NT LEGAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NT LEGAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.380.160

Publication

28/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306407*

Neergelegd

24-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541380160

Benaming (voluit): NT Legal

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Egelantierenlaan 70

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op vierentwintig oktober tweeduizend dertien blijkt dat Mevrouw TUOMINEN Nicoleta, wonende te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel) Egelantierenlaan 70, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een éénpersoons -besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam "NT Legal" met maatschappelijke zetel te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel) Egelantierenlaan, 70.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden ingeschreven en ten beloop van twaalf duizend vierhonderd euros werden volgestorten.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Wordt zaakvoerder benoemd Mevrouw TUOMINEN Nicoleta, wonende te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel) Egelantierenlaan, 70.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op laatste donderdag van juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend en vijftien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertigdecember. Het eerste boekjaar is begonnen op de dag van de oprichting en zal eindigen op tweeduizend en veertien.

Volmacht wordt verleend door de vergadering aan het BV onder het vorm van BVBA "C-ZAM" te Auderghem (1160 Brussel) avenue J.J Gossiaux, 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle formaliteiten uit te voeren en alle documenten te ondertekenen bij alle administraties en ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris (get.) Simon WETS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/08/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 25.06.2015, DPT 22.07.2015 15348-0307-007

Coordonnées
NT LEGAL

Adresse
EGELANTIERENLAAN 70 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale