 0842018892

NNR GLOBAL LOGISTICS NETHERLANDS BV bijkantoor : NNR GLOBAL LOGISTICS BELGIUM BV

BESLOTEN VENNOOTSCHAP NAAR NEDERLANDS RECHT FOKKERWEG 300 -1438 AN OUDE MEER (NEDERLAND) BRUCARGO WEST 829e -1931 ZAVENTEM

Bijkantoor (volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING BELGISCH BIJKANTOOR

Bij eenvoudige beslissing op 10 juni 2013 van de wettelijk vertegenwoordiger wordt beslist om het Belgisch

bijkantoor te verplaatsen naar:

Building 712 Box 4 NNR

Bedrijvenzone Machelen Cargo

B-1830 Machelen

en dit met ingang van 10 Juni 2013.

Getekend

Christopher, John Coombe

Wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2012
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIUI II N I11NII011IIIIlI

*12001103*

Voor-hot dei aan he Belgisei âtaa2s:oial

i

ssa

21 DEC. 2011

e2r,ee

(72,c-(1_,Mî $5I

Ondernen-ingsnr : Benaming

(voluit) . NNR GLOBAL LOGISTICS NETHERLANDS BV

BIJiÇANTOOR : NNR GLOBAL LOGISTICS BELGIUM BV

Rocht3vorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP NAAR NEDERLANDS RECHTFOKKERWEG 300 - 1438 AN OUDE MEER (NEDERLAND) BIJKANTOOR : BRUCARGO WEST 829 E - 1931 ZAVENTEM

Onees-suern alge HISTORIEK - OPENING BIJKANTOOR

Historiek:

De vennootschap is opgericht op 14 juli 2010 te Amsterdam, Nederland onder de naam NNR Global Logistics Netherlands BV, besloten vennootschap naar Nederlands recht. De zetel van de vennootschap is gevestigd Fokkerweg 300, 1438 AN Oude Meer Nederland en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het nummer 50395173.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen euro en is verdeeld in zes miljoen aandelen van nominaal één euro elk. Alle aandelen luiden op naam. Aandeelbewijzen worden niet uitgegeven.

De vennootschap heeft ten doel: Internationaal vrachtverkeer en logistiek; het deelnemen in, het voeren van beheer over, het financieren van, het voeren van directie over en het verlenen van adviezen en diensten aan andere vennootschappen en ondernemingen; het ter leen verstrekken en ter leen opnemen van gelden, het uitgeven van obligaties, schuldbrieven of andere waardepapieren, alsmede het aangaan van daarmee samenhangende overeenkomsten, het stellen van zekerheid voor schulden en andere verplichtingen van de vennootschap of van derden, het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van registergoederen, het exploiteren en verhandelen van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procédés, handelsmerken en andere intellectuele of industriele eigendomsrechten; het verhandelen van valuta, effecten en vermogenswaarden in het algemeen; het verrichten van alle soorten industriële, financiële en commerciële activiteiten; en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt gevormd door een directie bestaande uit één of meer directeuren. De directeuren worden benoemd door de algemene vergadering. Iedere directeur kan te allen tijde

door de algemene vergadering worden geschorst of ontslagen. De bezoldiging en de verdere arbeidsvoorwaarden van iedere directeur worden vastgesteld door de algemene vergadering. In geval van onstentenis of belet van een directeur zijn de andere directeuren of is de andere directeur tijdelijk met het bestuur belast. Bij ontstentenis of belet van alle directeuren of van de enige directeur is de persoon die daartoe door de algemene vergadering wordt benoemd, tijdelijk met het bestuur belast.

Besluitvorming - Taakverdeling : Behoudens de beperkingen volgens de statuten is de directie belast met het besturen van de vennootschap. De directie kan een reglement vaststellen, waarin aangelegenheden haar intern betreffende, nader worden geregeld. De directie kan verder, al dan niet bij reglement, een taakverdeling vaststellen en brengt deze ter kennis van de algemene vergadering. De algemene vergadering is bevoegd besluiten van de directie aan haar goedkeuring te onderwerpen. Die besluiten dienen duidelijk omschreven te worden en schriftelijk aan de directie te worden gemeld. Het ontbreken van een goedkeuring als bedoeld in het vorige lid tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directie of directeuren niet aan.

Vertegenwoording: De directie is bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede aan iedere dircteur toe. De directie kan functionarissen met algemene of beperkte vertegenwoordigingsbevoegdheid aanstellen. Elk hunner vertegenwoordigt te vennootschap met inachtneming van de begrenzin aan zijn bevoegdheid gesteld. Hun titulatuur wordt door de directie bepaald.

Boekjaar - jaarrekening: Het boekjaar is gelijk aan het kalenderjaar. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, maakt de directie een jaarrekening op. De algemene vergadering stelt de jaarrekening vast.

Winst: De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Jaarvergadering - Algemene vergadering van aandeelhouders: Jaarlijks binnen zes maanden na afloop van het boekjaar wordt de jaarvergadering gehouden. Andere algemene vergaderingen worden gehouden zo dikwijls de directie zulks nodig acht. De algemene vergadering worden door de directie bijeengeroepen. Bij de

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de nstrcrnenterende notaris hetzij van de persO(oin(er j

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege nwoo-ti)gan

Verso " Naam en hardtekening.

Noa. -

" behouden aan het Bslgl;,ch âtaat.sb9ed "

r"

oproeping worden de te behandelen onderwerpen vermeld. De algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap volgens de statuten haar zetel heeft. Indien elders gehouden dan behoort, kunnen wettige besluiten slechts genomen worden, indien het gehele geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is.Zolang in een algemene vergadering het gehele geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd, kunnen geldige besluiten worden genomen over alle aan de orde komende onderwerpen, mits met algemene stemmen, ook al zijn de door de wet of de statuten gegeven voorschriften voor het oproepen en houden van vergaderingen niet in acht genomen.

leder aandeel heeft recht op één stem. Voor zover de wet of de statuten geen grotere meerderheid voorschrijven worden alle besluiten genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Slotverklaringen : Het bij de oprichting geplaatste kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd duizend euro. In het geplaatste kapitaal neemt deel NNR Global Logisticts USA Inc, voor een miljoen tweehonderd duizend aandelen. Het geplaatste kapitaal is in geld volgestort.

Voor de eerste maal wordt tot directeur benoemd : de heer Chistopher John Coombe.

Beslissing:

De buitengewone algemene vergadering van de NNR Global Logistics Netherlands BV , gehouden op de maatschappelijke zetel te 1438 AN Oude Meer (NI)  Fokkerweg 300 op datum van 01 november 2011, hier vertegenwoordigd door haar alleenbevoegd direkteur de heer Christopher, John Coombe, wonende te House 2, Tulp en Zee te 2204 CW Noordwijk, Nederland, hier aanwezig en beslist als volgt :

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om met ingang van 01 november 2011 in België een filiaal te openen in België, te 1931 Zaventem Brucargo West 829 E, onder de naam NNR Global Logistics Belgium BV, hetwelk als maatschappelijk doel zal hebben

- Internationaal vrachtverkeer en logistiek  Vervoersbemiddeling.

Als verantwoordelijk en wettelijke vertegenwoordiger van het filiaal wordt aangesteld de heer

Christopher, John Coombe voornoemd.

Hij mag alle handelingen en beslissingen treffen die voor het filiaal van de NNR Global Logistics Neherlands

BV noodzakelijk zijn en beschikt in het kader van deze functie over de meest uitgebreide bevoegdheden om alle beheers- en administratieve handelingen die het bijhuis aanbelangen uit te voeren. Hij krijgt tevens alle bevoegdheden om alle formaliteiten te vervullen bij de officiele Belgische instanties ter opening en formalisering van het filiaal.

Tevens beslist de vergadering bijzondere volmacht te verlenen met recht van indeplaatsstelling aan de BVBA Juribel -- Mechelsesteenweg 190 te 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Johan Dens. Deze beperkte volmacht om te handelen, gegeven aan BVBA Juribel omvat:

- de regeling van alle noodzakelijke formaliteiten voor de ondertekening en neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel van de aanvraagformulieren t en Il en de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

- om alle wijzigingen en/of doorhaling van de inschrijving in de KBO (Kruispuntbank voor Ondernemingen) of andere administratieve diensten te doen alsmede om eventuele wijzigingen en/of doorhaling van de inschrijving als BTW belastingplichtigen te bekomen en Mie documenten hiervoor geldig te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend Johan Dens

Bijzondere volmacht

Bijlagen : Beslissing - oprichting Belgisch bijkantoor

Statuten

Certificaat Kamer van Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van, LSeik B vermeiden Recto : Naam en noedar+,rgheid van de instrumenterende nofar;s lie3zli van de ;^.ersoíoln;enl bevoegd dC rechtsp.z' r.oIIri ten aanzien van derden te vertegeflwo4rd'gE!1

Verso : Naam en t,arratel,ening

Coordonnées
NNR GLOBAL LOGISTICS NETHERLANDS BV NNR GLOB…

Adresse
BRUCARGO WEST 829E 1931 BRUCARGO

Code postal : 1931
Localité : Brucargo
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale