NPK CHEMICAL HOLDINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NPK CHEMICAL HOLDINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.955.384

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 13.05.2014 14122-0587-018
27/05/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fleergiagdfontvangcn op

16 MU 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kgefilleandel Brussel

sup

Ondernemingsnr : 0880. 9 55.29i

Benaming

(voluit) NPK Chemical Holdings

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakeleheld

Zetel: Havenlaan 86e, bus 204, 1000 Brussel

(valledig adres)

Onderwerp akte: Mededeling neerlegging fusievoorstel

Weerlegging van een fusievoorstel van 14 mei 2014 overeenkomstig artikel 772/7 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij NPK Holding AB, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NPK Chemical Holdings overneemt bij wijze van een "grensoverschrijdende fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen".

De Raad van Bestuur van:

1. NPK Holding AB, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Zweeds recht, met maatschappelijke zetel en met effectief beheer te Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö, Zweden, en ingeschreven bij het Zweedse Registratiekantoor voor Vennootschappen onder het nummer: 556761-6726 (de "Overnemende Vennootschap");

en

2. NPK Chemical Holdings BVBA, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel en effectief bestuur te Havenlaan 86c, bus 204, B-1000 Brussel, België en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer KBO 0880.955.384, (de "Opgeslorpte Vennootschap");

hierbij wordt volgend fusievoorstel gemaakt:

1. Preambule

1.1 NPK Chemical, een stichting onder Zweeds recht, ingeschreven bij Lânsstyrelsen i Stockholms Lân onder het nummer: 802425-6359 met maatschappelijke zetel te Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö, Zweden ("NPK"), NPK is de uiteindelijke moedervennootschap van de NPK Groep met hoofdkwartier in Zweden.

1.2 De voornaamste professionele activiteit van de Overnemende Vennootschap bestaat uit het investeren en bezitten van aandelen en andere effecten.

1.3 De Opgeslorpte Vennootschap heeft conform artikel 3 van de statuten tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van. aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, valuta en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vomi van handelsvennootschappen, administratiekantoren ("trust office"), instellingen en verenigingen al dan niet met een (sernil) publiekrechtelijk statuut;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van

,-4 bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming

4 met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin de vennootschap een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.Het waarnemen en uitoefenen van aile mandaten zoals het mandaat van bestuurder, vereffenaar of

gevolmachtigde in alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin de vennootschap een deelneming aanhoudt.

1.4 NPK heeft besloten om haar organisatie te vereenvoudigen en om haar professionele activiteiten te reorganiseren door de Opgeslorpte Vennootschap te fusioneren in de Ovememende Vennootschap.

1.5 Om de geplande fusie te vergemakkelijken, werden de aandelen van de Opgeslorpte Vennootschap overgedragen aan de Overnemende Vennootschap.

1.6 Het is nu de bedoeling dat de Opgeslorpte Vennootschap, dewelke werd overgedragen aan de Overnemende Vennootschap, grensoverschrijdend fusioneert in de Overnemende Vennootschap. Ten gevolge van de fusie zal de Ovememende Vennootschap de activa, die momenteel door de Opgeslorpte Vennootschap worden aangehouden, blijven aanhouden.

1.7 De Overnemende Vennootschap en de Opgeslorpte Vennootschap, hierna gezamenlijk de "Vennootschappen" genoemd, achten het raadzaam om een juridische grensoverschrijdende fusie aan te gaan op grand van richtlijn 2005/56/EG van het Europees Parlement en de Raad van 26 oktober 2005 betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen  in de zin van Hoofdstuk 23, Sectie 36 van de Zweedse Vennootschapswet en Tite! Vbis (artikels 772/1 en volgende) van het Belgische Wetboek van vennootschappen.

Als gevolg zal de Overnemende Vennootschap, onder algemene titel door absorptie, alle activa en passiva van de Opgeslorpte Vennootschap verkrijgen, en zal de Opgeslorpte Vennootschap ontbonden worden zonder vereffening.

De fusie zal vrijgesteld van belastingen zijn overeenkomstig richtlijn 2009/133/EG van de Raad van 19 oktober 2009 betreffende de gemeenschappelijke fiscale regeling voor fusies, splitsingen, gedeeltelijke splitsingen, inbreng van activa en aandelenruil met betrekking tot vennootschappen uit verschillende lidstaten en voor de verplaatsing van de statutaire zetel van een SE of een SCE van een lidstaat naar een andere lidstaat.

1.8 Geen van de Vennootschappen is in vereffening, failliet verklaard of heeft een opschorting van betaling toegekend gekregen.

2. Maatschappelijk kapitaal

2.1 De Ovememende Vennootschap houdt alle huidig uitgegeven aandelen van de Opgeslorpte Vennootschap aan. Zodoende zullen aile voorschriften, zoals uiteengezet in artikel Hoofdstuk 23, Sectie 51 van de Zweedse Vennootschapswet en artikels 772/1 en volgende van het Belgische Wetboek van vennootschappen, rekening houdend met de specifieke voorwaarden voor de toepassing van de vereenvoudigde procedure, van toepassing zijn op de voorgestelde fusie. Daardoor zal er geen informatie worden voorzien over de ruilverhouding van de aandelen.

2.2 Aile aandelen in de Overnemende Vennootschap en de Opgeslorpte Vennootschap werden volledig volstort, zijn op geen enkele manier bezwaard met vruchtgebruik of pend, en geen certificaten van aandelen werden uitgegeven voor deze aandelen met de medewerking van de respectieve Vennootschappen.

2.3 Ten gevolge van de fusie zullen alle aandelen in de Opgeslorpte Vennootschap geschrapt worden. Met betrekking tot de Overnemende Vennootschap zal geen enkel aandeel terugbetaald of uitgegeven worden overeenkomstig Hoofdstuk 23, Sectie 2 van de Zweedse Vennootschapswet,

3. Relevante Balans. Boekhoudkundige Aanvangsdatum. Goodwill en uitkeerbare reserves

3.1 Het boekjaar van de Vennootschappen stemt overeen met het kalenderjaar. De meest recente " goedgekeurde jaarrekeningen van de Vennootschappen werden opgesteld per 31 december 2013 en werden goedgekeurd door de algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en de Opgeslorpte Vennootschap respectievelijk op 16 april 2014 en 13 mei 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.2 De fusie zal worden gebaseerd op de geauditeerde jaarrekening van de Opgeslorpte Vennootschap per   31 december 2013 die als eindbalans de overgedragen activa en passive van de Opgeslorpte Vennootschap vaststelt. De activa en passive die zullen overgedragen worden aan de Overnemende Vennootschap worden gewaardeerd aan boekwaarde.

3.3 De eerste jaarrekeningen van de Overnemende Vennootschap na de fusie zullen het boekjaar betreffen met ais aanvangsdatum 1 januari 2014 ("Aanvangsdatum"). De fusie zal vanuit boekhoudkundig oogpunt doorgevoerd zijn vanaf de Aanvangsdatum, vanaf wanneer de activa en passive, alsook enige andere rechten en verplichtingen van de Opgeslorpte Vennootschap zullen overgaan op de Overnemende Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt. Vanaf de Aanvangsdatum zullen de financiële gegevens van de Opgeslorpte Vennootschap worden aangerekend op de jaarrekeningen van de Overnemende Vennootschap.

3.4 Vanuit boekhoudkundig oogpunt zal de fusie geen enkele invloed hebben op de mate van goodwill en op de uitkeerbare reserves van de Overnemende Vennootschap.

4. Mogelijke gevolgen van de Fusie voor Werknemers

4,1 Noch de Overnemende Vennootschap, noch de Opgeslorpte Vennootschap hebben werknemers waardoor de fusie geen enkele invloed zal hebben op een werknemer.

4.2 Daar er geen werknemers zijn waarop de fusie een invloed zou kunnen hebben, is er geen procedure aangaande de betrokkenheid van de werknemers die dient toegepast te worden,

5. Raad van Bestuur. Raad van Toezicht.

5.1 Noch de Overnemende Vennootschap, noch de Opgeslorpte Vennootschap heeft een Raad van Toezicht.

52 Er zijn geen voornemens om de samenstelling van de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap in verband met de fusie te veranderen.

5.3 Met betrekking tot de fusie zullen geen voordelen worden toegekend aan de Raden van Bestuur van de Vennootschappen of aan eender welke andere persoon die daarin betrokken is,

5.4 De auditor die het fusievoorstel op grand van Hoofdstuk 23, Sectie 11 van de Zweedse Vennootschapswet controleert zal echter een marktconforme vergoeding krijgen voor zijn werk.

6, Speciale Rechten en Goedkeuringen. Speciale Voordelen.

6.1 Er zijn geen personen die speciale rechten hebben tegenover de Opgeslorpte Vennootschap zoals voorzien in Hoofdstuk 23, Sectie 5 van de Zweedse Vennootschapswet en zodoende zullen geen rechten worden toegekend, zoals voorzien in Hoofdstuk 23, Sectie 38, puntje 7 van de Zweedse Vennootschapswet en artikel 772/6, puntje g van het Belgische Wetboek van Vennootschappen.

6.2 De Statuten van de Vennootschappen voorzien geen goedkeuringsvereisten van de Algemene Vergadering van aandeelhouders,

6.3 Zoals vernoemd in Sectie 5 (zie Supra) zullen er geen speciale voordelen aan de Raad van Bestuur van de Vennootschappen worden toegekend of aan eender welke andere personen die daarmee betrokken zijn in verband met de fusie.

7. Statuten

7,1 ln aansluiting op de voorgestelde fusie, zullen de Statuten van de Overnemende vennootschap niet gewijzigd worden.

8. Rechten van schuldeisers  minderheidsaandeelhouders

8.1 Conform artikel 772/7 van het Belgische wetboek van vennootschappen en artikel 6 van richtlijn 2005/56/EC, moet volgende informatie gepubliceerd worden in verband met de rechten van schuldeisers en minderheidsaandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

8.2 Aangezien de Overnemende Vennootschap alle aandelen verworven heeft in de Opgeslorpte Vennootschap, zijn er geen minderheidsaandeelhouders aanwezig. De Overnemende Vennootschap heeft eveneens geen minderheidsaandeelhouders.

8.3 Voor de Opgeslorpte Vennootschap, zullen de rechten van schuldeisers beschermd worden conform artikel 684 van het Belgische wetboek van vennootschappen. Meer specifiek kunnen schuldeisers, wiens vordering ontstaan is voor de publicatie van de documenten die de beslissing bevatten om te fusioneren, een waarborg vragen binnen twee maanden na de publicatie.

8.4 Enige bestaande eisen of schulden tussen de fuserende vennootschappen zullen ophouden te bestaan ten gevolge van de fusie. De fusie zal op geen enkele wijze de verhouding tussen de Opgeslorpte Vennootschap en derde partijen (schuldeisers en minderheidsaandeelhouders) aantasten. In overeenstemming met Artikel 6 van Richtlijn 2005/56/EG kunnen de schuldeisers en minderheidsaandeelhouders op de maatschappelijke zetel van de Vennootschappen gratis volledige informatie krijgen over de regelingen die gemaakt werden met betrekking tot de uitoefening van hun rechten. Op het moment van de fusie zal de Overnemende Vennootschap de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen voor elke zulke verhouding.

8.5 Elke procedure gestart voor de rechtbank of erbuiten door of tegen de Opgeslorpte Vennootschap zal worden voortgezet door de Ovememende Vennootschap als haar eigen procedures.

8.6 De fusie zal derde partijen niet het recht geven om enige bestaande overeenkomst of juridische verhouding met de Opgeslorpte Vennootschap of de Overnemende Vennootschap te beëindigen. Evenmin zullen zij recht hebben op schadevergoeding ten aanzien van een van de fuserende vennootschappen op grond van de fusie.

9. Formaliteiten. Procedure. Toepasselijke Wetgeving

9.1 Oriderhavig fusieveurstei, intlusie de Ben en de documenten waarnaar wordt verwezen in Hoofdstuk 23, Sectie 42 van de Zweedse Vennootschapswet, zullen neergelegd worden bij het Zweedse Registratiekantoor voor Vennootschappen. Onderhavig fusievoorstel zal eveneens neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel waar de maatschappelijke zetel van de Opgeslorpte Vennootschap is gevestigd conform artikel 772/7 van het Belgische Wetboek van vennootschappen.

9.2 Wat de juridische, economische en sociale aspecten van de fusie betreffen, zal dit voorstel voor de Vennootschappen gedetailleerd worden uiteengezet in een gezamenlijk fusieverslag. Dit fusieverslag alsook alle documenten waarnaar in puntje 8.1 van onderhavig fusievoorstel wordt verwezen en waarnaar wordt verwezen in artikel 772/10 van het Belgische Wetboek van vennootschappen, zullen eveneens ter inzage neergelegd worden op de maatschappelijke zetels van de Vennootschappen gedurende één maand vanaf 1 juni 2014.

9.3 Na uitgifte van een conformiteitscertificaat dat de correcte voltooiing van de pre-fusie handelingen en formaliteiten onder Belgisch recht attesteert, zal de Raad van Bestuur van de Ovememende Vennootschap de fusie registreren bij het Zweedse Registratiekantoor voor Vennootschappen. Voor juridische doeleinden zal de fusie pas van kracht worden van zodra zij door de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap bij het Zweedse Registratiekantoor voor Vennootschappen wordt geregistreerd.

9.4 Onderhavig fusievoorstel werd opgesteld met het oog op alle vereisten voorgeschreven in de Zweedse wetgeving en deze in de Belgische wetgeving met betrekking tot grensoverschrijdende fusies.

10. Volmacht

10.1 Zowel de Overnemende Vennootschap ais de Opgeslorpte Vennootschap geven volmacht ten behoeve van zowel Professor Denis Philippe als Erika Verscheure (respectievelijk Managing Partner en medewerkster bij Philippe & Partners, met maatschappelijke zetel te Terhulpsesteenweg 181 bus 9, geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0501.774,565), advocaten met volmacht, of de personen die zij aanduiden, om het fusievoorstel en aile andere documenten te ondertekenen nodig voor neerlegging en publicatie in België van het fusievoorstel en alle andere documenten in naam van de Vennootschappen.

11. Besluit

11,1 Teneinde de voorgenomen grensoverschrijdende fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de Vennootschappen en de respectieve aandeelhouders I vennoten aile nuttige informatie aan elkaar overmaken en ter kennis brengen op de wijze als

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staat. blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorgeschreven in het Belgische Wetboek van Vennootschappen, de Zweedse Vennootschapswet en de statuten van de Vennootschappen.

11.2 De tussen de Vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. pe Overnemende Vennootschap verbindt er zich toe om het vertrouwelijk karakter van de informatie die werd vrijgegeven door de Opgeslorpte Vennootschap in het raam van dit voorstel niet te schenden De Opgeslorpte Vennootschap verbindt er zich eveneens toe om het vertrouwelijk karakter van de informatie die werd vrijgegeven door de Overnemende Vennootschap in het raam van dit voorstel niet te schenden.

11.3 Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, zal elke Vennootschap haar eigen kosten en uitgaven dragen.

Gedaan te Brussel in 4 exemplaren, op 14/05/2014

Denis PHILIPPE

Advocaat met volmacht

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het BeigiscF Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van déê' :/iQr~t~

b

E

SI

ter f..~_"fj'1i t'e ver;

re e, z:r,; ~,.. ,

Cr iiJ~.t~~'4 ~', e1 l ~Clr! ~ Ge

st~11

t"

bel

 9Wn op

0 cc!, 2074

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

0880.955.384

NPK Chemical Holdings

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Havenlaan 86C, bus 204  1000 Brussel

VASTSTELLING VAN DE VOLTOOIING VAN DE GRENSOVERSCHRIJDENDE: FUSIE

door neerlegging van een expeditie van het proces-verbaal opgemaakt door notaris Vincent' Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 10 oktober 2014, met aangehechte attesten. en andere documenten die de verrichtingen rechtvaardigen, dat de grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen, enerzijds, de vennootschap. naar Zweeds recht "NPK Holding AB", waarvan de maatschappelijke zetel en het effectief. beheer gevestigd is te Carisgatan 12A, 211 20 Malmö, Zweden, en ingeschreven bij het Zweedse Registratiekantoor voor Vennootschappen onder het nummer 556761-6726; ("Overnemende Vennootschap"), en, anderzijds, de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "NPK Chemical Holdings", waarvan de zetel gevestigd is te B-1000' Brussel), Havenlaan 86C, bus 204, met ondememingsnummer 0880.955.384 RPR Brussel ("Overgenomen Vennootschap"), voltooid is met ingang van 3 oktober 2014.

De fusie werd geregistreerd door het Zweeds Registratiekantoor voor Vennootschappen op 3 oktober 2014.

Ten gevolge van de registratie van de fusie door het Zweeds Registratiekantoor voor, Vennootschappen, is de fusie tussen de Ovememende vennootschap en de Overgenomen Vennootschap van kracht gegaan.

De Overgenomen Vennootschap werd ten gevolge hiervan van rechtswege ontbonden en= hield op te bestaan.

Op-deiaatstè blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.10.2013, NGL 31.10.2013 13655-0539-019
25/01/2013
ÿþris Mod Word 75,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13

Ondernemingsnr : 0880.955.384

Benaming

(voluit) : NPK CHEMICAL HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit het besluit van de vennoten dd. 20 december 2012:

Na kennis te hebben genomen van de agenda, hebben de vennoten besloten om:

- het ontslag goed te keuren van TMF Management NV met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk De Man, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel alsook van TMF Services NV met vaste vertegenwoordiger de heer Gert Pieter de Goede, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel, als zaakvoerders van de Vennootschap en dit met ingang vanaf vandaag.

- de benoeming van de heer Philippe Duquesne, wonende te Kraakbessenlaan 16, 1652 Alsemberg en TMF Management NV met maatschappelijke zetel te Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel met vaste vertegenwoordiger Mevrouw Ann Lavrysen, wonende te Kerkenbos 106, 2812 Muizen, als zaakvoerders van de Vennootschap en dit met ingang vanaf vandaag.

- hierbij een volmacht te verlenen aan mevrouw Ann Lavrysen, wonende te Kerkenbos 106A, 2812 Muizen en juffrouw Tiffany Philips, wonende te Ninovestraat 9, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de vennootschap te vervullen, met inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Tiffany Philips

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012
ÿþ Me/ Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

ui

i

A

i

i

*12117318*

beh aa Be Stan

Ondernemingsnr : 0880.955.384

Benaming

(voluit) : NPK CHEMICAL HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tervurenlaan 13A bus 2, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Op 30 mei 2012 heeft het college van zaakvoerders

beslist tot de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van het huidig adres, Tervurenlaan 13A, bus 2, 1040 Brussel, naar het nieuwe adres, Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel en dit met ingang van 1 juni 2012.

beslist de heer Dirk De Man, wonende te Antwerpsesteenweg 117, 9100 Sint-Niklaas, België aan te stellen als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling, om aile nodige en nuttige formaliteiten te vervullen betreffende het bovengenoemde besluit genomen door de vennootschap en die inschrijving en neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de publicatie van deze beslissingen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vereisen.

Dirk De Man

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0302-018
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.12.2009, NGL 13.04.2012 12087-0070-021
11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.12.2011, NGL 29.03.2012 12081-0122-019
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.10.2010, NGL 03.11.2010 10600-0300-022
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.10.2008, NGL 29.05.2009 09172-0128-013

Coordonnées
NPK CHEMICAL HOLDINGS

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 204 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale