PACIFIC ROAD CARBON ENERGY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PACIFIC ROAD CARBON ENERGY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 824.980.743

Publication

09/09/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be

á

St

131 769611

Ondememingsnr :0824.980.743

2 9 AUG eRie~

y~~

Benaming (votuit) :Pacific Road Carbon Energy

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan, 331-333

1050 Brussel

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien augustus tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Pacific Road Carbon Energy, waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, beslissing toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, en bijgevolg ontbinding en vereffening in één akte.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering besliste eveneens dat het resterend actief door de aandeelhouders proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen,

2° Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de Vennootschap werden neergelegd en zullen bewaard blijven gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 1050 Brussel, Louizalaan, 331-333.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en Waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Ngoc Vinh Nguyen, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae of mevrouw Els Bruis, die te dien einde woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor op gesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1" bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013
ÿþ.x mal 11.1

4. , i-9 71



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

25 JUN 2.013

Griffie

V( Iu11{11t~WiiuIII1iWuuiiN1

behc aal Bel

Staa



Ondernemingsnr :0824,980.743

Benaming (voluit) : Pacifie Road Carbon Energy

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 331-333

1050 BRUSSEL

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING IN GELD MET UITGIFTEPREMIE STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien juni tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN' MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

det de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, Pacifie Road Carbon Energy, waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 331-333,

volgende beslissingen genomen heeft:

le Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met één euro (1 EUR), om het kapitaal te verhogen tot' eenenzestigduizend vijfhonderd en drie euro (61.503,00 EUR),

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en met uitgifte van één (1) nieuw aandeel deelnemend in de winst vanaf negentien juni tweeduizend dertien.

Er werd onmiddellijk boven pari in geld ingeschreven op één (1) nieuw aandeel tegen de prijs van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) waarvan:

(i) in totaal, één euro (1,00 EUR) werd geboekt op de rekening "Kapitaal" en,

(il) in totaal, negenentwintig duizend negenhonderd negenennegentig euro (29.999,00 EUR) werd geboekt; op de rekening "Uitgiftepremies".

Het nieuwe kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100;' %). De uitgiftepremie werd onmiddellijk integraal volgestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 363-1214411-11 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt'. uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 19 juni 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Boeking van het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde negenentwintig duizend negenhonderd negenennegentig euro (29.999,00 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate': ais het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de:, mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die: voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

'Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd en drie euro (61.503, 00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zes miljoen honderd vijftigduizend en drïe aandelen (6.150.003), zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

4° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar,

Wijziging van de eerste zin van artikel 35 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar." 5° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering om deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand maart om vijftien uur.

Wijziging van de eerste zin van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart te vijftien uur." Overgangsbepalingen.

1. De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 juli 2012 af te sluiten op 30 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

uri

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2013 zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart 2014 om 15 uur,

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae of mevrouw Els Bruis, die te dien einde woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

mod 11,1

Voo _ behbu>ei aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.05.2013, NGL 13.06.2013 13175-0503-015
25/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

*13047119*

Ondernemingsnr : 0824.980.743

Benaming

(voluit) : PACIFIC ROAD CARBON ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 331-333, 1050 Brussel

(volledig adres)

O derwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurder - Volmacht voor de formaliteiten

Er blijkt uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 4 maart 2013 dat de aandeelhouders :

- AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer Christophe STEYVERS, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 5 februari 2013.

- HEBBEN BESLOTEN dat de te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode van het begin van het lopende boekjaar tot de datum van zijn ontslag, aan de eerstvolgende algemene vergadering zal worden voorgelegd.

- HEBBEN BESLOTEN de heer Ngoc Vinh NGUYEN, wonende te Clos des Fleurs 11, 1950 Kraainem te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 5 februari 2013.

Het mandaat van de heer Ngoc Vinh Nguyen zal niet vergoed worden.

- HEBBEN BESLOTEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.05.2012, NGL 13.07.2012 12314-0016-014
02/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12066316"

Voc behoi

aan

Belg Staat!

nu

Ondernemingsnr : 0824.980.743

Benaming

(voluit) : PACIFIC ROAD CARBON ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 331-333, B-1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag van een bestuurder - benoeming van een bestuurder - volmacht voor de formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd, 16 maart 2012 dat de, aandeelhouders :

- AKTE GENOMEN HEBBEN van het ontslag van Mevrouw Ann LAVRYSEN als bestuurder van de vennootschap met ingang van 16 maart 2012.

- BESLOTEN HEBBEN om de heer Christophe STEYVERS, wonende te Kerkenbos (MZN) 106/A, 2812', Mechelen te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 16 maart 2012.

Het mandaat van de heer Christophe Steyvers zal niet vergoed worden.

- BESLOTEN HEBBEN om volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en; desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de: inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren. Zij worden: onderleer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudE aan he' Belgisc Staatsbl.

17 FEB 201

Griffie

Iiiiii111(1q1111111p1

Ondernemingsnr : 0824980743

Benaming

(voluit) : Pacific Road Carbon Energy

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 331-333

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING IN GELD MET UITGIFTEPREMIE - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf januari tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een co6peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het 1ste Registratiekantoor van VORST op 14 januari 2011. Boek 72 blad 42 vak 12. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) voor de ontvanger, (getekend) VAN MELKEBEKE.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Pacific Road Carbon Energy", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 331-333,

volgende beslissingen genomen heeft:

10 Kennisname van de schriftelijke beslissing van de aandeelhouders de dato 10 januari 2011 en bevestiging voor zoveel als nodig de genomen beslissingen in het bijzonder :

- ontslag van de heer Jacques De Patoul in zijn hoedanigheid van bestuurder en dit met ingang van 1 september 2010;

- benoeming van mevrouw Ann Lavrysen, wonende te 2812 Muizen, Kerkenbos 106A in hoedanigheid van bestuurder met ingang van 1 september 2010; haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering; haar mandaat neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2016.

2° Vaststelling dat overeenkomstig de wisselkoers van heden zoals opgenomen in de Europese Centrale Bank één euro (1,00 EUR) gelijk is aan één komma drie één één vier Australische Dollar (1,3134 AUD). Derhalve bedraagt het equivalent van acht miljoen veertienduizend Australische Dollar (8.014.000 AUD), zoals opgenomen in het hierna vermelde bankattest en volgens voormelde wisselkoers, (afgerond) zes miljoen honderd en één duizend zevenhonderd twintig euro tweeënzeventig cent (6.101.720,72 EUR).

Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met één euro (1 EUR), om het kapitaal te verhogen tot eenenzestigduizend vijfhonderd en twee euro (61.502,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en met uitgifte van één (1) nieuw aandeel deelnemend in de winst vanaf heden.

Er werd onmiddellijk boven pari in geld ingeschreven op één (1) nieuw aandeel tegen de prijs van (afgerond) zes miljoen honderd één en vijftigduizend zevenhonderd twintig euro tweeënzeventig cent (6.151.720,72 EUR) waarvan:

(i) in totaal, één euro (1,00 EUR) werd geboekt op de rekening "Kapitaal" en,

(ii) in totaal, zes miljoen honderd één en vijftigduizend zevenhonderd negentien euro tweeënzeventig cent (6.151.719,72 EUR) werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies".

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100 %). De. uitgiftepremie werd onmiddellijk integraal volgestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 363-0829662-61 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 11 januari 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3" Boeking van het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde zes miljoen honderd één en vijftigduizend zevenhonderd negentien euro tweeënzeventig cent (6.151.719,72 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

Op de laatste bjz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd en twee euro (61.502,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zes miljoen honderd vijftigduizend en twee (6.150.002), zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae of mevrouw Els Bruis, die te dien einde woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN:

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders:

1. de naamloze vennootschap naar Belgisch recht "Pacific Road Holdings" met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333,

2. de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van de Kaaimaneilanden "Pacific Road Capita! Management GP Limited", met maatschappelijke zetel te 89 Nexus Way, Camana Bay, Grand Cayman KY1 - 9007, Kaaimaneilanden,

vertegenwoordigd door de heer Johan Lagae wonende te 1082 Brussel, Strijdersstraat 25, bus 7, ingevolge twee onderhandse volmachten

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PACIFIC ROAD CARBON ENERGY

Adresse
LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale