NOVA SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOVA SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.912.173

Publication

27/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/03/2012
ÿþ Mod Word 17.1

In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

23 2Q12i

BRUSSEL

Griffie

1111n1111.11.11111J11111

V beh aa Be Stai

Ondernemingsar : ~ `342 43

Benaming

(voluit): NOVA SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1070 Anderlecht, Bergensesteenweg 691

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op zestien februari tweeduizend en twaalf voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, De Heer GABRICHIDZE Nicholas wonende te Brussel, Melsensstraat 6/002, Mevrouw OMEL'CHENKO Olena Pavlivna wonende te Brussel, Melsensstraat 61002 , Mevrouw PLECKINA Arzu wonende te Bauskas 109-45, Daugavpils, (Letland) en De Heer PLECKINS Vjaceslavs wonende te Janogu 30, Daugavpils (Letland) verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming " NOVA SERVICES " waarvan de zetel thans gevestigd is te 1070 Anderlecht, Bergensesteenweg 691.

Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euros (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inbreng: Het kapitaal wordt onderschreven in speciën als volgt: De Heer GABRICHIDZE Nicholas, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 ¬ ). Mevrouw OMEL'CHENKO Olena Pavlivna, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 ¬ ). Mevrouw PLECKINA Arzu, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 ¬ ). De Heer PLECKINS Vjaceslavs, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 E).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparanten verklaren dat de aandelen ten belope van zesduizend driehonderd euro (6.200,00 ¬ ) werden volstort.

Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming is "NOVA SERVICES". De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden. Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de vermelding duidelijk leesbaar en geplaatst voor of na de maatschappelijke benaming "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "bvba". De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel, het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "R.P.R.", samen met de vermelding van de rechtbank van koophandel, in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het inschrijvingsnummer.

Zetel: De maatschappelijke zetel zal mogen overal ver-'plaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door " eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Doel: De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: alle handelsactiviteiten en diensten, waaronder handel, promotie, bouw, bouwwerken promotie en industriële machines, slagerij beenhouwerij, vlees afwerking en uitbenen, IT, consultancy en andere goederen of diensten. Deze opsomming dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd en is niet limitatief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle beleggingen en investeringen, zo roerend als onroerend, doen binnen de perken van de wet. Zij mag eveneens zich borg stellen en persoonlijke of zakelijke zekerheden geven in voordeel van alle al dan niet verbonden natuurlijke of rechtspersonen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euros (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8 - Beheer:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt.

De werkzaamheden van de vennootschap zullen toegezien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

Deze zaakvoerders worden benoemd door de vennoten in algemene vergadering en met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, hetzij voor een bepaalde tijd hetzij zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Hij kan ook volmachten verlenen aan derden, maar dan moet de specifieke opdracht in de volmacht worden vermeld.

Alle sociale lasten van het sociaal secretariaat van de zaakvoerder(s) zullen door de vennootschap worden betaald.

De zaakvoerder kan vervangen worden door beslissing bij meerderheid van de aandeelhouders op de algemene vergadering, voor bepaalde reden, mits drie maanden opzeg.

De zaakvoerder, zelfs statutaire zaakvoerder, mag zelf ontslag nemen mits maand opzeg.

De prestaties van de zaakvoerder kunnen al dan niet bezoldigd zijn. Indien de functie bezoldigd wordt dan zullen de bedragen voor commissies en salaris gedebiteerd worden van de rekening van de vennootschap. Sociale lasten van de zaakvoerders moeten betaald zijn door vennootschap indien hun mandaat bezoldigd wordt.

Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de eerste maandag van de maand juni om twaalf uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Bestuurders of aandeelhouders kunnen noemen een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, per aangetekend schrijven. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen de algemene vergadering vindt plaats op de zetel van de maatschappij .

Boekjaar en rekeningen: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december daaropvolgend. Rekeningen en balances moeten beschikbaar zijn voor elke aandeelhouder op aanvraag. Elke aandeelhouder kan verzoeken om een audit van de rekening, met een twee maanden kennisgeving. Elke aandeelhouder heeft het recht om het onmiddellijke uitbetaling van het deel van de netto-bedrijf winst, gelijk aan het aandeel van zijn. Dit recht kan niet worden ingehouden of gestopt door andere aandeelhouders, of zelfs door meerderheid van stemmen op de algemene vergadering.

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparanten verklaren hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 1Ô70 Anderlecht, Bergensesteenweg 691.

Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en dertien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds hebben de comparanten verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder:

1°) De Heer GABRICHIDZE Nicholas, voornoemd, en die aanvaardt.

2°) De Heer PLECKINS Vjaceslavs, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur..

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen.

Hij heeft onder zijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.

Hij mag machten overdragen aan één of meer volmachtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage:1 kopie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behàudoÇi

aan? het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NOVA SERVICES

Adresse
BERGENSESTEENWEG 691 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale