OPTIMIZED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIMIZED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.415.101

Publication

27/06/2012
ÿþMal WON 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



bi

E

St " iaii3siv-

NEERGELEGD

18. 06. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL Gie1Ft r,BRIJK

Ondernemingsnr : 0832.415.101

Benaming

(voluit) : Optimized

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bedrijvencentrum Industrieweg 45, kantoor 17 te 8800 Roeselare (volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling voorlopig bewindvoerder I wijziging maatschappelijke zetel

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk dd. 19/03/2012 werd Dhr. Dedecker Luc, accountant, wonende te 8434 Middelkerke, Lombardsijdelaan 110 B, aangesteld als voorlopig bewindvoerder van de vennootschap met alle bevoegdheden.

Bij beslissing van de bewindvoerder wordt de zetel van de vennootschap overgebracht naar de Beernemstraat 12 te 8750 Wingene, vanaf 15/05/2012.

Dedecker Luc,

Voorlopig bewindvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11~p,,4

Motl 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: oeS5 , 4À5, )o.{

Benaming

(voluit) : OPTIMIZED

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bedrijvencentrum Industrieweg 45, kantoor 17 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris te De Panne de dato DRIEËNTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND TIEN "ter registratie aangeboden" dat

1. "PEN FOR CONSULTANCY", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met; maatschappelijke zetel te 8660 Adinkerke/De Panne, Florent Braemlaan, 16.

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0822.552.476 en onderworpen aan. de B.T.W. onder nummer 822.552.476.

Opgericht onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap blijkens onderhandse akte: de dato twaalf januari tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier: februari daarna, onder nummer 2010.02.04/0019175.

Waarvan de statuten werden gewijzigd (ondermeer aannemende actuele rechtsvorm) krachtens de' besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten, gehouden en afgesloten voor het ambt: van ondergetekende Notaris Serge Van Damme op zestien april tweeduizend tien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op negenentwintig april daarna, onder nummer 2010-04-29/0062467.

" 2. "INcompany", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te: 8490 Jabbeke, Bremstraat 9

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0823.469.622 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 823.469.622

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato vijftien februari tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlage; tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna, onder nummer 2010.03.09/0010035345

Waarvan de statuten werden gewijzigd krachtens de besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karlos Dewagtere, Geassocieerd Notaris te Jabbeke, op dertien december tweeduizend tien, nog te publiceren in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de maatschappelijke! benaming "OPTIMIZED", zoals hierna beschreven.

Het kapitaal is vastgesteld op EENENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 21.000,00). Het is verdeeld in: HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/HONDERDSTE (1/100ste) van het kapitaal; vertegenwoordigen.

De voomoemde oprichters verklaren het voormeld bedrag te volstorten door een inbreng in speciën, zoals: hierna beschreven.

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PEN FOR CONSULTANCY", oprichter; voornoemd sub 1, schrijft in op VIJFTIG (50) aandelen voor een vertegenwoordigende waarde van: TIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 10.500,00), dewelke op heden volstort werd ten belope van' één/derde en dit op een gelijkmatige manier over ieder aandeel, hetzij ten bedrage van DRIEDUIZEND: VIJFHONDERD EURO (¬ 3.500,00)

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INcompany", oprichter voornoemd sub 2, schrijft in op VIJFTIG (50) aandelen voor een vertegenwoordigende waarde van TIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 10.500,00), dewelke op heden volstort werd ten belope van één/derde en dit op een; gelijkmatige manier over ieder aandeel, hetzij ten bedrage van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 3.500,00)

Aldus werd door de voornoemde oprichters voldaan aan de minimale volstortingsplicht, waarbij ieder: aandeel waarop in geld is ingeschreven ten minste voor één/vijfde volstort dient te zijn overeenkomstig artikel 223 Wetboek Vennootschappen.

Het gestorte bedrag ten bedrage van ZEVENDUIZEND EURO (¬ 7.000,00) werd bij overschrijving: gedeponeerd bij de PNB PARIBAS DE PANNE op een bijzondere rekening met nummer 001-6276888-94 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OPTIMIZED" in oprichting,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling de dato tweeëntwintig

december tweeduizend tien dat aan mij overhandigd is.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt, alhier geciteerd bij wijze van uittreksel :

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam : "OPTIMIZED".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Bedrijvencentrum Industrieweg 45, kantoor 17

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel

besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

Af Algemeen

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

* Startersadvies, loonberekening, sociaal secretariaat, sociaal juridisch advies, HR-advies, verhuren van software;

*Het verstrekken van operationeel, intellectueel, commercieel, administratief, financieel en managementadvies, opleidingen, assistentie, training, bijstand en know-how aan diverse ondernemingen en in alle domeinen waarin zij competent is zoals ondermeer consultancy, opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer;

*Outsourcing activiteiten-freelance netwerk voor uitwisseling opdrachten tussen zelfstandig werkende (rechts)personen;

*De ontwikkeling, aanpassing en ontwerpen van software in het algemeen, alsmede in de groot-en kleinhandel ervan. Meer concreet betreft het hier de ontwikkeling, aanpassing en handel in software dienstig voor rekrutering van personeel;

*Het verrichten van personeelsselectie en rekruteringsopdrachten in opdracht van derden;

"Outplacement en aanverwante activiteiten in ruime zin;

*Organiseren en voorzitten van opleidingen en workshops;

"Ontwerp en productie van cursusmateriaal;

*Consultancy, ondersteuning, huur, verhuur en onderverhuring van materiaal bij organisatie van evenementen en beurzen en de aanvullende diensten en levering van goederen bij deze evenementen;

* Het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen

" Het optreden als tussenpersoon in handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging

* De onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale doelstelling van de onderneming.

" Ze kan zich richten op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken, bedrijven of ondernemingen die een vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nastreven of die van die aard zijn dat ze bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming, dat ze de onderneming grondstoffen kan verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken.

"Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

B/ Verwezenlijking van het doel

De vennootschap kan ondermeer volgende acties ondernemen ter verwezenlijking van haar doel:

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Verder mag de vennootschap alle roerende of onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL VIER  DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

TITEL II  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 21.000,00) en is verdeeld in

HONDERD (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL III  EFFECTEN

ARTIKEL ZES  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een

volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

ARTIKEL TIEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening

van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als

vertegenwoordiger van het effect is aangewezen. Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de

betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet

ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en

voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met

een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid - meerhandtekeningsclausule

Een zaakvoerder

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de

vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig

zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Meerdere zaakvoerders

Indien er meerdere zaakvoerders worden benoemd, kunnen individuele zaakvoerders slechts

rechtshandelingen in naam en voor rekening van de vennootschap stellen evenals de vennootschap hiervoor vertegenwoordigen, indien deze rechtshandelingen niet meer bedragen dan TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500,00). Deze bevoegdheidsbeperking is weliswaar niet tegenstelbaar aan derden ter goeder trouw.

" Aldus dienen rechtshandelingen die het bedrag van TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500,00) overschrijden, gesteld te worden door minstens twee zaakvoerders, collegiaal optredend voor zover er maximaal vier zaakvoerders benoemd zijn.

Zijn er meer dan vier zaakvoerders benoemd, dan dienen voor laatst gemelde rechtshandelingen telkens minstens de helft van de zaakvoerders op te treden.

Diverse bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste

maandag van de maand februari om negen uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen

een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom

verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daaropvolgend jaar

afgesloten.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

In het bijzonder is bepaald dat ieder jaar minstens vijftig procent van de netto-winst wordt gereserveerd in de vennootschap. Dit aldus gereserveerd bedrag kan niet het voorwerp uitmaken van een dividenduitkering, behoudens andersluidend akkoord van de Algemene Vergadering. Dit besluit dient dan genomen te worden met volstrekte unanimiteit.

TITEL Vil  ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TITEL VIII  ALGEMENE SCHIKKINGEN.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Artikel A - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand februari tweeduizend

twaalf om negen uur in de maatschappelijke zetel.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden om te eindigen op dertig september tweeduizend elf.

Artikel B - Benoeming commissaris

De oprichters beslissen voorlopig geen commissaris te benoemen.

Artikel C - Benoeming zaakvoerders

De oprichters beslissen te benoemen tot zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur :

1. "PEN FOR CONSULTANCY", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 8660 Adinkerke/De Panne, Florent Braemlaan, 16.

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0822.552.476 en onderworpen aan

de B.T.W. onder nummer 822.552.476.

* Werd in deze optiek aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de BVBA "PEN FOR CONSULTANCY" :

Mevrouw Katleen PENEL.

Mevrouw Katleen PENEL verklaart in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PEN FOR CONSULTANCY" het zaakvoerderschap van

laatstgenoemde vennootschap in de BVBA "OPTIMIZED" te aanvaarden.

2."INCOMPANY", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te

8490 Jabbeke, Bremstraat 9

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0823.469.622 en onderworpen aan

de B.T.W. onder nummer 823.469.622

` Werd in deze optiek aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "INcompany" : De Heer Koen COLLIER.

De Heer Koen COLLIER verklaart bijgevolg in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van de

"INcompany" het zaakvoerderschap van laatstgenoemde vennootschap in de BVBA "OPTIMIZED" te

aanvaarden.

Artikel D - volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan 'MADOU VANDROMME ACCOUNTANCY°, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aasprakelijkheid, kantoorhoudend te 8670 Oostduinkerke/Koksijde, Albert-1-laan 174, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt aangesteld als accountant en belastingconsulent, dit voor alle functies zoals beschreven in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (artikel 34-38), alsook om allie formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen die nodig zijn om de vennootschap in te schrijven in het ondememingsloket en de BTW-administratie en sociale aangelegenheden

Artikel E - Artikel 60 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en tien

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Serge Van Damme te De Panne

worden tevens neergelegd :

' gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte dd.23.12.2010

bankattest BNP PARIBAS FORTIS te De Panne dd.22.12.2010

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015
ÿþ" "

Ondememingsnr : 0832.415.101

Benaming

(voluit) : OPTIMIZED

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8750 WINGENE, BEERNEMSTRAAT 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING BEËINDING MANDAAT ZAAKVOERDER/VOORLOPIG BEWINDVOERDER - HERNEMING MACHTEN ZAAKVOERDER ZETELVERPLAATSING

AI Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 juli 2015 blijkt :

- de vaststelling van het ontslag als zaakvoerder van BVBA "INcompany" met zetel te 8490 Jabbeke, Bremstraat 9, BTW-nummer BE-0823.469.622, RPR Gent afdeling Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Koen COLLEER, wonende te 8490 Jabbeke, Bremstraat 9 per 10 maart 2014.

dat luidens de beschikking in kort geding van de Rechtbank van Koophandel van Gent afdeling Kortrijk de dato 16 oktober 2014 het mandaat van de Heer Luc Dedecker als voorlopig bewindvoerder van de vennootschap vanaf zelfde datum beëindigd is.

Dientengevolge herneemt vanaf zelfde datum de in functie zijnde zaakvoerder, te weten BVBA "PEN FOR, CONSULTANCY", met zetel te 8750 Wingene, Beernemstraat 12, BTW-nummer BE-0822.552.476, RPR Gent afdeling Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : mevrouw Katleen PENEL, wonende te' 8750 Wingene, Beernemstraat 12, alle machten overeenkomstig de statuten of de wet toegekend aan de zaakvoerder, inclusief de vertegenwoordiging voor dagelijks bestuur.

BI Uit de notulen van de zaakvoerder de dato 31 juli 2015 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke' zetel van de vennootschap van 8750 Wingene, Beernemstraat 12 naar 1090 Jette, René Renierstraat 63 bus 2, met ingang van 31 juli 2015.

Het administratief kantoor van de vennootschap is/blijft gevestigd te 8750 Wingene, Beernemstraat 12

voor BVBA "PEN FOR CONSULTANCY"

Katleen Penei

zaakvoerder - vaste vertegenwoordiger

na neerlegging ter griffie y

In de bijlagen bij het Belgi ch Sta. ~~~ -º%~~" - : " ~- =n kopie

GelalechthArik Koophandel

Mod Word 11.1

14 AUG 2015

Oartt $rugge

gr14fid1`

Griffie

Luik B

Op ie laatste 31z t3n ruik ~3 vár^i?tden Recto Naam ioti,sanrgrerà van de Enstramenv,artinde ngtan5 netzit vari de persoio;eLn? oezrcegd de -acncsoarsaon an aarzan van der7en :rs ,,4st2gern;rnord g2n

;lsrso Naarn er. rtandttikYn ng

05/10/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 24.07.2015, NGL 30.09.2015 15628-0152-010
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.11.2011, NGL 13.07.2016 16325-0346-014
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.10.2013, NGL 13.07.2016 16325-0398-013
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 13.07.2016 16325-0400-011
13/01/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
12/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OPTIMIZED

Adresse
RENE RENIERSTRAAT 63, BUS 2 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale