ORYGINAL ARCHITECTURE & DESIGN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORYGINAL ARCHITECTURE & DESIGN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.882.634

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 07.04.2014 14084-0042-011
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 15.04.2013 13088-0149-011
08/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

" iZ1;;;S1"

2 6 JAN. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - g.8112L212 Awnexes.iduMwiiteuxhelge

Ondernèmingsnr : 0837.882.634

Benaming Oryginal architecture & design

(voluit} :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de von van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kolonel Bourgstraat 114 bus 47, 1030 Brussel 3, België

Onderwem akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Bij beslissing van de zaakvoerder, de heer Peter Ory, wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van Kolonel Bourgstraat 114 bus 47,1030 Schaarbeek naar Kolonel Bourgstraat 114 bus 21, 1030 Schaarbeek en dit vanaf 01/01/2012.

Peter Ory

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011
ÿþ Mod 2.1

e.,~~]t (4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

p~~~

~a~~3~~

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

JJlI MIn~InNNIIMIW~~N NM

" 1111521,"

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ORYGINAL ARCHITECTURE & DESIGN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Schaarbeek, Kolonel Bourgstraat 114 bus 47

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, op zeven juli tweeduizend en elf, nog niet geregistreerd, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opge-richt:

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "ORYGINAL ARCHITECTURE & DESIGN".

2. Zetel:

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 1030 Schaarbeek, Kolonel Bourgstraat 114 bus

47.

3. Identiteit oprichter

De heer ORY Peter, geboren te Sint-Truiden op zes januari negentienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.01.06 143-06, wonende te 1030 Schaarbeek, Kolonel Bourgstraat 114 bus 47, die TWAALF DUIZEND; VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) heeft volstort.

4. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZES-HONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen zonder; nominale waarde.

Als vergelding voor de inbreng worden HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde toegekend aan de heer ORY Peter, voornoemd.

5. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september; van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, zeven juli tweeduizend en elf, en eindigt op dertig september; tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één maart; tweeduizend en elf voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan bij toepassing van artikel' 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Reserves, winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo:

Jaarlijks wordt, op de zuivere aanwinsten, een bedrag van tenminste éénitwintigste voorahgenomen tot het: oprichten van een reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds: één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320

van het Wetboek van Vennoot-schappen. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Hel batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten be-schikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aan-gaande hun volstorting.

7. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars, etc.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks handelingen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering is bevoegd.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voorzover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en dien ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder is bezoldigd of niet bezoldigd. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging en over het bedrag.

Wordt op heden, zeven juli tweeduizend en elf, benoemd als zaakvoerder voor een onbepaalde duur vanaf heden: de heer ORY Peter, voornoemd, die aanvaardt.

8. Commissaris:

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Artikel 142 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zijn toepasselijk.

Op grond van artikel 15, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

9. Doel:

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van

architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van

architect. Deze diensten omvatten onder andere:

- expertises;

-4

A Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- studies met betrekking tot energieverbruik in gebouwen;

- veiligheidscoördinatie;

- stabiliteitsstudies;

- energie-prestatie-berekeningen;

- plaatsbeschrijvingen;

- interieur- en decoratieopdrachten;

- meubelontwerp;

- het beheer van gebouwen;

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle handelingen, zowel': roerende als onroerende, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel beogen. Zij mag onder meer samenwerken met en deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen, in de mate dat het voorgaande strookt met de wetgeving en de toepasselijke deontologische normen. Dit alles in de meest ruime zin. Het gebeurt op een niet-commerciële wijze, volgens het beheer van een goed huisvader. De verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Aan de binnen de vennootschap gegenereerde overschotten kan tevens te allen tijde door het bestuursorgaan een bestemming als goede huisvader gegeven worden. Aldus kan de vennootschap haar geldmiddelen beleggen in onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit kan uitmaken.

De uitoefening van de activiteiten zal uitsluitend door een architect geschieden.

10. Jaarvergadering:

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart om negentien uur 's avonds ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart tweeduizend dertien om negentien uur 's avonds.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór registratie naar analogie van artikel 173 van

het Wetboek van Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten en

in toepassing van de Administratieve Beslissing 17 juni 1996,

met als enig doel neergelegd te worden op

de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte dd. 7 juli 2011;

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ORYGINAL ARCHITECTURE & DESIGN

Adresse
KOLONEL BOURGSTRAAT 114, BUS 21 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale