PACELAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PACELAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 630.598.681

Publication

18/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-05-2015

Griffie

*15308222*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630598681

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

PACELAN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor notaris Michel Ide te Hamme, op 11 mei 2015 werd een vennootschap onder firma opgericht, onder de naam «PACELAN», met zetel gevestigd te 1140 Brussel (Evere), W. Van Perckstraat 111, door de heer MALICE Jean-Claude Marie Jules Ghislain, geboren te Usumbura, Ruanda-Urundi (Rwanda) op 14 juni 1951, Belgische nationaliteit, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 51.06.14-127.81, en zijn echtgenote mevrouw DESCHRYVERE Marcelle Stéphanie, geboren te Elsene op 25 juni 1952, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 52.06.25-322.62, samen wonende te 1140 Evere, W. Van Perckstraat 111, gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Ivan Soinne te Brussel op 7 maart 1974, zonder latere bedongen wijzigingen.

Kapitaal.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen op naam, met een fractiewaarde per aandeel van één/honderd twintigste (1/120ste) van het vermogen.

1. Vermogen - Eigen middelen.

Het vermogen van zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) werd ingebracht en volgestort. De volstorting gebeurde door middel van een som geld van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) in speciën, en door middel van niet-geldelijke inbrengen voor een waarde van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), zoals hierna wordt uiteengezet.

2. Inbrengen :

a) Inbreng in geld :

De inbreng in geld werd gedaan door:

- de heer Malice Jean-Claude, voornoemd, voor een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekwam, hetzij achtenveertig (48) van voormelde aandelen;

- mevrouw Deschryvere Marcelle, voornoemd, voor een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), waarvoor zij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekwam, hetzij achtenveertig (48) van voormelde aandelen.

b) Inbreng in natura :

De inbreng in natura voor een totale waarde van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), werd gedaan door de heer Malice Jean-Claude en mevrouw Deschryvere Marcelle, beiden voornoemd. Hiervoor bekwamen zij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot deze inbreng, hetzij ieder twaalf (12) van voormelde aandelen.

Deze inbreng betreft het volgende onroerend goed :

GEMEENTE BUELLINGEN - eerste afdeling (voorheen Buellingen)

Een onroerend goed, thans kadastraal bekend als zijnde een hotel, doch op heden in verbouwing tot gîtes met restaurant, op en met grond en verdere aanhorigheden, staande en gelegen te Buellingen, Trierer Strasse 1, kadastraal bekend volgens titel en huidig kadastraal uittreksel sectie C, nummer 168/R, met een oppervlakte van 615m2.

Onderwerp akte :

Vennootschap onder firma

W. Van Perckstraat 111 1140 Evere

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oorsprong van eigendom :

Voorschreven goed behoort toe aan de heer Malice Jean-Claude en mevrouw Deschryvere Marcelle, beiden voornoemd, ingevolge aankoop bij akte verleden voor geassocieerd notaris Frank Depuyt te Sint-Jans-Molenbeek, minuuthouder, met tussenkomst van geassocieerd notaris Florence Godin te Malmedy, op 29 februari 2012, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Malmedy op 5 maart daarna, onder formaliteitsnummer 38-T-05/03/2012-00950, jegens de consoorten Solheid: 1) Gerhard Michael Joseph te Adenau (Duitsland), 2) Elisabeth Elfriede te Buellingen en 3) Karl-Heinz te Eupen.

Algemene voorwaarden inbreng:

1) Het goed werd ingebracht in de staat waarin het zich bevond op 11 mei 2015. Comparanten zullen ontsnappen aan elke waarborg en in het bijzonder aan deze gebaseerd op de artikelen 1641 en 1643 van het Burgerlijk Wetboek. De comparanten zijn bijgevolg niet tot vrijwaring gehouden, noch wegens zichtbare gebreken noch wegens verborgen gebreken die zij niet kende. De comparanten verklaren geen enkel verborgen gebrek te kennen.

De vennootschap onder firma "PACELAN" treedt evenwel in de rechten van de comparanten voor mogelijke vorderingen bij producten-aansprakelijkheid of vorderingen tegen architecten en aannemers. De comparanten hebben verklaard dat er op 11 mei 2015 geen procedures hangende waren tegen architecten en aannemers.

2) Een verschil tussen de opgegeven en de werkelijke oppervlakte van het goed zal geen aanleiding geven tot herziening van de prijs, ook al zou dit verschil meer bedragen dan vijf procent.

3) De vennootschap onder firma "PACELAN" zal alle hoegenaamde lasten, taksen en vorderingen, die het goed bezwaren of nog zullen bezwaren, dragen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

4) De vennootschap onder firma "PACELAN" zal vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zoals voormeld, instaan voor de verzekering van het goed tegen brand en andere gevaren.

5) Roerende goederen en andere voorwerpen waarop derden hun eigendomsrecht zouden kunnen bewijzen - zo onder meer de tellers - maken geen deel uit van onderhavige inbreng.

Bijzondere voorwaarden - Erfdienstbaarheden:

Het goed wordt ingebracht in de toestand waarin het zich bevond op 11 mei 2015, met al zijn voor-en nadelige erfdienstbaarheden, in voorkomend geval onder andere deze die vermeld staan in de laatste eigendomstitel en hierna desgevallend overgenomen.

Verder hebben de comparanten verklaard dat er geen bijzondere, wettige of conventionele erfdienstbaarheden blijken uit vorige eigendomstitels, noch dat er erfdienstbaarheden door hun tussenkomst of met hun medewerking op het betrokken eigendom werden gevestigd, met uitzondering van deze eventueel voormeld.

Stedenbouwkundige en andere verklaringen :

1) De comparanten hebben verklaard dat er hun voor het bij deze ingebrachte goed geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend, en dat het goed niet getroffen is door rooilijn. De comparanten hebben verklaard evenmin kennis te hebben van onteigeningsplannen, noch van plannen van vaststelling van een rooilijn betreffende het goed.

De comparanten hebben verklaard dat er op 11 mei 2015 geen geschillen bestonden met om het even wie met betrekking tot voorschreven goed.

2) De comparanten hebben verklaard geen kennis te hebben van enig bouwmisdrijf betreffende het ingebrachte eigendom en hebben bevestigd dat alle door haar zelf opgerichte constructies werden opgericht conform de voor die constructies afgeleverde stedenbouwkundige vergunningen, voor zover hiervoor een vergunning diende te worden bekomen.

3) De comparanten hebben verklaard:

- dat zij geen kennis hebben van enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw, bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap.

- dat bij hun weten geen onregelmatige werken of handelingen verricht werden op de goederen, evenmin door derden.

4) De gemeente Büllingen heeft op 5 februari 2015 aan notaris Michel Ide een brief toegestuurd met

daarin stedenbouwkundige en andere inlichtingen in verband met het goed.

Daarin staat letterlijk het volgende vermeld:

"Das betroffene Gut:

1° liegt auf dem Sektorenplan "Malmedy-St. Vith", der durch K.E. am 19.11.1979 angenommen

wurde und für das vorerwähnte Gut weiterhin wirksam ist;

Die betroffene Parzelle befindet sich in einem Wohngebiet mit ländlichem Charakter;

...

8° es liegen keine Kenntnisse vor, ob Enteignungen, Grenzbegradigungen stattgefunden haben;

9° es liegen uns keine Kenntnisse vor über ein Vorverkaufsrecht für diese Parzellen gemäß Artikel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

175ff des CWATUPE;

10° das Gut ist nicht vom Denkmalschutz betroffen und befindet sich auf keiner Schutzliste, und

ebenfalls nicht im "Atlas der archäologischen Statte";

11° das Gut ist nicht betroffen von einem Umkreis für stillgelegte Betriebe, bzw. einer wirtschaftlichen

Wiederbelebung ode reiner urbanistischen Erneuerung;

12° es liegen uns keine Kenntnisse vor, ob das Gut mit einem Durchfahrtsrecht belastet ist;

13° es besteht weder eine Betriebs- noch eine Umweltgenehmigung;

14° es bestehen keine Landentnahmen im Untergrund hinsichtlich Leitungen für den Transport von

Propangas bzw. Mazout;

15° es besteht kein gerichtliches Verfahren hinsichtlich einer urbanistischen übertretung bzw. eines

Umweltvergehens;

...

(2) Für das betroffene Gut wurde keine Parzellierungsgenehmigung nach dem 1. Januar 1977

ausgestellt;

(2) Für das betroffene Gut wurde keine Städtebaubescheinigung von weiniger als 2 jahren

ausgestellt;

(2)(3) Für das betroffene Gut wurde nach dem 1. Januar 1977 folgende Baugenehmigung oder

Städtebaugenehmigung ausgestellt:

Für die betroffene Parzelle wurde am 29.10.2013 eine Städtebaugenehmigung für den Abbruch einer

Scheune, Renovierung eines Hotels und Neubau eines Gebäudes mit vier Ferienwohnungen erteilt;

..."

Overstromingsgebieden

Comparanten hebben verklaard dat naar hun weten het goed zich niet bevindt in een door de Waalse

regering afgebakend zone als zijnde een gebied voor mogelijke overstroming door overlopen van

waterlopen.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand :

1) Verplichting opgelegd in artikel 85 § 1, eerste lid, 3° van het Waalse Wetboek van Ruimtelijke Ordening, de Stedenbouw en het Patrimonium, zoals bepaald in artikel 89 van het decreet van 5 december 2008 betreffende het bodembeheer:

2) In toepassing van het decreet van 5 december 2008 betreffende het bodembeheer, hebben de comparanten verklaard:

- dat zij geen activiteiten op de goederen hebben uitgeoefend die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken;

- dat zij geen weet hebben van het bestaan op 11 mei 2015 of in het verleden met betrekking tot de goederen van een inrichting of de uitoefening van een activiteit die opgenomen is op de lijst van inrichtingen of activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken in de zin van voormeld decreet.

- dat er nog geen oriënterend of beschrijvend bodemonderzoek in de zin van voormeld decreet op de goederen werd uitgevoerd, en dat er bijgevolg geen zekerheid kan worden gegeven over de toestand van de bodem.

Voor zover deze verklaringen door de comparanten werden gedaan te goeder trouw, ontsnappen zij ten opzichte van de vennootschap onder firma "PACELAN" aan iedere waarborg met betrekking tot een eventuele verontreiniging van de grond die zou vast gesteld worden in de toekomst en die eventueel aanleiding zou kunnen geven tot bodemsanering.

Particuliere stookolietanks :

De aandacht van de partijen werd gevestigd op de Waalse regelgevingen die toepasselijk zijn op alle onroerende goederen omvattend een stookolietank van 3.000 liter of meer.

De comparanten hebben verklaard dat er geen bovengrondse of ondergrondse stookolietank met een inhoud van 3.000 liter of meer zich bevindt in het goed.

Postinterventiedossier :

Op vraag van notaris Michel Ide te Hamme of er voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, hebben comparanten geantwoord dat de verbouwingswerken op 11 mei 2015 nog in uitvoering waren in naam en voor rekening van de vennootschap onder firma "PACELAN". De vennootschap onder firma "PACELAN" zal het nodige doen voor de opmaak van het postinterventiedossier.

Koninklijk Besluit de dato 21 oktober 2004

Comparanten hebben verklaard dat hun aandacht gevestigd is op het Koninklijk Besluit de dato 21 oktober 2004, hetwelk de verplichtingen bevat betreffende rookdetectoren.

Dienaangaande hebben comparanten verklaard dat het ingebrachte goed na voltooiing van de verbouwingswerken zal voorzien worden van rookdetectoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De vennootschap onder firma "PACELAN" zal er zijn persoonlijke zaak van maken het goed met de vereiste detectoren uit te rusten ter volledige ontlasting van de comparanten.

Gebruik - genot - eigendom :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Comparanten hebben verklaard dat het hierbij ingebrachte onroerend goed op 11 mei 2015 vrij was van gebruik.

De vennootschap onder firma " PACELAN" zal de eigendom van het verkochte goed en het genot hebben, door de vrije ingebruikname, te rekenen vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, zoals voormeld.

c) Verdeling van de aandelen van de vennootschap.

Naar aanleiding van voormelde inbrengen in geld en in natura, komen de aandelen van de vennootschap, zijnde in totaal honderdtwintig (120), vertegenwoordigend het vermogen van de vennootschap zoals voormeld, toe als volgt:

- Aan de heer Malice Jean-Claude, voornoemd, in totaal zestig (60) aandelen, een totale waarde vertegenwoordigend van driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) van het vermogen van de vennootschap;

- Aan mevrouw Deschryvere Marcelle, voornoemd, in totaal zestig (60) aandelen, een totale waarde vertegenwoordigend van driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) van het vermogen van de vennootschap.

Naam.

De vennootschap is opgericht als handelsvennootschap onder vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "PACELAN".

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 1140 Brussel (Evere), W. Van Perckstraat 111.

De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

Het verschaffen van logies voor gemeubeld, kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in gites, hotels, motels, pensions (met hotelservice), conferentieoorden, met of zonder restaurant of waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand, coaching, onderricht en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, interim management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

Vermogen.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/120ste) van voormeld vermogen per aandeel.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel.

Ondeelbaarheid van aandelen

Wanneer aandelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen eveneens door één onder hen moeten worden vertegenwoordigd. Bij afwezigheid van akkoord, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle mededelingen aan de vennoten, alsmede voor de uitoefening van het stemrecht. Overdracht van een participatie.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

III. BESTUUR.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Zij kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij de bevoegdheid om ieder afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap.

Volmacht.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, al dan niet vennoten. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

IV. TOEZICHT.

Benoeming en bevoegdheid.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van

de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het

algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

V. VERGADERING VAN DE VENNOTEN.

Dag, uur en plaats - oproeping.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de

derde vrijdag van de maand juni om 16 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden. Te alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de

statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten

tenminste acht dagen voor de vergadering.

Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Besluitvorming - notulen.

Elke vennoot heeft recht op één stem.

Voor alle besluiten, inclusief bij wijziging van de statuten, is gewone meerderheid vereist.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

VI. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING - VERLIEZEN.

Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder

de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Bestemming van de winst - verliezen.

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de

winst.

VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

Vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van de Vennootschappenwet.

Overlijden van een vennoot.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

VIII. KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in

de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen

kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek

van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar - eerste algemene vergadering - artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en

eindigt op 31 december 2015;

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in juni 2016;

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 juni 2013. De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

2. Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s).

Worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd van de vennootschap:

- De heer Malice Jean-Claude, voornoemd, en

- Mevrouw Deschryvere Marcelle, voornoemd.

Dewelke verklaard hebben deze functie te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige

verbodsbepaling.

De duurtijd van het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerders is van onbeperkte duur.

Deze opdracht is ONBEZOLDIGD en geldt met ingang vanaf de dag van de papieren of

elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

3. Benoeming van vaste vertegenwoordiger.

De aangestelde zaakvoerders van de vennootschap onder firma "PACELAN" hebben tenslotte de volgende beslissing genomen: ingeval deze vennootschap onder firma aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, wordt de hierna genoemde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap onder firma "PACELAN" aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van deze vennootschap, met name: voornoemde mevrouw Deschryvere Marcelle, die dit mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing unaniem genomen door alle vennoten, is van onbeperkte duur en geldt met ingang van de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

4. Volmachten.

Er wordt bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Hermans", met maatschappelijk zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

Voor ontledend uittreksel.

Michel Ide, notaris te Hamme

Coordonnées
PACELAN

Adresse
W. VAN PERCKSTRAAT 111 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale