NS STATIONS SRS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NS STATIONS SRS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 553.677.582

Publication

18/06/2014
ÿþ pLe Mal MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel: Stephanie Square Center,Louizalaan nummer 65, bus 11Brussel (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1060 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vijf juni tweeduizend en veertien, werd er een Naamloze Vennootschap opgericht genaamd "NS Stations SRS", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te Stephanie Square Center, Louizataan nummer 65, bus 11, Brussel (1050 Brussel), en met een kapitaal van vijfhonderdduizend euro (600,000,00 E), vertegenwoordigd door duizend (1,000) aandelen op naam, met nummers 1 tot en met 1.000, zonder vermelding van nominale waarde.

Aandeelhouders

-De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International B.V.", met maatschappelijke zetel te Utrecht, Nederland en adres te Stationshal 17, 3511 CE Utrecht, Nederland, ingeschreven in het Belgisch rechtspersonen register onder het nummer 0653.456.660; en

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International II B.V.", met maatschappelijke zetel te Utrecht, Nederland en adres te Stationshal 17, 3511 CE Utrecht, Nederland, ingeschreven inhet Belgisch rechtspersonenregister onder het nummer 0553.456.462.

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "NS Stations

SRS".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de

afkorting "NV"

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Stephanie Square Center, Louizalaan nummer 65, bus 11,

Brussel (1050 Brussel).

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het opzetten, uitbaten en beheren van kleinhandelszaken in voedingswaren in de nabijheid van treinstations of daarbuiten, en in het algemeen, de kleinhandel in (i.e. de aan- en verkoop van) consumentengoederen, te weten hoofdzakelijk (doch niet beperkt tot) voedingswaren, evenals gebruiksgoederen, alsmede het verlenen van alle diensten hieromtrent

-de aankoop, verkoop, huur en verhuur van enige roerende of onroerende goederen, om het voorgaande doel na te kunnen streven;

-het investeren in, het onderschrijven van, de verwerving, het aanhouden en verkoop van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van deze ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van

lechnische, administratieve eniinanciële bijstand.aan..deze. entiteiten_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

iII J.R11111.11,111)1,11.1111111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

neergelegdiontvangen op

06 JUNI 2014

ter griffie vanaeiblederlandstalige

rechtbank_van.koophandeLBrusse

0553- _set

NS Stations SRS

Naamloze Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, en dit in de meest ruime zin,

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfhonderd duizend euro (500.000,00 E) volledig ingetekend en volstort op

de volgende wijze:

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International B.V,", voornoemd, ten belope van negenhonderd (900) aandelen met nummers 1 tot en met 900, voor een inbreng in geld van vierhonderdvijftigduizend duizend euro (450.000,00 ¬ ), volledig volstort.

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International Il B.V.", voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen met nummers 901 tot en met 1.000, voor een inbreng in geld van vijftigduizend euro (50.000,00 E), volledig volstort.

Totaal: duizend (1.000) aandelen.

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepaIingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op derde donderdag van juni om tien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, elke eigenaar van aandelen drie voile dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn bewijzen van aandelen op naam, moet deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zij kunnen ook voorschrijven dat de houders van aandelen aan toonder, de Raad van Bestuur, binnen een zelfde termijn, schriftelijk (per brief of volmacht) moeten verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit

ten minste het minimum aantal van bestuurders vereist door de wet, al dan niet aandeelhouders, die voor

hoogstens zes jaar warden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde

kan ontslaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De vennootschap Wordt in el haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte,

rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een

voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 21 van de huidige statuten, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen.

Wanneer één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door die persoon. Indien meerdere personen zijn

behouden

aan aan het

Beigriteh staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht,

AOngezien de vennootschapsovereenkomst gestoten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen warden wanneer de vennootschap haar rechtspersoonWeid heeft verkregen, overeenkornsttg aritket 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen:

A. Bestuurders

Hot aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en de volgende personen worden hiertoe benoemd:

1 De heer Sytze van der Aa, geboren te Tilburg, Nederland op 17 april 1978, wonende te Willem de

Zwijgerlaan 6, 3708 BK, Zeist,

2.Pe heer Mark Stefan Jansen, geboren te Utrecht, Nederland op 21 mei 1966, wonende te Het Mysterie 9,

3323 PX- Amersfoort.

Do duur van het mandaat van de bovenvernoemde bestuurders bedraagt zes jaar en zal eindigen

onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap die zal worden gehouden in

tweeduizend twintig.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd.

pe vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 23 der

statuten«

B. Commissaris

De comparanten besluiten hierbij KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Mike Boonen, bedrijfsrevisor, in de hoedanigheid van commissaris te benoemen. De benoeming is voor drie boekjaren en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017 die zal worden samengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar 2016. De vergoeding van de commissaris zal worden vastgesteld, voor de hele periode van zijn mandaat, op 25.000,00 EUR per jaar (excl, 8% onkosten, excl. BTW en onderhevig aan indexatie), Daarbovenop komt een bijkomende jaarlijkse vergoeding van EUR 5.000 voor elke supermarkt die wordt geopend door de vennootschap na afloop van het eerste boekjaar en bovenop de 2 supermarkten die reeds in rekening werden genomen.

C. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

pe eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

D. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

E., Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van substitutie,

-elke bestuurder;

-Mr. Virginie Ciers, Mr, Christophe Verstappen en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautoDutilh, met zetel te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel; alsook

-Securex Ondernemingsloket, met zetel te Tervurenlaan 43, 1040 Etterbeek,

ten einde over te gaan tot inschrijving van de uitgegeven aandelen in het aandeelhoudersregister van de vennootschap en tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de 131W-administratie. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(èn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YI~I

!MIAL110

ntrergelepd/ontvarl5en vp

2 3 MU 2014 ~ te r griffie van d W ï`deitftëandstallge

rechtten:: ï.oepi iandei Brussel

Ondernemingsnr : 0553.677.582

Benaming

(voluit) : NS STATIONS SRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, Louizalaan 65 bus 11, 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d. 14 juli 2014:

1. Ontslag en benoeming van bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Mark Stefan Jansen, geboren te Utrecht, Nederland, op 21 mei 1966, wonende te (3823 DX) Amersfoort, Het Mysterie 9, Nederland, met Nederlands paspoortnummer NWJJ7C086, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 juli 2014. Een kopie van zijn ontslagbrief wordt aangehecht ais Bijlage 1, De algemene vergadering besluit hierbij tevens verleende volmachten, die werden toegekend aan de heer Mark Stefan Jansen, met ingang van de genoemde datum in te trekken.

De algemene vergadering besluit de heer Floris Merkx, geboren te Gouda op 4 mei 1977, wonende te (2804 ' NG) Gouda aan Zwenkgras 41, Nederland, met Nederlands paspoortnummer, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 juli 2014. Zijn mandaat zal automatisch een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal warden bijeengeroepen in het jaar 2018. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Er zijn aldus per 15 juli 2014 twee bestuurders:

-de heer Sytze van der Aa, en

-de heer Floris Merkx.

Artikel 23 van de statuten bepaalt dat de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

2, Volmacht

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats; kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr. Karolien Boghe, Mr. Virginie Ciers of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel,, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in' naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2014
ÿþMod Word 1 t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de nekerg

e4egd,tori{yangerz op

"

0 4 OEC, 2014

ter griffie va-; de Nederlandstalige 4,meetiegO iebieeeter^-pl 13ritssal

NEF VI

IIA

Ondernemingsnr : 0553.677.582

Benaming

(voluit) : NS Stations SRS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, Louizalaan nummer 65, bus 11, Brussel (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte ; RECHTZETTINGSAKTE VAN DE OPRICHTINGSAKTE VAN VIJF JUNI TWEEDUIZEND VEERTIEN

Op achtentwintig november

Ter onze studie te Brussel, Louizalaan nummer 126.

Hebben wij, Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard (Sy3EKEU  DtirnIttI CLEE4EWERCK de CRPAYENCOUR", KBO x3°0800.388.338, waarvan de zetel is gevestigd te Brussel, Louizalaan 126, vastgesteld dat

Een materiële vergissing zich heeft voorgedaan in het proces-verbaal opgesteld door ons ambt de dato vijf juni tweeduizend veertien van de naamloze vennootschap "NS Stations SRS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Brussel (1050 Brussel), Stephanie Square Center, Louizalaan nummer 65 bus 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0553.677.582, geregistreerd op het derde registratiekantoor te Brussel, de zeventien juni hierop volgend, boek 5/2, blad 72, vak 2, ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) registratierechten, geïnd door de Inspecteur NDOZEI MASAKA, en waarvan het uittreksel in de Bijsagen bij het Belgisch Staatblad van achttien juni daarna werden gepubliceerd onder het nummer 14118472,; waarbij onder meer werd besloten dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in' tweeduizend vijftien en de afsluiting van het eerste boekjaar zal gebeuren op eenendertig december tweeduizend veertien;

Hierbij dienen de beslissingen gelezen te worden, als volgt:

-De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend zestien.

-Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

In plaats en ter vervanging van de volgende zinnen:

-De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

-Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nee raelegrunntynn Cr

Voor- 1111H li u iui iii iii i uiuuui

behouden *1506 9 1*

aan het

Belgisch

Staatsblac





Z 0 APR. 2015

ter griffe. ~. Mr: ~' = t." '.derlandsffalige

Brussel

Ondernemingsnr : 0553.677.582

Benaming

(voluit) : NS Stations SRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center,Louizalaan nummer 65/11 te Brussel (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING WIJZIGING VAN DE STATUTEN-MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap "NS STATIONS SRS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 65/11, Stephanie Square Center, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0553.677.582 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zestien april tweeduizend vijftien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van honderd vijftigduizend euro (EUR 150.000,00) om het te brengen van vijfhonderdduizend euro (EUR 500.000,00) tot zeshonderd vijftigduizend euro (EUR 650.000,00), door inbreng in geld door beide aandeelhouders:

i.de vennootschap "NS Stations International B.V.", voormeld, voor een bedrag van honderd vijfendertigduizend euro (EUR 135.000,00);

iï.de vennootschap "NS Stations International Il B.V.", voormeld, voor een bedrag van vijftienduizend euro (EUR 15.000,00),

met uitgifte van in het totaal driehonderd (300) nieuwe aandelen; zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van vijfhonderd euro (EUR 500,00), die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis.

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, teneinde deze

aan te passen aan de voorgaande beslissing tot kapitaalverhoging:

artikel 5:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt zeshonderd vijftigduizend euro (650.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd (1.300) aandelen zonder vermelding van de

nominale waarde."

Volmachten

De vergadering beslist een volmacht te geven aan:

-aan elk van de bestuurders, alsook aan Meester Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondememingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Voor-

behouden an het elgie,c

Staatsblad

i te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.





De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
NS STATIONS SRS

Adresse
LOUIZALAAN 65, BUS 11 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale